Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως καλό θα ήταν να μας λέτε από πριν τα ονόματα που είχατε παλιότερα εδώ, ώστε να μη χάνουμε το χρόνο μας προσπαθώντας να απαντήσουμε σοβαρά. Πρέπει δηλαδή να μπαίνω στον κόπο και να σας ψάχνω εγω? 

😁

• Like 1
  • Thanks 8
  • Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πλάκα είναι ότι όπως λέει και ο ίδιος, υπάρχουν apps ακόμα και στο iPhone που κάνουν δυνατή αυτή την "τόσο απαραίτητη λειτουργία", οπότε δεν τίθεται τελικά θέμα αν μπορείς ή δεν μπορείς αλλά αν θες να το κάνεις free.

Αν το πρόβλημα είναι στο να πληρώσεις για να κάνεις τη δουλειά σου αυτό είναι άλλη συζήτηση και δεν έχει να κάνει με το αν το iPhone ονομάζεται "Pro" ή όχι.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, leonproniknidis είπε

1)Καθημερινά με το GCAMMOD (αν δεν ξέρεις τι είναι αυτο διάβασε εδώ) 

2)Το θέμα με την επέκταση μνήμης είναι τουλάχιστον γελοίο να το συζητήσουμε.

3)Για την αναβάθμιση σε android 10 και miui 11 Θα είναι το πρώτο που θα πάει έως το τέλος του μήνα Σεπτεμβρίου.

4)Τα στέρεο ηχεία τα έχει

5)Δεν έχει OIS αλλά έχει το καλύτερο EIS Που έχω δει. 

Όπως κατάλαβες η εξυπνάδα σου κατάντησε να σε κάνει ρεζίλι

1)Ναι τοσο φοβερη καμερα εχει γιαυτο και του περνάς Gcam.Γνωστη ιστορια,παμε παρακατω.

2)Οντως ειναι γελιο να το συζηταμε.Οι περισσοτερες Android ναυαρχιδες προσφερουν υποστηριξη για SD καρτα(μεχρι και η ιδια η xiaomi στα φθηνοτερα μοντελα)αλλα το Mi9 που ξεκιναει απο 64gb δεν προσφερει.

Αυτα δηλαδη που κοροιδευει κοσμος στα Iphone,οταν τα λεμε για καποιες Android συσκευες,ξαφνικα ειναι για γελΙα. 

3)Αρα εισαι ακομα στο περιμενε με beta εκδοση,παμε παρακατω.

4)Ωρα για μαθημα. https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_9-review-1891p3.php 

We were disappointed to find out that the Mi 9 doesn't boast stereo speakers. Instead, it has the same bottom-firing loudspeaker

Η αμηχανη στιγμη που ο αλλος δεν γνωριζει καν τι εχει η συσκευη του....

5)Αν ετσι θες να λες στον εαυτο σου για να χαιρεσαι που εχεις απο τις λιγες''ναυαρχιδες''της αγορας χωρις OIS,ας το πιστευεις αυτο.

Ολως τυχαιως αν και φοραει snap855,ουτε Wifi6 εχει η συσκευη.

Βεβαια ειναι γνωστη η περιπτωση σου μιας και αναλογα σχολια ολως τυχαιως εγραψες και στο θεμα του Note10+.

Με αποκορυφωμα αυτο εδω το σχολιο

Μετα φταιει ο κακος moderator που σβηνει μνματα,και οχι εσεις που μπαίνετε και τρολλαρετε τα θεματα των αλλων ναυαρχιδων.

Αλλα ειπαμε,Ξιαομι και ξερο ψωμι...

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, winmac είπε

Εσύ θα έπαιρνες iphone X ή XR (αν ήταν στην ίδια τιμή...)?

Δεν γινεται το Iphone X να ειχε ιδια τιμη με το xr αυτο ειναι το θεμα.

Γιατι αν ειχε ιδια τιμη καινουργιο,θα κοστιζε πολυ φθηνοτερα το 8plus και το 8.

Δημοσ.

Μαζεύτηκε σήμερα στο θέμα όλο το sales team της αντιπροσωπίας της Xiaomi να μας πείσουν ότι κάνουμε λάθος με την αγορά των Galaxy και iPhone.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
28 minutes ago, billdanos said:

Πάντως καλό θα ήταν να μας λέτε από πριν τα ονόματα που είχατε παλιότερα εδώ, ώστε να μη χάνουμε το χρόνο μας προσπαθώντας να απαντήσουμε σοβαρά. Πρέπει δηλαδή να μπαίνω στον κόπο και να σας ψάχνω εγω? 

😁

Δεν θα ήταν άσχημο να ανακοινωθούν τα ευρήματα πάντως. 😛

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν γινεται το Iphone X να ειχε ιδια τιμη με το xr αυτο ειναι το θεμα.

Γιατι αν ειχε ιδια τιμη καινουργιο,θα κοστιζε πολυ φθηνοτερα το 8plus και το 8.

Επειδή το 8 έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το XR?

Τιμές αντιπροσωπείας (ο θεός να την κάνει...)

8 - 589

8+ - 719

XR - 769

Όπως βλέπεις το XR έχει σχεδόν ίδια τιμή με το 8+ (νομίζω και πριν η διαφορά ήταν παρόμοια)

Το Χ έχει ένα 100άρι ακόμα.

Άρα το ΧR  πούλησε γιατί ήταν φτηνότερο και όχι πιο προηγμένο τεχνολογικά από τη προηγούμενη γενιά

Το ίδιο λογικά θα γίνει και με το 11 που θα πάει καλά στις πωλήσεις καθώς με τον τρόπο που μαρκετάρονται αυτά τα εργαλειάκια μοιάζουν καινοτόμες ευκαιρίες.

Αλλά 8+ = ΧR και τεχνολογικά και σε τιμή, ίδιες κάμερες, οθόνη κλπ, μόνο ο επεξεργαστής και το μέγεθος αλλάζει.

11 = X

Δεν έχει αλλάξει κάτι πέρα από τον επεξεργαστή νομίζω.

Και όπως ήδη αρκετοί προείπαν όποιος έχει iphone Χ  δεν αξίζει να αλλάξει εκτός αν μιλάμε για το  pro  και του περισσεύουν.

Τώρα αν έχει πιο παλιό iphone  όπως εγώ ή σου σπάσει τότε κοιτάς τις τιμές και παίρνεις την ευκαιρία, δηλαδή το XR. Αν όμως το Χ κόστιζε όσο το ΧR ποιο θα πήγαινε καλύτερα στις πωλήσεις?

Νομίζω κατάλαβες τι εννοώ τώρα και γιατί από τη μια το XR  και το 11 δεν είναι καινοτομίες αλλά το  gen.2, gen.3 μιας συνταγής που θα πουλήσει καλύτερα ίσως και από το gen.1 (αφού τα πρώτα μοντέλα μιας γενιάς θέλουν και τους testers τους...). Επομένως η αγορά πχ ένος iphone 8 όταν βγήκε άξιζε περισσότερο από το Χ,  άσχετα αν ήταν πατάτα ή μη τεχνολογικά καινοτόμο όπως έλεγα τα πράσινα τερατάκια.

Επεξ/σία από winmac
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Μαζεύτηκε σήμερα στο θέμα όλο το sales team της αντιπροσωπίας της Xiaomi να μας πείσουν ότι κάνουμε λάθος με την αγορά των Galaxy και iPhone.

Αν ηταν ετσι το sales team της Xiaomi θα το ειχαν κλεισει το μαγαζι, και ειδικα αυτος ο τελευταιος με αγνωστο αριθμο προηγουμενων account αν ηταν πωλητης το σοφοτερο θα ηταν να αγορασεις το αντιθετο απο αυτο που σου λεει.

• Like 5
Δημοσ.

Εχω διαβασει τα παντα στο insomnia και πραγματικα πολλες φορες εχω διαφωνησει 1000% με καποια αποψη αλλά παντα σεβομαι τη γνωμη του αλλου, εστω και αν τη θεωρω ακραια ή τελειως λανθασμενη.

Ομως αληθεια τωρα, φταιει η αυπνια και η κουραση μου ή οντως ισχυει αυτο που καταλαβα οτι "το 11 pro δεν γινεται να λεγεται pro γιατι δεν εχει δυνατοτητα ηχογραφησης κλησεων" ; 

Δεν ειμαι fanboy καμιας εταιριας (ειχα iphone, τωρα εχω galaxy s) αλλά πραγματικα θα με κανετε xiaomi hater με αυτα που γραφετε ωρες ωρες οι φαν της εταιριας.

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, paris_chav είπε

Εχω διαβασει τα παντα στο insomnia και πραγματικα πολλες φορες εχω διαφωνησει 1000% με καποια αποψη αλλά παντα σεβομαι τη γνωμη του αλλου, εστω και αν τη θεωρω ακραια ή τελειως λανθασμενη.

Ομως αληθεια τωρα, φταιει η αυπνια και η κουραση μου ή οντως ισχυει αυτο που καταλαβα οτι "το 11 pro δεν γινεται να λεγεται pro γιατι δεν εχει δυνατοτητα ηχογραφησης κλησεων" ; 

Δεν ειμαι fanboy καμιας εταιριας (ειχα iphone, τωρα εχω galaxy s) αλλά πραγματικα θα με κανετε xiaomi hater με αυτα που γραφετε ωρες ωρες οι φαν της εταιριας.

Και το καλύτερο είναι ότι δεν έχει και άλλα Επιχειρήματα πέρα της ηχογράφησης. Και αν των ρωτήσεις πιθανότατα να σου πει ότι ανοίγει τις εφαρμογές κλάσματα του δευτερολέπτου πιο γρήγορα κατά κύριο λόγο επειδή θα έχει reduced animation time. Μετά ίσως ότι έχει παραπάνω ραμ να κρατάει ανοιχτές τις δεκάδες εφαρμογές που χρειάζεται για τις συμφωνίες εκατομυρίων του

Τόσες μέρες προσπαθώ εντωμεταξύ να βρω online κάποιο feature που χουν και είναι ουσιαστικά χρήσιμο και το μόνο που βρίσκω είναι spec sheets. Με λίγα λόγια δεν το διαφοροποιεί τίποτα απλά δίνουν καλά σπεκς στο χαρτί σε εξευτελιστικές τιμές απλά και μόνο επειδή έχουν αποφασίσει να έχουν μόνο 5% κέρδος ανά συσκευή.

Δεν αμφιβάλλω ότι το performance θα είναι καλό αλλά πλέον ότι και να πάρεις, τις βασικές δουλειές θα τις κάνει (και ειδικά όταν μιλάμε για επεξεργαστές της Apple που ακόμα με τηλεσκόπιο τους κοιτάνε). Από κει και πέρα πληρώνεις τα γύρω γύρω, ποιότητα κατασκευής, λογισμικό, software features κτλ κτλ

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, paris_chav είπε

Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

Ενω η Xiaomi εχει βγαλει φανταστικα value for money κινητα ακριβως για οποιον δεν μπορει ή δεν θελει να παει σε κατι ακριβοτερο(ειδικα με την Redmi),παρολα αυτα καποιοι σηκωνουν κεφαλι και αρχιζουν να κραζουν τους αλλους που αγοραζουν ακριβοτερες συσκευες.

• Like 2
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

Ενω η Xiaomi εχει βγαλει φανταστικα value for money κινητα ακριβως για οποιον δεν μπορει ή δεν θελει να παει σε κατι ακριβοτερο(ειδικα με την Redmi),παρολα αυτα καποιοι σηκωνουν κεφαλι και αρχιζουν να κραζουν τους αλλους που αγοραζουν ακριβοτερες συσκευες.

+1.

Μία χαρά είναι η xiaomi, έδωσε σε πολύ κόσμο τη δυνατότητα να πάρει ένα εξαιρετικό κινητό με λίγα χρήματα. 

Νταξει, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα πιστεύουν ότι επειδή το iphone εν προκειμένω, δεν έχει:

- out of the box, call recording. 

- ή notification led. 

- ή αντίστροφη φόρτιση,

Ή ο,τιδήποτε άλλο, η apple τους κοροϊδεύει, πρέπει να κλείσει και αυτοί που την προτιμούν είναι ζώα/ξιπασμένοι/βαψομαλλιάδες/κτηνοβάτες. 

Τις προάλλες ήταν ένας στο νήμα του Apple watch 5 και το είχε βγάλει άχρηστο γιατί αν είχες ενεργοποιημένη την καταγραφή παλμών διαρκούσε ξέρω'γω πολύ λίγο ενώ το δικό του (ένα huawei) κρατούσε πολύ. 

Βρε καλέ μου βρε χρυσέ μου τπτ αυτός. 

Έτσι και εδώ πέρα ο άλλος λυσσάξε με το call recording. 

Τί είμαστε εδώ ρε ψυχολόγοι να ασχολούμαστε με τις εμμονές του καθένα και επειδή έβαλε gcam για να βγάλει φώτο της προκοπής να του πούμε και μπράβο;

ΤΙΝΑΦΤΟΙΡΕ! 

3 ώρες πριν, ThReSh είπε

Δεν θα ήταν άσχημο να ανακοινωθούν τα ευρήματα πάντως. 😛

Ε παλιό μέλος είσαι, έμπειρος είσαι, δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις who is who. 

• Like 4
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, stafaf είπε

Τις προάλλες ήταν ένας στο νήμα του Apple watch 5 και το είχε βγάλει άχρηστο γιατί αν είχες ενεργοποιημένη την καταγραφή παλμών διαρκούσε ξέρω'γω πολύ λίγο ενώ το δικό του (ένα huawei) κρατούσε πολύ. 

Βρε καλέ μου βρε χρυσέ μου τπτ αυτός. 

Έτσι και εδώ πέρα ο άλλος λυσσάξε με το call recording. 

Τί είμαστε εδώ ρε ψυχολόγοι να ασχολούμαστε με τις εμμονές του καθένα και επειδή έβαλε gcam για να βγάλει φώτο της προκοπής να του πούμε και μπράβο;

ΤΙΝΑΦΤΟΙΡΕ! 

Spoiler alert - το ίδιο άτομο είναι  😛

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, MAFAKA είπε

Spoiler alert - το ίδιο άτομο είναι  😛

Έλα ρε συ βαρέθηκα να το ψάξω. 

Έτσι εξηγούνται πολλά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...