dieksodo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 10 hours ago, SilverMachine said: Εχεις τα δικια σου σιγουρα σε αυτα. Ειμαι δυστυχως αρκετα ηλιθιος να ελπιζω οτι υπαρχουν ακομα σκεπτομενοι -ακομα κ εδω. Δεν αργησες να αποδειχτεις σωστος (βλεπε το επομενο ποσταρισμα απο σενα ΛΟΛ!!!). Ψυχαγωγια δεν υπαρχει αδερφε. Μονο πλυση εγκεφαλου. Αν διαβασεις ιστορικα, ακομα κ πισω στο 1650 που ξεκινησαν να οργιαζουν οι τυπογραφοι, ειχαν αρχισει να δημιουργουνται "συντεχνιες", για να προωθουν συγκεκριμενες ιδεες για λογαριασμο καποιων που ειχαν λεφτα να πληρωνουν. Ολα τα μιντια απο τοτε κ μετα ειναι ελενχομενα απο γεννησιμιου τους. Ραδια, τηλεορασεις, σινεμα, εντυπα, διαδυκτια, ολα φιλε. Ειναι τοσο μεγαλος κ απ την πρωτη στιγμη ο ελενχος που υφισταται, που καποιες φορες νομιζω οτι εφευρεθηκαν μονο για αυτο τον λογο. Ειναι πιο λογικο να λεμε οτι ποτε δεν υπηρχε σκοπος να "διασκεδασουν". Οι κωμωδια/δραμα/τεχνη μπαινουν στο παιχνιδι μονο για να "ζαχαρωσουν" το πικρο χαπακι... Πιο κραυγαλεες περιπτωσεις τα εθνικοσοσιαλιστικα κ τα κομμουνιστικα καθεστωτα που ειχαν υπουργεια ολοκληρα μονο για αυτο κ κοντρολαραν ανοιχτα τα παντα χωρις ενδοιασμους. Αλλα τωρα οι Γερμανοι χασαν δυο πολεμους (πρωτος-δευτερος), οι Ρωσσοι αλλους δυο (εμφυλιο-ψυχρο), κ τα Αγγλοαμερικανακια εχουν μαθει να σερβιρουν την κοπρια πιο ομορφα για παντεσπανι.... Γι αυτο σου λεω να μπεις στον κοπο να διαβασεις- απ ολα τα μιντια το βιβλιο ειναι οτι πιο "καθαρο" εμεινε. Κ αυτο οχι γιατι δεν το ελενχουν- αν θελουν το κανουν οπως κ τα αλλα. Αλλα γιατι ειμαστε πνευματικα αναπηροι πλεον/ τεμπεληδες, κ ειναι το λιγοτερο δημοφιλες= δεν εχει πολλα λεφτα στην εποχη μας. Αρα το εχουν παραπεταμενο για την ωρα (κ ισως εκλειψει εντελως με την ελευση των ταμπλετων). Ευχαριστω για την απλη απαντηση. Α) Αν κ αυτο που προτεινα (οχι εδωσα ως τελεσιδικη λυση) το παραδεχομαι οτι δεν θα γινει (γιατι φυσικα δεν προκειται να νομοθετηθει κατι τετοιο), εσυ με ρωτας αν ειναι δυνατον. ΝΑΙ, ειναι δυνατον κ πολυ ευκολα μαλιστα---> να επεκταθει ο νομος που υποχρεωνει τα μυνηματα των πολιτικων κομματων να αναγραφονται ξεκαθαρα απο ποιους πληρωνονται να φτιαχτουν κ σε ολα τα υπολοιπα!!! Πολυ απλο δεν ειναι??? Να καθεσαι να δεις ταινια για τον 2ο ΠΠ κ με το που αρχιζει να σου εχει ενα τιτλο-παραγραφο με τα ονοματα του ποιος χρηματοδοτει την ταινια, ποιο καναλι/εταιρια επετρεψε την παραγωγη της, τον σκοπο του σκηνοθετη/καλιτεχνη κ ολες τις συναφη πληροφοριες που (εδω διαβασε προσεχτικα-->) ΗΔΗ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ, αλλα στα "ψιλα γραμματα" κ ξεχωριστα την μια απ την αλλη. Ολες μαζι ομως κ στην αρχη του εργου/σειρας, σχηματιζουν αλλη αποψη στον θεατη. Στην αρχη τον ΠΡΟΙΔΕΑΖΟΥΝ, στο τελος ουτε που καθεται να τις δει. Τοσο απλα φιλε κ μια τοσο μικρη λεπτομερεια. Απ τα πολλα που θα μπορουσα να σου προτεινω. Β) Η προπαγανδα δεν γινεται τοσο σε επιπεδο καλιτεχνη/παραγωγου, οσο σε υψηλοτερο επιπεδο διαλογης απ τους καναλαρχες/διευθυντες/αλγορυθμους προωθησης. Εκατο καλιτεχνες να βαλεις να τραγουδανε για τον Μωαμεθ, αν ο αλγορυθμος βοηθα να ανεβει ο Χριστος στην μηχανη αναζητησης, ολοι Χριστο θα ακουνε. Το ιδιο ειναι κ οι διαταγες για "σουρωτηρι" στις ταινιες/ειδησεις απ τους καναλαρχες. Αυτοι διαλεγουν τι περνα κ τι οχι. Καλλιτεχνες υπαρχουν απειροι κ ολων των αποχρωσεων. Αρα, δεν ειναι καθε εργο προπαγανδα- κανεις λαθος. Μπορω να δω ενα κατεξοχην κομμουνιστικο εργο που προπαγανδιζει τον κομμουνισμο. Αν το γνωριζω εξ αρχης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ προπαγανδα. Γιατι εχω το ΔΙΚΑΙΩΜΑ της αποδοχης, η οχι, αυτου που μου λεει. Αν δεν το γνωριζω ομως, κ νομιζω οτι ειναι απλη κωμωδια, ΕΙΝΑΙ προπαγανδα, γιατι αν μου αρεσει το δεχομαι κ μαζι δεχομαι αριστερα μυνηματα χωρις να το γνωριζω. Απλη καλυμμενη διαφημιση δλδ. Η προπαγανδα δεν βρισκεται στο επιπεδο της δημιουργιας, αλλα στην ΧΡΗΣΗ της τεχνης (που, ποτε κ γιατι). Γ) Δικαιωμα σου να μην θες να το σκεφτεσαι- οπως ελεγε κ ο φιλος ff7lucas πιο πανω. Κανεις κακο στον εαυτο σου φυσικα. Δ) Ο κωδικας υπηρχε στην φυση πριν την ανακαλυψη του διαδυκτιου. Δεν ανηκει σε κανεναν μας για να μου λες οτι κλεβω καποιον. Αν καποιοι δισεκατομμυριουχοι ειχαν αρκετα λεφτα να κανουν λομπυ κ να νομοθετηθει η πνευματικη ιδιοκτησια, δεν με ενδιαφερει αδερφε (γιατι αυτο εγινε προ 20ετιας). Οτιδηποτε γινεται ψηφιακο ειναι κοινο για ολους. Η φυσικη του μορφη ανηκει στον δημιουργο. Η ψηφιακη του στον κοσμο ολο. Θες εσυ να ακολουθησεις την νομοθεσια που βοηθα τις πολυεθνικες να κανουν portofolios με αγορασμενα για ενα κομματι ψωμι εργα τεχνης, ωστε να παραμενουν κυριαρχοι του πλανητη με "πνευματικα δικαιωματα" κ να λογοκρινουν τι θα πεις κ πως? Δικαιωμα σου φιλε να βγαλεις μονος σου τα ματια σου. Τι να σου πω? Ε) Το τορρεντ εχει φαει γερο χτυπημα, ειναι η αληθεια. Αλλα να εξαφανιστει αποκλειεται. Ουτε τα σερβερ για direct DL θα καταργηθουν. Αν υπαρχουν 100 καρχαριες που εχουν συμφερον να σβησει η "πειρατεια", υπαρχουν κ αλλες 10.000 μικρα ψαρακια που εχουν συμφερον να επιζησει !!! Κοιτα την βιομηχανια παιχνιδιων- εναν τροπο βρισκουν να κλειδωσουν τα παιχνιδια- δυο βρισκονται να τα σπασουν. ΠΟΤΕ δεν θα σταματησει το ελευθερο λογισμικο αδερφε. Ειμαι απο αυτους που κανω demo τα παιχνιδια απο τορρεντ για 2-3 μερες, κ οποια μου αρεσουν τα αγοραζω μετα. Το ιδιο κανω κ στην μουσικη- κατεβαζω τα παντα τσαμπα κ οποια με κολλανε τα παιρνω CD/ βινυλιο για να τα εχω σε καλη αποδοση. Κ αν επεκταθει το 3 strikes συστημα, το πολυ-πολυ να φτιαχτει κανα internet 2 (που ελεγε κ ο Dotcom) κ να απαλλαχτουμε απ ολα αυτα τα περιεργα.... ΣΤ) Ποτε αδερφε μου. Μεγαλωσα κ δεν το εκανα ακομα. Σε λιγο θαναι η ωρα μου να συμβιβαστω με κανα γιατρο. Αυτο να με προλαβει ισως. Τα ζωα που νομοθετουν αηδιες ποτε. Η φουσκα εχει σκασει εδω κ πολλα χρονια. Την προδοσια την εχω ζησει στο πετσι μου απο πολλες πλευρες. Λες να περιμενα καποια παλικαρια που μιλαμε γυρω απο τορρεντ να το κανουν? Μακαρι να ησουν εσυ- αλλα σε προλαβαν αλλοι. Ευχαριστω για την απαντηση παντως κ τον κοπο σου. Σου βαζω κατι που εγραψε ενας εδω μεσα να δεις με τι ορους θα επρεπε να απαντας στους συμφορουμητες σου---> """Για τον συλλογισμό σου δεν έχω σχόλιο, είναι εντελώς off, ανενημέρωτος, και προσβλητικός ως ένα βαθμό (η έστω και υποσυνείδητη υπόνεια που υπάρχει στα λεγόμενα σου πως "παίζεις MMORPG, δεν έχεις ζωή").""" Τον θυμασαι αυτον? Ναι, φιλε μου, εσυ εισαι !! Εσυ που κραζεις καποιον που ειναι "προσβλητικος" μαζι σου !!!! Κ οχι γιατι στα εχωσε κανονικα (οπως εκανες σε μενα), αλλα απλα κ μονο γιατι "υπονοησε" κατι για εσενα !!! (χαχαχαχα!!!) Αν αυτο δεν λεγεται υποκρισια, τοτε τι λεγεται???? Αλλα για να σου απαντησω σε αυτα που λες--> Ολη μου η συζητηση ειναι γυρω απο κεντρα (παρα)πληροφορησης/ μεγαλες εταιριες/ Χολλυγουντ. Εσυ φιλε μου, κ η εταιρια για την οποια δουλευεις, δεν υπαρχετε στον χαρτη δυστυχως... Πικρη η αληθεια, αλλα αληθεια παρ ολα αυτα.... Δεν υπαρχουν τα εργα που φτιαχνεις πουθενα για να εχεις τον φοβο οτι θα τα κατεβασω τσαμπα κ θα χασεις το μισο ευρω απο μενα. Αλλα κ να υπηρχαν, να σαι σιγουρος οτι εσενα θα σου εδειχνα αλλη αντιμετωπιση απ οτι την Paramount, Marvel, MGM, Disney κ τα συναφη σκουπιδια. Να σε πληροφορησω οτι εχω βαλει το youtube στις εξαιρεσεις του adblocker μου, μονο κ μονο για να μην χανουν λεφτα οι "μικροι" που εχουν καναλια σε αυτο. Για να δεις οτι δεν ειμαι ο cheap-ης που λες (χαχαχα!!! καλο greeklish man!!), αλλα ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ, κ οτι ΨΗΦΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΟΥ (η το κλεισιμο αυτου)!!! Το καταλαβαινεις αυτο? Οταν λεω οτι δεν δινω λεφτα για κουτοχορτο, εννοω οτι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΨΕΥΤΕΣ Κ ΚΛΕΦΤΕΣ !!! Οταν δινω λεφτα θελω να ξερω -στο μετρο του δυνατου φυσικα- οτι ο δημιουργος με σεβεται κ σεβεται κ τα λεφτα μου! Οχι οτι με κοροιδευει ψιλο γαζι. Κανει register αυτο?? Επισης, κατι ακομα--> Αμα δουλευεις για σενα, εισαι καλος. Αμα δουλευεις για ενα μικρο καναλι/ εντυπο/ σαιτ κλπ, εισαι καλος ξανα. Αμα δουλευεις για τα μπουρδελα που προσπαθουν να μας αποβλακωσουν, εισαι πληρωμενη πορνη !!! Κανεις κακο στους συνανθρωπους σου, κ οσες οικογενειες κ αν προσπαθεις να μεγαλωσεις δεν καθαριζεις στην συνειδηση κανενος!!! Αλλο η φουτσα κ αλλο η βουρτσα φιλε. Αλλο η Κικη που παιζει Οθελο στο αμφιθεατρο Δραπετσωνας, κ αλλο η Scarlett Johansson στους Avengers.... Δεν μας ειπες φιλε ομως- που δουλευεις? Που μπορω να θαυμασω την εργασια σου? (χωρις ειρωνια 100%- ερωτηση απλη γιατι θελω να δω τι σου παιρνει τοσο χρονο να φτιαξεις κ πονας τοσο πολυ οταν ακους για τορρεντ). Με εβαλες σε περιεργεια να δω τι animation κανεις. Για δωσε λινκ (το λιγοτερο που μπορεις να κανεις μετα τα βρισιδια που μου εριξες). Στειλε ΠΜ αν θες, δεν με νοιαζει. Για δωσε πληροφοριες για τα project που σε απασχολουν κ βγαινεις απ τα ρουχα σου σε σημειο να κραζεις κοσμο (που δεν γνωριζεις). a) γινοταν παλια αυτο (πριν 70 χρονια) αλλα απλως κανεις δεν καθοταν στην αρχη οποτε εμπαιναν μετα και ενοχλουσαν τους αλλους. ετσι μπηκαν στο τελος και οποιος βαριεται μπορει να φυγει. εσυ που σε ενδιαφερει κατσε και διαβασε 3 τονους γραμματα. ή πριν πας σινεμα ψαξε στο ιντερνετ αν η μοσαντ τους χρηματοδοτει δουλεια δεν ειχε ο διαολος... β) το ενα εμπεριεχει το αλλο ο κοσμος θελει και προτιμα πραγματα. οι καναλαρχες αναγκαζονται να συμμορφωθουν με αυτα. αρα και να επιλεξουν αντιστοιχους δημιουργους. π.χ. στα οσκαρ εδω και χρονια οποιος βαλει μαυρους το παιρνει χωρις καν συζητηση. οπως εγινε φετος προπερσι και με το 12 χρονια σκλαβος. ακομα και η μαρβελ πηρε οσκαρ για την μπουρδα το black panther - eleos γ) φυσικα και οχι. μπορεις να εισαι δεξιος και να ευχαριστιεσαι αριστερες ταινιες μια χαρα. δεν σημαινει πως θαπα ναψηφισεις συρριζα δ) τιποτα δεν υπηρχε στη φυση. υπηρχε στο μυαλο του δημιουργου. συνεπως ο δημιουργος του προιοντος . π.χ. για τις ταινιες ο "παραγωγος" αποφασιζει τι θα τις κανει. αν θελει τσαμπα οκ αν οχι θα πληρωσεις. αν δεν πληρωσεις θα φας προστιμο και αργα η γρηγορα θα κοπουν τα πειρατικα. καμια νομοθεσια δεν μπορει να το αλλαξει αυτο. ακομα και αν μια νομοθεσια θεσμοθετησει το τσαμπα απλως θα φυγω και θα παω σε αλλη χωρα που δε θα εχει τσαμπατζηδες. και επειδη καλως η κακως το 90% της παραγωγης ειναι απο αμερικη και εκει σεβονται τον κοπο του αλλου (fruit of labor) θα το σεβαστεις και εσυ. αυτα τα πει ειναι "κοινα για ολους" και "δεν με ενδιαφερει η ιδιοκτησια" και "πολυεθνικες" μου ακουγονται πολυ κουκουεδιστικα με το συμπαθειο και ειναι μαλλον ξεπερασμενες ιδεοληψιες. οταν εσυ κατσεις και φας 6 μηνες δουλεια με 3000 οικογενειες στουντιο και 3 μηνες στο ποστ να φτιαχνεις εφφε εχεις την αδεια μου να τα μοιρασεις τσαμπα. στον δικο μου κοπο ομως εγω κανω κουμαντο οχι εσυ ε) τα games εχουν παψει προ πολλου πριν καν και απο τις ταινιες. στα pc ο κοσμος πια χρησιμοποιει πλατφορμες αντιστοιχες του νετφλιξ στο σινεμα οπως το steam και στις κονσολες κανεις δεν παιρνει πειρατικα γιατι θελει το official store και τα extras. αν εσυ ακομα ψαχνεις για cracks οπως καναμε πριν απο 25 χρονια συγχαρητηρια παλι εχεις μμεινει στο παρελθον δεν πειραζει οπως ειπαμε αργα η γρηγορα θα τελειωσει το ζητημα με τα 3 στρικες. το ιντερνετ 2 τι σχεση εχει? εδω σου κλειδωνουν το 1 στο 2 θα κολλησουν? γιατι το 2 απο που θα περναει απο αλλο provider? st) an δεν το καταλαβεις εσυ η πραγματικοτητα θα στο κανει να αντιληφθεις εδω ακομα και εγω μετα απο 25 χρονια σκεφτομαι σοβαρα ακομα και τα προγραμματα να τα κανω νομιμα. πχ το αντιβιρους ειναι 20 το χρονο δηλαδη 2$ το μηνα. ελεος λες απο το να μπλεκω γιατι οχι. τα αξιζει συνελθε συντροφε ο κοσμος εξελισεται. επισης μαθε να εκτιμας τον κοπο του αλλου και μην ψαχνεις δικαιολογιες τυπου η κακια πολυεθνικη και οι εβραιοι για να δικαιολογησεις την δικια σου λαμογια
SilverMachine Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, dieksodo είπε a) γινοταν παλια αυτο (πριν 70 χρονια) αλλα απλως κανεις δεν καθοταν στην αρχη οποτε εμπαιναν μετα και ενοχλουσαν τους αλλους. ετσι μπηκαν στο τελος και οποιος βαριεται μπορει να φυγει. εσυ που σε ενδιαφερει κατσε και διαβασε 3 τονους γραμματα. ή πριν πας σινεμα ψαξε στο ιντερνετ αν η μοσαντ τους χρηματοδοτει ....................................... συνελθε συντροφε ο κοσμος εξελισεται. επισης μαθε να εκτιμας τον κοπο του αλλου και μην ψαχνεις δικαιολογιες τυπου η κακια πολυεθνικη και οι εβραιοι για να δικαιολογησεις την δικια σου λαμογια Aμα σου εξηγω τον τροπο που το βλεπω κ εσυ -ασχετα αν δεν συμφωνεις- δεν θες να το δεχτεις ως τροπο σκεψης κ εμενεις να το εξηγεις με προσωπικα χαρακτηριστικα (π.χ. "εισαι αυτο", "εισαι εκεινο") δεν γινεται να αποδειξουμε τιποτα ο ενας στον αλλο. Βλεπεις, οσο ωραια κ αν ειναι αυτα που υποθετεις, προυποθετεις καποια βασικα ελαττωματα του συνομιλητη σου για να δεσει η εικονα κ να δωσεις εξηγηση ("εισαι αυτο κ γι αυτο κανεις εκεινο- αρα ισχυει το αλλο"). Η αληθεια ειναι ομως, οτι οσο καλα κ αν νομιζεις οτι καταλαβαινεις, δεν εχεις την παραμικρη ιδεα ποιος ειμαι. Κ εκει βρισκεται κ ενα απ τα λαθη σου, μαλλον το πιο βασικο. Ξεκινας οτι ειμαι λαμογιο, αρα οτι λεω ειναι σαθρο εξ αρχης, γιατι σκοπος μου βασικα ειναι η προσωπικη μου "αθωωση" (εστω κ στα ματια του εαυτου μου). Προυποθετεις κ καποιες πολιτικες πεποιθησεις (μαλλον ειμαι αριστερος), οπως κ την αγνοια μου στα τεχνολογικα δρωμενα (εχω μενει πισω/ στο παρελθον). Τωρα η δικια μου πραγματικοτητα ειναι αλλη. Αυτη του ατομου που μενει συνεχως αφραγκο με τους λογαριασμους που πληρωνει- οχι αυτου που κανει λαμογιες για να την γλυτωσει. Καθε μερα ειμαι στους υπολογιστες/ games/ διαδυκτιο/ μιντια. Κ οι αριστεροι με κυνηγαν ως δεξιο !! (χαχαχα!!!!) Επισης, σου ανεφερα κατι το οποιο "εγραψες" κανονικοτατα (καλα, οχι οτι ειχες κ υποχρεωση να δωσεις σημασια), οτι μαλλον εμενα θα με προλαβουν οι γιατροι κ οχι τα 3 strikes. Να σου αναφερω φιλε μου λοιπον, οτι ατομο που ερχεται συχνα σε επαφη με γιατρους -συνηθως- εχει πολυ καλη επιγνωση της πραγματικοτητας. Ελπιζω να με καταλαβαινεις. Φυσικα ειναι περιττο να αναφερω οτι ημουν πολλα χρονια αμερικη, δουλευα σε πολυεθνικη, κ ημουν παντρεμενος με μια απ αυτους που λες οτι κατηγορω... Αυτα δεν "κολλανε" στην εικονα που εχεις για μενα (το λαμογιο που προσπαθει να δικαιολογηθει με βλακειες του περασμενου αιωνα). Δεν νομιζω να σου βγαινει το παζλ αμα τα λαβεις αυτα υποψην σου, αρα αστα καλυτερα... Δεν χρειαζεται να λεμε παραπανω, απλα στα λεω για να δεις που ειμαι κ που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ειμαι (αρα κ τι βλεπω οταν διαβαζω τι γραφεις)..... Θα μου επιτρεψεις να επιμεινω οτι οσο δικιο κ αν εχεις στην θεωρια, οταν ριχνεις την κουβεντα σε ατομικο επιπεδο κ χρησιμοποιεις ως δομικα στοιχεια της αποδειξης προσωπικα χαρακτηριστικα καποιου που δεν ξερεις, ειναι πολυ λογικο αυτο που λες να ειναι διατρητο κ να μην στεκεται. Αν ειμασταν καπου κ πιναμε καφε, δλδ να μπορουσα να σου εξηγησω γιατι αυτα στα οποια αναφερεσαι στο ατομο μου δεν στεκουν, θα το ειχες βουλωσει κ δεν θα ειχες κατι αλλο να πεις. Οποτε, να σου προτεινω (εντελως φιλικα) να μην κανεις αυτο το λαθος?? Βγαζε το συμπερασμα σου με ουδετερα στοιχεια κ μετα βαση των συμπερασματων δωσε χαρακτηρισμους- οχι το αναποδο. Νασαι καλα.
dieksodo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 οι χαρακτηρισμοι μου δεν εγιναν ουτε φατσικα ουτε για το τι εισαι ως ανθρωπος και το τι εχεις κανει στη ζωη σου οι χαρακτηρισμοι μου προηλθαν καθαρα απο τα λεγομενα σου ειπες πως δεν εχει σημασια αν κατεβαζεις τσαμπα εχει κλεβεις την δουλεια καποιου αλλου που δεν θα εχει να βαλει φαι στο τραπεζι του ειπες πως υποχρεουνται να μας ενημερωνουν για την προπαγανδα που κανουν το κανουν βλεπεις τους τιτλους εσυ τους θελεις στην αρχη εμεις θελουμε στο τελος γιατι δεν το θεωρουμε σημαντικο ειπες πως δεν πειραζει η κλοπη γιατι ειναι μεγαλοπολυεθνικες πειραζει 2 κακα δεν κανουν ενα καλο απο κει και περα η διαφωνια δεν ειναι προσωπικη ειναι καθαρα ιδεολογικη αν ολοι ακολουθησουν το παραδειγμα σου δεν θα υπαρχει κινηματογραφος γιαυτο και οι κοινωνιιες εχουν παρει τα μετρα τους γιαυτο και η συζητηση ειναι πια ανουσια ο μονος λογος που στα λεω ειναι καθαρα ενημερωτικος απλως και μονο για να μην νομιζεις πως επειδη κανεις μεχρι τωρα δεν μπηκε στο κοπο να σου εξηγησει τα αυτονοητα δεν σημαινει πως τα αυτονοητα δεν ειναι αυτονοητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα