Tipota and Tipota Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Έχετε να προτείνετε κάποιο πακέτο εταιρίας τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα για απεριόριστα MB? Φυσικά με σύνδεση θα το κάνω για να έχω όσους μήνες χρειάζομαι.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Tipota and Tipota είπε για απεριόριστα MB Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα
Dreammpompo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Wind απεριόριστα data και 3000 λεπτά προς όλους και 3000 sms Μόνο 72 ευρώ τον μήνα τσάμπα πράμα
Tipota and Tipota Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 14/9/2019 στις 6:50 ΜΜ, Xacti είπε Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα Ξέρω ότι δεν υπάρχει μιας και δεν το έχω δει πουθενά μέχρι τώρα τελευταία που έκανα μια έρευνα στα site τως εταιρειών και είδα ότι η wind έχει τέτοιο πακέτο με 20€ τον μήνα.Το κατά πόσο ισχύει θέλω να μάθω η αν το έχει δοκιμάσει κανεις?
bbbb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η Wind πέρα από αυτό το απεριόριστο των 70κατι ευρώ έβγαλε κάποια extra πακέτα που τα ενώνεις με το συμβόλαιο φωνής σου και δίνει απεριόριστα της πλάκας.. απεριόριστο της πλάκας γιατί μόλις ξεπεράσεις τα 15 GB σου βάζει όριο ταχύτητας στο 1mbps... Να έβαζε στα 10 mbps να το καταλάβω... Αλλά στο 1?? Το ίδιο ισχύει και για το πακέτο των 70€.. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από bbbb
ELTASSOS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Χμμμμ ο κοσμοτε κανει διαμοιρασμο συνδεσεων...σε wifi. Δηλ αν καπου δεν πιανει το δικο σου τοτε ενωνεται με καποιο αλλο κοσμοτε δικτυο αγνωστου και εχεις ντατα. Βεβαια και σε σενα μπορει να κολησει καποιος οταν εχεις δικτυο. Πολυ βολικο αν δεν κανεις χρηση κινουμενος αλλα καθεσαι καπου για λιγη ωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα