poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 16 minutes ago, drxpz said: @poulinos και εγω αυτο πιστευω πωσ θα ειναι μια χαρα οταν μου ερθει μηνυμα απο τον οτε οτι επιλυθηκε το θεμα θα ξανανεβασω τα στοιχεια εδω περα Και δες αν παιζει και σταθερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drxpz Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 @poulinos επειδη λειπω απο το σπιτι εβγαλα το ρουτερ απο το ρευμα μηπωσ δεν θα μπορεσει ετσι να κανει την δουλεια του ο οτε γτ ζητησα και αλλαγη σε fast path Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drxpz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Link Status Up Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate(Up/Down) 926/2045 kbps Attainable Rate(Up/Down) 923/13780 kbps Noise Margin(Up/Down) 8.7/16.3 dB Line Attenuation(Up/Down) 12.5/21.5 dB Output Power(Up/Down) 12.4/17.8 dBm Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 8/256 Interleave Delay(Up/Down) 3/7 ms INP(Up/Down) 1/9.5 symbols Profile N/A LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors(Up/Down) 0/0 FEC Errors(Up/Down) 0/2572 τι φαση τωρα κλειδωνω ακομα πιο κατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 6 hours ago, drxpz said: Link Status Up Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate(Up/Down) 926/2045 kbps Attainable Rate(Up/Down) 923/13780 kbps Noise Margin(Up/Down) 8.7/16.3 dB Line Attenuation(Up/Down) 12.5/21.5 dB Output Power(Up/Down) 12.4/17.8 dBm Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 8/256 Interleave Delay(Up/Down) 3/7 ms INP(Up/Down) 1/9.5 symbols Profile N/A LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors(Up/Down) 0/0 FEC Errors(Up/Down) 0/2572 τι φαση τωρα κλειδωνω ακομα πιο κατω καποιος σε εβαλε σε 2mbit profile.lol On 19/09/2019 at 19:17, drxpz said: @poulinos επειδη λειπω απο το σπιτι εβγαλα το ρουτερ απο το ρευμα μηπωσ δεν θα μπορεσει ετσι να κανει την δουλεια του ο οτε γτ ζητησα και αλλαγη σε fast path κανονικα κανει και χωρις να ειναι το ρουτερ πανω αλλα παντα ειναι καλο να ειναι πανω.αυτοι μπερδεψαν το 2mbit με το fast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drxpz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 @poulinos πηρα τηλ και μου ειπαν οι τεχνικοι ακομα ασχολουνται με το θεμα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 On 22/09/2019 at 14:37, drxpz said: @poulinos πηρα τηλ και μου ειπαν οι τεχνικοι ακομα ασχολουνται με το θεμα ... ελπιζω να λυθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gabriel1981 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά μια βοήθεια γιατί θα σκάσω. Έχω vodafone adsl 24. Συγχρονίζει στα 17000, όμως ασύρματα στις φορητές συσκευές μου με δυσκολία περνάω τα 4mbps στις μετρήσεις Έχω κάνει τα πάντα. Έχω αλλάξει ρούτερ, θέση στο Μόντεμ, έχω κάνει επαναφορά, έχω μιλήσει 50 φορές με το τεχνικό τμήμα. Μου λένε ότι οι δικές τους μετρήσεις είναι μια χαρά. Ενσύρματα πιάνω λογικές ταχύτητες γύρω στα 10-14 mbps. Τι διάολο έχει γίνει και ασύρματα είμαι χαμηλά ? Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2019 από gabriel1981 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 2 hours ago, gabriel1981 said: Παιδιά μια βοήθεια γιατί θα σκάσω. Έχω vodafone adsl 24. Συγχρονίζει στα 17000, όμως ασύρματα στις φορητές συσκευές μου με δυσκολία περνάω τα 4mbps στις μετρήσεις Έχω κάνει τα πάντα. Έχω αλλάξει ρούτερ, θέση στο Μόντεμ, έχω κάνει επαναφορά, έχω μιλήσει 50 φορές με το τεχνικό τμήμα. Μου λένε ότι οι δικές τους μετρήσεις είναι μια χαρά. Ενσύρματα πιάνω λογικές ταχύτητες γύρω στα 10-14 mbps. Τι διάολο έχει γίνει και ασύρματα είμαι χαμηλά ? αλλο καναλι,αλλαξε το Channel width απο 20 σε 40 ή το αναποδο.β.βαλε ενα access point που να παιζει και 5ghz. εναλλακτικα ενα Hard reset το υπαρχον Modem router.τι μαρκα ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gabriel1981 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, poulinos είπε αλλο καναλι,αλλαξε το Channel width απο 20 σε 40 ή το αναποδο.β.βαλε ενα access point που να παιζει και 5ghz. εναλλακτικα ενα Hard reset το υπαρχον Modem router.τι μαρκα ειναι? ZTE είναι, το είχα παραλάβει απο WIND πριν 3 έτη. Δε φταίει αυτό, έχω δοκιμάσει και άλλα modem αλλά τίποτα. Θα δοκιμάσω να αλλάξω το channel width Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 On 25/10/2019 at 17:57, gabriel1981 said: ZTE είναι, το είχα παραλάβει απο WIND πριν 3 έτη. Δε φταίει αυτό, έχω δοκιμάσει και άλλα modem αλλά τίποτα. Θα δοκιμάσω να αλλάξω το channel width δοκιμασε το.μετα δοκιμασε κανα 5 ghz modemrouter και πιστευω θα εισαι μια χαρα.επισης το ρουτερ μακρια απο γωνιες τοιχων ,μακρια απο εμποδια,μακρια απο αλλες ασυρματες συσκευες.δοκιμασε και αλλα καναλια. αν ειναι zte 108 τοτε no comment.:P .ελπιζω να δοκιμασες και αλλη μαρκα/μοντελο ρουτερ οπως και αλλη συσκευη ασυρματα .μην τυχει να ειναι θεμα συσκευης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα