Zerg13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μπορω να παρω apple music ή spotify με καποια εκπτωση; Ειδα η apple music δινει φοιτητικη συνδρομη, υπαρχει καποιος τροπος;
mitspetr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Ή spotify για την ευκολία, ή το Tidal HiFi που έχει νόημα για υψηλή ποιότητα ήχου.
alexakos89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Zerg13 είπε Μπορω να παρω apple music ή spotify με καποια εκπτωση; Ειδα η apple music δινει φοιτητικη συνδρομη, υπαρχει καποιος τροπος; Aν εχεις iphone πας για apple music. Να παρεις φοιτητικο διχως να εισαι,δυσκολο.Οικογενεικο μπορεις να παρεις με αλλα ατομα και ερχεται τσαμπα. Επισης αν θες τσαμπε πηγαινε spotify και παρε απο ebay,account η καποιος personal να σου κανει το μηνα με κανενα ευρω. Τσαμπα τα δινουν. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από alexakos89
Haldol Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Είτε Spotify ή Apple Music, όποιο σε βολέψει. Εμένα --παρόλο που είμαι "χωμένος" στο οικοσύστημα της Apple-- το Apple Music δε με βόλεψε και παραμένω στο Spotify. Το Tidal αξίζει αν έχεις το υπερ-τέλειο ηχοσύστημα, σωστό DAC με κάναν τρανζιστορολαμπάτο τάξη Α ενισχυτή με καλά ηχεία, κλπ. Όχι αν παίζεις με εξοπλισμό που παίζουμε οι κοινοί θνητοί.
mitspetr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Αν μπορείς πάρε tidal HiFi. Η διαφορά ακούγεται ακόμα και από ηχείο bluetooth. Τα έχω και τα δύο. Μεγάλη διαφορά. Αλλά κάνει τα διπλά λεφτά το Tidal HiFi. Αλλιώς spotify με κλειστά μάτια για λόγους ευκολίας. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 το θεμα ειναι θα βρεις στο tidal hifi ο,τι εχει στο spotify?
alexakos89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν αξιζει tidal για να παιζεις απο κινητο χωρις dac. Η ποιοτητα που βγαζουν τα spotify-apple music ειναι υπεραρκετη. και σχεδον διπλασια γκαμα τραγουδιων. 4 ώρες πριν, Haldol είπε Είτε Spotify ή Apple Music, όποιο σε βολέψει. Εμένα --παρόλο που είμαι "χωμένος" στο οικοσύστημα της Apple-- το Apple Music δε με βόλεψε και παραμένω στο Spotify. Το Tidal αξίζει αν έχεις το υπερ-τέλειο ηχοσύστημα, σωστό DAC με κάναν τρανζιστορολαμπάτο τάξη Α ενισχυτή με καλά ηχεία, κλπ. Όχι αν παίζεις με εξοπλισμό που παίζουμε οι κοινοί θνητοί. Εγω την εχω καταβρει με το apple music παντως. Δινω το 7αρακι και ολα καλα.ειμαι και εγω χωμενος ομορφα. Iphone , apple watch , imac , airpods , apple wallet . car play μ λειπει 2
mitspetr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άνετα το Tidal Hi-Fi αν κυνηγάς την ποιότητα. Η διαφορά ακούγεται σε οποιοδήποτε σύστημα, ακόμα και υποτυπώδες. Τα ίδια κομμάτια ακούγονται καλύτερα από τα ακουστικά, το ηχοσύστημα, μέχρι και ένα μικρό φορητό bluetooth ηχείο να βάλεις ο ήχος είναι πιο γεμάτος. Γιατί δεν χρησιμοποιείς τις trial versions για να αποφασίσεις μόνος σου; Τόσο σε επίπεδο ποιότητας, που θα το καταλάβεις βέβαια από την πρώτη στιγμή, όσο και σε επίπεδο χρηστικότητας που εκεί το spotify παίρνει κεφάλι. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από mitspetr 1
Zerg13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, alexakos89 είπε Aν εχεις iphone πας για apple music. Να παρεις φοιτητικο διχως να εισαι,δυσκολο.Οικογενεικο μπορεις να παρεις με αλλα ατομα και ερχεται τσαμπα. Επισης αν θες τσαμπε πηγαινε spotify και παρε απο ebay,account η καποιος personal να σου κανει το μηνα με κανενα ευρω. Τσαμπα τα δινουν. Τι εννοεις personal; Να βρω καποιον γνωστο; επιτρεπεται στο insomnia να ανοιξω θεμα και να ζητησω χρηστες για συνεργασια; αληθεια το car play απο που τραβαει internet; Απο το κινητο; 3 ώρες πριν, mitspetr είπε Άνετα το Tidal Hi-Fi αν κυνηγάς την ποιότητα. Η διαφορά ακούγεται σε οποιοδήποτε σύστημα, ακόμα και υποτυπώδες. Τα ίδια κομμάτια ακούγονται καλύτερα από τα ακουστικά, το ηχοσύστημα, μέχρι και ένα μικρό φορητό bluetooth ηχείο να βάλεις ο ήχος είναι πιο γεμάτος. Γιατί δεν χρησιμοποιείς τις trial versions για να αποφασίσεις μόνος σου; Τόσο σε επίπεδο ποιότητας, που θα το καταλάβεις βέβαια από την πρώτη στιγμή, όσο και σε επίπεδο χρηστικότητας που εκεί το spotify παίρνει κεφάλι. Θα φαω τις τριμηνες προσφορες των apple music κ spotify και μετα θα ψαξω για εκπτωσεις. Εβαλα apple music μεχρι στιγμης. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από Zerg13
alexakos89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Τι εννοεις personal; Να βρω καποιον γνωστο; επιτρεπεται στο insomnia να ανοιξω θεμα και να ζητησω χρηστες για συνεργασια; αληθεια το car play απο που τραβαει internet; Απο το κινητο; Θα φαω τις τριμηνες προσφορες των apple music κ spotify και μετα θα ψαξω για εκπτωσεις. Εβαλα apple music μεχρι στιγμης. Υπαρχουν οι τυποι που δινουν personal account και οι αλλοι που δινουν σπασμενο και μπαινει κοσμος. Αν κανεις αναζητηση στο ebay θα βρεις.Αυτο για spotify ομως. Μπορεις να βαλεις ναι και να ζητησεις ατομα αν θες ναι βαζετε καθε μηνα σε καποιον λογαριασμο λεφτα και ολα καλα. 3 ώρες πριν, mitspetr είπε Άνετα το Tidal Hi-Fi αν κυνηγάς την ποιότητα. Η διαφορά ακούγεται σε οποιοδήποτε σύστημα, ακόμα και υποτυπώδες. Τα ίδια κομμάτια ακούγονται καλύτερα από τα ακουστικά, το ηχοσύστημα, μέχρι και ένα μικρό φορητό bluetooth ηχείο να βάλεις ο ήχος είναι πιο γεμάτος. Γιατί δεν χρησιμοποιείς τις trial versions για να αποφασίσεις μόνος σου; Τόσο σε επίπεδο ποιότητας, που θα το καταλάβεις βέβαια από την πρώτη στιγμή, όσο και σε επίπεδο χρηστικότητας που εκεί το spotify παίρνει κεφάλι. Αν κυνηγας ποιοτητα και αν θες να διαθεσεις 20 ευρω το μηνα για να ακουσεις αυτη την ποιοτητα. Και δεν ειναι μονο η ποιοτητα. Αλλα και ολο το app , οι λιστες , τα connect π εχεις για να παιζεις , Τα radio και τα podcast και ενα σωρο πραγματα που σε ωθουν σε καποια επιλογη. Και εκτος αυτου ζητησε κατι οικονομικο και ποιοτικο. Spotify και apple music το προσφερουν και με το παραπανω. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από alexakos89
mitspetr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Αν κυνηγας ποιοτητα και αν θες να διαθεσεις 20 ευρω το μηνα για να ακουσεις αυτη την ποιοτητα. Και δεν ειναι μονο η ποιοτητα. Αλλα και ολο το app , οι λιστες , τα connect π εχεις για να παιζεις , Τα radio και τα podcast και ενα σωρο πραγματα που σε ωθουν σε καποια επιλογη. Και εκτος αυτου ζητησε κατι οικονομικο και ποιοτικο. Spotify και apple music το προσφερουν και με το παραπανω. Το έχω γράψει ήδη αυτό σε σχέση με την χρηστικότητα. Βασικά δεν έχει να κάνει τόσο με τις λίστες όσο με το από που μπορείς να ανοίξεις το Tidal. Διάβασε πιο πριν, έχω αναφερθεί στη χρηστικότητα. 14 ευρώ κάνει το Tidal Hi-Fi. Όχι 20. Η διαφορά στον ήχο πάντως είναι σε όλες τις περιπτώσεις αισθητή. Αν ακούσεις Tidal Hi-Fi δεν ξαναγυρνάς σε spotify. Ούτε στην αστεία ποιότητα του apple music. To Qobuz φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά στην Ελλάδα γιοκ (ακόμα τουλάχιστον). Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από mitspetr 1
Haldol Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, alexakos89 είπε Εγω την εχω καταβρει με το apple music παντως. Δινω το 7αρακι και ολα καλα.ειμαι και εγω χωμενος ομορφα. Iphone , apple watch , imac , airpods , apple wallet . car play μ λειπει Αυτό που μου έλειψε από το Spotify είναι οι αυτόματες playlists. Δεν έχω πάντα όρεξη ν' ακούσω κάτι συγκεκριμένο. Θέλω να βάλω να παίξει ότι κρίνει εκείνο ότι θα μ' αρέσει, με βάση αυτά που ακούω. Ε, αυτό δε το βρήκα στο Apple Music.
tasos2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Φιλοι μου οι "οικογενειακες" συνδεσεις στο spotify σε λιγοτερο απο μηνα ,θα εχουν προβλημα μιας και θα ζηταει επιβεβαιωση θεσης (μεσα απο google maps κλπ) κατα τακτα χρονικα διαστηματα.Υπαρχει και θεμα στο φορουμ για αυτο.Η θεση πλεον του spotify ειναι ξεκαθαρη,θεωρει οικογενεια μονο οσους μενουν στο ιδιο σπιτι (ακομα και αν δεν γνωριζονται μεταξυ τους.....). Το tidal εχει καλυτερο ηχο (με διαφορα),αλλα ναι μονο μεσα απο ενα αξιοπρεπες ηχοσυστημα σπιτιου ή με ακουστικα και καλο dac.Το spotify απο την αλλη ειναι πολυ μπροστα σε δυνατοτητες και υλικο (πχ τερλεγκα στο tidal δεν θα βρεις ποτε) και σε λιγο καιρο θα βγαλει και αυτο hi-fi εκδοση (προφανως με τιμη κοντα σε αυτη του tidal). 1
alexakos89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Haldol είπε Αυτό που μου έλειψε από το Spotify είναι οι αυτόματες playlists. Δεν έχω πάντα όρεξη ν' ακούσω κάτι συγκεκριμένο. Θέλω να βάλω να παίξει ότι κρίνει εκείνο ότι θα μ' αρέσει, με βάση αυτά που ακούω. Ε, αυτό δε το βρήκα στο Apple Music. Κάτι τέτοιο εννοείς.. υπάρχει αλλά δεν είναι τόσο καλό όσο του Spotify . 5 λεπτά πριν, tasos2012 είπε Φιλοι μου οι "οικογενειακες" συνδεσεις στο spotify σε λιγοτερο απο μηνα ,θα εχουν προβλημα μιας και θα ζηταει επιβεβαιωση θεσης (μεσα απο google maps κλπ) κατα τακτα χρονικα διαστηματα.Υπαρχει και θεμα στο φορουμ για αυτο.Η θεση πλεον του spotify ειναι ξεκαθαρη,θεωρει οικογενεια μονο οσους μενουν στο ιδιο σπιτι (ακομα και αν δεν γνωριζονται μεταξυ τους.....). Το tidal εχει καλυτερο ηχο (με διαφορα),αλλα ναι μονο μεσα απο ενα αξιοπρεπες ηχοσυστημα σπιτιου ή με ακουστικα και καλο dac.Το spotify απο την αλλη ειναι πολυ μπροστα σε δυνατοτητες και υλικο (πχ τερλεγκα στο tidal δεν θα βρεις ποτε) και σε λιγο καιρο θα βγαλει και αυτο hi-fi εκδοση (προφανως με τιμη κοντα σε αυτη του tidal). Έτσι λέει ότι θα το κόψει. Το είχε ξανά προσπαθήσει αλλα δεν το εφάρμοσε. Τρόποι θα βρεθούν με τίποτα spoofers. Έτσι και αλλιώς στο spotify γίνεται πανηγύρι από λογαριασμούς με 1 ευρω το μηνα. Θα μου πεις χαλάει ότι έχεις ακούσει και ότι έχει προσαρμόσει σε εσένα. συμφωνώ. TIDAL είναι καλο με καλη ποιότητα ήχου αλλα πρέπει να πλερω και δεν ακούς και ελληνικα όπως είπες. υπάρχουν βεβαια που κάποιοι που δεν ακούν. Εγώ πχ το tidal δεν το βρίσκω χρηστικό. Και επίσης πρέπει να έχεις καλο συστήματακι για να παίξει και χαρείς την διαφορα.Επισης και αυτό βρίσκεται σπασμένο σε διαφορα σημεία.
tasos2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 προς αποφυγη παρεξηγησεων,ο Τερλεγκας ηταν απλα ενα ακραιο παραδειγμα......συμπαθεστατος ο κυριος αλλα δεν ειναι στις μουσικες επιλογες μου. Τροποι σιγουρα θα βρεθουν για να το ξεγελασεις,αλλα βρε παιδια,λιγη μουσικουλα να χαλαρωσουμε θελουμε οταν γυρναμε κομματια απο την δουλεια στο σπιτι,αν και αυτο ειναι να το κανω σαν κυνηγημενος......χαλαλι τα 7 ευρω,δυο τυλιχτα και μια κοκα κολα το μηνα ειναι.Απλα ο τροπος ειναι ακομψος,υπαρχει τυπικα παραβιαση προσωπικων δεδομενων και δικη τους ερμηνεια του τι σημαινει οικογενεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα