Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιος από την περιοχή που βγάζει βόλτα τον σκύλο του, τον αφήνει να ουρεί ακριβώς μπροστά στην πόρτα μου

Ένα πρωί τον βλέπω, του λέω ευγενικά αν μπορεί να το πηγαίνει σε ένα άδειο οικόπεδο ΕΙΚΟΣΙ μέτρα πιο πέρα από το σπίτι μου και μου απαντάει: "Κύριε οι πρασιές και τα πεζοδρόμια ανήκουν στον δήμο όχι σε εσάς"

Από τότε, το κάνει συνέχεια, ίσως και επίτηδες

Δεν θέλω να μαλώσω μαζί του ούτε να πλακωθώ, για αυτό ρωτάω: υπάρχει κάποιος φυσικός τρόπος για να απωθήσει κανείς τα σκυλιά από ένα μέρος; Κάτι έχω ακούσει για πιπέρι κτλ. Μήπως τα μαγαζιά Pet Shop έχουν τέτοια είδη;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GrMikeD είπε

Κάποιος από την περιοχή που βγάζει βόλτα τον σκύλο του, τον αφήνει να ουρεί ακριβώς μπροστά στην πόρτα μου

Ένα πρωί τον βλέπω, του λέω ευγενικά αν μπορεί να το πηγαίνει σε ένα άδειο οικόπεδο ΕΙΚΟΣΙ μέτρα πιο πέρα από το σπίτι μου και μου απαντάει: "Κύριε οι πρασιές και τα πεζοδρόμια ανήκουν στον δήμο όχι σε εσάς"

Δεν θέλω να μαλώσω μαζί του ούτε να πλακωθώ, για αυτό ρωτάω: υπάρχει κάποιος φυσικός τρόπος για να απωθήσει κανείς τα σκυλιά από ένα μέρος; Κάτι έχω ακούσει για πιπέρι κτλ. Μήπως τα μαγαζιά Pet Shop έχουν τέτοια είδη;

καλα σου ειπε 

• Like 2
  • Confused 3
  • Sad 4
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tsipakis είπε

καλα σου ειπε 

επειδη ειναι νομιμο, δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο παντως. 
θα σου αρεσε εσενα να ησουν στη θεση του OP αραγε; και να σου απανταγε ετσι ο ιδιοκτητης του σκυλου, αλλα και οπως απαντησες εσυ; μαλλον οχι.

on topic το καλυτερο που μπορω να σκεφτω ειναι αυτο : εαν ξερεις οτι συμβαινει συγκεκριμενες ωρες της ημερας, παρε μια απο αυτες τις σφυριχτρες ωστε να τον διωχνεις. 1,2,5, ε τι στο καλο, καποια στιγμη το σκυλι δε θα ψηνεται να τα κανει εκει περα :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιαούρτι είπε

μάθε που μένει, λογικά κάπου κοντά σου και πήγαινε κάνε το ίδιο 😛

Αυτό είναι μια σοβαρή σκέψη που έχω ήδη κάνει.... 

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, GrMikeD είπε

Αφού ξέρεις τι ώρα τον βγάζει, κάτσε έξω από το σπίτι εκείνη την ώρα και περίμενέ τον.
Αν είσαι εκεί, δε θα τα κάνει  ο σκύλος.

Δημοσ.
28 minutes ago, GrMikeD said:

Τελικα ειναι δενδρο σε κοινοχρηστο χωρο η ιδωτικο χωρο;

Στη πρωτη περιπτωση που ουρει και δεν αφηνει περιττωματα δεν μπορεις να κανεις τιποτα, και στη δευτερη φυσικα και απαγορευεται αφου ειναι ιδιωτικος σου χωρος.

8 minutes ago, thanasisxask said:

Πάρε ξίδι ή χλωρίνη και ρίξτε εκεί που κατουραει. 

Δεν πιανει, και πολυ πιθανο να σκοτωσει φυτα και δεντρα εκει. Οπου και φυσικα απαγορευεται κατι τετοιο.

6 minutes ago, Vassilis_24 said:

Αφού ξέρεις τι ώρα τον βγάζει, κάτσε έξω από το σπίτι εκείνη την ώρα και περίμενέ τον.
Αν είσαι εκεί, δε θα τα κάνει  ο σκύλος.

Να τον περιμενει πχ σε δημοσιο κοινοχρηστο χωρο γιατι; Να φυγει γιατι θελει να τον ιδιωτικοποιησει πχ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

Δεν πιανει, και πολυ πιθανο να σκοτωσει φυτα και δεντρα εκει. Οπου και φυσικα απαγορευεται κατι τετοιο.

Φίλε μου πιάνει τρια σκυλιά έχω κάτι ξέρω, αν είναι δέντρο ρίχνεις τον κορμό όχι στη ρίζα και δεν παθαίνει τίποτα το δέντρο αν είναι πόρτα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μάλλον δεν είναι στα φυτά γιατί τα αρσενικά θέλουν δέντρο ,ντουβάρι κτλγια να σηκώσουν πόδι, τα θηλυκά πάλι δεν έχουν τρέλα να κατουράνε στο ίδιο σημείο και τώρα πες μου τον νόμο που απαγορεύει να ρίξεις χλωρίνη ή ξύδι στον κορμό του δέντρου

Επεξ/σία από slk200gr
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thanasisxask είπε

Μίλησε κανείς για δέντρο; για πόρτα είπε ο άνθρωπος. 

Το ανέφερα απλά έβαλα και τους άλλους τυχόν παράγοντες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...