Προς το περιεχόμενο

[Free Game] Dirt Rally @ Steam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, okinakoto είπε

Pali to valane?

Ναι! Μεχρι τις 16 Σεπτεμβριου ισχυει το κατεβασμα δωρεαν.

Το χα προλαβει πριν λιγες μερες και ειναι ωραιο παιχνιδακι (με xbox controller τουλαχιστον)

Δημοσ.

για κάποιον λόγο δε μου το προσθέτει στη library μου, αν και στη σελίδα του παιχνιδιού γράφει DiRT Rally is already in your Steam library

και φυσικά ούτε μου δίνει δυνατότητα για download...

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.

Δωρεάν να το κρατήσετε αν το λάβετε πριν τις 16 Σεπ στις 20:00. Ισχύουν μερικοί περιορισμοί. (?)

Γραφει αυτο το μηνυμα συγκεκριμενα. Κ εμενα μου το προσθεσε στη βιβλιοθηκη αλλα δεν μπορω να το κατεβασω. Μαλλον θα ανοιξει το download οταν κλεισει η προθεσμια??? 🤔

Δημοσ.

Ευχαριστώ κι εγώ, αν και πρόκειται για dirt rally του Σρέντιγκερ, είναι και δεν είναι ταυτόχρονα στη library. Για να δούμε. 

Δημοσ.
Στις 14/9/2019 στις 10:17 ΜΜ, kakofonixx είπε

για κάποιον λόγο δε μου το προσθέτει στη library μου, αν και στη σελίδα του παιχνιδιού γράφει DiRT Rally is already in your Steam library

και φυσικά ούτε μου δίνει δυνατότητα για download...

...και εμένα ακριβώς το ίδιο. 

Έκανα restart το Steam, επιβεβαίωση του λογαριασμού, αλλά τίποτα. Το ίδιο μήνυμα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το πρόλαβα με την προηγούμενη δωρεά. Πολύ ωραίο παιχνιδάκι, μου φαίνεται καλύτερο από το 2.0

Δημοσ.

Τελικά, σήμερα κατέβηκε κανονικά. Το πρόβλημα, που το είχαν πολλοί παγκοσμίως, λύθηκε. 

Ευχαριστώ τον ts. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορείς να ευχαριστηθεις οδηγηση, δεν ισιωνει πουθενά, με μοχλο ή πληκτρολόγιο ειναι χαλια. Θελει τιμονιέρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...