skouras555 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 ok ευχαριστω για τυχων νεοτερων ξαναμιλαμε στο ιδιο thread εισαι πρωτος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skouras555 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 update πηρα Οτετζη φιλο και θα μπει αυριο απο την δουλεια να δει την γραμμη τηλεφωνο και να μου πει ποσα θα βλεπω περιπου και αν αξιζει να το βαλω του ειπα τα settings και μου ειπε ακριβως οτι μου ειπες και εσυ παρολο ομως θα με περασουνε σε προφιλ 35b γιαυτο θα το δει αυριο για να δει ποσα δινει το τηλ ειπε ειμαι οριακα αλλα με το προφιλ που βαζουνε μπορει να με παει 150-160 πρεπει να το δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 On 18/09/2019 at 19:51, skouras555 said: ok ευχαριστω για τυχων νεοτερων ξαναμιλαμε στο ιδιο thread εισαι πρωτος... any news On 19/09/2019 at 19:42, skouras555 said: update πηρα Οτετζη φιλο και θα μπει αυριο απο την δουλεια να δει την γραμμη τηλεφωνο και να μου πει ποσα θα βλεπω περιπου και αν αξιζει να το βαλω του ειπα τα settings και μου ειπε ακριβως οτι μου ειπες και εσυ παρολο ομως θα με περασουνε σε προφιλ 35b γιαυτο θα το δει αυριο για να δει ποσα δινει το τηλ ειπε ειμαι οριακα αλλα με το προφιλ που βαζουνε μπορει να με παει 150-160 πρεπει να το δει για να το δει ακριβως πρεπει να σε γυρισει δοκιμαστικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα