Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πάω με τον άλλο που τον έχει το egate.

Αν μία μνήμη είναι στο QVL για την σειρά 3 αλλά όχι για την σειρά 2 θα έχω θέμα ? Μην αλλάξω και μνήμες αν προβώ σε κάποια φάση σε αναβάθμιση

15 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Η καλύτερη με 12αρη ανεμιστήρα https://www.skroutz.gr/s/13763014/Scythe-Kotetsu-Mark-II.html?from=account_favorites

καλή φάση , μου αρέσει και το χρώμα και βλέπω και χαμηλά db.Μπορώ να την παραγγείλω κιόλας και όποτε έρθει αφού θα έχω την μαμά

thx man την κοιτάω

Διάβασα το παρακάτω ελπίζω να μην έχω θέμα με την tomahawk σωστά ?

Αναφορά σε κείμενο

Please note that an original backplate with screw mounting is needed for installation on mainboards with AMD sockets. Please check before buying if the backplate is fixed by screws (example)! If the backplate uses plastic-pins, mounting of this cooler is not possible.

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Θα πάω με τον άλλο που τον έχει το egate.

Αν μία μνήμη είναι στο QVL για την σειρά 3 αλλά όχι για την σειρά 2 θα έχω θέμα ? Μην αλλάξω και μνήμες αν προβώ σε κάποια φάση σε αναβάθμιση

καλή φάση , μου αρέσει και το χρώμα και βλέπω και χαμηλά db.Μπορώ να την παραγγείλω κιόλας και όποτε έρθει αφού θα έχω την μαμά

thx man την κοιτάω

Διάβασα το παρακάτω ελπίζω να μην έχω θέμα με την tomahawk σωστά ?

Δεν θα έχεις πρόβλημα με τις μνήμες. 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, tsofras είπε

Κουτί το ψάχνω ,

κάρτα μήπως τελικά αυτή https://www.e-gate.gr/531608/msi-radeon-rx-580-armor-8g-oc-8gb-gddr5-v341-064r επειδή έχει και 2 HDMI ? (έχει και 1 χρόνο παραπάνω εγγύηση απο ότι βλέπω )

Screenshot 2019-09-17 at 18.56.28.png

Εχει παρει διαζυγιο με την ησυχια η συγκεκριμενη υλοποιηση της 580. Κοιταξε αλλη. Πολυ θορυβωδης και ζεστη..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, kostiger είπε

Εχει παρει διαζυγιο με την ησυχια η συγκεκριμενη υλοποιηση της 580. Κοιταξε αλλη. Πολυ θορυβωδης και ζεστη..

Δεν με.βλεπω να βγάζω άκρη με την κάρτα 🤣

Κάνω υπομονή μήπως σπρώξω το Μακ και πάω σε καμία 1660ti

Αν είναι να ανέβω πιο ψηλά για καλύτερη υλοποίηση πάω και σε 1660...

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Δεν με.βλεπω να βγάζω άκρη με την κάρτα 🤣

Κάνω υπομονή μήπως σπρώξω το Μακ και πάω σε καμία 1660ti

Nα σε μπλεξω λιγο παραπανω; Αν παρεις καλο τροφοδοτικο προτιμησε την:

https://www.skroutz.gr/s/14428266/Sapphire-Radeon-RX-Vega-56-8GB-Pulse-11276-02.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αφεντικό τρελάθηκε

1195976900_Screenshot2019-09-18at21_48_35.png.ea08e648985f0da4fc96f7e8fa605a5a.png

Και απο κουτί

https://www.e-gate.gr/566553/thermaltake-versa-c23-tempered-glass-rgb-edition-midi-tower-ca-1h7-00m1wn-00

ή

https://www.e-gate.gr/701333/cougar-turret-rgb-tempered-glass-midi-tower

ή φτηνό κουτί , φτηνές μνήμες , 2600 και βγαίνει και μια 29αρα ή 27αρα ( μέχρι 200€ )

Και την ψύκτρα του leros 

οκ είμαστε? (είπα να γίνω και λίγο RGB :D αλλά αν κερδίζω κάτι σημαντικό στα specs το βάζω εκεί )

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.

Παίδες μπήκε παραγγελία , σας ευχαριστώ πολύ όλους

Όταν με το καλό έρθουν θα παίξει φωτό και bench στα αντίστοιχα θέματα :D

MSI B450 Tomahawk MAX 1 123,89 
Corsair TX-M Series TX550M 550W 12cm Fan 80+ Gold CP-9020133-EU 1 74,00 
MSI Radeon RX 580 Armor 8G OC 8GB GDDR5 V341-064R 1 213,52 
Crucial MX500 500GB Μ.2 2280 Sata III CT500MX500SSD4 1 78,72 
AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz 32MB 100-100000031BOX 1 222,30 
Kingston HyperX Fury 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 Black HX432C18FB2K2/16 1 93,15 
Thermaltake View 37 Riing Edition Mid Tower Case CA-1J7-00M1WN-00 1 108,39 
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 2ο σύστημα δεν θα είναι και πολύ πιο αργό από αυτό που είχες. Για τον θόρυβο που ανέφερες, δεν νομίζω να έχει με αυτήν την ψύκτρα που έβαλες και αυτό το τροφοδοτικό. Αν προκαλέι  Nox Vidmate VLC κάτι θόρυβο θα είναι η κάρτα γραφικών στο gaming, οπότε ψάξε λίγο για τις πιο αθόρυβες υλοποιήσεις. 

Επεξ/σία από hanifanze
Δημοσ.
Στις 21/9/2019 στις 4:38 ΠΜ, hanifanze είπε

Το 2ο σύστημα δεν θα είναι και πολύ πιο αργό από αυτό που είχες. Για τον θόρυβο που ανέφερες, δεν νομίζω να έχει με αυτήν την ψύκτρα που έβαλες και αυτό το τροφοδοτικό. Αν προκαλέι  Nox Vidmate VLC κάτι θόρυβο θα είναι η κάρτα γραφικών στο gaming, οπότε ψάξε λίγο για τις πιο αθόρυβες υλοποιήσεις. 

Ευχαριστώ φίλε μου, τώρα έγινε η παραγγελία όταν με το καλό το φτιάξω θα δω τι παίζει, για καλύτερη κάρτα δεν έβγαινα έτσι και αλλιώς οπότε θα το αφήσω ως έχει μέχρι να δω ότι χρειάζομαι κάτι καλύτερο

Δημοσ.
8 ώρες πριν, tsofras είπε

Διαθεσιμότητα 1-3 ημέρες γράφουν και μετά απο μία ολόκληρη εβδομάδα δεν έχει έρθει η κάρτα και το τροφοδοτικό.....

Δηλαδή πάλι καλά που δεν γράφουν 4-10 μέρες γιατί τότε θα παραλαμβανες τα Χριστούγεννα 😂

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Δηλαδή πάλι καλά που δεν γράφουν 4-10 μέρες γιατί τότε θα παραλαμβανες τα Χριστούγεννα 😂

Έχει καταντήσει λίγο αηδία όλο αυτό το πράγμα αλλά τι να κάνουμε, στα ετοιμοπαραδοτα δεν έχεις ποικιλία αλλά ρε παιδιά ας γνωρίζει το κάθε μαγαζί σωστά την διαθεσιμότητα που έχει ο προμηθευτής.

Το χειρότερο είναι ότι λόγο του ποσού τα προπληρωνεις κιόλας και μετά άντε να κάνεις και ακυρώσεις

Δημοσ.

Να προσθέσω στην παραπάνω γκρίνια ότι δεν φτάνει που αργούν δεν ενημερώνει και κάνεις. Πρέπει να επικοινωνείς εσύ και να παρακαλάς για την εξέλιξη της παραγγελίας.

Ανεπίτρεπτο με βλέπω να ακυρώνω Δευτέρα για το γαμωτο, δεν με πήραν καν να μου προτείνουν κάποιο ετοιμοπαραδοτο τροφοδοτικό μήπως και συμφωνήσω.

Έχω παραγγείλει από την προηγούμενη Παρασκευή και ακόμη περιμένω.

Συγνώμη , ξέρω δεν θα σας αρέσει αλλά τόσα χρόνια ψωνίζω από το πλαίσιο για αυτό το λόγο. Πας , τα διαλέγεις ,τα πληρώνεις και έφυγες ( ξέρω δεν έχει ποικιλία, ακριβότερα κτλ. ) Αλλά δεν περιμένεις μισό μήνα για 1 PC

Μου έκατσε και πούλησα και το Μακ και είμαι χωρίς υπολογιστή 1 εβδομάδα 😭

Αυτά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...