Dannie Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Εχω να παλιο διαμερισμα στο κεντρο απο το οποιο εφυγε ο ενοικιαστης μετα απο πολλα χρονια.Θελω να το πουλησω αλλα προβληματιζομαι στο τι να κανω οσο αφορα τις επισκευες που θελει(να κανω καποιες επισκευες και να βαλω πωλητηριο η να βαλω ως εχει μειωνοντας την τιμη;).Πιστευω οτι κανοντας καποια μερεμετια ο αλλος μπαινοντας δεν νιωθει την αρνητικοτητα που βγαζει η βρωμια κ.τ.λ.Καποιος να εχει εμπειρια;
ELTASSOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Αν το ακινητο ειναι για φτωχο ανθρωπο αστο ετσι να το παρει καποιος να μπει και φτιαχνει ενα ενα πραγμα αναλογα τα οικονομικα του. Δωσε στοιχεια ακινητου πληρη περιγραφη να μη λεμε στον αερα... 1
SB_1957 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, Dannie είπε Εχω να παλιο διαμερισμα στο κεντρο απο το οποιο εφυγε ο ενοικιαστης μετα απο πολλα χρονια.Θελω να το πουλησω αλλα προβληματιζομαι στο τι να κανω οσο αφορα τις επισκευες που θελει(να κανω καποιες επισκευες και να βαλω πωλητηριο η να βαλω ως εχει μειωνοντας την τιμη;).Πιστευω οτι κανοντας καποια μερεμετια ο αλλος μπαινοντας δεν νιωθει την αρνητικοτητα που βγαζει η βρωμια κ.τ.λ.Καποιος να εχει εμπειρια; Στείλε ένα μήνυμα στον μπορεί να τα βρείτε! 3 1
paylidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στείλε μου και εμενα λεπτομέρειες αν θες. Παντως από εμπειρία οτι δουλειά και μερεμέτια και να κανείς μέσα τα λεφτά σου δε τα παίρνεις πίσω ούτε ανεβάζεις την τιμή. Η μόνη περίπτωση να χτυπήσεις καλή τιμή είναι να κανείς ολική ανακαίνιση και να το πουλήσεις μετά αλλά αυτό μπορεί να απαιτήσει από εσένα άμεσα 10-15-20 χιλιάρικα με το ρίσκο να αργήσεις να τα πάρεις ή να μη τα πάρεις ποτέ γιατί η αγορά είναι περίεργη. Πρακτικά συμφέρει να το δώσεις ως έχει Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από paylidis 1
Axelq Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μόνο αν έχεις άμεσα ανάγκη τα χρήματα το πουλάς, σε κάθε άλλη περίπτωση αξίζει να κάνεις μια μικρή ανακαίνιση και να το νοικιάσεις. * Δεν έχει νόημα να το συμμαζέψεις πριν την πώληση εκτός και αν κάνεις ολική ανακαίνιση όπως είπε και ο @paylidis 1 1
Dannie Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Αν το ακινητο ειναι για φτωχο ανθρωπο αστο ετσι να το παρει καποιος να μπει και φτιαχνει ενα ενα πραγμα αναλογα τα οικονομικα του. Δωσε στοιχεια ακινητου πληρη περιγραφη να μη λεμε στον αερα... Το εγραψα ειναι παλαιο 50 ετων 55 τετραγωνικα 2 οροφος.Περα απο καλοριφερ λεκανη νιπτηρα δεν εχω αλλαξει κατι αλλο.Απλα εχει μαυρισμενους τοιχους το παρκε σε καποια σημεια και η οροφη της κουζινας εχει σαν φλουδες.Δεν ελεγα για ριζικη ανακαινηση ελεγα να φτιαξω οπου εχει ξεφλουδισματα και ενα φρεσκαρισμα(ουτε καν κανονικο βαψιμο).Στην ιδια πολυκατοικια εχουν πωληθει διαμερισματα σε κινεζους και μου ειπε η διαχειριστρια οτι αυτοι εκαναν σε ολα ριζικη ανακαινηση το ποσα πουληθηκαν δεν εμαθα(το βασικο).Ειναι κοντα στον σταθμο Λαρισ. 26 λεπτά πριν, Axelq είπε Μόνο αν έχεις άμεσα ανάγκη τα χρήματα το πουλάς, σε κάθε άλλη περίπτωση αξίζει να κάνεις μια μικρή ανακαίνιση και να το νοικιάσεις. * Δεν έχει νόημα να το συμμαζέψεις πριν την πώληση εκτός και αν κάνεις ολική ανακαίνιση όπως είπε και ο @paylidis Μα δεν ειπα οτι θα το δωσω τσαμπα λογικο αν δεν βρεθει καποιος η αν τα λεφτα δεν με ικανοποιουν να το ξανανοικιασω(ηδη υπαρχουν ενδιαφερομενοι).Εγω ρωτησα απο εμπειρια κανεις αν ξερει τι ειναι καλυτερο(να γινουν καποια μερεμετια η να μπει πωλητηριο ως εχει).Εγω οταν εβλεπα παλια σπιτια με επηρεαζε να βλεπω ενα σπιτι αβαφτο κ.τ.λ. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από Dannie
Axelq Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Το πιο πιθανό είναι να το πάρουν επενδυτές που θα το κάνουν ριζική ανακαίνιση, για αυτό δεν έχει νόημα να φτιάξεις κάτι. Προσωπικά δεν θα πουλούσα ακίνητο εκτός και αν βρισκόμουν σε πολύ δύσκολη θέση οικονομικά. Οι τιμές δεν έχουν φτάσει ακόμα την κορυφή και δεν θέλω να ακούσω ξανά για "φούσκα ακινήτων" από ανθρώπους που δεν έχω καμία σχέση με το αντικείμενο. 1
ELTASSOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Αν το συμμαζεψεις θα πιασεις ενοικιο κανα 359αρι μαξ...οποτε βγαλε φορο ζημιες κλπ ισως σε συμβερει αυτο να σου μενει κανα 200αρι το μηνα και να εχεις το ακινητο. Αν εχεις σκοπο μετοικησης σπουδες επιχειρηση...δωστο οπφςωειναι για πουλημα. 1
kirileman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Αν το κόστος των βασικών επισκευών είναι υψηλό, απλώς καθάρισε το καλά και κάνε virtual staging (εννοείται ότι αν έχει σπασμένα τζάμια, πρέπει τουλάχιστον αυτά να τα αντικαταστήσεις). Μετά τύπωσέ τα (μεγάλη εκτύπωση, όχι α3-α4) και κόλλα τα στους τοίχους των αντίστοιχων χώρων για να τα βλέπουν οι υποψήφιοι αγοραστές. Κάποια φωτορεαλιστικά θα τα χρησιμοποιήσεις και ως φωτογραφίες της αγγελίας μαζί με τις πραγματικές. Τέλος, αρωμάτισε το σπίτι, λίγη μουσική και προφανώς μια λογική τιμή. 1
leoroni92 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Ενδεχομένως να ενδιαφέρομαι για αγορά ( αν θες στείλε pm). Ότι είπαν οι προηγούμενοι: ολική ανακαίνιση και το πουλάς στην ανώτατη τιμή που θα πιάσει ή όπως είναι τώρα. Με τα μερεμέτια δε θα καταφέρεις τίποτα
bromiaris Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Dannie είπε Εχω να παλιο διαμερισμα στο κεντρο απο το οποιο εφυγε ο ενοικιαστης μετα απο πολλα χρονια.Θελω να το πουλησω αλλα προβληματιζομαι στο τι να κανω οσο αφορα τις επισκευες που θελει(να κανω καποιες επισκευες και να βαλω πωλητηριο η να βαλω ως εχει μειωνοντας την τιμη;).Πιστευω οτι κανοντας καποια μερεμετια ο αλλος μπαινοντας δεν νιωθει την αρνητικοτητα που βγαζει η βρωμια κ.τ.λ.Καποιος να εχει εμπειρια; Καλημέρα Αν θέλεις να το πουλήσεις στείλε μου μήνυμα. Δεν με ενδιαφέρει οποιαδήποτε εργασία που θα του κάνεις. Πάντως η τιμή του διαμερίσματος έχει μεγάλη συνάφεια και με την πολυκατοικία... το που βρίσκετε... σε τι κατάσταση είναι... Πόσο χτυπήθηκε από τον σεισμό... αν ζουν στα υπόλοιπα διαμερίσματα οικογένειες ή φοιτητές ή λαθρομετανάστες 10-20 σε κάθε διαμέρισμα κλπ κλπ... Εσύ μπορεί να κάνεις μια ωραία ανακαίνιση... να αυξηθεί κατά πολύ η τιμή και να μην βρεις κανέναν για να επενδύσει... Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από bromiaris
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ένα καλό καθάρισμα κάνε και ξύσε όπου είναι ξεφλουδισμένο να μην κρέμονται οι μπογιές. Τζάμια, πόμολα, κανένα ξεχαρβαλωμένο διακόπτη/πρίζα συμμάζεψε. Τουαλέτα ήταν το πρώτο που σκέφτηκα να αλλαχθεί, αλλά το έκανες ήδη. Σε ντουλάπες/ντουλάπια δες αν υπάρχει αυτό το αυτοκόλλητο που βάζουν, αν είναι άθλιο βγάλτο απλά (δε ξέρω αλλά πάντα με χάλαγε σε σπίτια που έβλεπα να νοικιάσω και πάντα το βγάζω όταν φεύγω κι εγώ). Βάλε λάμπες με δυνατό φως, αυτές που δε φωτίζουν πολύ δείχνουν πιο καταθλιπτικό το χώρο. Με τις εκτυπώσεις που είπε κάποιος δε συμφωνώ, επειδή ίσως νομίσει κάποιος πως κάτι θες να καλύψεις. Υγρασία πχ. Ψέκαζε και με κανένα αρωματικό χώρου, να μυρίζει λίγο όμορφα. Αν βρεις κάποιο με άρωμα λεμόνι πχ που λένε δίνει την αίσθηση της καθαριότητας στο χώρο. Α! Και αν θέλεις πάρε από jumbo κανένα ψεύτικο φυτό, κεράκια και βάλε στον καθρέφτη της τουαλέτας, στην κουζίνα, σε κανένα περβαζάκι αν υπάρχει, έτσι να κάνουν λίγο πιο όμορφο το χώρο. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
ELTASSOS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Αν το πουλας οπως ειναι χαλια με ενδιαφερει πολυ. Ειμαι της δουλειας και θα το φτιαξω με δικα μου συνεργεια.
Menelaos83 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και γτ δεν το νοικιαζεις ειτε κανονικα ειτε airbnb? Χαμενος θα βγεις απο την πωληση. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από Menelaos83
james01gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 εάν υπάρχει αυτόνομη θέρμανση, εάν οι υπόλοιποι στην πολυκατοικία είναι συνεννοήσιμοι κτλ τότε ίσως συμφέρει να το ανακαινίσεις και να το πουλήσεις. πολλοί που τα αγοράζουν παλιά, τα φρεσκάρουν, αλλάζουν πόρτες παράθυρα, βαψίματα κτλ και το πουλάνε πολλά παραπάνω όμως αυτοί ή έχουν εμπειρία και το κάνουν μόνοι τους ή είναι εργολάβοι που έχουν οργανωμένα συνεργεία και κάνουν τις εργασίες τυποποιημένες και έχουν χαμηλό κόστος. εάν έχεις όρεξη μόνος σου τότε οκ, προχώρα να το φτιάξεις. την υπεραξία θα την καρπωθείς καθώς εάν το σπίτι είναι ανακαινισμένο θα βρεις εύκολα να το νοικιάσεις. εάν όμως έχεις θέματα με υγρασίες και σε ένα χρόνο σου ξαναφλουδίσει ο τοίχος, άστα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα