Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Microsoft πρόκειται να ανανεώσει τον ερχόμενο μήνα τη σειρά Surface, και ενδέχεται ανάμεσα στα νέα προϊόντα να υπάρχει και ένα Surface Laptop 3 με οθόνη 15 ιντσών.

Σύμφωνα με το WinFuture, h Microsoft σκοπεύει να παρουσιάσει και μία 15άρα έκδοση του Surface Laptop 3 τον ερχόμενο μήνα με την ίδια αναλογία πλευρών 3:2. Περιμένουμε από την εταιρεία να παρουσιάσει ένα AMD-powered Surface Laptop 3 και είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για την έκδοση με την οθόνη των 15 ιντσών.

Αν το άρθρο του WinFuture είναι ακριβές, αυτό σημαίνει ότι η προϊοντική σειρά Surface Laptop ενδέχεται να έρθει σε ακόμα πιο έντονη «αντιπαράθεση» με τη σειρά Surface Book (να αναφέρουμε ότι η Microsoft προσφέρει το Surface Book 2 σε έκδοση 13,5 ιντσών και σε έκδοση 15 ιντσών).

Η Microsoft επίσης αναμένεται να αποκαλύψει το νέο Surface Pro 7 με υποστήριξη USB-C, καθώς και ένα Qualcomm-powered Surface ή ακόμα και ένα dual-screen Surface μαζί με τα νέα της σχέδια για τα Windows σε εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί στις 2 Οκτωβρίου.

The Verge

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω βαρεθει να ακουω το "ενδεχεται" και το "μπορει" και το "ισως" σε ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Ειδηση = Fact

Οχι ενδεχομενο η πιθανοτητα.

ΟΛΑ ειναι ενδεχομενα και πιθανα!

PS. Το εκανα και screenshot FYI. Θα αρχισω να κοινωποιω τα screenshots μου στο τελος και θα βγαλω και γω λεφτα να παω στο IFA.

PSS. Το εβγαλα και αυτο screenshot

Επεξ/σία από Acrobatis7
  • Like 3
  • Thanks 7
Δημοσ.

"Microsoft σκοπεύει να παρουσιάσει και μία 15άρα έκδοση του Surface Laptop 3 τον ερχόμενο μήνα με την ίδια αναλογία πλευρών 3:2."

3:2 λοιπόν..

Πότε θα αποφασίσουν ποια αναλογία είναι η πιο λειτουργική; Εμένα πάντως καλή μου φαίνεται η 3:2 και μάλλον καλύτερη από την 16:9 για δουλειά γραφείου. Αλλά με την ίδια λογική η παλιά κλασσική 4:3 είναι ακόμα καλύτερη γιατί εδώ που τα λέμε δεν ξέρω πως η αναλογία των ταινιών (πλατεία θέαση) θεωρήθηκε ταυτόχρονα και λειτουργικότερη για δουλειές γραφείου; 

• Like 1
Δημοσ.

Αντε επιτελους να δουμε καλα γραφικα απο εταιρια με πραγματικη εμπειρια στον συγκεκριμενο χωρο... Μεχρι ο τυροπιτας ο Koduri να παρουσιασει τα καινουργια mobile απ την μπλε, κ αφου τωρα οι καταναλωσεις ειναι σε ακρως ανταγωνιστικα επιπεδα, δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην αρχισουμε να βλεπουμε κ apu-based συστηματα. Τα surface ειναι απ τα πιο ομορφα λαπτοπακια (υποκειμενικο βεβαια ειναι αυτο αλλα αν κρινουμε απ τις πωλησεις πολυς κοσμος συμφωνει). Θα ειναι πολυ καλη διαφημιση/ παρουσια στο κομματι αυτο της αγορας για την κοκκινη. Μακαρι να γινει- δεν ειναι κ ιδιαιτερα δυσκολο μια κ ηδη ειναι συνεργατες στο xbox. Απλη "επεκταση" της συνεργασιας.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Acrobatis7 είπε

Εχω βαρεθει να ακουω το "ενδεχεται" και το "μπορει" και το "ισως" σε ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Ειδηση = Fact

Οχι ενδεχομενο η πιθανοτητα.

ΟΛΑ ειναι ενδεχομενα και πιθανα!

PS. Το εκανα και screenshot FYI. Θα αρχισω να κοινωποιω τα screenshots μου στο τελος και θα βγαλω και γω λεφτα να παω στο IFA.

PSS. Το εβγαλα και αυτο screenshot

lol rumors είναι, άρα πιθανότητα!!

είδηση θα είναι ό,τι είναι αφού βγει

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, winmac είπε

lol rumors είναι, άρα πιθανότητα!!

είδηση θα είναι ό,τι είναι αφού βγει

αυτο ακριβως λεω...

φτανει πια με τα click baits

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Acrobatis7 είπε

αυτο ακριβως λεω...

φτανει πια με τα click baits

Σου λέει ότι υπάρχει πιθανότητα να έρθει με amd και είναι κάτι που βασίζεται σε κάτι που έχει ακουστεί. Δεν έριξε ζάρια ο συντάκτης για να δει τι θα γράψει. Υπάρχει μια σημαντική πιθανότατα δηλαδή. Επίσης το site δεν γράφει μόνο γεγονότα (ειδήσεις). Γράφει και φήμες. Που είναι το κακό; Αν δεν θες να συμμετέχεις σε click bait άρθρα, όπως λες, τότε με το που βλέπεις φήμες κτλ στο τίτλο μην πατάς να μπεις μέσα. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Και δεν το λέω με διάθεση αντιπαράθεσης ή για να σου την πω. Αλήθεια δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα.

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Σου λέει ότι υπάρχει πιθανότητα να έρθει με amd και είναι κάτι που βασίζεται σε κάτι που έχει ακουστεί. Δεν έριξε ζάρια ο συντάκτης για να δει τι θα γράψει. Υπάρχει μια σημαντική πιθανότατα δηλαδή. Επίσης το site δεν γράφει μόνο γεγονότα (ειδήσεις). Γράφει και φήμες. Που είναι το κακό; Αν δεν θες να συμμετέχεις σε click bait άρθρα, όπως λες, τότε με το που βλέπεις φήμες κτλ στο τίτλο μην πατάς να μπεις μέσα. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Και δεν το λέω με διάθεση αντιπαράθεσης ή για να σου την πω. Αλήθεια δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα.

Υστερα απο 2η και 3η αναγνωση της απαντησης σου φιλε μου, συνειδητοποιω οτι εχεις απολυτο δικιο!

Δεν λεει καπου οτι δεν θα δημοσιευει φημες το site... Επιλογη μου ειναι να μπω η οχι!

Μαλλον τσατιστηκα γιατι πηρα μερος σε click bait και επρεπε καπου να ριξω το φταιξιμο ενω εγω ειμαι αυτος που επρεπε να το ψιλιαστω πριν κανω το click.

Χαιρομαι που εγινε αυτο. Εχω λιγη περισσοτερη επιγνωση πλεον. 

Thank you. Χαιρετω.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, keysmith είπε

"Microsoft σκοπεύει να παρουσιάσει και μία 15άρα έκδοση του Surface Laptop 3 τον ερχόμενο μήνα με την ίδια αναλογία πλευρών 3:2."

Πότε θα αποφασίσουν ποια αναλογία είναι η πιο λειτουργική; Εμένα πάντως καλή μου φαίνεται η 3:2 και μάλλον καλύτερη από την 16:9 για δουλειά γραφείου. Αλλά με την ίδια λογική η παλιά κλασσική 4:3 είναι ακόμα καλύτερη γιατί εδώ που τα λέμε δεν ξέρω πως η αναλογία των ταινιών (πλατεία θέαση) θεωρήθηκε ταυτόχρονα και λειτουργικότερη για δουλειές γραφείου; 

δεδομενου οτι το οπτικο πεδιο ειναι πολυ μεγαλυτερο οριζοντια και τα ματια μας ειναι σε οριζοντια θεση και οχι καθετα...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, niCk_eleCtro είπε

δεδομενου οτι το οπτικο πεδιο ειναι πολυ μεγαλυτερο οριζοντια και τα ματια μας ειναι σε οριζοντια θεση και οχι καθετα...

ναι για ταινίες βολεύει.. Για να δουλέψεις όμως θέλεις χώρο πάνω κάτω περισσότερο. Σε word πως γράφεις καλύτερα με μενού και κουμπάκια πάνω. οι πιο "τετράγωνες" οθόνες είναι αποδοτικότερες ανάλογα τα γούστα και χωρίς αυτό να είναι στανταρ ποια ταιριάζει που (είναι και θέμα πως βολεύεσαι). 

Κατά τη γνώμη μου (και πολλών) παρόλο που συνηθίσαμε το πλατύ, καλύτερες είναι οι 4:3 μετά οι μεταβατικές 14:9 (συμβιβασμός) και τελευταίες 16:9.  Τώρα βλέπω 3:2 (12.5:9 για λόγους σύγκρισης) 

Δημοσ.

3 ώρες πριν, keysmith είπε

3:2 αναλογία πλευρών χρησιμοποιεί η MS στις συσκευές της τα τελευταία χρόνια.

4:3 αναλογία πλευρών ενδέχεται να είναι οι οθόνες του αναδιπλούμενου laptop

1 ώρα πριν, svartevarg είπε

Windows σε qualcomm; ενδιαφέρον ακούγεται. Ελπίζω να έχει καλή ενεργειακή διαχείριση.

Δεν είναι θα η πρώτη συσκευή με Windows 10 Arm σε Qualcomm. Θα είναι το πρώτο surface της MS (με το 8cx). Έχουν υπάρξει συσκευές (όχι της MS) με τον 835, τον 850 και ανακοινώθηκε πρόσφατα το Galaxy Βοοk S της Samsung με το 8cx. 

Το αναδιπλούμενο (αν υπάρξει ανακοίνωση στις 2 Οκτωβρίου) δε θα τρέχει Windows 10, αλλά Lite (WCOS).

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...