Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Σώπα. Δεν το ήξερα.

Δηλαδή εγώ που συνομιλώ με πελάτες και συνεργάτες χωρίς να τους ηχογραφώ, μάλλον δεν χρησιμοποιώ το κινητό μου πραγματικά ως επαγγελματίας... 

Ανάλογα τι συνομιλίες έχεις φίλε. Μην ειρωνεύεσαι. Όταν κλείνεις όλη μέρα συμφωνίες και δεν θέλεις να είσαι με ένα στυλό και χαρτί να κρατάς σημειώσεις (η έστω το πενάκι του samsung note :P) και όταν αυτές οι συνομιλίες είναι σημαντικές με χρηματικές συμφωνίες είναι απαραίτητο

Δεν είπα ότι δεν είσαι επαγγελματίας. Άλλο παιχνίδι άλλο αμάθεια και άλλο επαγγελματίας.  Εσύ ας πούμε είσαι 2+3 και δεν το ξέρεις. Πουλάς το iPhone σου και παίρνεις το Xiaomi Mi9 και θα δεις πόσο τρομερή δυνατότητα είναι η συγκεκριμένη. Βασικά θα δεις τρομερές διαφορές ΠΑΝΤΟΥ αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη.

Ποτέ δεν είναι αργά. Μπορείς και εσύ (άσχετα κάνω και λίγη πλάκα μην τα παίρνουμε όλα στα σοβαρά!)

:D

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, billdanos είπε

Guys, κρατήστε δυνάμεις και ατάκες γιατί περιμένουμε τις αναλύσεις της DXoMark για τις κάμερες και μετά θα έχουμε το επόμενο event τον Οκτώβρη και μετά τα επόμενα οικονομικά αποτελέσματα και μετά...

😛

Ναι μωρέ τα βράδια δε κοιμόμαστε και περιμένουμε την επόμενη είδηση για μήλο... Σε διπλανό φόρουμ παίζει πρώτο θέμα η τρύπα του ios 13 απορω πωσ και δεν την βάλατε να γίνει μακελειό...

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, paredwse είπε

Μάλιστα, μάθαμε ότι οι επαγγελματίες ηχογραφούμε τις κλήσεις μας και μάλιστα ότι οι iPhone users παρακαλάμε για τέτοια δυνατότητα. Τουλάχιστον από τους iPhone users που έχω γνωρίσει, κανείς δεν έχει εκφράσει τέτοιο "παράπονο". Βέβαια, δεν γνωρίζω μήπως φταίει ότι όλοι τους έχουν ξεπεράσει την εφηβεία... 

Αλήθεια, από περιέργεια, τι σόι επαγγελματίας είσαι εσύ που ηχογραφείς (ή που θέλεις να ηχογραφείς) τους εκάστοτε συνομιλητές σου; Άραγε, εάν και εφ'όσον κάνεις κάτι τέτοιο, τους ενημερώνεις για την ενέργειά σου αυτή; Ειλικρινά, θέλω να μάθω. 

Δεν έχει σημασία τι κάνεις εσύ η οι φίλοι σου. Σημασία έχει να βάλεις το μυαλό σου να λειτουργήσει και να σκεφτεί ποια είναι η πραγματικότητα και δη η συγκεκριμένη με την ηχογράφηση κλήσης. 

Δεν έχει σημασία επίσης τι σόι επαγγελματίας είμαι. Όλοι οι επαγγελματίες που δουλεύουν όλη μέρα και έχουν να κάνουν με πολύ κόσμο και με πολλές συνομιλίες η ηχογράφηση κλήσης είναι απαραίτητη.

Το ότι η συσκευή που έχετε για τηλέφωνο δεν κάνει ηχογράφηση κλήσης δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι σημαντική για πολύ κόσμο. Για του υπόλοιπους απλά δεν το έχουν σκεφτεί. Μόλις τους δώσεις το ερέθισμα και την χρηστικότητα της ηχογράφησης κλήσης τρέχουν να αλλάξουν συσκευή γρήγορα γρήγορα.

Βάζω στοίχημα ότι και εσύ το ψιλοσκεύτεσε αυτή τη στιγμή. Εκτός και αν είσαι στην άλλη άκρη της αλυσίδας και είσαι διευθυντής σε μεγάλη επιχείρηση μαζί με τους 'αλλους ώριμους φίλους σου και έχετε άλλους να τρέχουν για πάρτη σας. 

Αυτή η κλίκα όμως δεν είναι επαγγελματίες. Είναι κάτι διαφορετικό που σηκώνει συζήτηση σε άλλη επίπεδο.

Επίσης υπάρχει επιλογή αν θα ενημερώσει τον συνομιλητή. Εγώ δεν ενημερώνω κανέναν παρά μόνον όταν υπάρχει κάποια φιλονικία όπου μπορώ να την χρησιμοποιήσω την κλήση ως αποδεικτικό στοιχείο. 

παραδέξου το ... είναι εργαλείο.

Πούλα iPhone πάρε Mi9 Και θα με θυμηθείς (και εσύ).

;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, leonproniknidis είπε

Ανάλογα τι συνομιλίες έχεις φίλε. Μην ειρωνεύεσαι. Όταν κλείνεις όλη μέρα συμφωνίες και δεν θέλεις να είσαι με ένα στυλό και χαρτί να κρατάς σημειώσεις (η έστω το πενάκι του samsung note :P) και όταν αυτές οι συνομιλίες είναι σημαντικές με χρηματικές συμφωνίες είναι απαραίτητο

Δεν είπα ότι δεν είσαι επαγγελματίας. Άλλο παιχνίδι άλλο αμάθεια και άλλο επαγγελματίας.  Εσύ ας πούμε είσαι 2+3 και δεν το ξέρεις. Πουλάς το iPhone σου και παίρνεις το Xiaomi Mi9 και θα δεις πόσο τρομερή δυνατότητα είναι η συγκεκριμένη. Βασικά θα δεις τρομερές διαφορές ΠΑΝΤΟΥ αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη.

Ποτέ δεν είναι αργά. Μπορείς και εσύ (άσχετα κάνω και λίγη πλάκα μην τα παίρνουμε όλα στα σοβαρά!)

:D

Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω. Έχω ήδη ένα Galaxy S9 plus ως δεύτερη συσκευή και δεν μου κάνει καμία απολύτως διάθεση να ξαναγυρίσω σε Android για daily driver. 

Τώρα όσο αναφορά για τις σημαντικές σημιώσεις και τις χρηματικές συμφωνίες, αυτές προτιμώ να τις λαμβάνω ή να τις στέλνω πάντα και αυστηρά μέσω email για να υπάρχει γραπτή απόδειξη για όλα τα εμπλεκόμενα μέλη χωρίς να μπλέκω με ηχογραφήσεις που εκτός του ότι δεν είναι και αποτελεσματικές στο να βρεις εύκολα αυτό που χρειάζεσαι, μπορεί και να θεωρηθούν παράνομες αν δεν ενημερώσεις τον συνομιλητή.

Αυτό τουλάχιστον ισχύει για μένα. Ο καθένας όπως τον βολεύει καλύτερα.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 3
Δημοσ.
10 ώρες πριν, KostasKri είπε

Ελάχιστοι iPhone users παρακαλάνε για κάτι τέτοιο. Κι εγώ επαγγελματίας είμαι και μου είναι άχρηστο. Το συζητήσαμε και άλλη φορά, αν η εταιρία που δουλεύεις είναι σοβαρή και χρειάζεται ηχογράφηση σου δίνει πρόσβαση σε τηλεφωνικό κέντρο.

Εκτός αν θεωρείς ότι ο ΟΤΕ και οι τράπεζες, όταν ηχογραφούν χρησιμοποιούν xiaomi και huawei και παρακαλάει το IT τους την Apple να βγάλει αυτό το feature.

Η λέξη Pro σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τον καθένα. Μόνο και μόνο το app store με τις πολύ ανώτερες εφαρμογές και οι πολυετή υποστήριξη με feature updates κτλ κτλ το κάνουν αντικειμενικά Pro πολύ πριν το ονομάσουν έτσι.

Έλεγα και εγώ θα έμενε στα πμ... που τέτοια τύχη

Πάμε πάλι λοιπόν. (Ομολογώ ότι έχει πλάκα)

Από που κρίνεις και λες ότι ελάχιστοι iPhone Users παρακαλάνε για κάτι τέτοιο. Μπορείς για παράδειγμα να μου δώσεις ένα λινκ σε ένα φόρουμ συζήτησης που να έχει ο χρήστης android συσκευή και να λέει δεν με ενδιαφέρει η ηχογράφηση κλήσης? Η ένα φόρουμ της Apple που να γράφει κάποιος θέλω ηχογράφηση κλήσης και από κάτω να λένε μα τι να την κάνεις? 

Σοβαρή εταιρία με τηλεφωνικό κέντρο? Πλάκα πραγματικά τρελή πλάκα. Κομωδία...  Έχω γραφείο τροφοδοσίας πλοίων με 5 ανθρώπους να μιλάνε 12/24 σε κινητό τηλέφωνο και δεν έχουν τηλεφωνικό κέντρο και οι συμφωνίες που κλείνουν είναι μύριων ημερησίως... τι λες είναι επαγγελματίες αυτοί? ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ... πέθανα...

Επανέρχομαι... και συμπληρώνω. Όταν τους άνοιξα τα μάτια με την ηχογράφηση κλήσης πήρα αυτοκίνητο δώρο (συν τα της δουλειάς) και εδώ και 2 χρόνια οι πωλήσεις και η άνεση με την οποία λειτουργούν είναι ανεπανάληπτη. Οπότε σκέψου ξανά προτού σχολιάσεις. 

Η λέξη pro σημαίνει ανάλογα την συσκευή κάποια σημαντική λειτουργία φίλε.

Για πες μου μια εφαρμογή "Pro" που σου δίνει το Pro αντί για τα άλλα μοντέλα της. Για να σε δω.

• Super Moderators
Δημοσ.
17 minutes ago, dancer said:

Ναι μωρέ τα βράδια δε κοιμόμαστε και περιμένουμε την επόμενη είδηση για μήλο...

Μερικοί όμως αντιδρούν με τέτοιο τρόπο που δεν τον λες και ...φυσιολογικό! :p 

1 minute ago, leonproniknidis said:

Έλεγα και εγώ θα έμενε στα πμ... που τέτοια τύχη

Πάμε πάλι λοιπόν. (Ομολογώ ότι έχει πλάκα)

Από που κρίνεις και λες ότι ελάχιστοι iPhone Users παρακαλάνε για κάτι τέτοιο. Μπορείς για παράδειγμα να μου δώσεις ένα λινκ σε ένα φόρουμ συζήτησης που να έχει ο χρήστης android συσκευή και να λέει δεν με ενδιαφέρει η ηχογράφηση κλήσης? Η ένα φόρουμ της Apple που να γράφει κάποιος θέλω ηχογράφηση κλήσης και από κάτω να λένε μα τι να την κάνεις? 

Σοβαρή εταιρία με τηλεφωνικό κέντρο? Πλάκα πραγματικά τρελή πλάκα. Κομωδία...  Έχω γραφείο τροφοδοσίας πλοίων με 5 ανθρώπους να μιλάνε 12/24 σε κινητό τηλέφωνο και δεν έχουν τηλεφωνικό κέντρο και οι συμφωνίες που κλείνουν είναι μύριων ημερησίως... τι λες είναι επαγγελματίες αυτοί? ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ... πέθανα...

Επανέρχομαι... και συμπληρώνω. Όταν τους άνοιξα τα μάτια με την ηχογράφηση κλήσης πήρα αυτοκίνητο δώρο (συν τα της δουλειάς) και εδώ και 2 χρόνια οι πωλήσεις και η άνεση με την οποία λειτουργούν είναι ανεπανάληπτη. Οπότε σκέψου ξανά προτού σχολιάσεις. 

Η λέξη pro σημαίνει ανάλογα την συσκευή κάποια σημαντική λειτουργία φίλε.

Για πες μου μια εφαρμογή "Pro" που σου δίνει το Pro αντί για τα άλλα μοντέλα της. Για να σε δω.

Σε καλό σου Δευτεριάτικα... 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω. Έχω ήδη ένα Galaxy S9 plus ως δεύτερη συσκευή και δεν μου κάνει καμία απολύτως διάθεση να ξαναγυρίσω σε Android για daily driver. 

Τώρα όσο αναφορά για τις σημαντικές σημιώσεις και τις χρηματικές συμφωνίες, αυτές προτιμώ να τις λαμβάνω ή να τις στέλνω πάντα και αυστηρά μέσω email για να υπάρχει γραπτή απόδειξη για όλα τα εμπλεκόμενα μέλη χωρίς να μπλέκω με ηχογραφήσεις που εκτός του ότι δεν είναι και αποτελεσματικές στο να βρεις εύκολα αυτό που χρειάζεσαι, μπορεί και να θεωρηθούν παράνομες αν δεν ενημερώσεις τον συνομιλητή.

Αυτό τουλάχιστον ισχύει για μένα. Ο καθένας όπως τον βολεύει καλύτερα.

Ε ναι.. με το galaxy που να έχεις διάθεση σε καταλαβαίνω. Εγώ όμως δεν προτείνω android συσκευή. Προτείνω συγκεκριμένα Mi9.

Χρησιμοποίησε Mi9 και δεν θα χρειάζεσαι ούτε δεύτερη συσκευή ούτε daily driver ούτε τίποτε.

Εσύ μπορεί να προτιμάς αλλά όταν μέσα σε ένα λεπτό υπάρχει περίπτωση να χάσεις συμφωνία 100.000 γιατί υπάρχουν άλλοι 10 που καραδοκούν από πίσω να πάρουν την δουλειά κάτσε εσύ να στέλνεις μειλ. Φοβερός επαγγελματίας είσαι (ειρωνία... ).

Λες ότι δεν μπορεις να βρεις εύκολα αυτό που χρειάζεσαι. Τι εννοείς? Πια συσκευή είχες την λειτουργούσες και δεν τα κατάφερνες? 

Ρε δεν υπάρχετε πραγματικά εδώ μέσα... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, leonproniknidis είπε

Ε ναι.. με το galaxy που να έχεις διάθεση σε καταλαβαίνω. Εγώ όμως δεν προτείνω android συσκευή. Προτείνω συγκεκριμένα Mi9.

Χρησιμοποίησε Mi9 και δεν θα χρειάζεσαι ούτε δεύτερη συσκευή ούτε daily driver ούτε τίποτε.

Εσύ μπορεί να προτιμάς αλλά όταν μέσα σε ένα λεπτό υπάρχει περίπτωση να χάσεις συμφωνία 100.000 γιατί υπάρχουν άλλοι 10 που καραδοκούν από πίσω να πάρουν την δουλειά κάτσε εσύ να στέλνεις μειλ. Φοβερός επαγγελματίας είσαι (ειρωνία... ).

Λες ότι δεν μπορεις να βρεις εύκολα αυτό που χρειάζεσαι. Τι εννοείς? Πια συσκευή είχες την λειτουργούσες και δεν τα κατάφερνες? 

Ρε δεν υπάρχετε πραγματικά εδώ μέσα... 

Εντάξει τόση ώρα μας τρολλάρεις με ανοησίες κι εγώ κάθομαι και σου απαντάω στα σοβαρά κιόλας τρόμαρα σου. Κάνενα πρόβλημα. Εσύ στο Xiaomi σου ως φοβερός επαγγαλματίας κι εγώ στο iPhone μου ως όχι και τόσο φοβερός. Over and out.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 6
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, papanikoos είπε

Για ένα status ζούμε...

Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ και η μόνη σωστή ατάκα...

ΟΚ ίσως εκεί να το δικαιολογήσω.. 

Αλλά ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά... με κινητό τηλέφωνο στάτους? χαχαχαχ... και όμως θα μου πεις.. ανάλογα το επίπεδο του στάτους... 

Να πάρεις ας πούμε σπέσιαλ εντίσιον καλυμμένη με διαμάντια η έστω όλη η κάσα να είναι ατόφιο χρυσάφι και μια σπέσιαλ επίστρωση στο γυαλί να είναι ζαφείρι για παράδειγμα και να έχει μερικές χιλιάδες ευρώ εκεί ΝΑΙ προσκυνώ.. αλλά να πάρεις κινητό 1000 ευρώ που έπρεπε να έχει 500 και να το παίζεις στάτους είναι κάπως..

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... μιλάμε κυλιέμαι κάτω από τα γέλια.. και όμως οκ... είναι η μόνη ατάκα που παραδέχομαι.. έγραψες αδερφέ...

1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε

Εντάξει τόση ώρα μας τρολλάρεις με ανοησίες κι εγώ κάθομαι και σου απαντάω στα σοβαρά κιόλας τρόμαρα σου. Κάνενα πρόβλημα. Εσύ στο Xiaomi σου ως φοβερός επαγγαλματίας κι εγώ στο iPhone μου ως όχι και τόσο φοβερός. Over and out.

κοπι δατ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, leonproniknidis είπε

Χρησιμοποίησε Mi9 και δεν θα χρειάζεσαι daily driver ούτε τίποτε.

Ποιο mi9 να χρησιμοποιησει?

Αυτο το οποιο αγορασε ποσος κοσμος αρχες του χρονου λογω της βαθμολογιας του dxomark και απογοητευτηκαν απο την καμερα και κυριως μπαταρια του?

Αυτο που δεν εχει υποδοχη για microSD καρτα(σε σχεση με ποσες αλλες Android συσκευες) και ειναι αγνωστο ποτε θα παρει Android 10?

Αυτο που δεν εχει καν OIS στην καμερα και στερεο ηχεια ?

Για αυτο το Mi9 μιλαμε?

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, dancer είπε

Ναι μωρέ τα βράδια δε κοιμόμαστε και περιμένουμε την επόμενη είδηση για μήλο... Σε διπλανό φόρουμ παίζει πρώτο θέμα η τρύπα του ios 13 απορω πωσ και δεν την βάλατε να γίνει μακελειό...

Ζεις και αναπνέεις από το Apple hating. 

Αφού δεν χόρτασες εδώ μέσα το αντιapple μένος σου πηγές και στο διπλανό φόρουμ και έπεσες κατευθείαν στην τρύπα του ios13, κατά τύχη μάλλον. 

Ψάξε και στο παραδιπλανό φόρουμ βρε, όλο και κάνα iphone 11 θα λυγίζει, θα αποκτήσει και νόημα η μέρα σου. 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, billdanos είπε

Guys, κρατήστε δυνάμεις και ατάκες γιατί περιμένουμε τις αναλύσεις της DXoMark για τις κάμερες και μετά θα έχουμε το επόμενο event τον Οκτώβρη και μετά τα επόμενα οικονομικά αποτελέσματα και μετά...

😛

Top θα είναι οι καμερες ρε συ προφανώς 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Άρα για να κλείνεις συμφωνίες των 100.000 μέσα σε μερικά λεπτά, στηρίζεσαι σε ένα Mi9 με ηχογράφηση κλήσεων...

Σε άλλα νέα νομίζω πως σήμερα έχω ανάδρομο και δεν πρέπει να κάνω καμία συμφωνία... :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ποιο mi9 να χρησιμοποιησει?

Αυτο το οποιο αγορασε ποσος κοσμος αρχες του χρονου λογω της βαθμολογιας του dxomark και απογοητευτηκαν απο την καμερα και κυριως μπαταρια του?

Αυτο που δεν εχει υποδοχη για microSD καρτα(σε σχεση με ποσες αλλες Android συσκευες) και ειναι αγνωστο ποτε θα παρει Android 10?

Αυτο που δεν εχει καν OIS στην καμερα και στερεο ηχεια ?

Για αυτο το Mi9 μιλαμε?

Εγώ πάντως θα αρχίσω τελικά να χρησιμοποιώ mi9 και θα πείσω και τους υπόλοιπους συνάδελφους για να μου δώσουν κι εμένα δώρο ένα αυτοκίνητο όπως στον leonproniknidisΕκεί μάλιστα. Αξίζει η μετάβαση.

Βασικά αν είναι η διοίκηση να μου χαρίσει αυτοκίνητο, θα τους το κάνω εγώ δώρο το Mi9 με το ζόρι :P

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...