xgol Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Και μπρατισλαβα να πας και οπωσδηποτε Salzburg.
stel106 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Nick Damis είπε Ξέχασα να πω ότι θα ξεκινησουμε από Πειραιά.Το μεγαλύτερο θέμα που με προβληματίζει είναι οι δρόμοι,επειδή θα είμαστε στη καρδιά του χειμώνα,και η αντιμετώπιση των αρχών γιατί ακούω διάφορα και δεν ξέρω αν είναι υπερβολές. Πρόταση για διαμονή νις ή Βελιγράδι; Ευχαριστώ! γενικα αυτα τα 2 που λες ουτε λιγο ουτε πολυ ειναι 1000χλμ θα τα ψοφησεις τα παιδια αναλογα και το αμαξι βεβαια αλλα κανενας δεν ειναι ανετα 12-13 ωρες μεσα στο αμαξι πιστευω σερι απο Πειραια μια σταση πχ σκοπια η θεσνικη και την αλλη μερα βελιγραδι η Νις γενικως να χαρεις και τα υπολοιπα μερη γιατι πιο πολυ θα κουραστεις παρα θα το χαρειτε και να το δεις σαν συνολικη εκδρομη πας ερχεσαι μια χαρα κανενα θεμα ουτε με αρχες ειναι τυπικοι 1
jgeorgiou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Το έχω σκεφτεί και εγώ το δρομολόγιο αλλά πιστεύω ότι θα έχω γκρίνια από παιδίά Επίσης 2+2 ημέρες χαμένες στα οδοιπορικά.
Nick Damis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, stel106 είπε γενικα αυτα τα 2 που λες ουτε λιγο ουτε πολυ ειναι 1000χλμ θα τα ψοφησεις τα παιδια αναλογα και το αμαξι βεβαια αλλα κανενας δεν ειναι ανετα 12-13 ωρες μεσα στο αμαξι πιστευω σερι απο Πειραια μια σταση πχ σκοπια η θεσνικη και την αλλη μερα βελιγραδι η Νις γενικως να χαρεις και τα υπολοιπα μερη γιατι πιο πολυ θα κουραστεις παρα θα το χαρειτε και να το δεις σαν συνολικη εκδρομη πας ερχεσαι μια χαρα κανενα θεμα ουτε με αρχες ειναι τυπικοι Τα παιδιά είναι εκπαιδευμένα....😉Εχουμε κάνει αρκετες φορές τη διαδρομή πειραιάς-σουρωτή (στο παισιο) και πίσω,ημερήσια....όπως επίσης και πειραιάς -βεροια εδεσσα πειραιας ημερήσιo. Οπως το υπολογίζω αν ξεκινήσω 6 το πρωι,μέχρι τις 12 θα είμαι ευζωνους,από εκεί θέλω αλλα 330χλμ. για Νις, που νομίζω μέχρι τις 5-6 το απόγευμα θα είμαι άνετα. Το αυτοκίνηο είναι Qashqai 1.6 diesel
Speculoos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 15/9/2019 στις 11:34 ΠΜ, Nick Damis είπε Τα ALL WEATHER κάνουν ή είναι υποχρεωτικά τα χειμερινά; Το ρωτάω γιατί το αυτοκίνητο είναι για αλλαγή ελαστικών ούτως ή άλλως και θα πήγαινα για all weather που φοράει και τώρα,οπότε το κόστος δεν θα συμπεριληφθεί στα έξοδα ταξιδίου,ενώ αν πάρω χειμερινά λογικά δεν θα κάνουν για το ζεστό καιρό της Ελλάδας. Πρόσεξε γιατί δεν κάνουν όλα τα all weather/all season, μόνο αυτά που έχουν το σύμβολο με τη νιφάδα χιονιού. Επίσης για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως τσέκαρε τι άλλο μπορεί να θεωρείται υποχρεωτικός χειμερινός εξοπλισμός από τις χώρες που θα περάσεις. Κάποιες πέρα από χειμερινά λάστιχα θέλουν και αλυσίδες αλλά και φτυάρι.
Nick Damis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δέχονται κάρτες στα διόδια; Μήπως είναι καλύτερα να μην έχω πολύ ρευστό μαζί μου.;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, Nick Damis είπε Δέχονται κάρτες στα διόδια; Μήπως είναι καλύτερα να μην έχω πολύ ρευστό μαζί μου.; Στη Σερβία ναι. Στα Σκόπια οχι.
lary7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 45 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Στη Σερβία ναι. Στα Σκόπια οχι. Και στα Σκοπια παίρνουν πιστωτική κανονικά. Debit δεν είναι καλή ιδέα γιατί έχει έξτρα χρέωση μετατροπής συνναλάγματος.
jgeorgiou Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσπάθησε να κάνεις την διανυκτέρευση σου στο ΝΙΣ ή αν τα καταφέρεις (δύσκολο από ΠΕΙΡΑΙΑ) στο Βελιγράδι , την 1η μέρα θα είσαστε ποιο ξεκούραστοι και θα έχετε και λιγότερη γκρίνια. Οπότε πρέπει να καλύψεις πάνω από το 50% της οδήγησης προς Βιέννη. Την 2η ημέρα αν ξέρετε ότι έχετε ποιο λίγες ώρες οδήγηση όλοι θα έχετε καλύτερη ψυχολογία. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από jgeorgiou 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα