alexakos89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, tasos2012 είπε προς αποφυγη παρεξηγησεων,ο Τερλεγκας ηταν απλα ενα ακραιο παραδειγμα......συμπαθεστατος ο κυριος αλλα δεν ειναι στις μουσικες επιλογες μου. Τροποι σιγουρα θα βρεθουν για να το ξεγελασεις,αλλα βρε παιδια,λιγη μουσικουλα να χαλαρωσουμε θελουμε οταν γυρναμε κομματια απο την δουλεια στο σπιτι,αν και αυτο ειναι να το κανω σαν κυνηγημενος......χαλαλι τα 7 ευρω,δυο τυλιχτα και μια κοκα κολα το μηνα ειναι.Απλα ο τροπος ειναι ακομψος,υπαρχει τυπικα παραβιαση προσωπικων δεδομενων και δικη τους ερμηνεια του τι σημαινει οικογενεια. Δεν το βλέπουν όλοι έτσι όπως το λες όμως. Μαζι σου εγώ. να δώσεις και τα 7 ευρω και τα 14 αν αξίζει.
mitspetr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 53 λεπτά πριν, Haldol είπε Αυτό που μου έλειψε από το Spotify είναι οι αυτόματες playlists. Δεν έχω πάντα όρεξη ν' ακούσω κάτι συγκεκριμένο. Θέλω να βάλω να παίξει ότι κρίνει εκείνο ότι θα μ' αρέσει, με βάση αυτά που ακούω. Ε, αυτό δε το βρήκα στο Apple Music. Το έχει το Tidal αυτό πάντως που ζητάς. Απλά ρε παιδί μου, για να έχει νόημα η προτίμηση έναντι του spotify, θα πρέπει να τα σκάσεις διπλά. Ε κι εκεί για τους περισσότερους που έτσι κι αλλιώς δεν την ψάχνουν στην ποιότητα του ήχου, χάνει το παιχνίδι.
TEOKOS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Καλό το tidal για μουσική demo. Paradise για τους χαλιεντάδες που ακουνε τα μηχανήματά τους και λίιιγο μουσική.. Ποικιλία μηδέν
mitspetr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδή έχει λίγο καλύτερο search το spotify και κάνει κάτι ξυπνητζίδικα που παίζει και μόνο του χωρίς να χρειάζεται να παίξει μέσω τρίτης εφαρμογής σε πολλά μηχανήματα, γιατί εκείνα με chromecast παίζουν tidal και απ' ευθείας, δεν φτάνει για να χρυσώσει το χάπι. Ο ήχος του spotify είναι για κουφούς σε σχέση με το tidal. Αν μπορεί κάποιος να πάρει tidal Hi-Fi έχει κλείσει από streaming πλατφόρμα. Μέχρι τουλάχιστον να υπάρξουν διαθέσιμες στην Ελλάδα και άλλες πλατφόρμες με καλό ήχο. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από mitspetr 1
Texas07 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Ας το ξεθάψω διότι με απασχολεί η ποιότητα τον τελευταίο καιρό.. Έχω tidal hi-fi, spotify premium και deezer hi-fi. Ειλικρινά όταν το eq είναι off, δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στα τρία. Αντιθέτως όταν είναι on, το spotify ακούγεται πολύ καλύτερα και από τα τρία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα