xrist0s4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα, Μπορείτε να μου συστήσετε κάποιον ιατρό, ψυχοθεραπευτή (σε pm) στην Αθήνα για θέματα αϋπνίας; Θα ήθελα να είναι από προσωπική εμπειρία που αν γίνεται να μάθω κ κάποια πράγματα.
APPLEGEEK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 43 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε Καλησπέρα, Μπορείτε να μου συστήσετε κάποιον ιατρό, ψυχοθεραπευτή (σε pm) στην Αθήνα για θέματα αϋπνίας; Θα ήθελα να είναι από προσωπική εμπειρία που αν γίνεται να μάθω κ κάποια πράγματα. κανε εξέταση ύπνου ΑΜΕΣΑ
xrist0s4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε κανε εξέταση ύπνου ΑΜΕΣΑ Είναι για τη γυναίκα μου αλλά για να κάνει τεστ ύπνου πρέπει να κοιμηθεί,το αντίθετο δηλαδή.
mitskitsamal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε Είναι για τη γυναίκα μου αλλά για να κάνει τεστ ύπνου πρέπει να κοιμηθεί,το αντίθετο δηλαδή. Καλησπερα στον ευαγγελισμο εχει κεντρο μελετης υπνου. Θα προτεινα να το επισκεφτειτε.
APPLEGEEK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Θα γίνει έλεγχος στο νοσοκομείο με την μάσκα
xrist0s4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, mitskitsamal είπε Καλησπερα στον ευαγγελισμο εχει κεντρο μελετης υπνου. Θα προτεινα να το επισκεφτειτε. Παιδια μελετη υπνου επειδη εχω κανει εγω για λογους υπνυκης απνοιας προυποθετει να κοιμηθεις με καλωδια πανω σου κτλ. Αν δεν σε παρει ο υπνος δεν σου δειχνει κατι. Με τη μασκα που λεει ο αλλος φιλος,με αεριο δηλαδη?Τι εξεταση ειναι αυτη?τι βρισκουν?
doctorkostis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Και εγω δυσκολευομαι να δω τι σχεση εχει η αυπνια με τη μελετη υπνου που ειναι εξεταση εκλογης για το υπνοαπνοικο συνδρομο. Ποσο μαλλον το να γινει μελετη υπνου με CPAP για συμπτωματα αυπνιας. Και εγω ψυχιατρο θα προτεινα για αρχη. 1 1
ROG-X Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καθε βραδυ διπλή δόση ροφημα χαμομήλι και θα πεφτει σε χειμέρια ναρκη σε λιγοτερο απο 30 λεπτα. Ουτε ο Αλεξης ο νταουλιερης δεν την ξυπναει... Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από ROG-X
xrist0s4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, ROG-X είπε Καθε βραδυ διπλή δόση ροφημα χαμομήλι και θα πεφτει σε χειμέρια ναρκη σε λιγοτερο απο 30 λεπτα. Ουτε ο Αλεξης ο νταουλιερης δεν την ξυπναει... πινει και χαμμηλι και βαλεριανα πολυ καιρο τωρα αλλα δεν εχει καποια ιδιαιτερη διαφορα,επισης σε ομοιοπαθητικο, βελονισμο,νευρολογο παθολογο στο Ηρακλειο γι αυτο ηθελα να δω μηπως εχει καποιος παρομοια εμπειρια με καποιον γιατρο στην Αθηνα μιας κ εχει περισσοτερους.
mitskitsamal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Εγω προτεινα το συγκεκριμενο τμημα, για να σε καθοδηγησουν. Ας πουμε οτι παιρνεις το νημα απο την αρχη με τον υπνο..
Dynamics Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 ο λόγος που έχει αϋπνία ποιος είναι?άγχος?υπέρ ένταση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις