amterasou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Θελω να επεκτεινω το wifi 20 μετρα απεναντι απο το σπίτι μου εχω βάλει ηδη ενα ρεπεατερ στο μπαλκόνι πιανω καλο σημα αλλα δεν ειναι σταθερό παντα. Το ρουτερ με το ρεπεατερ ειναι πολύ κοντα οποτε δεν παίζει αυτο το θέμα. Το ρουερ μου ειναι το έργοστασιακο που μου ειχαν στείλει απο wind. Τι κανω να βαλω ενα ακόμα ρεπεατερ στην μεριά που θελω να πιανω φουλ σημα η να αλλαξω ρουτερ.
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Βάλε το ρούτερ στο μπαλκόνι και το repeater απέναντι απο το σπίτι.
amterasou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Πρεπει να τραβηξω καλοδια εξω. Εαν παρω αλλο ενα ρεπεατερ δε θα γινει δουλειά? Απο ρεπεατερ σε ρεπεατερ?
mourouzis2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Πες στο γείτονα να βάλει δική του γραμμή. Από Repeater σε repeater το σήμα και η ταχύτητα εξασθενούν.
amterasou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Καποια αλλη λύση? Αν παρω καποιο καλο ρεπεατερ θα γίνει.?
isay Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, amterasou είπε Καποια αλλη λύση? Αν παρω καποιο καλο ρεπεατερ θα γίνει.? Οπως λεει ο λαος, αμα δε σπάσεις αυγα, ομελέτα δεν κάνεις. Το repeater σε repeater ειναι ακομα χειροτερο από το σκέτο repeater (μην μπω στις τεχνικες λεπτομέριες) Η λύση που θες ειναι δυο κατευθυντικες κεραιες που η μια να κοιτά την αλλη. Ναι θες καλώδιο από το router μεχρι την πρωτη κεράια και μετα καλώδιο από τη δευτερη κεραία μεχρι μεσα που μπορεις να βαλεις ενα access point. Αν τωρα τα 20 μετρα ειναι κήπος, γενικα δικός σου χώρος, μπορεις να ρίξεις καλώδιο utp εξωτερικου χώρου. Κάτι αλλο σοβαρό και αποτελεσματικό δεν υπάρχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα