Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Είμαι σίγουρη ως αν βαρεθεί τη μύρλα του ο νοικάρης και φύγει, θα ανοίξει νέο θέμα " έδιωξα το νοικάρη μου πριν τη λήξη του συμβολαίου, δε πρέπει να μου πληρώσει όμως τους μήνες ως το τέλος, αφού είχαμε συμβόλαιο;"
Dante80 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Φίλε GREGORYMO, αυτό που θέλεις να κάνεις απλά δεν γίνεται. Νομικά. 1
primeragt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Το παραδέχομαι, έτσι είναι. Ε νομικα δεν γινετε οπως σου λενε τοσοι και τοσοι εδω και ποσες σελιδες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Κάνε συμβόλαιο με την εταιρεία και άσε αυτούς να βγάλουν το φίδι από την τρύπα😂
Kostasspil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 41 minutes ago, GREGORYMO said: Το παραδέχομαι, έτσι είναι. Ε λοιπόν αυτό εκτός από ανήθικο, είναι και αδύνατον
lamargos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αδυνατώ να καταλάβω γιατί αυτό το topic έχει ήδη φθάσει τις 10 σελίδες! Μήπως το θέμα έχει εξαντληθεί και επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια?? Και εσύ φίλε GREGORYMO ομολογώ ότι εκπλήσσομαι με την περίπτωση σου! Αδυνατώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά σου και για ποιο λόγο συνεχίζεις και απαντάς (άσχετα εάν έχεις δίκιο ή όχι) από τη στιγμή, που όλοι σε "κράζουν". Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις να απαντάς, πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Νομίζω απάντηση πήρες στην απορία σου, εάν θέλεις κάτι ειδικότερο πρέπει να απευθυνθείς σε δικηγόρο. Τώρα για τους υπόλοιπους νομίζω ότι το θέμα έχει εξαντληθεί και όσο και να αγανακτούμε με αυτά, που έχουν γραφθεί, δε νομίζω ότι εξυπηρετεί πουθενά να συνεχίσουμε τα σχόλια εδώ εκτός εάν κάποιος θέλει να ξεσπάσει και να ξεχασθεί από το γεγονός ότι αύριο είναι Δευτέρα. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από lamargos
GREGORYMO Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, lamargos είπε Αδυνατώ να καταλάβω γιατί αυτό το topic έχει ήδη φθάσει τις 10 σελίδες! Μήπως το θέμα έχει εξαντληθεί και επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια?? Και εσύ φίλε GREGORYMO ομολογώ ότι εκπλήσσομαι με την περίπτωση σου και αδυνατώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά σου και για ποιο λόγο συνεχίζεις και απαντάς, άσχετα εάν έχεις δίκιο ή όχι, από τη στιγμή, που όλοι σε "κράζουν". Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις να απαντάς, πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Νομίζω μια απάντηση πήρες στην απορία σου, εάν θέλεις κάτι ειδικότερο πρέπει να απευθυνθείς σε δικηγόρο. Τώρα για τους υπόλοιπους νομίζω ότι το θέμα έχει εξαντληθεί και όσο και να αγανακτούμε με αυτά, που έχουν γραφεί δε νομίζω ότι εξυπηρετεί πουθενά να συνεχίσουμε τα σχόλια εκτός εάν κάποιος θέλει να ξεχάσει το γεγονός ότι αύριο είναι Δευτέρα. Άσχετο, αλλά σε ποια περιοχή είσαι ?
mourouzis2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Ας υποθέσουμε ότι έχεις ισχυρά νομικά επιχειρήματα και είναι αυτά που παρέθεσες. Δηλαδή ότι η μάνα του ενοικιαστή σου έκανε συμβόλαιο μαζί σου, «κλέβει το κράτος» και όχι μόνο δε μένει η ίδια αλλά μένει ο γιόκας της (ο παλιός ενοικιαστής σου). Για να λέμε τα σύκα σύκα, ο ενοικιαστής σου πληρώνει το μισό νοίκι από αυτό που πλήρωνε, χωρίς να κερδίζεις ενώ έχεις και αυτή την προσφορά να έβγαζες τα διπλάσια. Κατανοητός ο εκνευρισμός. Αλλά ας δούμε τις εναλλακτικές: 1. Έστω ότι πας στον ενοικιαστή και του λες: κοίτα δεν μου αρέσει πλέον αυτή η παρανομία, να σπάσουμε το συμβόλαιο, να πας στο καλό. Να πάρε και βοήθεια να μετακομίσεις, πάρε και 1000 ευρώ να μασουλήσεις και έφυγες την άλλη βδομάδα. Απότι κατάλαβα έφαγες χυλόπιτα. 2. Πας στο Κέντρο Αλληλεγγύης ή τι είναι αυτό που χειρίζεται ΚΕΑ και επίδομα ενοικίου και λες: αυτή η κυρά είναι απατεώνας. Έμενε σε εμένα ο γιόκας της και ήρθε και μου είπε να κάνουμε συμβόλαιο να μένει αυτή. Αλλά ανακάλυψα ότι δε μένει καθόλου αυτή, συνεχίζει να μένει ο γιόκας και μασουλάνε το επίδομα χωρίς να το ξέρω (ενώ ήξερες). Της κόβουν το επίδομα ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ υπάρχει τρόπος να κάνουν επιτόπιο έλεγχο, την κυνηγάει το κράτος δικαστικώς για απάτη. Δεν θα πω ότι είναι κρίμα (είναι φυσικά) αλλά ακόμα κι έτσι, το συμβόλαιο της ΔΕΝ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ. Αφού μόλις το υπογράψατε. Θα σου μπαστακωθεί με το έτσι και το θέλω, διαβλέπω ζημιές, καθυστερήσεις σε πληρωμές και διάφορα άλλα που δεν είχες μέχρι τώρα. Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι υπομονή και τον σταυρό σου που έχει καλό νοικάρη. Θα δεις ότι η εταιρεία που δίνει τα διπλάσια, είτε θα βαρέσει κανόνι (σύνηθες να βαράνε κανόνι οι εταιρείες και να μένεις μακάκας) και ειδικά αν ο στόχος είναι εκμετάλλευση AirBNB και δεν πιάσει τον στόχο της, απλά θα βρει ένα όρο στο συμβόλαιο και θα σε κρεμάσει. 2
GREGORYMO Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε Ας υποθέσουμε ότι έχεις ισχυρά νομικά επιχειρήματα και είναι αυτά που παρέθεσες. Δηλαδή ότι η μάνα του ενοικιαστή σου έκανε συμβόλαιο μαζί σου, «κλέβει το κράτος» και όχι μόνο δε μένει η ίδια αλλά μένει ο γιόκας της (ο παλιός ενοικιαστής σου). Για να λέμε τα σύκα σύκα, ο ενοικιαστής σου πληρώνει το μισό νοίκι από αυτό που πλήρωνε, χωρίς να κερδίζεις ενώ έχεις και αυτή την προσφορά να έβγαζες τα διπλάσια. Κατανοητός ο εκνευρισμός. Αλλά ας δούμε τις εναλλακτικές: 1. Έστω ότι πας στον ενοικιαστή και του λες: κοίτα δεν μου αρέσει πλέον αυτή η παρανομία, να σπάσουμε το συμβόλαιο, να πας στο καλό. Να πάρε και βοήθεια να μετακομίσεις, πάρε και 1000 ευρώ να μασουλήσεις και έφυγες την άλλη βδομάδα. Απότι κατάλαβα έφαγες χυλόπιτα. 2. Πας στο Κέντρο Αλληλεγγύης ή τι είναι αυτό που χειρίζεται ΚΕΑ και επίδομα ενοικίου και λες: αυτή η κυρά είναι απατεώνας. Έμενε σε εμένα ο γιόκας της και ήρθε και μου είπε να κάνουμε συμβόλαιο να μένει αυτή. Αλλά ανακάλυψα ότι δε μένει καθόλου αυτή, συνεχίζει να μένει ο γιόκας και μασουλάνε το επίδομα χωρίς να το ξέρω (ενώ ήξερες). Της κόβουν το επίδομα ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ υπάρχει τρόπος να κάνουν επιτόπιο έλεγχο, την κυνηγάει το κράτος δικαστικώς για απάτη. Δεν θα πω ότι είναι κρίμα (είναι φυσικά) αλλά ακόμα κι έτσι, το συμβόλαιο της ΔΕΝ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ. Αφού μόλις το υπογράψατε. Θα σου μπαστακωθεί με το έτσι και το θέλω, διαβλέπω ζημιές, καθυστερήσεις σε πληρωμές και διάφορα άλλα που δεν είχες μέχρι τώρα. Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι υπομονή και τον σταυρό σου που έχει καλό νοικάρη. Θα δεις ότι η εταιρεία που δίνει τα διπλάσια, είτε θα βαρέσει κανόνι (σύνηθες να βαράνε κανόνι οι εταιρείες και να μένεις μακάκας) και ειδικά αν ο στόχος είναι εκμετάλλευση AirBNB και δεν πιάσει τον στόχο της, απλά θα βρει ένα όρο στο συμβόλαιο και θα σε κρεμάσει. Και εγώ, αν ήμουν στην θέση σου, τα ΙΔΙΑ θα έλεγα.
mourouzis2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν είσαι όμως, είσαι στην δική σου. Δεν έχεις εναλλακτικές. Δες το ως «κάλλιο πέντε και στο χέρι»
GREGORYMO Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, mourouzis2005 είπε Δεν είσαι όμως, είσαι στην δική σου. Δεν έχεις εναλλακτικές. Δες το ως «κάλλιο πέντε και στο χέρι» Θα το σκεφτώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Συγγνώμη αλλά το συμπέρασμα οτι ο ενοικιαστής πληρώνει το μισό νοίκι από που βγήκε; Πληρώνει όσο πλήρωνε. Δεν έκανε ούτε αύξηση ούτε μείωση. Επίσης δε τον ξεγέλασαν. Του είπαν οτι θα γίνει το συμβόλαιο στο όνομα της μάνας του, αλλά θα συνεχίσει να μένει ο ίδιος. Και δεν έφαγε χυλόπιτα επειδή του είπε πως δεν αισθάνεται καλά με το να είναι σε άλλο όνομα το συμβόλαιο (ένας λογιστης/δικηγόρος θα του απαντούσε αν επιτρέπεται ή όχι, αν αυτό ήταν η έννοια του...). Έφαγε χυλόπιτα επειδή του είπε να φύγει για να το δώσει με διπλά λεφτά. Που και να μη του το είπε, θα το κατάλαβε, μαθαίνονται όλα σε μια πολυκατοικία Και πολύ ωραία συμβουλή το "κάνε τον ανήξερο και κάνε καταγγελία". Συμφωνούμε πρώτα με ότι μας ζητάει ο άλλος (ο οποίος άλλος καλά κάνει και ζητάει ότι θέλει, νοημοσύνη έχουμε να σκεφτούμε τι είναι νόμιμο, ηθικό κλπ και να πράξουμε ανάλογα) για όσο μας συμφέρει και μόλις βρεθεί κάτι που μας συμφέρει περισσότερο, κάνουμε τους εξαπατημένους και θυμόμαστε τι είναι ηθικό και νόμιμο και σωστό. Και προφανώς θεωρούμε προκαταβολικά ούγκανο και εκδικητικό τον μέχρι χθες άψογο στις υποχρεώσεις του νοικάρη μας. Οτι θα μας καταστρέψει την περιουσία μας και θα μας φεσώσει και..και..και... Ωραία ανατροφή έχετε ορισμένοι. Ωραία τιμάτε την υπογραφή σας. Όταν σας κάνουν τα ίδια παραπονιέστε όμως.
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, GREGORYMO είπε ΔΕΧΘΗΚΑ. Δέχθηκα, γιατί δεν είχα σκοπό να τον διώξω. Μόνος σου απάντησες γιατί δεν αποχωρεί. Όσο για το μισθωτήριο στο όνομα της μητέρας του, αν το δήλωσες στο taxisnet, θεωρείται κανονικό μισθωτήριο και ισχύει η 3ετία. Δεν υπάρχει εικονικό και μη εικονικό μισθωτήριο, ή έχεις ή δεν έχεις, για το κράτος ισχύει κανονικά ως μισθωτήριο. 2
jgeorgiou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Αν έχει δηλωθεί και από τους 2 στο ΤΑΧΙΣ είναι έγκυρο το συμβόλαιο. Οσον αφορά για το αν πρέπει να παίρνει το επίδομα η μητέρα του και να μένει ο γιος της είναι ΑΛΛΟ θέμα. Πήγαινε και κάρφωσε τους και ζήτα να χάσουν το επίδομα , το συμβόλαιο ΙΣΧΥΕΙ!
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, punky είπε To "μεν και δεν" σου δεν στέκει εννοιολογικά λόγω bias, υποθέτω Γιατί και στο μεν και στο δεν, αναφέρεσαι στους μισθωτές ενώ θα έπρεπε να αναφέρεσαι σε έκαστη περίπτωση. Το σωστό θα ήταν να έλεγες "Όσο αδιάφορο είναι για τους μεν που δεν μπορούν να έχουν μια στέγη πάνω από το κεφάλι τους, τόσο αδιάφορο είναι για τους δεν που έκαναν το σκατό τους παξιμάδι για να αποκτήσουν αυτό το περιουσιακό στοιχείο". Γιατι ειναι αυτο το σωστο? Πιστευεις οτι ολοι εχουν δουλειες καλοπληρωμενες ωστε μετα τα παγια και εκτακτα εξοδα να μπορουν να αγορασουν 2 σπιτια (θελουν ενα να μεινουν πρωτα) Εθελοτυφλεις αν πιστευεις οτι ειναι δυνατον ολοι να χουν σπιτια. Πρωτα πρωτα λογο ζητησης θα εκτιναζονταν οι τιμες. Αντιστοιχα ουτε ολοι μπορουν να πληρωνονται καλα, παντα θα υπαρχουν αυτοι που κερδιζουν πολλα, λιγα, και ολα τα ενδιαμεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις