Προς το περιεχόμενο

Iphone 11 pro max απορία

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζει κάποιος είμαι σε φάση να αγοράσω το iphone 11 max pro μιας και δεν μπορώ να αποχωριστώ το iOS είχα το xs max και Τώρα θα πάω για το καινούριο 

Ξέρω πολλά τα λεφτά γιατί τεχνολογικά είναι λίγο πίσω αλλά δεν μπορώ με android όσο και αν προσπάθησα 

Ή γυναίκα μου έχει το note 10 plus κινητάρα αλλά πάλι δεν ..

Η απορία μου είναι η επίσημες τιμές είναι αυτές που γράφω από κάτω 

Iphone 11pro max  64gb - 1.339.00

Iphone 11 pro max 258gb - 1539.00

Iphone 11 pro max 512 gb- 1.789,00

Σε σκρουτζομαγαζο είδα εχτές σε ένα κατάστημα να τα έχει 

Iphone 11 pro max 64 - 1.300,00

Iphone 11 pro max 258- 1.500,00

Iphone 11 pro max 512- 1.650,00

Και ρωτάω πως είναι δυνατόν για ένα κινητό που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα ένα μικρό κατάστημα καταφέρνει να πουλάει το 512gb 140 ευρώ σχεδόν φτηνότερα από της επίσημες τιμές 

• Like 1
Δημοσ.

Παραεισαγωγη.

αλλα μηπως να περιμενεις λιγο να πεσουν οι τιμες;

Για τις επιλογες σου στα κινητα δεν σχολιαζω,αφου θες iphone και βγαζεις τα λεφτα να παρεις ο,τι θελεις.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Turbani είπε

Παραεισαγωγη το ξέρω ότι είναι αλλά η απορία μου είναι 2 εβδομάδες πριν πως μπορούν να εμφανισουν αυτές της τιμές μου ...

Τώρα όσο για την αγορά το ξέρω ότι έχεις δίκιο και το γράφω και μόνος μου και πιο πάνω ότι κάνω μλ.... και βλέπω το note 10 plus που είναι πραγματικά ένα στολίδι ( Η γυναίκα μου με δουλεύει με τα iphone και έχει δικιο) αλλά τα iOS με βολεύει αφάνταστα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νιωθεις το xs max να παλιωσε;Μηπως ειναι ιδεα σου;Εχει περασει ενας χρονος

Ή σου χαλασε;

οσο για τις τιμες ειναι ευκολο,ξερουν ποσο θα το αγορασουν βαζουν και ενα κερδος και δινουν οτι το πουλανε τοσο(διαθεσιμοτητα προφανως δεν εχει και δεν θα εχει ακομη)

Οι αλλες εταιρειες πιθανως να εχουν να πληρωσουν παραπανω φορους,τελωνεια ενω τα μικρα μαγαζακια να επιλεγουν μικροτερους και συναμα φθηνοτερους προμηθευτες ή να ζητανε λιγοτερο κερδος

Επεξ/σία από Turbani
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Turbani είπε

Νιωθεις το xs max να παλιωσε;Μηπως ειναι ιδεα σου;Εχει περασει ενας χρονος

Ή σου χαλασε;

οσο για τις τιμες ειναι ευκολο,ξερουν ποσο θα το αγορασουν βαζουν και ενα κερδος και δινουν οτι το πουλανε τοσο(διαθεσιμοτητα προφανως δεν εχει και δεν θα εχει ακομη)

Μου αρέσει γενικά να αλλάζω κάθε χρόνο

Αλλά για το 11 max πάω για μεγαλύτερη  μπαταρία , νυχτερινές Φωτογραφίες

Ξέρω ότι δεν είναι λίγα τα λεφτά για αυτό που προσφέρει αλλά αφού μπορώ γιατί όχι 

Δημοσ.
Στις 15/9/2019 στις 11:11 ΠΜ, Dreammpompo είπε

Και ρωτάω πως είναι δυνατόν για ένα κινητό που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα ένα μικρό κατάστημα καταφέρνει να πουλάει το 512gb 140 ευρώ σχεδόν φτηνότερα από της επίσημες τιμές 

Ειπαμε παρα εισαγωγη.

Τοσο πχ εχει το εν λογω μοντελο το Amazon Γερμανιας https://www.amazon.de/Apple-iPhone-Pro-Max-512-GB/dp/B07XRR25YJ/ref=sr_1_1?keywords=pro+max+512gb&qid=1568631255&s=gateway&sr=8-1

Και προφανως ο συγκεκριμενος δεν το φερνει απο τον προμηθευτη του σε αυτη την τιμη,αλλα χαμηλοτερα.

Δημοσ.

Πολλοί κάνουν κόλπα και με τιμολόγια - ΦΠΑ και κάτι αλλα κουλά που έχω διαβάσει ανά καιρούς.

Αλλα αν είναι EU δεν σε νοιάζει. Είσαι κομπλέ με εγγύηση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...