Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε σεις έχω το εξής θέμα, κάθε περίπου μισό χρόνο ή λιγότερο τα ακουστικά σταματάνε να δουλεύουν. Δηλαδή τα βάζω και δεν ακούω από τα ακουστικά αλλά από το κινητό και το θέμα είναι ότι αλλού λειτουργούν κανονικά, από ότι φαίνεται έχει θέμα η σύνδεση της θύρας με το βύσμα αλλά είναι πολύ περίεργο που συμβαίνει κάθε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και με όσα ακουστικά  Sony MDREX110AP έχω πάρει, 

Έχετε τίποτα να προτείνετε; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Giorgos9004 είπε

Έχεις δοκιμάσει ασυρματα ακουστικά;

Οχι η αλήθεια είναι σκέφτομαι κάποια στιγμή να πάρω, προς το παρόν προσπαθώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εάν πάντως θέλεις να δοκιμάσεις ασύρματα, τύπου airpods έχω τα i10 XS TWS χρησιμοποιημένα 1 φορά μόνο για δοκιμή.

Επεξ/σία από Giorgos9004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/9/2019 στις 11:16 ΜΜ, Giorgos9004 είπε

Εάν πάντως θέλεις να δοκιμάσεις ασύρματα, τύπου airpods έχω τα i10 XS TWS χρησιμοποιημένα 1 φορά μόνο για δοκιμή.

Τλκ κοίταξα το καρφί των ακουστικών από ότι φαίνεται σε ένα σημείο έχει σβηστεί το κάπως χρυσό χρώμα μάλλον αυτό φταίει καμία ιδέα πως να το καθαρίσω ή να το επιδιόρθωσω; 

Και θυμήθηκα πως κάποια στιγμή το κινητό μου είχε πέσει στο νερό οπότε μάλλον η θύρα τα καταστρέφει έχετε κάτι να προτείνετε για να την καθαρίσω ή να την φτιάξω; 

Επεξ/σία από Belisarios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...