heros Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Λοιπον σε εναν υπολογιστη των παιδιων .. ταλαιπωρημενο απο πολλα install /uninstall πηγα να κανω manually την αναβαθμιση σε win 1903 ... γιατι το windows update δεν μου την δινει... Η εγκατασταση προχωραει κανονικα κάνει ένα μικρο έλεγχο για update και μου πεταει ενα μυνημα με 2 αναφορες για το ιδιο app SANDBOXIE ότι ειναι ασυμβατο και και πρεπει να το αφαιρεσω manually (δεν εχει την επιλογη καταργησης διπλα στο μυνημα)... Ποιο ειναι το πρόβλημα? Αυτην την εφαρμογή την έχω καταργήσει!!! Δεν υπαρχει εννοειται στις εφαρμογες του πινακα ελεγχου... για αυτο αλλωστε δεν υπάρχει και η αυτοματη επιλογη απεγκατάστασης....! Πήγα και στην registry και πιστεύω ότι έχω αφαιρέσει όλες τις αναφορες.... εννοείται έχει σβηστεί και ο φάκελλος του προγράμματος και όλα τα services.... sbie*.* Εχω τρέξει και το system care registry checker... και εχει διορθωσει ότι βρήκε..... Πήγα και στο https://www.thewindowsclub.com/uninstall-app-now-isnt-compatible-windows-10 ετρεξα και το PowerShell Script to fix remove blocking applications και βρισκει 4 καταγραφες Sandboxie LCC KAI ΥΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ ΚΕΝΟ ΦΑΚΕΛΛΟ "".... ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΒΗΣΩ.... ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΤΟ ΕΦΤΑΣΑ.. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ή κάτι που κάνει τα windows να πιστεουν οτι το προγραμμα υπαρχει ακομη..... Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη
asmilon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δοκιμασε να ξαναεγκαταστησεις την εφαρμογη και να την αφαιρεσεις παλι, πιθανον την προηγουμενη φορα να μην πηγε καλα το uninstall και να αφησε καταλοιπα..
heros Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 TO EKANA ME TO SANDBOXIE 5.3 ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ... Η ΑΡΧΙΚΗ εκδοση που ειχα εγκαταστησει ηταν η 5.12...... θα δοκιμασω και με αυτη... αν και δεν νομιζω οτι φταιει αυτο.....ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙ 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ το script... ενω το windows update....2 ιδια προγραμματα να αφαιρεσω.... πρεπει να βρω τι ψαχνει/βρισκει το update και πιστευει οτι εχω την εφορμογη...
micos000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Βάλε πάλι το πρόγραμμα και κάνε την απεγκατασταση με το revo uninstaller, τη δωρεάν έκδοση.
heros Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, micos000 είπε Βάλε πάλι το πρόγραμμα και κάνε την απεγκατασταση με το revo uninstaller, τη δωρεάν έκδοση. THN παλια version 5.12 που ηταν ασυμβατη.... ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΝ ΤΟ INSTALLATION για να κανω μετα uninstall {αναμενωμενο... το ιδιο ισχυε και για την 1809 και τοτε ειχα βγαλει το sandboxie.... και το update ετρεξε κανονικα.....} για αυτο μου κανει εντυπωση που μου ξαναζηταει να το βγαλω... το ειχα βγαλει και τοτε.... και ολα οκ.. πως το βρίσκει τωρα? Εγκαθιστω τωρα την 5.30 που ειναι συμβατη χωρρις να την αφαιρεσω και τρεχω το update... ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν λειτουργησε... ξαναβρισκει τις παλιες εκδοσεις και αγνοει την καινουργια που εχει εγκατασταθει και βεβαια ειναι συμβατη..... τρεχω revo μηπως βρει κατι
micos000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η 5.31.4 είναι η τελευταία έκδοση. https://www.sandboxie.com/DownloadSandboxie Μετά τρέξε το revo και βάλτο να καθαρίσει και ότι βρει μετά την απεγκατάσταση. Αν πάλι έχεις προβλήματα πάρτο απόφαση και κάνε μια καθαρή εγκατάσταση να τελειώνεις. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από micos000
heros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 o revo εβγαλε το προγραμμα βρηκε και ενα καρο leftovers τα εσβησε..αλλά παλι το ιδιο.. κανω και ενα restart μηπω; κατι αλλαξε... 16 λεπτά πριν, micos000 είπε Η 5.31.4 είναι η τελευταία έκδοση. https://www.sandboxie.com/DownloadSandboxie Μετά τρέξε το revo και βάλτο να καθαρίσει και ότι βρει μετά την απεγκατάσταση. Αν πάλι έχεις προβλήματα πάρτο απόφαση και κάνε μια καθαρή εγκατάσταση να τελειώνεις. θα χασω μαλλον την αδεια των windows {αναβαθμιση απο 7αρια του θειου... που η MS μου τα εκανε retail 10αρια}
micos000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δε θα χάσεις τίποτα. Θα ενεργοποιηθούν κανονικά. Ακόμα όμως και να μη σου δεχτεί το κλειδί, παίρνεις ένα με 2-3 ευρώ από ebay και τελειώνεις.
heros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 AYTO ΔΙΝΕΙ ΤΟ APPRAIZER SCRIPT που δειχνει δυο εγκαταστασεις σε...κενο φακελο
heros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 λοιπον υπαρχουν δυο αναφορες στην registry sbiectrl αλλα δεν μπορω να αφαιρεσω τα κλειδια
dpolal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος και δεν κάνεις κανονικό φορμάτ να ξεμπερδεύεις μια και καλή στην ούτως ή άλλως «ταλαιπωρημένη» εγκατάσταση όπως λες ;;;
micos000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Φοβάται μήπως χάσεις την δωρεάν αναβάθμιση που πήρε από τα μαϊμού 7άρια στα αυθεντικά 10άρια!
dpolal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, micos000 είπε Φοβάται μήπως χάσεις την δωρεάν αναβάθμιση που πήρε από τα μαϊμού 7άρια στα αυθεντικά 10άρια! Δεν θα χρειαστεί να καταχωρήσει παλι το κλειδί. Αν βάλει ακριβώς την ίδια έκδοση windows που έχει και τώρα θα ενεργοποιηθούν από μόνα τους μόλις μπουν στο ίντερνετ. Πλέον το motherboard έχει «κλειδώσει» κανονικά με τα win10 και δεν χρειάζεται τίποτε άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα