Getta Robo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 3 minutes ago, slk200gr said: Φίλε μου πιάνει τρια σκυλιά έχω κάτι ξέρω, αν είναι δέντρο ρίχνεις τον κορμό όχι στη ρίζα και δεν παθαίνει τίποτα το δέντρο αν είναι πόρτα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μάλλον δεν είναι στα φυτά γιατί τα αρσενικά θέλουν δέντρο ,ντουβάρι κτλγια να σηκώσουν πόδι, τα θηλυκά πάλι δεν έχουν τρέλα να κατουράνε στο ίδιο σημείο και τώρα πες μου τον νόμο που απαγορεύει να ρίξεις χλωρίνη ή ξύδι στον κορμό του δέντρου Εχω δει να βαζουνε ηλικιωμενοι χλωρινη σε δενδρα με την προταση πως δεν θα πηγαινουνε σκυλια. Δεν ισχυει. Και η χλωρινη ειναι τοξικη για τα φυτα, ειδικα για το χαμηλο μερος του κορμου και τις ριζες. Δεν ισχυει επισης πως τα αρσενικα ουρουν με σηκωμενο ποδι, μπορουνε και με αλλες στασεις. Δεν εχω προχειρο ΦΕΚ, δες ομως εδω για τον δημο Θεσσαλονικης που εχει παραπομπες στο τελος: https://thessaloniki.gr/wp-content/uploads/2018/12/ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ-ΠΡΑΣΙΝΟΥ-ΔΗΜΟΥ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ-2018.pdf Αρθρο 8 ζ. Αποθήκευση ή διασπορά στο έδαφος αλάτων, οξέων, ελαίων, χρωµάτων, καυσίµων ή άλλων χηµικών ουσιών Αν εξακολουθεις να πιστευεις πως μπορεις να το κανεις αυτο σε δημοσιο κοινοχρηστο χωρο, μιλα με το τμημα πρασινου σου και με την δημοτικη αστυνομια να σε διαφωτισουν. 24 minutes ago, thanasisxask said: Μίλησε κανείς για δέντρο; για πόρτα είπε ο άνθρωπος. Γραφει στο διαλογο παρακατω για πρασια και πεζοδρομια. Οπου οντως ειναι δημοσιος κοινοχρηστος χωρος και οχι ιδιωτικος. Αν δεν παραβιαζει λοιπον ο αλλος κανονες υγιεινης και ιδιωτικο χωρο, δεν μπορει να του πει και να κανει το παραμικρο.
christakos07 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τον μαγκώνεις και καλείς την αστυνομία επί τόπου, αν μένεις εντός αστικού ιστού. Τώρα αν μιλάμε για κανά χωματόδρομο, σε χωριό, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από christakos07
Προτεινόμενες αναρτήσεις