GeneralHarobi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το note10+ που βγηκε πριν μισο μηνα,του χρονου θα παρει την τελευταια μεγαλη αναβαθμιση και μετα τελος η υποστηριξη. Τα note 10 και γενικότερα ότι βγήκε από την samsung φέτος, θα πάρουν 2 χρόνια μεγάλες αναβαθμίσεις και μετά 1 χρόνο security updates(νομίζω το s7 παίρνει ακόμα security updates). 1
stafaf Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, GeneralHarobi είπε Τα note 10 και γενικότερα ότι βγήκε από την samsung φέτος, θα πάρουν 2 χρόνια μεγάλες αναβαθμίσεις και μετά 1 χρόνο security updates(νομίζω το s7 παίρνει ακόμα security updates). Αυτό σου λέει, φέτος μια αναβάθμιση, άλλη μια του χρόνου και μετά στο ινσόμνια για 300€ "σε άριστη κατάσταση". Έλα one+, ξέρεις εσύ. Τη δουλειά σου. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από stafaf 1 1 1
One+ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, farcry33 είπε Στο video iphone πρωτο μα διαφορα samsung σε φωτο ειναι αναλογος τι χρωματα σου αρεσουν τα huawei ειναι για κλαματα ειχα το mate 20 pro αμαν εκανα να το στειλω τετοια φολα κινεζικη μακρια pixel samsung δεκτο τους κινεζους αστους μια ζωη αντιγραφες θα ειναι οπως και στα σκουτερακια καλα οικονομικα αλλα ποιον θα εμπιστευτεις ; Τον κινεζο ? Στα διαφορά reviews που διαβάζω παρατηρώ ότι τα pixel και huawei βγάζουν καλύτερες φωτο.Πολυ καλές επίσης τα samsung.Και η xiaomi τελευταία έχει επενδύσει αρκετά στον τομέα και σε θέμα hardware και στο software με την εξαγορά της meitu.οπως επίσης και η oneplus με το 7 pro.Ισως οι παλιότερες συσκευές iphone να είχαν καλές επιδόσεις στον τομέα της φωτογραφίας αλλά αυτό έχει αλλάξει δραματικά. Αναμένουμε να δούμε φωτογραφίες από τα νέα iPhone 11 για να δούμε επιδόσεις.Σιγουρα θα είναι καλύτερες σε σχέση με τα xs.Επισης αναμενουμε το νέο pixel 4 και τo mate 30 για να συγκρίνουμε επιδόσεις. 16 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Δεν έγραψα πουθενά κάτι τέτοιο Είπα ότι ασφαλές κριτήριο για το αν κάποιος αγοραζει ή δεν αγοραζει apple από επιλογή είναι να μπορεί να το υποστηρίξει η τσέπη του Αν το κινητό στοιχίζει δύο μηνιάτικα δεν μπορείς να ισχυριστείς ότι "εγω δεν το αγοράζω από άποψη", αυτό λέω Υπάρχουν πολλοί οι οποίο αγοράζουν iphone και ας τους στοιχίζει 2 μισθούς.Όπως επίσης υπάρχουν πολλοί που έχουν χρήματα και προτιμούν android.Μακριά από στερεότυπα 2
AristidisZ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, One+ είπε Υπάρχουν πολλοί οι οποίο αγοράζουν iphone και ας τους στοιχίζει 2 μισθούς.Όπως επίσης υπάρχουν πολλοί που έχουν χρήματα και προτιμούν android.Μακριά από στερεότυπα Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, είναι προφανές ότι δε καταλαβαίνεις τι λέω 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 4 minutes ago, One+ said: Στα διαφορά reviews που διαβάζω παρατηρώ ότι τα pixel και huawei βγάζουν καλύτερες φωτο.Πολυ καλές επίσης τα samsung.Και η xiaomi τελευταία έχει επενδύσει αρκετά στον τομέα και σε θέμα hardware και στο software με την εξαγορά της meitu.οπως επίσης και η oneplus με το 7 pro.Ισως οι παλιότερες συσκευές iphone να είχαν καλές επιδόσεις στον τομέα της φωτογραφίας αλλά αυτό έχει αλλάξει δραματικά. Αναμένουμε να δούμε φωτογραφίες από τα νέα iPhone 11 για να δούμε επιδόσεις.Σιγουρα θα είναι καλύτερες σε σχέση με τα xs.Επισης αναμενουμε το νέο pixel 4 και τo mate 30 για να συγκρίνουμε επιδόσεις. Το huawei σε τυπικές φωτογραφίες ημέρας δεν τα πάει και τέλεια... Επισης το να εντυπωσιάζεται κάποιος από «πειραγμένες» μέσω software νυχτερινές φωτογραφίες και μάλιστα σε μέγεθος γραμματοσήμου, είναι λίγο αστείο. Η apple όπως φαίνεται τα τελευταία χρόνια επενδύει σε υπηρεσίες και αν συνεχίσει έτσι και «της βγει», δεν θα ανησυχεί ιδιαίτερα όταν πέφτουν οι πωλήσεις του hardware (αλλά όχι αναλογικά και τα έσοδα).
Dts_Dimensions Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κράζεις θαυμάζεις!!!!! Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από Dts_Dimensions 1
One+ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, billdanos είπε Το huawei σε τυπικές φωτογραφίες ημέρας δεν τα πάει και τέλεια... Επισης το να εντυπωσιάζεται κάποιος από «πειραγμένες» μέσω software νυχτερινές φωτογραφίες και μάλιστα σε μέγεθος γραμματοσήμου, είναι λίγο αστείο. Η apple όπως φαίνεται τα τελευταία χρόνια επενδύει σε υπηρεσίες και αν συνεχίσει έτσι και «της βγει», δεν θα ανησυχεί ιδιαίτερα όταν πέφτουν οι πωλήσεις του hardware (αλλά όχι αναλογικά και τα έσοδα). Η αλήθεια είναι ότι τα huawei ενω έχουν καλή ποιότητα στις φωτογραφίες χάνουν στο video.Τα iphone ανέκαθεν έβγαζαν καλές φωτογραφίες.Θεωρω ότι στο παρελθόν είχαν Ίσως τις καλύτερες επιδόσεις με τα samsung να ακολουθούν απλά πλέον αρκετές εταιρείες έχουν επενδύσει στον τομέα της φωτογραφίας όπως η huawei με τη συνεργασία της με τη leica ,Το AI η xiaomi με τη meitu, τα pixel με τη gcam και έχει μείνει λίγο πίσω.Εν αναμονή να δούμε τις νέες συσκευές στην πράξη..Αυτο μόνο καλό είναι για εμας τους καταναλωτές. Η apple πράγματι επενδύει στις υπηρεσίες γιατί έχει καταλάβει ότι δεν μπορεί να εξαρτάται από μια συσκευή το 70% των εσόδων της τη στιγμή που βλέπει ότι αυξάνει δραματικά ο ανταγωνισμός από τις κινεζικές εταιρείες.Πολυ καλή κίνηση να δώσει (ενσωματώσει στην τιμή)δωρεάν συνδρομή apple tv σε όσους αγοράσουν iphone 11.Θα αποκτήσει μια μεγάλη βάση συνδρομητών. Το ότι πέφτουν οι πωλήσεις και αυξάνουν τα έσοδα αυτό είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό. Αρκεί να καταφέρει να κρατήσει στο οικοσύστημα τους παλιούς χρήστες έστω και με παλιές συσκευές μέσω updates.Εαν χάσει χρήστες αυτό θα τις επιφέρει μειωμένα έσοδα και από τις υπηρεσίες. 1
aris1986 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Τα iPhone ήταν μέχρι το 5s-6, μετά άρχισε η κατηφόρα. Άσε που μοιάζουν όλα. Καλά για τα 8, 8plus που μοιάζουν με τα 7αρια δεν μιλάω. Μετά πάλι μοιάζουν όλα με νοτσς μεταξύ τους. Φοβούνται την απόλυση μάλλον και κάνεις δεν τολμά να αλλάξει κάτι σχεδιαστικά... Ποιος ξέρει και ο Κουκ για άλλους λόγους θα είναι CEO είναι λίγο "αργός", μαλθακός και δεν παίρνει ρίσκα και μαζευει τα λεφτά σε στυλ τα βάζω στη τράπεζα για τις δύσκολες στιγμές. Καλά από τιμές δεν αξίζουν υπάρχουν πιο όμορφα κινητά σε αυτές τις τιμές με καινοτομίες βλέπε Huawei, Samsung ακόμα και xiaomi.
winmac Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, aris1986 είπε Τα iPhone ήταν μέχρι το 5s-6, μετά άρχισε η κατηφόρα. Άσε που μοιάζουν όλα. Καλά για τα 8, 8plus που μοιάζουν με τα 7αρια δεν μιλάω. Μετά πάλι μοιάζουν όλα με νοτσς μεταξύ τους. Φοβούνται την απόλυση μάλλον και κάνεις δεν τολμά να αλλάξει κάτι σχεδιαστικά... Ποιος ξέρει και ο Κουκ για άλλους λόγους θα είναι CEO είναι λίγο "αργός", μαλθακός και δεν παίρνει ρίσκα και μαζευει τα λεφτά σε στυλ τα βάζω στη τράπεζα για τις δύσκολες στιγμές. Καλά από τιμές δεν αξίζουν υπάρχουν πιο όμορφα κινητά σε αυτές τις τιμές με καινοτομίες βλέπε Huawei, Samsung ακόμα και xiaomi. comment 100 5s ωραίο 6-6s άθλιο 7 πιο ωραίο από το 6s 8 ακόμα πιο ωραίο φαίνεται πως δεν έχεις πιάσει ποτέ σου iphone και εδώ περισσεύεις 1 ώρα πριν, One+ είπε Η αλήθεια είναι ότι τα huawei ενω έχουν καλή ποιότητα στις φωτογραφίες χάνουν στο video.Τα iphone ανέκαθεν έβγαζαν καλές φωτογραφίες.Θεωρω ότι στο παρελθόν είχαν Ίσως τις καλύτερες επιδόσεις με τα samsung να ακολουθούν απλά πλέον αρκετές εταιρείες έχουν επενδύσει στον τομέα της φωτογραφίας όπως η huawei με τη συνεργασία της με τη leica ,Το AI η xiaomi με τη meitu, τα pixel με τη gcam και έχει μείνει λίγο πίσω.Εν αναμονή να δούμε τις νέες συσκευές στην πράξη..Αυτο μόνο καλό είναι για εμας τους καταναλωτές. Η apple πράγματι επενδύει στις υπηρεσίες γιατί έχει καταλάβει ότι δεν μπορεί να εξαρτάται από μια συσκευή το 70% των εσόδων της τη στιγμή που βλέπει ότι αυξάνει δραματικά ο ανταγωνισμός από τις κινεζικές εταιρείες.Πολυ καλή κίνηση να δώσει (ενσωματώσει στην τιμή)δωρεάν συνδρομή apple tv σε όσους αγοράσουν iphone 11.Θα αποκτήσει μια μεγάλη βάση συνδρομητών. Το ότι πέφτουν οι πωλήσεις και αυξάνουν τα έσοδα αυτό είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό. Αρκεί να καταφέρει να κρατήσει στο οικοσύστημα τους παλιούς χρήστες έστω και με παλιές συσκευές μέσω updates.Εαν χάσει χρήστες αυτό θα τις επιφέρει μειωμένα έσοδα και από τις υπηρεσίες. οπότε πρέπει να βελτιώσει την ποιότητα των συσκευών της που έχει πέσει και διώχνει μερικούς από εμάς. Φανατικός Apple user μέχρι που πήρα macbook 13" 2018 BTO γρατζουνισμένο από istorm, αντικατάστασή του ήρθε πάλι ελαφρώς γρατζουνισμένη με γράσο μέσα στη συσκευασία και στην πορεία έβγαλε hinge popping και σφραγισμένο iphone SE καινούριο από επισήμο retailer ελβετία γρατζουνισμένο με υπερβολικά loose το on/off button. κόστος 3000 για ελλατωματικά καινούρια apple devices. Οπότε ή να βγάλει πιο αξιόπιστα μηχανήματα από εδώ και πέρα ή να δίνει updates στα παλιά μηχανήματα. πχ θέλει να έχεις mac από 2017 και πάνω για να αξιοποιήσεις το βασικό feature του Mac OS catalina, το Sidecar, που σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς το ipad ως μόνιτορ. Είναι παπάτζες εκεί στην Apple πλέον αν τους συγκρίνουμε με 4 χρόνια πριν... 1 ώρα πριν, stafaf είπε Αυτό σου λέει, φέτος μια αναβάθμιση, άλλη μια του χρόνου και μετά στο ινσόμνια για 300€ "σε άριστη κατάσταση". Έλα one+, ξέρεις εσύ. Τη δουλειά σου. Ναι απλά και devices του 2 χίλιαρου από Apple δεν παίρνουν φουλ update όπως έγραψα παραπάνω. Και αν συγκρίνεις κινητό το 2016 με 2019 θα γελάς. Δηλαδή αν σου πω πως έχω iphone SE θα γελάς (που όντως έχω) Αλλά οκ ακόμα παίρνει updates. Με 1.2 MP selfie camera, ενώ άλλοι θα βγάζουν slofies. Νομίζω κανά 100-200άρι πιάνει σε άριστη κατάσταση, 50% κάτω όσο δηλαδή και samsung... φάε ipotatos τώρα. 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Εγω παντως τους ''Ελληναρες'' στην Ελλαδα δεν τους βλεπω ολους με XS Max για να πουλανε μουρη δεξια και αριστερα. Με Iphone 6s και 7 τους βλεπω που μονο για μουρη δεν ειναι αυτα τα κινητα πλεον. Το Iphone 6s ηταν περυσι το 2018 το πιο καλοπουλημενο Iphone στην Ελλαδα,και οχι τα Iphone xs και xs max. To Χ/XS/11 είναι σαν αηδιαστικά samsung, huawei, android κλπ. Δεν ξεχωρίζουν και δεν φαίνεται τόσο ότι είναι iphones, όπως τα κλασσικά 6/7/8. Άλλο design, πιο μουράτο και ξεχωριστό. Με το X μπλέχτηκαν τα πράγματα με τα πράσινα τερατάκια 2 ώρες πριν, AristidisZ είπε Όσο μαλακες είναι οι Έλληνες που παίρνουν 800 ευρώ και αγοράζουν κινητά των 1200, άλλο τόσο μαλακες είναι και οι αντίστοιχοι κινέζοι Ούτε για εμάς είναι αυτά τα κινητά, ούτε για αυτούς Αν θες να δεις ποιος αγοραζει ή δεν αγοραζει apple απο αποψη πήγαινε μια βόλτα Ζυρίχη ή Κοπεγχάγη που βγάζουν 70-90 χιλιάρικα το χρόνο Εκεί που υπάρχει χρήμα, θα καταλάβεις με ποια κριτήρια αγοράζουν Τι αγοράζουν εκεί? 2 ώρες πριν, stafaf είπε Ναι. Τράβα να κλαδέψεις κανένα κάμπο και βγάλε slofie να το χαρούμε 1 ώρα πριν, One+ είπε Μην κρίνεις, εξ ιδίων, τα αλλότρια! αμά έχουν ΕΣΠΑ πάντως αγοράζουν αλλιώς τα εκτιμάνε 5 ώρες πριν, chris_g92 είπε Το βασικότερο πρόβλημα στα iPhone αυτή τη στιγμή είναι ότι ουσιαστικά μετά το X δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να αναβαθμίσει κάποιος. Αλλαγές χωρίς ουσία κάθε χρόνο. έτσι δεν ήταν πάντα? 6-6s-7-8 4-4s-5-5s-SE Οι αλλαγές ήταν μικρές. Οπότε αυτός που αγοράζει iphone αγοράζει για να μην χρειάζεται να αλλάζει κάθε 3 χρόνια αλλά κάθε 4-5. Εκτός απροόποτου και εκτός φανμποις 😛 Δεν ξέρω αν αυτό είναι πρόβλημα, εφόσον έχουμε μια συσκευή που λειτουργεί και δεν είναι εκτός μόδας. Βγάζεις iphone SE και ο τυπάς στο display της Αpple στα μαγαζία σου ζητάει να το δει (μου έχει τύχει), όπως και όταν σκας μύτη με μια κλασσική maseratti. τα σέβη μου Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από winmac 1
farcry33 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, One+ είπε Στα διαφορά reviews που διαβάζω παρατηρώ ότι τα pixel και huawei βγάζουν καλύτερες φωτο.Πολυ καλές επίσης τα samsung.Και η xiaomi τελευταία έχει επενδύσει αρκετά στον τομέα και σε θέμα hardware και στο software με την εξαγορά της meitu.οπως επίσης και η oneplus με το 7 pro.Ισως οι παλιότερες συσκευές iphone να είχαν καλές επιδόσεις στον τομέα της φωτογραφίας αλλά αυτό έχει αλλάξει δραματικά. Αναμένουμε να δούμε φωτογραφίες από τα νέα iPhone 11 για να δούμε επιδόσεις.Σιγουρα θα είναι καλύτερες σε σχέση με τα xs.Επισης αναμενουμε το νέο pixel 4 και τo mate 30 για να συγκρίνουμε επιδόσεις. Υπάρχουν πολλοί οι οποίο αγοράζουν iphone και ας τους στοιχίζει 2 μισθούς.Όπως επίσης υπάρχουν πολλοί που έχουν χρήματα και προτιμούν android.Μακριά από στερεότυπα Συμφωνω σε οσα λες αλλα η huawei για μενα ειναι μεγαλη απατη 1100 ευρω το mate 20 pro οταν βγηκε το κινεζικο δλδ ντροπη στα 600 οκ σοβαρα το video του ηταν τραγικο απλα εγω ποτε ξανα huawei xiaomi ναι σωστες τιμες ωραια τηλεφωνα αλλα huawei μονο κανα router.
winmac Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, leonproniknidis είπε Παιδιά γνωρίζει κανείς αν επιτέλους στα νέα iPhone Θα υπάρχει δυνατότητα ηχογράφησης κλήσης (κατόπιν μηνύματος που προειδοποιεί σαφώς) γιατί αν μη τι άλλο συσκευή επικοινωνίας είναι και ότι ποιο σημαντικό σαν δυνατότητα? Ξέρω και διορθώστε με ότι μέχρι το 10 είναι αδύνατο και παλιά κάποιος Έλληνας είχε φτιάξει μια εφαρμογή αλλά την έθαψαν για ανεξήγητους λόγους. Στα huawei και Xiaomi υπάρχει η δυνατότητα αυτή Out of the box. κινέζικη υποκλοπή? 4 ώρες πριν, mjaros είπε Εξαιρετικό το N95. Το είχα και γω εκείνη την περίοδο. Μαζί και ένα HP iPaq και ένα GPS της mio Ηταν πολύ μπροστά από την εποχή του. Και φοβερή κάμερα Μια μέρα που λες πήγα σε ένα φίλο και είχε πάρει το 3G. Το σκάλισα λίγο. Αυτό ήταν. Μετα από μια εβδομάδα πήγα και το πήρα καινούργιο. Χάρισα το N95 μαζί με το ipaq και το mio και δεν ξανά κοίταξα πίσω. Αυτο που θέλω να πω είναι ότι ο καθένας όταν βρει αυτό που τον εκφράζει και τον εξυπηρετεί και 5G να μην έχει ή δεύτερη κάμερα, δεν τον ενδιαφέρει. Και γω τώρα είμαι με το 5s και μάλλον θα πάω για το 6s σε μερικούς μήνες. Πήρα στη μάνα μου ένα σιαομι με φουλ οθόνη και διπλή κάμερα και δεν έχω ιδέα καν αν λειτουργεί η δεύτερη και τι κάνει. Και δεν πιστεύω ότι το χειρότερο που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι τα πιτσιρίκια με τα αιφον. το πιο ωραίο comment εδώ μέσα
leonproniknidis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, winmac είπε κινέζικη υποκλοπή? το πιο ωραίο comment εδώ μέσα Τι εννοείς κινεζική υποκλοπή δεν καταλαβαίνω. Αν εννοείς ότι οι συνομιλίες υποκλεπτονται κάνεις λάθος . Αν θέλουν να υποκλέψουν τις κλήσεις μπορούν να το κάνουν δίχως ηχογράφηση κλήσης εφόσον όλα στον αέρα περνούν θέλουμε δε θέλουμε. Οι περισσότεροι iPhone users παρακαλούν για αυτή τη δυνατότητα. Ποιο σοβαρό εργαλείο από την ηχογράφηση κλήσης για ένα επαγγελματία που χρησιμοποιεί πραγματικά το κινητό του σαν επαγγελματίας δεν υπάρχει. Άλλωστε η ίδια η Apple επιτρέπει στο store της να υπάρχουν προγράμματα ηχογράφησης κλήσης μέσω απομακρυσμένων σέρβερ με αισχρες χρεώσεις. Μου φαίνεται αστείο η ονομασία Pro. Σε ποιους απευθύνεται δηλαδή. Ποια είναι η Pro δυνατότητα αν δεν μπορεί να κάνει ηχογράφηση κλήσης? Τουλάχιστο παιδικό θα το ονομάσω εγώ. Αν όντως υπήρχε θέμα νομικό δεν θα επέτρεπε καν τέτοιες εφαρμογές. Αλλά τις επιτρέπει διότι δεν υπάρχει γιατί όπως είπα με ειδοποίηση στην αρχή της κλήσης επιτρέπεται και από το νόμο. Λέω κάτι λάθος? Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από leonproniknidis 1
KostasKri Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, leonproniknidis είπε Τι εννοείς κινεζική υποκλοπή δεν καταλαβαίνω. Αν εννοείς ότι οι συνομιλίες υποκλεπτονται κάνεις λάθος . Αν θέλουν να υποκλέψουν τις κλήσεις μπορούν να το κάνουν δίχως ηχογράφηση κλήσης εφόσον όλα στον αέρα περνούν θέλουμε δε θέλουμε. Οι περισσότεροι iPhone users παρακαλούν για αυτή τη δυνατότητα. Ποιο σοβαρό εργαλείο από την ηχογράφηση κλήσης για ένα επαγγελματία που χρησιμοποιεί πραγματικά το κινητό του σαν επαγγελματίας δεν υπάρχει. Άλλωστε η ίδια η Apple επιτρέπει στο store της να υπάρχουν προγράμματα ηχογράφησης κλήσης μέσω απομακρυσμένων σέρβερ με αισχρες χρεώσεις. Μου φαίνεται αστείο η ονομασία Pro. Σε ποιους απευθύνεται δηλαδή. Ποια είναι η Pro δυνατότητα αν δεν μπορεί να κάνει ηχογράφηση κλήσης? Τουλάχιστο παιδικό θα το ονομάσω εγώ. Αν όντως υπήρχε θέμα νομικό δεν θα επέτρεπε καν τέτοιες εφαρμογές. Αλλά τις επιτρέπει διότι δεν υπάρχει γιατί όπως είπα με ειδοποίηση στην αρχή της κλήσης επιτρέπεται και από το νόμο. Λέω κάτι λάθος? Ελάχιστοι iPhone users παρακαλάνε για κάτι τέτοιο. Κι εγώ επαγγελματίας είμαι και μου είναι άχρηστο. Το συζητήσαμε και άλλη φορά, αν η εταιρία που δουλεύεις είναι σοβαρή και χρειάζεται ηχογράφηση σου δίνει πρόσβαση σε τηλεφωνικό κέντρο. Εκτός αν θεωρείς ότι ο ΟΤΕ και οι τράπεζες, όταν ηχογραφούν χρησιμοποιούν xiaomi και huawei και παρακαλάει το IT τους την Apple να βγάλει αυτό το feature. Η λέξη Pro σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τον καθένα. Μόνο και μόνο το app store με τις πολύ ανώτερες εφαρμογές και οι πολυετή υποστήριξη με feature updates κτλ κτλ το κάνουν αντικειμενικά Pro πολύ πριν το ονομάσουν έτσι. 1
stafaf Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, winmac είπε comment 100 5s ωραίο 6-6s άθλιο 7 πιο ωραίο από το 6s 8 ακόμα πιο ωραίο φαίνεται πως δεν έχεις πιάσει ποτέ σου iphone και εδώ περισσεύεις οπότε πρέπει να βελτιώσει την ποιότητα των συσκευών της που έχει πέσει και διώχνει μερικούς από εμάς. Φανατικός Apple user μέχρι που πήρα macbook 13" 2018 BTO γρατζουνισμένο από istorm, αντικατάστασή του ήρθε πάλι ελαφρώς γρατζουνισμένη με γράσο μέσα στη συσκευασία και στην πορεία έβγαλε hinge popping και σφραγισμένο iphone SE καινούριο από επισήμο retailer ελβετία γρατζουνισμένο με υπερβολικά loose το on/off button. κόστος 3000 για ελλατωματικά καινούρια apple devices. Οπότε ή να βγάλει πιο αξιόπιστα μηχανήματα από εδώ και πέρα ή να δίνει updates στα παλιά μηχανήματα. πχ θέλει να έχεις mac από 2017 και πάνω για να αξιοποιήσεις το βασικό feature του Mac OS catalina, το Sidecar, που σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς το ipad ως μόνιτορ. Είναι παπάτζες εκεί στην Apple πλέον αν τους συγκρίνουμε με 4 χρόνια πριν... Ναι απλά και devices του 2 χίλιαρου από Apple δεν παίρνουν φουλ update όπως έγραψα παραπάνω. Και αν συγκρίνεις κινητό το 2016 με 2019 θα γελάς. Δηλαδή αν σου πω πως έχω iphone SE θα γελάς (που όντως έχω) Αλλά οκ ακόμα παίρνει updates. Με 1.2 MP selfie camera, ενώ άλλοι θα βγάζουν slofies. Νομίζω κανά 100-200άρι πιάνει σε άριστη κατάσταση, 50% κάτω όσο δηλαδή και samsung... φάε ipotatos τώρα. To Χ/XS/11 είναι σαν αηδιαστικά samsung, huawei, android κλπ. Δεν ξεχωρίζουν και δεν φαίνεται τόσο ότι είναι iphones, όπως τα κλασσικά 6/7/8. Άλλο design, πιο μουράτο και ξεχωριστό. Με το X μπλέχτηκαν τα πράγματα με τα πράσινα τερατάκια Τι αγοράζουν εκεί? Τράβα να κλαδέψεις κανένα κάμπο και βγάλε slofie να το χαρούμε αμά έχουν ΕΣΠΑ πάντως αγοράζουν αλλιώς τα εκτιμάνε έτσι δεν ήταν πάντα? 6-6s-7-8 4-4s-5-5s-SE Οι αλλαγές ήταν μικρές. Οπότε αυτός που αγοράζει iphone αγοράζει για να μην χρειάζεται να αλλάζει κάθε 3 χρόνια αλλά κάθε 4-5. Εκτός απροόποτου και εκτός φανμποις 😛 Δεν ξέρω αν αυτό είναι πρόβλημα, εφόσον έχουμε μια συσκευή που λειτουργεί και δεν είναι εκτός μόδας. Βγάζεις iphone SE και ο τυπάς στο display της Αpple στα μαγαζία σου ζητάει να το δει (μου έχει τύχει), όπως και όταν σκας μύτη με μια κλασσική maseratti. τα σέβη μου Πάλι ήρθες να κλαφτείς για τα προβληματικά Apple που αγόρασες και βάσει αυτού να κάνεις και βαθυστόχαστη ανάλυση; Το πιο ό, τι να'ναι post του νήματος (και ήταν και πολλά). Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από stafaf 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα