Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, BlueAverage είπε

Άσχετα που με το ζορι μπορει να ψυξει τα chiplet στα 7 θελει να παει και στα 5 και με ποιο πολλούς πυρήνες. Μεχρι να τους βγαλει θα εχει στρωσει η λειτουργεια της 3ης γενιάς; Και για να μην παρεξηγηθω την εχω ταησει πολυ καλα την amd τα τεκευταια 15 χρονια και θα την ταησω και φέτος. Αλλα αμα ειναι να πετάει τους επεξεργαστες ετσι ολο προβληματα στην αγορα οπως τωρα,......να τους βρασω και τους πηρηνες της και τα νανομετρα της.

Μέχρι τα 5nm έχουμε πολλά χρόνια ακόμα θα δείξει και το άλμα από 12nm (που ουσιαστικά ήταν 14αρι) στα 7 ήταν πολύ μεγαλύτερο από τα 7 στα 5 οπότε αμφιβάλλω πως θα έχουμε ανακατωσούρες + η ανακατωσούρα προκαλέστηκε και από άλλες αλλαγές όχι μόνο το node, π.χ. chiplet design με το I/O ξεχωριστά + σε άλλο node, PCI-E 4.0 κτλπ

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Phoenix4 είπε

Μέχρι τα 5nm έχουμε πολλά χρόνια ακόμα θα δείξει και το άλμα από 12nm (που ουσιαστικά ήταν 14αρι) στα 7 ήταν πολύ μεγαλύτερο από τα 7 στα 5 οπότε αμφιβάλλω πως θα έχουμε ανακατωσούρες + η ανακατωσούρα προκαλέστηκε και από άλλες αλλαγές όχι μόνο το node, π.χ. chiplet design με το I/O ξεχωριστά + σε άλλο node, PCI-E 4.0 κτλπ

Συμφωνω σε αυτο. Αλλα εχω την αισθηση οτι τους πεταξε στην αγορά οπως όπως, ηρθανε και οι εταιριες μητρικων να ζητανε κατι τιμες σαν σκυλιά πεινασμενα ,αλλα χωρις να εχουν φτιαξει τα bios, και τελος ηρθε και η mucrosoft με το τελευταιο update να αποτελειωσει την υποθεση. Και εν πασει περιπτωση δεν αναφερε και κανενας ςσω τα οποια προβληματα. Μονο ομορφα λογια και τρομερές επιδοσεις. Γιναμε τροφη στις παραλογες αυξήσεις τοσο των εταιριων οσο και των εκαστοτε σκρουτζαδων. Και πληρωνεις αδρά και ναα ζεις με τα προβληματα που σου φορτωνουν.

6 λεπτά πριν, AtiX είπε

Έτοιμος ο χώρος που θα γίνουν οι νέες ανακοινώσεις της Intel...

67c.jpg.c5a06b10bc7ac13e3bd3fa72bf76f587.jpg

Η φοτο της λιζας στο τραπεζι καρφωμενη με το σαμουραη λειπει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, BlueAverage είπε

Συμφωνω σε αυτο. Αλλα εχω την αισθηση οτι τους πεταξε στην αγορά οπως όπως, ηρθανε και οι εταιριες μητρικων να ζητανε κατι τιμες σαν σκυλιά πεινασμενα ,αλλα χωρις να εχουν φτιαξει τα bios, και τελος ηρθε και η mucrosoft με το τελευταιο update να αποτελειωσει την υποθεση. Και εν πασει περιπτωση δεν αναφερε και κανενας ςσω τα οποια προβληματα. Μονο ομορφα λογια και τρομερές επιδοσεις. Γιναμε τροφη στις παραλογες αυξήσεις τοσο των εταιριων οσο και των εκαστοτε σκρουτζαδων. Και πληρωνεις αδρά και ναα ζεις με τα προβληματα που σου φορτωνουν.

Νέο node + chiplet με I/O σε άλλο die + arch improvements + PCI-E 4.0 + release το καλοκαίρι που δουλεύουν οι μισοί, και λίγα προβλήματα έχει βγάλει να σου πω την αλήθεια γιατί τεχνικά έχει γίνει ένα μεγάλο άλμα και πάντα την πληρώνουν οι early adopters, αλλά δεν ήταν/είναι σοβαρά τα προβλήματα και δεν είναι πως δεν έχουν φτιαχτεί ήδη αρκετά μέσα στους 2 μήνες

Οι εταιρείες μητρικών δεν φταίνε πιστεύω, είναι γνωστό πως το PCI-E 4.0 κοστίζει γιαυτό αναγκαστικά έβαλαν και fan που δεν τους συμφέρει οικονομικά. Από την άλλη το Χ570 αφού είναι high-end πρέπει να έχει και καλά VRM = ακριβά, φτιάχτηκαν αυτές οι μητρικές να τρέχουν όχι απλά 8πύρηνο αλλά 12πύρηνο και σύντομα 16πύρηνο, να σου πουλάνε την μητρική 200 ευρώ δεν είναι άσχημα πιστεύω για αυτά που προσφέρει κακά τα ψέματα.

Στην ιστορία των BIOS φταίνε περισσότερο οι ΑΙΒs απότι η AMD με το AGESA, η AMD φταίει περισσότερο σε ένα περίεργο πρόβλημα που δεν έτρεχε το Destiny 2 και αυτό με τα 25-50mhz clocks, σε όλα τα άλλα (όπως οι καθυστερήσεις των BIOS Update) φταίνε οι εταιρείες, είναι γελοίο να πρέπει να περάσει 1 μήνας + για να κάνουν μία απλή ενημέρωση, θυμίζει Android fragmentation επί εποχές 4/5/6 κάπου κει

Εν τέλη δεν σου βάζει κανείς το μαχαίρι στο λαιμό να πάρεις X570 από την στιγμή που έχει ένα σωρό αξιόλογες B450 σε χαμηλές τιμές, στις τιμές που ήταν και 1 και 2 μήνες πριν. Παίρνεις μία B450 στα 120 ευρώ της βάζεις 3700Χ και τρέχει για πλάκα, επιλογές υπάρχουν.

Καλά εδώ στις μητρικές των ~150-200 ευρώ κάποιες εταιρείες έβγαλαν την επιλογή να κλείσεις το Spread Spectrum.. ντροπή.

Η MS εδώ και χρόνια έχει κακό scheduler, το βελτίωσε τώρα και θα το βελτιώσει και άλλο αυτή η ιστορία θα αργήσει να τελειώσει, ξεκίνησε 2 χρόνια πριν και ακόμα.

Edit: Δες τώρα εδώ π.χ. βγάζει η Intel πάλι νέα mobos με νέο socket (1159) και νέα chipset (Z490/H470/B460/H410) γιατί όπως πάντα εδώ και 2 χρόνια δεν μπορεί η Intel να φτιάξει ένα socket προκαταβολικά και να κρατήσει πάνω από 1 χρόνο, κάθε χρόνο αλλαγές... πιο ακριβά μεγαλύτερη ταλαιπωρία. Χίλιες φορές να δώσεις 200 ευρώ να πας να πάρεις μία Gigabyte X570 Aorus Elite και άντε γεια θα είσαι κομπλέ για καιρό.

Επεξ/σία από Phoenix4
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, gurgurant είπε

Ανεβάζει τους πυρήνες Γτ δν μπορεί να ανεβάσει τα clocks φίλε μ..... Οπότε ανεβάζει ους πυρήνες για να έχει κτ να δώσει χαχαχα

Το προβλημα ειναι αν ανεβαινουν τα κλοκς? Και φυσικα ανεβαινουν. Αλλά απο εκεινους που εχουν γνωση και εχουν φαει απιστευτες ωρες στο διαβασμα και στις δοκιμες επι πολλα χρονια. Απο εκεινους που περνουν την μητρικη, και ξερουν να διαβασουν την πλακέτα, και τα επιμερους κυκλωματα της, και ξερουν τι κρατανε στα χερια τους και που πατανε. Ειναι αυτοι που ξερουν τι να περιμένουν. Ανεβαινουν απο αυτους που δεν τους λενε κατι το σκιν της μητρικης ουτε και τα rgb φωτακια. Και για να εχουμε καλο ερωτημα εχεις τα skills και τις γνωσεις να τα ανεβάσεις; Η μηπως περιμενεις να σου εχει η μητρικη τα profile ετοιμα με μια επιλογη στο bios οπως στις ιντελ? Ο κλασικος τσιτερ που δεν θυσιάζει χρονο για μελετη και εξασκηση ωστε να παρει την γνωση και την εμπιρεια για να φτασει να πετύχει το οποιο level, αλλα να ανεβαινει επιπεδο πατωντας ενα κουμπι μονο και δινοντας σημασια στο τι σκιν θα φοράει και πως θα αποκαλεσει τους αλλους noob και πως θα τρολαρει. Μεγαλο σχολειο οι amd επεξεργαστες φιλε μου. Κατσε με τα τσιτακια της ιντελ και ασε αυτους που εχουν φαει απειρα μερονυχτα πανω απο τις nvidia k8n sli pro και πανω απο τις nforce590 και βαλε ,μεχρι σημερα, αυτοι που στο φιναλε εχουν καψει και μια μητρικη στα τρελα τσιτοματα, να εχουν αποψη και γνωμη για τα κλοκια του καθε επεξεργαστη.. Αντε μπραβο μας εγειναν και οι τσιτερς, της ιντελ, προ οβερκλοκερς. Αμα δεν δωσει το τσιτακι η ζ390 στο advanced, αμφιβαλω αν καποιοι ξερουν πως να τον φτασουν σταθερα τον ιντελ στα κλοκια που τον εχει. 

Δημοσ.

καλα μεγαλε χαλαρωσε λιγο δν εισαι ο μονος π εχει φαει ωρες στο οβερκλοκινγκ,ηρεμισε λιγο ρε κινγκπιν να πουμε σιγα.....δν εχω ασχοληθει σε μεγαλο βαθμο με OC γτ δν μ χρειαζεται και στην ουσια ειναι χομπι και οχι μαγκια το OC,εξαρταια πολυ απο το silicon lottery και οχι μονο απο τον χρηστη η μηπως νμζεις αυτοι π κανουν οβερκλοκ παιρνουμε το ζορι εναν 7900χ και τον δοκιμαζουν οπως εγω και εσυ ρε φιλε...παιρνουν 10 κομματια και αν κανουν τα πετανε και τους δινουν αλλα μεγαλε,πλουσιος δν ειμαι τον χαβαλε μ κανω και ουτε θιγω κανεναν ουτε ειμαι απολυτος τρελη εμπειρια δν εχω οχι πανω σε τπτ και το ξερω αλλα κουλαρε λιγο ρε der8auer.1800χ ειχα με χαλια τσιπ και παλι τον πηγα 4ghz με ρευμα αρκετο αλλα το εκανα οπως και να εχει μονος μ χωρισ κανεναν με πειραματα και αρκετες ωρες μν νμζεις εισαι ο μονος.....μπροστα σε καποιους αλλους απο το φορουμ ειμαι τιποτα δν εχω ουτε το χρημα ουτε τον χρονο να το κανω και δν ντρεπομαι γιαυτο ρε φιλε.Εναν 7900χ καταφερα μετα απο αρκετα χρονια να παρω και αυτο ηταν απλα δν εχω για κτ παραπανω εχουμε και προβληματα δν καθομαι πανω απο ενα πισι ολη μερα πριν πεις την μλκια σ μαθε να σεβεσαι και τους αλλους γτ ποτε δν ξερεις τι προβληματα εχει ο καθενας.Δν θελει ουτε διαβασμα ουτε τπτ δοκιμες παρα πολλες ωρες θελει να πιασεις το οβερκλοκ που μπορει το καθε τσιπ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Παίζει διαγωνισμός wall of text? Fuck paragraphs!

Το ωραιο το gif/διακοσμηση με την κλωτσια το σβησαν φιλε.... λολολολ

(μαζι σβησαν κ τον απεριγραπτο "Poττε-xανa-αμιde" χαχαχαχα!!! γιατι???!!! χαχαχαχα!!)

Επεξ/σία από SilverMachine
Δημοσ.
3 ώρες πριν, cmsvmylo είπε

Ας βγάλει και κάρτες με τεχνολογία ray tracing και τότε θα δούμε. Οι νέες κονσόλες βέβαια θέλουν 1 χρόνο ακόμα για βγουν και θα υποστηρίζουν RT. Ελπίζω οι κάρτες να βγουν πιο γρήγορα.

Γιατι και οποιος πληρωσε ray tracing τι το κανει? Να βγαλει κατι άχρηστο για να εχει να λεει σαν τον πετσινο; Περιμενε και την rtx duper και τοτε να μας στειλεις βιντεο πως θα ουρλιαζει η υδροψυξη σου απο τον ζεστο αερα της καρτας γραφικων. Εκει να δεις ιδρωτας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το manual OC στους Ryzen είναι ψιλοανούσιο αφού εργοστασιακά είναι σχεδόν στα όρια του, είναι min-maxed. Το PBO, ο αλγόριθμος και οι αισθητήρες που έχει είναι αρκετά καλοί για αυτόματο σύστημα, δεν είναι όπως παλιά που κέρδιζες +500mhz από τον CPU και έβλεπες τρελές διαφορές

Βέβαια άμα γνωρίζεις, σου αρέσει και σου έκατσε το λεγόμενο sillicon lottery είσαι τυχερός

Επεξ/σία από Phoenix4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Phoenix4 είπε

Θα αλλάξουν το υλικό το sillicon έχει σχεδόν τερματιστεί

Ότι και να κάνουν πιο κάτω δεν πάνε. Και τι βάλουν; Σε τόσο μικροσκοπικές διαστάσεις τι;

Απο αυτά που ακούω, πάνε για σάντουιτς καταστάσεις. Το να πάνω στο άλλο και συνδέσεις μεταξύ τους.

Αλλά δεν ψύχονται εύκολα μετά...

Άντε να δούμε, είμαι πολύ περίεργος!

Επεξ/σία από thanosAIAS
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, gurgurant είπε

καλα μεγαλε χαλαρωσε λιγο δν εισαι ο μονος π εχει φαει ωρες στο οβερκλοκινγκ,ηρεμισε λιγο ρε κινγκπιν να πουμε σιγα.....δν εχω ασχοληθει σε μεγαλο βαθμο με OC γτ δν μ χρειαζεται και στην ουσια ειναι χομπι και οχι μαγκια το OC,εξαρταια πολυ απο το silicon lottery και οχι μονο απο τον χρηστη η μηπως νμζεις αυτοι π κανουν οβερκλοκ παιρνουμε το ζορι εναν 7900χ και τον δοκιμαζουν οπως εγω και εσυ ρε φιλε...παιρνουν 10 κομματια και αν κανουν τα πετανε και τους δινουν αλλα μεγαλε,πλουσιος δν ειμαι τον χαβαλε μ κανω και ουτε θιγω κανεναν ουτε ειμαι απολυτος τρελη εμπειρια δν εχω οχι πανω σε τπτ και το ξερω αλλα κουλαρε λιγο ρε der8auer.1800χ ειχα με χαλια τσιπ και παλι τον πηγα 4ghz με ρευμα αρκετο αλλα το εκανα οπως και να εχει μονος μ χωρισ κανεναν με πειραματα και αρκετες ωρες μν νμζεις εισαι ο μονος.....μπροστα σε καποιους αλλους απο το φορουμ ειμαι τιποτα δν εχω ουτε το χρημα ουτε τον χρονο να το κανω και δν ντρεπομαι γιαυτο ρε φιλε.Εναν 7900χ καταφερα μετα απο αρκετα χρονια να παρω και αυτο ηταν απλα δν εχω για κτ παραπανω εχουμε και προβληματα δν καθομαι πανω απο ενα πισι ολη μερα πριν πεις την μλκια σ μαθε να σεβεσαι και τους αλλους γτ ποτε δν ξερεις τι προβληματα εχει ο καθενας.Δν θελει ουτε διαβασμα ουτε τπτ δοκιμες παρα πολλες ωρες θελει να πιασεις το οβερκλοκ που μπορει το καθε τσιπ!

Χαχαχα δεν θελει διαβασμα και τιποτα;; Καλα.... Δεν σε υποτιμησε κανεις. Ουτε εθειξε κανείς την οικονομικη σου κατασταση η τον χρονο που διαθετεις. Σου μηλησα με την ιδια επαρση που μηλας περι κλοκς και αν ανεβαινουν. Σιγουρα ολοι δεν θα πιασουν τα ιδια κλοκς αλλα καποιος που δεν εχει τις γνώσεις να το κανει δεν θα το καταφερει ακομα και αν εχει στα χερια του το καλυτερο σιλικον λοτερι. Πολλοι ειναι αυτοι που νομιζουν οτι οι μονες χρησημες ρυθμισεις στο bios ειναι η ταση και η συχνοτητα και ολες οι αλλες ειναι άχρηστες. Και ξερεις γιατι; Γιατι οι αλλες θελουν Και διαβασμα. Το οτι κανεις το κεφι σου και το χομπι σου δεν σε εθιξε κανεις. Το ιφακι ομως της βεβαιοτητας οτι τα κλοκς δεν ανεβαινουν και γιαυτο δινει πηρηνες ειναι τρολιες και δινω τις αναλογες απαντησεις. Παρεπιπτωντος δεν ειμαι κανενας φτασμενος overclocker, και εγω το χομπι μου κανω και προσπαθω να γινομαι καλυτερος. Απλα εκμεταλευτηκα αυτην την τοσο ωραια δινατοτητα στο χομπι που μου εδινε η amd, σε μια πλατφορμα του 2013 να μπορω να καρφωσω 10 επεξεργαστες απο το 2005 μεχρι 2013. και να μαθω πρωτα να ανεβαζω 2πηρυνες μετα 4 και παει λεγοντας. Κατι που η ιντελ δεν μου προσφερε με τις τοσες πλατφορμες. Το ιδιο συμβαινει και τωρα με τους ryzen. Αρα λοιπον δεν σε προσβαλε κανεις αλλα εσυ προσβαλες τον εαυτο σου που εισαι τρολ και εκφερεις γνωμη για amd επεξεργαστες και κλοκια χωρις να εχεις γνωσεις αλλα ουτε και πειρα πανω σε αυτους.

2 ώρες πριν, Phoenix4 είπε

Νέο node + chiplet με I/O σε άλλο die + arch improvements + PCI-E 4.0 + release το καλοκαίρι που δουλεύουν οι μισοί, και λίγα προβλήματα έχει βγάλει να σου πω την αλήθεια γιατί τεχνικά έχει γίνει ένα μεγάλο άλμα και πάντα την πληρώνουν οι early adopters, αλλά δεν ήταν/είναι σοβαρά τα προβλήματα και δεν είναι πως δεν έχουν φτιαχτεί ήδη αρκετά μέσα στους 2 μήνες

Οι εταιρείες μητρικών δεν φταίνε πιστεύω, είναι γνωστό πως το PCI-E 4.0 κοστίζει γιαυτό αναγκαστικά έβαλαν και fan που δεν τους συμφέρει οικονομικά. Από την άλλη το Χ570 αφού είναι high-end πρέπει να έχει και καλά VRM = ακριβά, φτιάχτηκαν αυτές οι μητρικές να τρέχουν όχι απλά 8πύρηνο αλλά 12πύρηνο και σύντομα 16πύρηνο, να σου πουλάνε την μητρική 200 ευρώ δεν είναι άσχημα πιστεύω για αυτά που προσφέρει κακά τα ψέματα.

Στην ιστορία των BIOS φταίνε περισσότερο οι ΑΙΒs απότι η AMD με το AGESA, η AMD φταίει περισσότερο σε ένα περίεργο πρόβλημα που δεν έτρεχε το Destiny 2 και αυτό με τα 25-50mhz clocks, σε όλα τα άλλα (όπως οι καθυστερήσεις των BIOS Update) φταίνε οι εταιρείες, είναι γελοίο να πρέπει να περάσει 1 μήνας + για να κάνουν μία απλή ενημέρωση, θυμίζει Android fragmentation επί εποχές 4/5/6 κάπου κει

Εν τέλη δεν σου βάζει κανείς το μαχαίρι στο λαιμό να πάρεις X570 από την στιγμή που έχει ένα σωρό αξιόλογες B450 σε χαμηλές τιμές, στις τιμές που ήταν και 1 και 2 μήνες πριν. Παίρνεις μία B450 στα 120 ευρώ της βάζεις 3700Χ και τρέχει για πλάκα, επιλογές υπάρχουν.

Καλά εδώ στις μητρικές των ~150-200 ευρώ κάποιες εταιρείες έβγαλαν την επιλογή να κλείσεις το Spread Spectrum.. ντροπή.

Η MS εδώ και χρόνια έχει κακό scheduler, το βελτίωσε τώρα και θα το βελτιώσει και άλλο αυτή η ιστορία θα αργήσει να τελειώσει, ξεκίνησε 2 χρόνια πριν και ακόμα.

Edit: Δες τώρα εδώ π.χ. βγάζει η Intel πάλι νέα mobos με νέο socket (1159) και νέα chipset (Z490/H470/B460/H410) γιατί όπως πάντα εδώ και 2 χρόνια δεν μπορεί η Intel να φτιάξει ένα socket προκαταβολικά και να κρατήσει πάνω από 1 χρόνο, κάθε χρόνο αλλαγές... πιο ακριβά μεγαλύτερη ταλαιπωρία. Χίλιες φορές να δώσεις 200 ευρώ να πας να πάρεις μία Gigabyte X570 Aorus Elite και άντε γεια θα είσαι κομπλέ για καιρό.

Η πλακα ειναι που οι μητρικες 1151 ειταν όλες ίδιες αλλα κλειδωνε το bios για να μην υποστυριζει παλαιοτερης γενιας cpu. Καποιοι κινεζοι ομως τους ξεφτιλισαν. Το ξεκλειδωσαν και απανω στην ιδια μιτρικη δουλευαν ολοι οι επεξεργαστες απο εκτης μεχρι 9ης γεβιας. Θα ψαξω να βρω το βιντεακι να στο στειλω.

45 λεπτά πριν, Phoenix4 είπε

Το manual OC στους Ryzen είναι ψιλοανούσιο αφού εργοστασιακά είναι σχεδόν στα όρια του, είναι min-maxed. Το PBO, ο αλγόριθμος και οι αισθητήρες που έχει είναι αρκετά καλοί για αυτόματο σύστημα, δεν είναι όπως παλιά που κέρδιζες +500mhz από τον CPU και έβλεπες τρελές διαφορές

Βέβαια άμα γνωρίζεις, σου αρέσει και σου έκατσε το λεγόμενο sillicon lottery είσαι τυχερός

Απο την ερασιτεχνική εμπειρια μου σου λεω, και δεν ειμαι overclocker, ανεβαινουν αρκετά αλλα ανεκαθεν χρειαζοταν βαρβατη μητρικη π.χ. aorus extreme παρεα με πολυ πολυ καλη ψυξη. Και φυσικα να ξεμπερδεψεις στο μυαλο την φιλοσοφια ιντελ απο amd. Αλλα περα απο τον πιο επεξεργαστη ανεβαζεις πρεπει να εχεις και γνωσεις ηλεκτρονικου για να καθοδηγεις τα κυκλωματα της μητρικης και να ξερεις πως συμπεριφερονται τα εκαστοτε τρανζιστορς τοσο ηλεκτρικα οσο και θερμικα. Παιζεις με μιλινολτς. Και μιλιαμπερς. Τωρα αυτα τα ξεκαρφωτα που κανουμε πολλοι πετάμε μια ταση και μια συχνοτητα και αμα δεν τρωμε bso καλα ειμαστε, αυτα ειναι οπου κατσει η μπιλια.και ενταξει το κανουμε ετσι..μην πεταγομαστε μετα και τρολαρουμε ααα δεν ανεβαινουν τα κλοκς χαλια η αμδ. Γιαυτο του την ειπα χοντρα του φιλου πιο πανω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα σου αρεσουν οι amd παρε amd και κανε τα οβερκλοκ σ.Οι amd οβερκλοκ δν κανουν ειναι ηδη σχεδον μαξ τι να το κανω το οβερκλοκ στον amd λολ σιγα το πολυ που παιρνει εξαλλου......Αλλοι προτειμουν ιντελ αλλοι amd τι να κανουμε οτι θελει ο καθενας χεχε  δν ειναι επιστημη να κανεις οβερκλοκ πλεον χαβαλε κανεις με δοκιμες κτλ συνεχεια να καει κατι δυσκολο γτ εχει παρα πολλες δικλειδες και ειτε σβηνει η δν bootarei το πισι ξερω γω,ουτε ηλεκτρονικος πρπ να εισαι ουτε τπτ λιγες ωρες στο bios και ολα κουλ.

Για 7900x θελει πααρα πολλες μαλακιτσες να πειραξεις για να ανεβει.vrm spectrum,svid voltage force se full phase και τετοια,φαση εχει αλλα δν θα τον κανω ντελιντ για να με παιρνει και αλλο γτ αν γινει τπτ δν θα εχω cpu μετα για πολυ καιρο....οποτε οσο με περνει ετσι...νμζ 4.7ghz με 1.3v αλλα βαραει κατι 94αρια σε cinebenchr20 ας πουμε που σιγα το βαρυ,προφανως δν πρπ να ειναι καλο το silicon lottery.

Παντως μπορει να κανω και λαθος και να ειπα διαφορα αδικα,φενεσαι ψαγμενος μπραβο μαν!

Επεξ/σία από gurgurant
Δημοσ.

εγραψαν καποιες φορες για τις πωλησεις της 3ης γενιας amd που δεν πηγαν ετσι οπως περιμεναν, λογικο να προχωρησουν σε κατι αλλο.

λιγο διαφορετικο απο αυτο που ειχε κανει η ιντελ με τα δικα της προιοντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...