Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά οποίος μπορεί να με βοηθήσει! Έχω χτίσει ένα καινούργιο buildακη και του έχω περάσει μαζί με έναν ssd και έναν hhd nas/dekstop(τον επέλεξα καθαρά λόγο μικρότερου κόστους και γιατί έγραφε dekstop).Ενώ ήταν ολοκαίνουργιος όταν τον άνοιξα και εγκατέστησα τα windows δεν μου τον εμφάνιζε, δοκίμασα σχεδόν τα πάντα για να προσπαθήσω να τον εντοπίσω(άνοιξα το disk manager, προσπάθησα να βρω drivers και ξανατσεκαρα αν τα είχα συνδέσει όλα σωστά) αλλά τίποτα. Ο hdd μου είναι αυτός:https://www.skroutz.gr/s/11871386/Toshiba-P300-1TB-Bulk.html . Δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα το προϊόν ή κάνω εγώ κάποιο λάθος. Δεν τον εντοπίζει καθόλου λες και έχει καεί. Πληροφοριακά είναι το 1ο build που κάνω και απευθύνεστε σε έναν αρχάριο.

Όποιος απαντούσε θα με βοηθούσε πολύ, Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Ούτε φίλε πουθενά. Λογικά ή έχω κάνει εγώ κάτι λάθος ή έχω προβληματικό προϊόν. Το θέμα είναι ότι τα καλώδια του hdd με βάση κάποια βίντεο στο YouTube πρέπει να τα έχω βάλει σωστά. Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Από την άλλη δεν νομίζω να μου έστειλαν από το skroutz κατευθείαν καμένο δίσκο (εκτός αν ήταν ελαττωματικός από την αρχή και κάηκε κατά την διάρκεια της εκκίνησης).

Δημοσ.

αποσυνδεσε τα καλωδια απο τον δισκο και ξανα βαλτα.Να εχεις κανει κατι λαθος ειναι δυσκολο.2 καλωδια πανε στον δισκο.Το καλωδιο σατα και το καλωδιο που δινει ρευμα.Για αρχη κανε αυτο που ειπα και βλεπουμε μετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...