NickStavr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Καθώς έβλεπα τα κουπόνια που υπάρχουν σε Banggood, Gearbest κτλπ για αγορά του νέου Mi Band της Xiaomi μου ρθε φλασιά να το ψάξω και στο skroutz και είδα ότι οι τιμές είναι αρκετά κοντά. Οπότε έχει κανείς λόγο να το αγοράσει από Κίνα; Γιατί τόσο χαμός για κουπόνια και προσφορές αφού εν ελλάδι οι τιμές είναι ίδιες;
bromiaris Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Όταν από Κίνα το πληρώνεις σχεδόν 33% φθηνότερα από Ελλάδα...
NickStavr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, bromiaris είπε Όταν από Κίνα το πληρώνεις σχεδόν 33% φθηνότερα από Ελλάδα... Αναφέρθηκα σε τιμές skroutz.
bromiaris Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, NickStavr είπε Αναφέρθηκα σε τιμές skroutz. Και εγώ... Μαζί με μεταφορικά από Σκρουτζ το αγοράζεις 30 ευρώ... Από Κίνα 20... Δηλαδή 33% φθηνότερα...
NickStavr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, bromiaris είπε Και εγώ... Μαζί με μεταφορικά από Σκρουτζ το αγοράζεις 30 ευρώ... Από Κίνα 20... Δηλαδή 33% φθηνότερα... Τα κουπόνια που αναφερόμουν ήταν κοντά στα 24€, δεν έχω δει κάτι στις τιμές που αναφέρεσαι 😕. Παρ 'ολα αυτά, τα μεταφορικά δεν το θεωρώ σωστό να τα υπολογίζουμε αφού θα τα πληρώσει κάποιος ούτως η άλλως άμα το πάρει από Κίνα. Εκτός αν εννοούμε δωρεάν μεταφορικά, όπου τότε υπολογίζουμε παραλαβή γύρω στον ένα μήνα, κάνοντας την τελική διαφορά των 5-6€ να μην αξίζει...
bromiaris Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, NickStavr είπε Τα κουπόνια που αναφερόμουν ήταν κοντά στα 24€, δεν έχω δει κάτι στις τιμές που αναφέρεσαι 😕. Παρ 'ολα αυτά, τα μεταφορικά δεν το θεωρώ σωστό να τα υπολογίζουμε αφού θα τα πληρώσει κάποιος ούτως η άλλως άμα το πάρει από Κίνα. Εκτός αν εννοούμε δωρεάν μεταφορικά, όπου τότε υπολογίζουμε παραλαβή γύρω στον ένα μήνα, κάνοντας την τελική διαφορά των 5-6€ να μην αξίζει... Πάμε πάλι... Στην Ελλάδα 27.5 ευρώ και με τουλάχιστον 3 ευρώ μεταφορικά, κοστίζει τουλάχιστον 30.5 ευρώ... οκ; Από Κίνα με κουπόνι το βρίσκεις για να το αγοράζεις τελική τιμή κάτι λιγότερο από 20 ευρώ... Αν σε πειράζει ο ένας μήνας που θα καθυστερήσει τότε το πληρώνεις 33% περισσότερο από την Κίνα και το αγοράζεις από εδώ... Σε κάλυψα; Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από bromiaris 2
svartevarg Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Νομίζω ότι τα μαγαζιά στο skroutz (όχι όλα, κυρίως αυτά που λειτουργούν μόνο διαδικτυακά) αγοράζουν wholesale από Banggood, Gearbest κτλπ. Οπότε σκέψου ότι είναι σαν να το αγοράζεις από μεσάζοντα και γλυτώνεις τη χασούρα με Κίνα κλπ. Στο τέλος όλα είναι θέμα μαθηματικών. Τα 3-4 ευρώ μεταφορικά δεν είναι πολλά, αν πάρεις και άλλα προϊόντα από το ίδιο κατάστημα στο σκρουτζ..
NickStavr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, bromiaris είπε Πάμε πάλι... Στην Ελλάδα 27.5 ευρώ και με τουλάχιστον 3 ευρώ μεταφορικά, κοστίζει τουλάχιστον 30.5 ευρώ... οκ; Από Κίνα με κουπόνι το βρίσκεις για να το αγοράζεις τελική τιμή κάτι λιγότερο από 20 ευρώ... Αν σε πειράζει ο ένας μήνας που θα καθυστερήσει τότε το πληρώνεις 33% περισσότερο από την Κίνα. Σε κάλυψα; Καταλαβαίνω τι λες (και θενξ για το κουπόνι). Απλά και πάλι, ο αρχικός προβληματισμός μου και ο λόγος που πόσταρα αυτό το θέμα είναι πως δεν καταλαβαίνω τον "χαμό" που γίνεται για μια διαφορά τέτοιας τάξης σε συνδυασμό με την αναμονή του ενός μήνα! 1
svartevarg Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, bromiaris είπε Πάμε πάλι... Στην Ελλάδα 27.5 ευρώ και με τουλάχιστον 3 ευρώ μεταφορικά, κοστίζει τουλάχιστον 30.5 ευρώ... οκ; Από Κίνα με κουπόνι το βρίσκεις για να το αγοράζεις τελική τιμή κάτι λιγότερο από 20 ευρώ... Αν σε πειράζει ο ένας μήνας που θα καθυστερήσει τότε το πληρώνεις 33% περισσότερο από την Κίνα και το αγοράζεις από εδώ... Σε κάλυψα; This quotation is a fine example 2 λεπτά πριν, NickStavr είπε Απλά και πάλι, ο αρχικός προβληματισμός μου και ο λόγος που πόσταρα αυτό το θέμα είναι πως δεν καταλαβαίνω τον "χαμό" που γίνεται για μια διαφορά τέτοιας τάξης σε συνδυασμό με την αναμονή του ενός μήνα! Στο τέλος πάλι κάποιος πρέπει να παραγγείλει από Κίνα και να περιμένει κανα μήνα για να είναι διαθέσιμο στο σκρουτζ.
bromiaris Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, NickStavr είπε Καταλαβαίνω τι λες (και θενξ για το κουπόνι). Απλά και πάλι, ο αρχικός προβληματισμός μου και ο λόγος που πόσταρα αυτό το θέμα είναι πως δεν καταλαβαίνω τον "χαμό" που γίνεται για μια διαφορά τέτοιας τάξης σε συνδυασμό με την αναμονή του ενός μήνα! Είναι από πια οπτική το βλέπεις... Αν βιάζεσαι να το αποκτήσεις θυσιάζεις τα 10 ευρώ... τι αξία έχουν άλλωστε;;;; Αλλά αν το δεις ότι το αγοράζεις με τουλάχιστον 33% μειωμένη τιμή... Είναι ένα δέλεαρ... Και γιατί να μην το κάνεις αφού μπορεί να γίνει και νόμιμα;;;;; Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από bromiaris
the other one Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, svartevarg είπε Νομίζω ότι τα μαγαζιά στο skroutz (όχι όλα, κυρίως αυτά που λειτουργούν μόνο διαδικτυακά) αγοράζουν wholesale από Banggood, Gearbest κτλπ. Οπότε σκέψου ότι είναι σαν να το αγοράζεις από μεσάζοντα και γλυτώνεις τη χασούρα με Κίνα κλπ. Στο τέλος όλα είναι θέμα μαθηματικών. Τα 3-4 ευρώ μεταφορικά δεν είναι πολλά, αν πάρεις και άλλα προϊόντα από το ίδιο κατάστημα στο σκρουτζ.. Μόνο οι παραεισαγωγές. Κάνουν όλα τα σκρουτζομάγαζα παραεισαγωγή;
ELTASSOS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν ειναι κακο να βγαλει και 7 8 ευρω το ελληνικο μαγαζι που θα πληρωσει και φορο και φπα και δεη και ολα και θα πιει και εναν καφε στο μαγαζι του κολλητου που γκρινιαζει οτι δεν εχει δουλεια. ΕΛΛΗΝΙΚΑ αν οιντιμεςωειναι λογικες. 1
primeragt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Το 33% ακουγεται και ειναι μεγαλη διαφορα αλλα καμια φορα πρεπει να το βλεπουμε και απο την αξια που αντιποσωπευει. Αλλο 33% στα 30Ε και αλλο στα 300Ε. Οποτε πρεπει να δεις αν αυτα τα 10Ε αξιζουν την αναμονη των τουλαχιστον 30 ημερων. Αν το ποσο το κρινεις οτρι αξιζει περιμενεις. Αν το θεωρεις οχι και τοσο σημαντικο, πας αυριο σε ενα σκρουτζομαγαζο και φευγεις αυθημερον με το προιον στα χερια σου.
meletis_m Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, NickStavr είπε Καθώς έβλεπα τα κουπόνια που υπάρχουν σε Banggood, Gearbest κτλπ για αγορά του νέου Mi Band της Xiaomi μου ρθε φλασιά να το ψάξω και στο skroutz και είδα ότι οι τιμές είναι αρκετά κοντά. Οπότε έχει κανείς λόγο να το αγοράσει από Κίνα; Γιατί τόσο χαμός για κουπόνια και προσφορές αφού εν ελλάδι οι τιμές είναι ίδιες; Εγώ πριν καμιά 20 ημέρες το αγόρασα από Κίνα τη διεθνή έκδοση μου βγήκε με κουπόνι γύρω στα 29€. Αναμονή με μέθοδο αποστολής priority 12 ημερες Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από meletis_m 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα