Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παίδες, 

έχω τον cpu Intel i7 8700, gpu MSI ARMOR 1070ti, 16 gb ram, psu Seasonic focus plus platinum 750W και monitor LG 4K 24".
Σκέφτομαι να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών και θέλω να με βοηθήσετε. Προτάσεις, παρατηρήσεις, γνώμες, σκέψεις σας κτλ. Bugdet 500-600€. Η άλλη θα βγει στις αγγελίες προς πώληση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από rsttls
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά θα πας είτε προς rx5700xt ,2070 super . Δεν σε καλύπτει αυτή που έχεις τώρα με την οθόνη σου ?

500 ευρώ + την αξία που θα πουλήσεις την δικιά σου ? Η τελικό budget ?

Επεξ/σία από Skrez1982
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, radiohead είπε

Εγώ θα ππυλουσα την οθόνη όχι την κάρτα. 24αρα 4k; wtf;

Ήταν δώρο

1 ώρα πριν, Skrez1982 είπε

Λογικά θα πας είτε προς rx5700xt ,2070 super . Δεν σε καλύπτει αυτή που έχεις τώρα με την οθόνη σου ?

500 ευρώ + την αξία που θα πουλήσεις την δικιά σου ? Η τελικό budget ?

Τελικό ανεξάρτητα πόσο θα πουλήσω την άλλη. Και γω αυτές τις δύο έχω στο νου μου. Πιο πολύ προς nvidia πλευρά.

Επεξ/σία από rsttls
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, rsttls είπε

Ήταν δώρο

Τελικό ανεξάρτητα πόσο θα πουλήσω την άλλη. Και γω αυτές τις δύο έχω στο νου μου. Πιο πολύ προς nvidia πλευρά.

RTX 2080 Super για να έχει και κάποιο νόημα η αλλαγή. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Camal είπε

RTX 2080 Super για να έχει και κάποιο νόημα η αλλαγή. 

Ένα δίκιο το έχεις... Ξεφεύγει όμως. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rsttls είπε

Ένα δίκιο το έχεις... Ξεφεύγει όμως. 

Άρα υπομονή. :)

Εκτός και αν έχεις βρει ήδη κάποιον να δώσεις την 1070 ti σε υψηλή τιμή.

Έχεις πολύ καλό setup. Περίμενε μέχρι BF και πάρε όποια 2080s βγει σε προσφορά.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Camal είπε

Άρα υπομονή. :)

Εκτός και αν έχεις βρει ήδη κάποιον να δώσεις την 1070 ti σε υψηλή τιμή.

Έχεις πολύ καλό setup. Περίμενε μέχρι BF και πάρε όποια 2080s βγει σε προσφορά.

Καλή ιδέα. Να περιμένω δυόμιση μηνάκια ; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, rsttls είπε

Καλή ιδέα. Να περιμένω δυόμιση μηνάκια ; 

Αφού έχεις κάρτα και μάλιστα καλή.

Εκτός και αν έχεις καταναλωτική μανία τότε πάω πάσο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Camal είπε

Αφού έχεις κάρτα και μάλιστα καλή.

Εκτός και αν έχεις καταναλωτική μανία τότε πάω πάσο.

Όχι δεν πάσχω από τέτοια. Θεωρώ, απλά, ότι ειδικά η κάρτα γραφικών πρέπει να ανανεώνεται πιο συχνά από το υπόλοιπο hardware, ώστε καί αυτή που έχεις να μη χάνει την αξία της, αλλά και να είσαι όσο γίνεται up to date. 🙂

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, rsttls είπε

Όχι δεν πάσχω από τέτοια. Θεωρώ, απλά, ότι ειδικά η κάρτα γραφικών πρέπει να ανανεώνεται πιο συχνά από το υπόλοιπο hardware, ώστε καί αυτή που έχεις να μη χάνει την αξία της, αλλά και να είσαι όσο γίνεται up to date. 🙂

Αν βρεις να δώσεις τη δική σου σε καλή τιμή τότε προχώρα.

Εγώ πχ θα κράταγα τη 1070 Ti μέχρι να χρειαστώ πραγματικά κάτι πιο δυνατό και να μπορώ να το βρω με 500-600 ευρώ.

Τώρα να πας να βγάλεις από την τσέπη σου 300-350 ευρώ για να κερδίσεις +10% για μένα δεν έχει νόημα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Camal είπε

Εγώ πχ θα κράταγα τη 1070 Ti μέχρι να χρειαστώ πραγματικά κάτι πιο δυνατό και να μπορώ να το βρω με 500-600 ευρώ.

Τώρα να πας να βγάλεις από την τσέπη σου 300-350 ευρώ για να κερδίσεις +10% για μένα δεν έχει νόημα.

Για αυτό άνοιξα το θέμα, να ακούσω γνώμες...  🙂

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Camal είπε

Και ο camal και ο radiohead έχουν δίκιο για εμένα . 4k σε 24 άρα είναι λίγο κάπως. Ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς να αλλάξεις οθόνη και να πας σε 27αρα 32αρα με την κάρτα που έχεις και αργότερα πουλάς την κάρτα και πας σε 5700xt , 2070,2080 super αναλόγως π ς θα έχουν διαμορφωθεί οι τιμες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Skrez1982 είπε

Και ο camal και ο radiohead έχουν δίκιο για εμένα . 4k σε 24 άρα είναι λίγο κάπως. Ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς να αλλάξεις οθόνη και να πας σε 27αρα 32αρα με την κάρτα που έχεις και αργότερα πουλάς την κάρτα και πας σε 5700xt , 2070,2080 super αναλόγως π ς θα έχουν διαμορφωθεί οι τιμες

Δε διαφωνώ, αλλά ίσως να καταλαβαίνεις ότι θα στενοχωρέσω το άτομο που μου την έκανε δώρο και δε θέλω. Στις εκπλήξεις (δώρα), δε ρωτάνε πάντα (και δεν ξέρουν) π.χ. τι οθόνη θέλεις. 😉

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, rsttls είπε

Δε διαφωνώ, αλλά ίσως να καταλαβαίνεις ότι θα στενοχωρέσω το άτομο που μου την έκανε δώρο και δε θέλω. Στις εκπλήξεις (δώρα), δε ρωτάνε πάντα (και δεν ξέρουν) π.χ. τι οθόνη θέλεις. 😉

Ναι βρε παιδί μου μαζί σου , απόλυτα κατανοητό. Προτείνω να μείνεις όπως είσαι τότε. Εκτός αν πουλήσεις κανένα 280-300 την δικιά σου και βάλεις ακόμα 150 και πάς σε rx5700xt για να έχεις μία πιο σύγχρονη κάρτα μελλοντικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...