TDMPOWER Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Έκανα αναβάθμιση σε nova vdsl και μου έδωσαν το παραπάνω ρουτερ. Πριν, στο adsl, είχα το ρουτερ που έδινε η nova αλλά παρόλο την αναβάθμιση μου φαίνεται σαν να μην ανοίγει τις σελίδες τόσο γρήγορα όσο πριν παρόλο που έχω 35 download Kai 5 up. Στο ρουτερ μεσα λέει ότι κλειδώσει στα 38. Σαν download σε torrent πχ πιάνω 4.3 mb /sec. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω στο ρουτερ; Άλλαξα το firewall μέσα από το ρουτερ σε low αλλά τίποτα.
HateMe Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, TDMPOWER είπε Καλησπέρα. Έκανα αναβάθμιση σε nova vdsl και μου έδωσαν το παραπάνω ρουτερ. Πριν, στο adsl, είχα το ρουτερ που έδινε η nova αλλά παρόλο την αναβάθμιση μου φαίνεται σαν να μην ανοίγει τις σελίδες τόσο γρήγορα όσο πριν παρόλο που έχω 35 download Kai 5 up. Στο ρουτερ μεσα λέει ότι κλειδώσει στα 38. Σαν download σε torrent πχ πιάνω 4.3 mb /sec. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω στο ρουτερ; Άλλαξα το firewall μέσα από το ρουτερ σε low αλλά τίποτα. Ασύρματα η ενσύρματα;
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 19 hours ago, TDMPOWER said: Κάποιος να μπορεί να βοηθήσει; δοκιμασε ενσυρματα. δοκιμασε αλλους dns.δοκιμασε με αλλη συσκευη.δεν υπαρχει κατι να πειραξεις. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf για να παρεις τα μεγιστα.
TDMPOWER Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει κάποιος οδηγός για να αλλάξω dns για να το δοκιμάσω και αυτό;
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 dns αλλαζεις απο το tcp ip της καρτας δικτυου. tcp/ip v4. On 17/09/2019 at 13:25, TDMPOWER said: Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει κάποιος οδηγός για να αλλάξω dns για να το δοκιμάσω και αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα