svartevarg Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, marios28 είπε 3:2 αναλογία πλευρών χρησιμοποιεί η MS στις συσκευές της τα τελευταία χρόνια. 4:3 αναλογία πλευρών ενδέχεται να είναι οι οθόνες του αναδιπλούμενου laptop. Δεν είναι θα η πρώτη συσκευή με Windows 10 Arm σε Qualcomm. Θα είναι το πρώτο surface της MS (με το 8cx). Έχουν υπάρξει συσκευές (όχι της MS) με τον 835, τον 850 και ανακοινώθηκε πρόσφατα το Galaxy Βοοk S της Samsung με το 8cx. Το αναδιπλούμενο (αν υπάρξει ανακοίνωση στις 2 Οκτωβρίου) δε θα τρέχει Windows 10, αλλά Lite (WCOS). Να υποθέσω ότι σε Windows 10 Arm θα μπορείς να τρέξεις κλασικές εφαρμογές μέσω emulation, αλλά στο Core OS θα υπάρχει συμβατότητα άραγε;
marios28 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, svartevarg είπε Να υποθέσω ότι σε Windows 10 Arm θα μπορείς να τρέξεις κλασικές εφαρμογές μέσω emulation, αλλά στο Core OS θα υπάρχει συμβατότητα άραγε; To Core OS δεν είναι μόνο για ARM. Όσο για την υποστήριξη desktop εφαρμογών κανείς δεν ξέρει. Είναι πιθανό να ισχύει (να δούμε με ποιο τρόπο) για τις desktop/αναδιπλούμενες συσκευές απ' όσα έχω διαβάσει από άρθρα στο net που προφανώς και αυτοί από 'δω και από 'κει τα ακούνε. Core OS θα τρέχει επίσης το μελλοντικό Xbox, τρέχουν τα HoloLens 2, και θα τρέχει η επόμενη έκδοση του Surface Hub 2, όχι δηλαδή η έκδοση S. π.χ. https://www.zdnet.com/article/microsoft-shows-off-its-centaurus-dual-screen-laptop-ahead-of-apples-wwdc/ Ίσως στο event του Οκτωβρίου να έχουμε κάποια νέα και για τo Core OS. Προμοτάρεται αρκετά από τη MS. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από marios28 2
winmac Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Acrobatis7 είπε Υστερα απο 2η και 3η αναγνωση της απαντησης σου φιλε μου, συνειδητοποιω οτι εχεις απολυτο δικιο! Δεν λεει καπου οτι δεν θα δημοσιευει φημες το site... Επιλογη μου ειναι να μπω η οχι! Μαλλον τσατιστηκα γιατι πηρα μερος σε click bait και επρεπε καπου να ριξω το φταιξιμο ενω εγω ειμαι αυτος που επρεπε να το ψιλιαστω πριν κανω το click. Χαιρομαι που εγινε αυτο. Εχω λιγη περισσοτερη επιγνωση πλεον. Thank you. Χαιρετω. Καλό είναι να γράφονται και τα rumors και αυτό γιατί πχ το surface pro 6 έχει προσφορά τώρα σε όλους τους μεγάλους. Διαβάζω τα rumors και αν μου κάνουν κλικ περιμένω, αν δεν πάω και χτυπάω το 6 ειδικά αν χρειάζομαι κάτι άμεσα. Άλλα rumors πχ λένε πως η Apple θα βγάλει νέο iphone SE2/8 την άνοιξη, οπότε το διαβάζω και το ζυγίζω αν θέλω να κάνω αγορά το iphone 8 τώρα που έπεσε η τιμή ή θεωρώ καλύτερα να περιμένω το νέο μοντέλο, που χωρίς τα ρουμορς δεν θα πίστευα καν ότι θα βγει. Άρα τα ρουμορς είναι καλά για όσους αγοράζουν 1
Balantakos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε Εχω βαρεθει να ακουω το "ενδεχεται" και το "μπορει" και το "ισως" σε ΕΙΔΗΣΕΙΣ... Ειδηση = Fact Οχι ενδεχομενο η πιθανοτητα. ΟΛΑ ειναι ενδεχομενα και πιθανα! PS. Το εκανα και screenshot FYI. Θα αρχισω να κοινωποιω τα screenshots μου στο τελος και θα βγαλω και γω λεφτα να παω στο IFA. PSS. Το εβγαλα και αυτο screenshot Καλως ηρθες στην γενια των clickbaits.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα