Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, G.bar είπε

Εμένα πάντως αν μου ζήταγε ο σπιτονοικοκύρης μου ήρεμα και ωραία να φύγω για δικούς του λόγους, και μου έδινε και το περιθώρειο που χρειαζόταν (6 μήνες τουλάχιστον αν είναι για Αθήνα) + τα έξοδα της μετακόμισης, θα έφευγα. 

ποιος θα στο κάνει αυτό φιλε μου , που ζεις σε έναν δικό σου φανταστικό κόσμο , θα σου πει το θέλω για ιδιοκατοίκηση που το κάνουνε όλοι τώρα τελευταία για να το κάνουνε airbnb , σου δίνει και τρεις μήνες περιθώριο και άντε στο καλο με δικά όσου μεταφορικά έξοδα , τόσο απλά και με τι βούλα του νομοθέτη , τώρα αν είναι λίγο φιλότιμος και έχει τύψεις περνάει και μια κυριακή από την ενορία ανάβει ένα κεράκι και το κανονίζει και αυτό , η άφεση αμαρτιών είναι δωρεάν ..βλέπεις η κοινωνία που ζούμε έχει φτιάξει τα πάντα στα μετρα τις

• Confused 1
  • Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, MTX είπε

ποιος θα στο κάνει αυτό φιλε μου , που ζεις σε έναν δικό σου φανταστικό κόσμο , θα σου πει το θέλω για ιδιοκατοίκηση που το κάνουνε όλοι τώρα τελευταία για να το κάνουνε airbnb , σου δίνει και τρεις μήνες περιθώριο και άντε στο καλο με δικά όσου μεταφορικά έξοδα , τόσο απλά και με τι βούλα του νομοθέτη , τώρα αν είναι λίγο φιλότιμος και έχει τύψεις περνάει και μια κυριακή από την ενορία ανάβει ένα κεράκι και το κανονίζει και αυτό , η άφεση αμαρτιών είναι δωρεάν ..βλέπεις η κοινωνία που ζούμε έχει φτιάξει τα πάντα στα μετρα τις

Φίλε μάλλον εσύ ζεις σε δικό σου φανταστικό κόσμο, μια και στον πραγματικό ο νόμος ΔΕΝ προβλέπει έξωση λόγο ιδιοκατοίκησης.

• Like 4
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, guzel είπε

Γιατί να μην φύγει; Βρήκες πετρέλαιο κάτω από το σπίτι; 

Μένει φθηνά και τέτοια τιμή δεν βρίσκει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Curi0us είπε

Νομίζω πως η 3ετία ισχύει μόνο για το πρώτο συμβόλαιο και τα υπόλοιπα για τον αναγραφόμενο χρόνο. Οπότε αν αυτό που κάνατε πρόσφατα είναι ανανέωαη του προϋπάρχοντος, ισχύει ότι γράφει και όχι 3ετία

Οπότε αν είναι οκ στις υποχρεώσεις του ή για την 3ετία ή μέχρι τη λήξη του νέου, δε μπορείς να κάνεις τίποτα αν δε θέλει να φύγει.

Σωστα !

η 3ετία ισχύει μόνο για το πρώτο συμβόλαιο και τα υπόλοιπα (παραταση...) για τον αναγραφόμενο χρόνο. Σε κάθε περιπτωση για τυχον ανανέωση βαζεις ΟΡΟ : ΡΉΤΡΑ με πέναλτυ 3πλάσιο ημερησιο μισθωμα για καθε μερα που μενει μεσα... και εισαι cool
Θα φυγει τρέχοντας... 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Μένει φθηνά και τέτοια τιμή δεν βρίσκει.

Οπότε το θέμα ειναι οτι του ανανέωσες με το ιδιο ενοικιο ενω συνειδητοποίησες οτι τα ενοίκια έχουν πάρει πάνω τουλάχιστον 50%.

Κοινώς χάνεις χρήματα.

Τι περιοχή ειναι το ακίνητο; m2; (γκάλοπ)

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Οπότε το θέμα ειναι οτι του ανανέωσες με το ιδιο ενοικιο ενω συνειδητοποίησες οτι τα ενοίκια έχουν πάρει πάνω τουλάχιστον 50%.

Κοινώς χάνεις χρήματα.

Τι περιοχή ειναι το ακίνητο; m2; (γκάλοπ)

ΝΑΙ, έτσι είναι !!!!!!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ringo106 είπε

Σωστα !

η 3ετία ισχύει μόνο για το πρώτο συμβόλαιο και τα υπόλοιπα (παραταση...) για τον αναγραφόμενο χρόνο. Σε κάθε περιπτωση για τυχον ανανέωση βαζεις ΟΡΟ : ΡΉΤΡΑ με πέναλτυ 3πλάσιο ημερησιο μισθωμα για καθε μερα που μενει μεσα... και εισαι cool
Θα φυγει τρέχοντας... 

Εγώ προτείνω το κάνει ανά ώρα 😂 

Το καλύτερο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η αναζήτηση της χρυσής τομής με ειλικρίνεια και συνενόηση. Εφόσον έχετε συμφωνήσει σε κάτι θα πρέπει να πορευτείς με αυτό μέχρι την λήξη του. 

Απ' ότι καταλαβαίνω θεωρείς ότι το έδωσες χαμηλα και τώρα θέλεις να το ανεβάσεις.. Αυτα τα υπολογίζεις από πριν! 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, guzel είπε

Εγώ προτείνω το κάνει ανά ώρα 😂 

Το καλύτερο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η αναζήτηση της χρυσής τομής με ειλικρίνεια και συνενόηση. Εφόσον έχετε συμφωνήσει σε κάτι θα πρέπει να πορευτείς με αυτό μέχρι την λήξη του. 

Απ' ότι καταλαβαίνω θεωρείς ότι το έδωσες χαμηλα και τώρα θέλεις να το ανεβάσεις.. Αυτα τα υπολογίζεις από πριν! 

Καλά τα λες, αλλά δεν είναι τέτοια η φάση.

Δημοσ.

Φίλε ανανέωσες το συμβόλαιο λίγο πριν διαπιστώσεις ότι θα μπορούσες να πάρεις περισσότερα λεφτά.

Έκανες μια πατάτα και αυτή την στιγμή δεν μπορείς να κάνεις τίποτα νόμιμο για να τον βγάλεις έξω ενώ ο άλλος δεν φεύγει οικειοθελώς, και πολύ καλά κάνει!

Θα περιμένεις να περάσουν τα δύο - τρία - τέσσερα χρόνια συμβολαίου που υπέγραψες και μετά όλο δικό σου, αλλά μέχρι τότε υπομονή και ξύδι

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά βλέπω και εκνευρίζομαι!!Τόσα χρόνια μέσα στην κρίση ήμασταν καλοί οι ενοικιαστές που κάναμε το σκατό μας παξιμάδι για να σας πληρώνουμε στην ώρα μας και τώρα που πιστεύετε ότι ξαφνικά η Ελλάδα έγινε Ελβετία θέλετε να μας διώξετε!!

Γρήγορα θα σκάσει και πάλι  η φούσκα με τα σπίτια και θα  ψάχνετε και πάλι ενοικιαστή να σας πληρώνει στην ώρα και ελπίζω να μην τον βρείτε!!

• Like 18
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ringo106 είπε

Σωστα !

Θα φυγει τρέχοντας... 

Συγγνώμη, τι σόι όρος είναι αυτός;

Αυτό θα μπορούσε να μπει σαν όρος οτι, αν έχει ενημερωθεί εγκαίρως πως στη λήξη του συμβολαίου θα πρέπει να παραδώσει το σπίτι και δε το κάνει, θα πληρώνει το Χ ποσό ανά ημέρα μέχρι να φύγει (το έχω δει σε συμβόλαιο 1-2 φορές). 

Οπότε και πάλι μέχρι τη λήξη του συμβολαίου, δεν έχει πρόβλημα ο ενοικιαστής. Από τη στιγμή που αποδεχτήκανε και οι δυο πλευρές τους όρους του μισθωτηρίου...μετάνοιωσαν ή οχι, δεν αλλάζει κάτι

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Φίλε μάλλον εσύ ζεις σε δικό σου φανταστικό κόσμο, μια και στον πραγματικό ο νόμος ΔΕΝ προβλέπει έξωση λόγο ιδιοκατοίκησης.

σοβαρά , και εκεί στο κουκάκι που έχω το μαγαζί εγώ πως ξεσπιτώσανε 500 οικογένειες μέσα σε 6 μήνες και τα κάνανε airbnb , αυτοί ήτανε άσχετοι δηλαδή δεν το ψάξανε νομικά η θέλανε απλά να φύγουνε μονοι τους

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, MTX είπε

σοβαρά , και εκεί στο κουκάκι που έχω το μαγαζί εγώ πως ξεσπιτώσανε 500 οικογένειες μέσα σε 6 μήνες και τα κάνανε airbnb , αυτοί ήτανε άσχετοι δηλαδή δεν το ψάξανε νομικά η θέλανε απλά να φύγουνε μονοι τους

Προφανώς επειδή τις είχαν "σπιτωμένες".

Δημοσ.

Πάλι ένα thread με ενοίκια, σπίτια και συμβόλαια για να τσακωνόμαστε για διάφορα, airbnb κτλ. 

Απ' την στιγμή που ανανεώσατε/υπογράψατε νέο μισθωτήριο, η δυνατότητα να διώξεις ενοικιαστές από το ακίνητο καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη ως αδύνατη.

Ένας τρόπος με χαμηλή πιθανότητα επιτυχίας που δεν σε συμφέρει οικονομικά, έρχεσαι σε συνεννόηση με τους ενοικιαστές, δηλώνεις οτι θα τους επιστρέψεις σίγουρα εγγύηση καθώς και ένα ποσόν για μετακόμιση, αλλά θα τους δώσεις και κάτι παραπάνω γιατί στο νέο σπίτι που θα βρει αυτός θα του ζητήσουν πάλι εγγύηση αλλά και την όλη ταλαιπωρία, διότι το να κάθεσαι να ψάχνεις για νέο σπίτι δεν είναι εύκολη υπόθεση, μετά αν βρεις σπίτι έχεις το τρέξιμο σε υπηρεσίες και φορείς για να συνδέσεις ρεύμα να φέρεις στο όνομά σου λογαριασμούς και ένα σωρό διαδικαστικά, ο άλλος μπορεί να μην έχει την άνεση ή να χάνει μεροκάματα και να είναι υπόλογος στον εργοδότη του. 

Τώρα το μπήκε μέσα με πολύ χαμηλή τιμή δεν μου λέει κάτι, ας του ζητούσες αύξηση στο ενοίκιο πριν υπογράψετε νέο μισθωτήριο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...