Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, το πρόβλημα με την οθόνη του ταμπλετ είναι το εξης:Μου ραγισε το κάτω μισό της οθόνης όταν το έριξα κατά λάθος με αποτέλεσμα να μην ανταποκρινεται στην αφή ενώ το άλλο μισό να είναι εντάξει. Το θέμα είναι ότι την οθόνη την κλειδώνω με pattern  που βρίσκεται στο ραγισμένο μέρος και η περιστροφή οθόνης είναι απενεργοποιημενη.Εάν πάρω ένα πληκτρολόγιο και το συνδέσω μπορώ να μπω στο ταμπλετ ή αχρηστευτηκε;Ξέρει κανεις;Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.

Τον κωδικο πως θα βαλεις...αυτο με προβληματιζει.

Δεν εχεις καμμθα εφαρμογη να στα βγαζει πιατο στην οθονη του υπολογιστη..ε.

Εννοεις οτι δεν βλεπεις τιποτα δηλ μαυριλα η φωτεινα και καλα αλλα νεκρο?..το κατω μερος δηλ

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/9/2019 στις 7:10 ΜΜ, alexme είπε

Καλησπέρα σε όλους, το πρόβλημα με την οθόνη του ταμπλετ είναι το εξης:Μου ραγισε το κάτω μισό της οθόνης όταν το έριξα κατά λάθος με αποτέλεσμα να μην ανταποκρινεται στην αφή ενώ το άλλο μισό να είναι εντάξει. Το θέμα είναι ότι την οθόνη την κλειδώνω με pattern  που βρίσκεται στο ραγισμένο μέρος και η περιστροφή οθόνης είναι απενεργοποιημενη.Εάν πάρω ένα πληκτρολόγιο και το συνδέσω μπορώ να μπω στο ταμπλετ ή αχρηστευτηκε;Ξέρει κανεις;Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

otg καλωδιο και συνδεσε ασυρματο mouse.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 17/9/2019 στις 6:25 ΜΜ, coolerman είπε

otg καλωδιο και συνδεσε ασυρματο mouse.

Άψογος! Λύθηκε το θέμα  εγώ κατευθείαν σκέφτηκα να αγοράσω ολόκληρο πληκτρολόγιο! Ευχαριστώ και τους 2 για την ανταπόκριση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...