archer100 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, Napier είπε τι ειναι αυτο?δε το εχω ξανακουσει. μπορεις να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες? https://www.google.com/search?q=αγορα+σπιτιου+με+δοσεις+απο+μεσιτη&oq=αγορα+σπιτιου+με+δοσεις+απο+μεσιτη&aqs=chrome..69i57j33l2.5745j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 1
AristidisZ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, snoopycrete είπε Με ~70k μπορείς να βρεις σπιταρονες Σε ποια χώρα;
BlueAverage Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Napier είπε κοιτα κ γω το εχω σκεφτει αυτο αλλα ο συντροφος μου εχει μια ταση εξαρτητικης συμπεριφορας που πολλες φορες με φρικαρει. ειναι ικανος φαση να ξενικοιασει το δικο του κ να ερθει να μενουμε σε αυτο το μικρο που ενδεχομενως θα νοικιαζα. γενικα εχω αμφιβολιες το τελευταιο χρονο για τη βιοσιμοτητα της σχεσης μου με το συντροφο μου κ θελω να περασει χρονος ωστε αυτο να ξεδιαλινει λιγο. ειμαστε αρκετα χρονια μαζι κ προς το παρον τηρω σταση αναμονης. δε νιωθω οτι πιεζομε περ σε απο τους δικους μου αλλα απο τις σκεψεις οτι εχω φτασει 35 χρονων νταγκλαρας κ δεν εχω αρχισει να κανω δικη μου ανεξαρτητη ζωη. δε λεω πολλα ηταν σε συναρτηση με σοβαρα προσωπικα κ οικογενιακα θεματα που χρονιζαν και με αναγκαζαν να κανω θυσιες που θα μου επετρεπαν να συνεχισω τις σπουδες μου η οποιες εχουν κανει μαξ ουτ με την ενοια οτι πραγματικα παραπανω εξειδικευση στο τομεα μου δε παει. γι αυτο κ ξερω οτι ειμαι ανταγωνιστικος στην αγορα εργασιας παρα του οτι ειμαστε στην ελλαδα της κρισης η της μετακρισης Οταν θα φτιαξεις τον δικο σου χωρο θα δεις πως θα βγει αφθορμητα και θα βαλεις σε ολους ορια. Ειναι ο προσωπικος σου χωρος και φορτοματα δεν χορανε. Αλλιως δεν εχει νοημα.
snoopycrete Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Σε ποια χώρα; Στην Ελλάδα της κρίσης
AristidisZ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, snoopycrete είπε Στην Ελλάδα της κρίσης Στην Αθήνα της κρίσης πάντως με κάτω από 1200-1300 ευρώ το τμ παπάκια σπίτι παίρνεις Εκτός αν μιλάμε για σπίτι στη Μαγούλα, σπίτι στην ηλικία της συγχωρεμενης της γιαγιάς μου ή για γκαρσονιέρα 30 τετραγωνικών 2
archer100 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Στην Αθήνα της κρίσης πάντως με κάτω από 1200-1300 ευρώ το τμ παπάκια σπίτι παίρνεις Εκτός αν μιλάμε για σπίτι στη Μαγούλα, σπίτι στην ηλικία της συγχωρεμενης της γιαγιάς μου ή για γκαρσονιέρα 30 τετραγωνικών 81 βγαζει μονο για Περιστερι, πολλα εκ των οποιων αξιοπρεπεστατα https://www.xe.gr/property/search?System.item_type=re_residence&Transaction.type_channel=117518&Transaction.price.from=65000&Transaction.price.to=75000&Item.area.from=65&Item.area.to=75&Geo.area_id_new__hierarchy=82490
snoopycrete Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Στην Αθήνα της κρίσης πάντως με κάτω από 1200-1300 ευρώ το τμ παπάκια σπίτι παίρνεις Εκτός αν μιλάμε για σπίτι στη Μαγούλα, σπίτι στην ηλικία της συγχωρεμενης της γιαγιάς μου ή για γκαρσονιέρα 30 τετραγωνικών Κάνε μια βολτα από Σπιτόγατο κλπ. Κάθε μέρα μπαίνω και ξέρω πολύ καλά τι ευκαιριες παίζουν
tonkpils Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Θα μπορούσες πχ να το συζητήσεις με το δικό σου και να πάτε να νοικιασετε ένα μικρό διαμέρισμα οπότε και τα έξοδα θα είναι πολύ λιγότερα και θα δείτε πως το πάτε, αν ταιριάζετε τέλος πάντων να μένετε μαζί. Αν όχι, το διαλύεται και συνεχίζετε με μικρές οικονομικές απώλειες αλλά τουλάχιστον με ξεκαθαριση της σχέσης, που παίζει ρόλο.
AristidisZ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το σπίτι δεν είναι μηχανάκι, πήρα ένα για να κάνω τη δουλειά μου και βλέπουμε Πρέπει να είναι στις περιοχές που το θέλεις, και να έχει τις προϋποθέσεις που ο καθένας βάζει στο μυαλό του Σπίτι πχ 65 τ.μ. για οικογένεια με δύο παιδιά είναι ανέκδοτο, δεν είναι σπιταρονα Διαμέρισμα στο Παγκράτι χωρίς θέση στάθμευσης είναι κίνηση αυτοκτονίας, κ.ο.κ. 5 λεπτά πριν, snoopycrete είπε Κάνε μια βολτα από Σπιτόγατο κλπ. Κάθε μέρα μπαίνω και ξέρω πολύ καλά τι ευκαιριες παίζουν Ναι τι να σου πω, ευκαιρίες σπίτια 50 χρόνων ένα χιλιάρικο το μέτρο στην Δραπετσώνα και τα Ταμπουρια... Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από AristidisZ 2
NikosKallithea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε δύο χρόνια τα 30 θα εχουν παει 50 . Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από NikosKallithea
kostasbm Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 τραπεζικα θα στο πω αν δεν εχεις το 40% της αξιας μην προχωρας ..οσο περισσοτερα εχεις τοσο το καλυτερο αν τα εχεις ολα τελεια τα σπιτια δεν προκειται να ακριβινουν παρα μονο σε συγκεκριμενες περιοχες(5 χρονια λεω εγω αλλοι λενε περισσοτερα)......ενας παραγοντας που διαμορφωνει τις τιμες ειναι και η ανεργια ψαχνεις για σπιτι αν ειναι δυνατον κοντα στη δουλεια σου η κοντα σε συγκοινωνιες (καποια στιγμη θα παιζει ρολο και η μεταπωληση)....το θεωρω το ποιο σημαντικο στην Αθηνα και τελος κοιτας για σπιτι διαμερισμα κτισμενο μετα τους σεισμους της Αθηνας και να ειναι καθαρο(απο χαρτια) γιατι παρα πολλα ειναι υποθηκη η υπαρχουνκληρονομικες εκκερεμοτητες και παιζουν πολλα παιχνιδια...βεβαια θα χρειαστεις καποιο καλο μεσιτικο γραφειο με καλο ιστορικο ειδα οτι εγραψες το να μενεις στο ενοικιο εχεις το αγχος του αυριο....αγχος θα εχεις και οταν πρεπει να πας να πληρωνεις αννννννν πας στη λυση του δανειου....το δανειο υπαρχουν τυποι στο ιντερνετ που εχουν οι τραπεζες και σου λεει ποσα θα πληρωσεις τελικα......και οταν δεις το τελικο ποσο με τοκους ισως αλλαξεις γνωμη και συνεχισεις την αποταμιευση....
basilis_k6 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, archer100 είπε 81 βγαζει μονο για Περιστερι, πολλα εκ των οποιων αξιοπρεπεστατα https://www.xe.gr/property/search?System.item_type=re_residence&Transaction.type_channel=117518&Transaction.price.from=65000&Transaction.price.to=75000&Item.area.from=65&Item.area.to=75&Geo.area_id_new__hierarchy=82490 με 1 υ/δ σπίτι οικογένειας κατασκευής 2000+ με κάτω απο 100κ χωρις κάποιο κουσούρι δεν υπάρχει. Εχω βρει (ψαχνω 5 χρόνια) πολλα σε αυτα τα λεφτα και ολα εχουν καποιο θέμα. πχ 3ος χωρις ασανσερ. Η τιμή αυτη τη στιγμη ειναι 1300-1500 για αξιοπρεπες σπιτι που μπαινεις και μένεις, αλλλιως ναι παιζουν και πιο κάτω αλλα θέλουν ανακαίνηση day one και θα έχουν κολωνες 20χ20cm 1
th_nikos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, kostasbm είπε ειδα οτι εγραψες το να μενεις στο ενοικιο εχεις το αγχος του αυριο....αγχος θα εχεις και οταν πρεπει να πας να πληρωνεις αννννννν πας στη λυση του δανειου....το δανειο υπαρχουν τυποι στο ιντερνετ που εχουν οι τραπεζες και σου λεει ποσα θα πληρωσεις τελικα......και οταν δεις το τελικο ποσο με τοκους ισως αλλαξεις γνωμη και συνεχισεις την αποταμιευση.... Παλαιότερα είχα υπολογίσει για ένα στεγαστικό δάνειο 30 ετών κατά μέσο όρο αποπληρώνεις το διπλάσιο ποσό από το αρχικό δανειζόμενο ποσό. Π.χ. εάν πάρεις 100Κ θα αποπληρώσεις ~200Κ. 1
AristidisZ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Σε δύο χρόνια τα 30 θα εχουν παει 50 . Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω πλήρως με αυτό μιας και τα τελευταία 4 χρόνια παρακολουθώ πολύ στενά το real estate Στη παρούσα φάση νομίζω ότι έχουμε ανέβει δυσανάλογα με τις συνθήκες της πραγματικής οικονομίας Ήδη έχουμε πάει πολύ ψηλά, αν υπάρξει και άνοδος 50% σε δύο χρόνια από το σημείο στο οποίο είμαστε τώρα, η φούσκα που είδαμε το 10 θα μοιάζει με αστειάκι μπροστά σε αυτό που θα γίνει αν πάνε οι τιμές εκεί 1
NikosKallithea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Το μυστικό, αν δεν εχεις χρήμα, ειναι να το πάρεις προίκα, αλλιώς 30 χρόνια θα βασανίζεται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα