Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδιά! Ήθελα την άποψη σας για ένα ηλεκτρονικό.. είχα ασχοληθεί με το είδος κ παλιότερα, δεν με κάλυπταν τα υγρά, πήγα στο iqos, μετά ξανά ΚΤ  και τώρα είπα να το ξαναδοκιμασω κι ας ακούγονται διαφορα ότι πέθαναν κάποιοι στις ΗΠΑ από το ατμισμα.  Αγόρασα το tesla 86w που είναι σωληνατο σα μηχανικο(Αλλά δεν ειναι). Παίρνει μπαταρία κι έχει οθόνη με ένδειξη. Μου έβαλε επάνω τον ατμοποιητη melo 5.  Όσον αφορα το υγρό, πήρα Gold Leaf (Americano). Επειδή δε γνωρίζω πολλά όμως, ήθελα μια άποψη από εσάς για το αν έκανα καλές επιλογές στο ντουμανια κ όλα αυτά.. 

Δημοσ.

σκ@τ@ επιλογη εκανες,και συγνωμη για τον τροπο.

ποιος σε πηγε εκει να του σκισω τα πτυχια.

καταρχην οι αμερικανοι ειναι ανθρωποι της υπερβολης,οταν ατμιζεις στα 60!!!!!!!!watt και πανω και χωνεις μεσα και υγρη καναβη τι θες;να ζησεις ζαχαρη;

κανε μια χαρη στον εαυτο σου και κανε εγγραφή στο vaping.gr σε παρακαλω και κανε εκει την ερωτηση με αναλυτικα ποια εισαι τι ζητας ....ΟΛΑ.

εαν δεν ηταν εκεινο το φορουμ θα ημουν στο κανονικο τσιγαρο.

υ.γ εγω κανω istick pico με αυστηρα τσιγαρισιο ατμοποιητη στα 10watt σκετο το booster νικοτινης pg,αυτο ειναι πιο βαρυ και απο το πιο βαρυ τσιγαρο,με υπερβολικα χαμηλη καταναλωση μπαταριας και πολυ λιγα διακριτικα ντουμανια.

αλλα εγω ειμαι εγω,κανε αυτο που σου λεω και μη το συνεχισεις εδω.

καθε πραγμα στο μερος του. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...