Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, aypnia είπε

Δεν σε καταλαβαίνω, απο τη μια δεν θέλεις να γιγαντωθουν τα χειρότερα κέντρα προπαγάνδρας κι από την άλλη κατεβάζεις τη προπαγάνδα τους και τη διαμοιράζεις κιόλας για να μη τη χάσει κανείς και δεν τη δει. Εσύ είσαι λοιπον ένας από τους υπαιτιους της γιγάντωσης τους. Άσε που επιβαρύνεις το πλανήτη με άσκοπη κατανάλωση ρεύματος για όπως λες ηλιθιότητες. Αντί να κανεις seed κανένα ντοκιμαντέρ σπαταλάς τους πορους του πλανήτη σε ηλιθιότητες.

Σου ειπα οτι ειμαι τελειος? Επαναλαμβανω--> απ την στιγμη που αποφασιζεις να δεις αυτο που σου δειχνουν. Τοτε ειναι καλυτερο τουλαχσιστον να μην πληρωνεις.

Αν δεν εβλεπα κανα σηριαλ θα γελαγα μαζι σας κ τωρα θα μου ελεγες γιατι μιλαω αν δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτα που βλεπετε. Αλλα δυστυχως εχω δει αρκετα. 

Seed σε καλα πραγματα κανω. Ποιος σου ειπε οτι δεν εχω σκληρο γεματο με τετοια? Μαλιστα αυτα δεν τα σβηνω, οπως τον πολτο απο Χολλυγουντ μερια. Συνεχιζω κ τα δινω οσο ζει ο σκληρος.

• Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, SilverMachine είπε

Σου ειπα οτι ειμαι τελειος? Επαναλαμβανω--> απ την στιγμη που αποφασιζεις να δεις αυτο που σου δειχνουν. Τοτε ειναι καλυτερο τουλαχσιστον να μην πληρωνεις.

Αν δεν εβλεπα κανα σηριαλ θα γελαγα μαζι σας κ τωρα θα μου ελεγες γιατι μιλαω αν δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτα που βλεπετε. Αλλα δυστυχως εχω δει αρκετα. 

Seed σε καλα πραγματα κανω. Ποιος σου ειπε οτι δεν εχω σκληρο γεματο με τετοια? Μαλιστα αυτα δεν τα σβηνω, οπως τον πολτο απο Χολλυγουντ μερια. Συνεχιζω κ τα δινω οσο ζει ο σκληρος.

Το τι παρακολουθεί ο καθενας είναι δικαιωμα του. Και είμαι ο τελευταίος που θα πει στον άλλον πως θα παρακολουθήσει κατι ειδικά αν δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να το παρακολουθήσει με το νόμιμο τρόπο. Ούτε είναι δικό μου το site για να φοβάμαι μη μου τη πέσει στο τέλος καμία ΕΠΟΕ λογω των συζητήσεων περι πειρατείας. Αν εγώ βλέπω με νόμιμες υπηρεσίες το κάνω γιατί δεν έχω οικονομικό θέμα και γιατί βαριέμαι αφάνταστα να κατεβάζω και το τρις χειρότερο να ψάχνω για υπότιτλους. Αλλά το να πειρατεύεις για ιδεολογικούς λόγους ή γιατί δεν είναι του επιπεδου σου δεν το θεωρώ ειλικρινές. Μακαρι να κάνω λάθος.

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SilverMachine είπε

Φιλε, απαντω στο σχολιο σου κι αφου με εκανες quote:  οι δικαιολογίες που εφευρισκει ο καθενας για να δικαιολόγησει το ότι δε θελει να πληρώσει δεν αφορουν το αρθρο. Προσπάθησα να δωσω μια εναλλακτική σε αυτους που παραπονιουνται γιατι πρεπει να εχουν 5 συνδρομες για να τα βλεπουν ολα, ενω ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ισχυει το αναποδο. Αλλα αν καποιος θελει τα παντα τζαμπε, δεν χρειαζεται να βρισκει ιδεολογίες, θεωριες ή μειονεκτηματα του μοντελου για να διασκεδασει τις τυψεις του. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mourouzis2005 είπε

Φιλε, απαντω στο σχολιο σου κι αφου με εκανες quote:  οι δικαιολογίες που εφευρισκει ο καθενας για να δικαιολόγησει το ότι δε θελει να πληρώσει δεν αφορουν το αρθρο. Προσπάθησα να δωσω μια εναλλακτική σε αυτους που παραπονιουνται γιατι πρεπει να εχουν 5 συνδρομες για να τα βλεπουν ολα, ενω ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ισχυει το αναποδο. Αλλα αν καποιος θελει τα παντα τζαμπε, δεν χρειαζεται να βρισκει ιδεολογίες, θεωριες ή μειονεκτηματα του μοντελου για να διασκεδασει τις τυψεις του. 

Γι αυτο καθονται μπροστα σε οτι ποστερ γουσταρουν κ φωτογραφιζονται αδερφε.... Γιατι ολα παιρναν κατω απ το ρανταρ ολων.... Νομιζω εξηγησα την αποψη μου- δεν επαναλαμβανω. Αν σου μιλαω κ εσυ πιστευεις τα δικα σου δεν γινεται διαλογος αλλα μονολογος. Τι να εξηγησω τωρα? Οτι δεν με πειραζει να εδινα 10 ευρω? Δεν τρεχει μια φιλε. Μεινε εσυ με αυτο- οτι καποιος δεν θελει να δινει 10Ε κ βρισκει δικαιολογιες για να μην εχει τυψεις. 

5 ώρες πριν, aypnia είπε

Το τι παρακολουθεί ο καθενας είναι δικαιωμα του. Και είμαι ο τελευταίος που θα πει στον άλλον πως θα παρακολουθήσει κατι ειδικά αν δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να το παρακολουθήσει με το νόμιμο τρόπο. Ούτε είναι δικό μου το site για να φοβάμαι μη μου τη πέσει στο τέλος καμία ΕΠΟΕ λογω των συζητήσεων περι πειρατείας. Αν εγώ βλέπω με νόμιμες υπηρεσίες το κάνω γιατί δεν έχω οικονομικό θέμα και γιατί βαριέμαι αφάνταστα να κατεβάζω και το τρις χειρότερο να ψάχνω για υπότιτλους. Αλλά το να πειρατεύεις για ιδεολογικούς λόγους ή γιατί δεν είναι του επιπεδου σου δεν το θεωρώ ειλικρινές. Μακαρι να κάνω λάθος.

Γιατι δεν ειναι ειλικρινες? Το εχω γραψει πολλες φορες- τι εγινε με εκεινες τις συζητησεις περι πνευματικων δικαιωματων που υπηρχαν προ εικοσαετιας? Τιποτα. Βουλωσαν την μια πλευρα με την δυναμη του χρηματος, οπως παντα. Τωρα αν εγω δεν θελω να ακολουθησω τον δρομο που χαραχτηκε κοροιδευω κανεναν? Απλα, δεν ξεχναω φιλε. Θυμαμαι τι εγινε κ πραττω αντιστοιχα. Ηταν απο τα θεματα που απασχολησαν οσο λιγα την κοινοτητα των χρηστων υπολογιστων/ διαδυκτιου τοτε. Δικιο εχεις οτι ειναι λιγος κοπος παραπανω, αλλα το προτιμω απ το να μπω στο λουκι που πανε να με βαλουν καποιοι που εχουν το χρημα κ θελουν να το διαιωνισουν. Εσυ θες να κανεις το αντιθετο? Δικαιωμα σου κ σενα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, mourouzis2005 είπε

Δεν νομίζω ότι θέλει να πει αυτό ο @SilverMachine. Απλά λέει ότι δεν θέλει να στηρίξει οικονομικά ορισμένα παγκόσμια κέντρα προπαγάνδας, που -ας μη γελιόμαστε- έτσι είναι, και  αντ' αυτού προτιμάει να κάτσει να διαβάσει ένα βιβλίο. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ.

Βέβαια εσύ ανάγεις το νόημα των γραφομένων του καθώς και τη στάση ζωής του, ως έναν ακόμα τύπο "τζαμπατζή". Τον έβαλες στο "κουβαδάκι" δηλαδή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Να σου προτείνω ένα καλό βιβλίο για το πως λέγεται αυτό που κάνεις;  Δεν χρειάζεται αυτό το ύφος ούτε αυτός ο τόνος.

Επεξ/σία από hyperspaced
  • Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, SilverMachine είπε

Κ γιατι να δινω δεκαρικα σε καποιους που προσπαθουν να μου πουν οτι η κοινωνια ειναι οπως εκεινοι νομιζουν? Γιατι να κανω μαγκες αυτους που, η θα συμφωνησω μαζι τους, η θα φαω ban/ delete/ demonetize? Γιατι να βοηθαω να γιγαντωθουν τα χειροτερα κεντρα προπαγανδας που περασαν ποτε απ την ιστορια του πλανητη??? (κυριολεκτικα). Κ θα καθομαι να λιωνω σε μια οθονη για να γλυτωσω τι δλδ? 

Δεν υπαρχει ουτε μια σειρα, ουτε μια ταινια, που να ειδα τα τελευταια 10 χρονια κ να μην εμεινα με χαμογελο στο προσωπο που δεν χρειαστηκε να δωσω λεφτα για την βλακεια που μολις παρακολουθησα. Το καλυτερο θα ηταν να ειμασταν πραγματικα εξυπνοι κ να μην παρακολουθουσαμε τιποτα απο αυτες τις χαμηλοτατου επιπεδου απομιμησεις διασκεδασης. Αλλα αφου αποφασισαμε να μην το κανουμε, κ ειπαμε να δωσουμε τον χρονο μας στις δημιουργιες καποιων περιεργων (σαν καλοι Αινσταιν που ειμαστε), το λιγοτερο που μπορει να κανουμε ειναι να μην πληρωσουμε.

Κ αντι να λιωνεις σε οθονες, παρε κανα βιβλιο κ χασε τον χρονο σου μαθαινοντας κατι (δινεις κ το καλο παραδειγμα στα παιδια σου). 

Αν τοσο πολυ θες να δεις το πολτο τους, η λυση ειναι μια-- ΤΟΡΡΕΝΤ!!! 

Ψαχνω τις ηλιθιοτητες που θελω να δω (γιατι περι αυτου προκειται στην τελικη), τις βρισκω σε καλη ποιοτητα (ματροσκες κλπ), τις κατεβαζω στον σκληρο μου, κ αφηνω κ το μηχανημα ανοιχτο για καμια μερα ακομα για να δωσω πισω στην κοινοτητα αυτο που πηρα. Αν θελω να δωσω λεφτα κανω donate σε κανα paypal καμιας ομαδας που ανεβαζει τορρεντ. Αυτοι ουτε προσπαθουν να μου δειξουν τι ειναι η ζωη, ουτε με λογοκρινουν στο τι νομιζω, ουτε βαζουν κανονες στο τι κ πως θα πω. Ουτε συνδρομες, ουτε δεκαρικα, ουτε να αναρωτιεμαι τι ειδαν τα παιδια μου οσο εγω ημουν στην δουλεια, ουτε να χαμογελαω σαν κλοουν οταν καποιος φιλος μου λεει για την πολιτικη που προσπαθουν να επιβαλουν στον κοσμο σε παγκοσμιο επιπεδο (η ακομα χειροτερα να τον γελιοποιω για να μην αποδειχτω ελαφρομυαλος που τους βοηθαω με τα ιδια μου τα λεφτα).

Κ αν θελω να δω κατι που αξιζει (π.χ. κανα σοβαρο ντοκυμαντερ, καμια βιογραφια, τιποτα ιστορικο, επιστημονικο κλπ) μαντεψε τι γινεται !!!! ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΝΤΑ !!! Γιατι αυτα που εχουν να πουν κατι... δεν τα παρακολουθει κανενας.... (τοσο ωραιοι ειμαστε...). Αν, λοιπον, αυτα που αξιζουν ειναι μηδενικου κοστους, γιατι να δωσω το οτιδηποτε σε αυτα που δεν αξιζουν μια????

ΥΓ. Κ πριν πεις το οτιδηποτε περι "δικων μου συμπερασματων", προσεξε σε παρακαλω, οτι η φωτο του αρθρου ειναι παρμενη μπροστα απο ποστερ του μουσειου Βισενταλ (που ανηκει σε εναν απ τους μεγαλυτερους εβραικους οργανισμους στην Αμερικη, κ ενα απ τα κορυφαια στον κοσμο στο ειδος του- στο παρελθον συνεργαζονταν κ με Μοσαντ), κ προμοταρουν το TOLERANCE (ανοικτα συνορα, μεταναστευση, ισλαμ, φεμινισμος, πολλαπλα φυλα κλπ). Ειναι ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ ΤΕΧΝΗ δλδ, κ το δειχνουν ανοιχτα. Δεν το κρυβουν.

Βγάλε τότε κάτι καλύτερο εσύ ανέβασε το μόνος σου σε τόρεντ να το κατεβάσουμε εμείς να ψυχαγωγηθούμε τσάμπα.

Αλλιώς βρες σε βίντεο κλαμπ χοντρό-λιγνό αν βρείς βίντεο κλαμπ και γέλα με τις κολοτούμπες τους να ευχαριστηθείς γιατί και εσύ κολοτούμπες κάνεις με το να κατεβάζεις την δουλειά των άλλων να την βλέπεις και να την φτύνεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ff7lucas είπε

Βγάλε τότε κάτι καλύτερο εσύ ανέβασε το μόνος σου σε τόρεντ να το κατεβάσουμε εμείς να ψυχαγωγηθούμε τσάμπα.

Αλλιώς βρες σε βίντεο κλαμπ χοντρό-λιγνό αν βρείς βίντεο κλαμπ και γέλα με τις κολοτούμπες τους να ευχαριστηθείς γιατί και εσύ κολοτούμπες κάνεις με το να κατεβάζεις την δουλειά των άλλων να την βλέπεις και να την φτύνεις

Αυτο που κανεις ειναι χαζο. Σορυ για τον χαρακτηρισμο αλλα καταντα βαρετο.... Εισαι ο τριτος που κανει ακριβως το ιδιο κ πραγματικα καποιες φορες απορω τι κραταγατε ολοι σας οταν ο Θεος εβρεχε μυαλα.... 

Αυτο που αναφερα ειναι το τι κανουν καποιες εταιριες κ τι αντιμετωπιση θεωρω -υποκειμενικα- ως καλυτερη. Δεν με νοιαζει τι κανεις εσυ, η το οποιο αλλο παλικαρι εδω μεσα προσωπικα. Ουτε πρεπει να ενδιαφερει εσας το τι κανω εγω. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. Ειμαστε ελαχιστα μικρα νουμερα σε μια τεραστια μηχανη. Κ να μην υπηρχαμε δεν θα εκανε την παραμικρη διαφορα στην ζωη, σε κανεναν τομεα. Μιλαω ως συνολο (υποτιθεμενων) ενηλικων που βλεπει μια εμπορικη πολιτικη με καθαρες κοινωνικες/πολιτικες προεκτασεις (γιατι τα μυνηματα που προσπαθουν να περασουν αυτα ειναι) κ τι θα ηταν καλυτερο να καναμε, δεδομενου οτι αυτες οι εταιριες ΔΕΝ εμφανιζουν ποτε την ατζεντα τους, αλλα παντα προσπαθουν να την περασουν ως "διασκεδαση". 

Ουτε το να ανεβασω εγω κατι αλλαζει κατι (ειμαι ενας αγνωστος χωρις οποιαδηποτε κοινωνικη επιρροη), ουτε το να βλεπω χοντρο-λιγνο (την προπαγανδα που προοριζοταν για την γιαγια μου- αμα ειναι ετσι βλεπω κ την καινουργια), ουτε το να αλλαξω το τι πιστευω/νομιζω για την "δουλεια" των αλλων (αφου αυτοι ολοι θα συνεχισουν οτι κ αν κανω εγω).

Το θεμα που θιγω ειναι συλλογικο. Οχι ατομικο/ δικο μου. Δεν το καταλαβαινεται οτι λετε χαζομαρες με το να κριτικαρετε εμενα κ να κατεβαζετε την κουβεντα σε ατομικο επιπεδο? 

Ωραια!!! Πες οτι ακουω την συμβουλη σας κ σταματαω να κατεβαζω. Κανω αυτο που ελεγε ο mourouzis2005 κ πληρωνω συνδρομη 10Ε τον μηνα. Οκ. Ικανοποιημενοι ολοι? Δεν θα μπορουσα να ξαναμπω κ να πω ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ μετα??? Επακριβως τα ιδια !!! Γιατι? Γιατι αυτο που λεω δεν ειναι καποιο παραπονο με τις τιμες των συνδρομων, αλλα το νοημα που κουβαλαν τα προιοντα προς πωληση κ η παραπλανητικη πολιτικη των εταιριων που τα πουλανε!!! Τι διαφορα θα ειχε αν ημουν συνδρομιτης δλδ??? Θα σταματουσαν να φωτογραφιζονται μπροστα σε ποστερ οργανωσεων που κανουν πολιτικη λομπυ στην δυνατοτερη χωρα του πλανητη? Θα σταματουσαν να μιλαν για tolerance κ να επιβαλουν πολιτιστικα (αλλα κ πολιτικα οπου μπορουν) αυτα που θελουν??? Θα σταματουσε ο προπαγανδισμος αν ολοι πληρωναμε 10Ε το μηνα??? 

Το μονο που λεω ειναι οτι απο την στιγμη που ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ οτι κανουν στοχευμενα μυνηματα προς επιρρεασμο της κοινης γνωμης, αλλα ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ κ προσπαθουν να το περασουν ως αθωα διασκεδαση, εμεις το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι να μην τους δινουμε κ τα λεφτα μας απο πανω !!! Το θεωρω κοροιδια κ ηλιθιοτητα μεγιστου βαθμου ο αλλος να προσπαθει να σε εκμεταλευτει περνωντας μυνηματα, την ωρα που εσυ καθεσαι με τις αμυνες κατεβασμενες μπροστα σε μια οθονη κ περιμενοντας να διασκεδασεις/ σκοτωσεις την ωρα σου, κ να ζητα να του πληρωσεις κ τα σπασμενα παρακαλω !!!!! Κ αν αυτο ειναι ηλιθιοτητα κ εκμεταλα εκ μερους του, τι ειναι το να το θεωρουμε εμεις φυσιολογικο κ σωστο?? (αναρωτιεμαι...)

Κανονικα θα επρεπε σε ΟΛΑ (ταινιες, σηριαλ, αθλητικα, ΤΑ ΠΑΝΤΑ) να υπαρχει προειδοποιηση οτι περιεχουν πολιτικα μυνηματα κ να αναφερεται ποιο ειναι το γκρουπ που εχει συμφερον να τα βλεπεις. Οπως γινεται με τις διαφημισεις των πολιτικων κομματων. Θα το καναν ποτε??? Ποτε φιλε μου. Σου ζηταν τα πολιτικα κομματα να τους πληρωσεις συνδρομη για να βλεπεις τα μυνηματα/ διαφημισεις τους?? Οχι φυσικα! Γιατι να πληρωνεις τα πολιτικα μυνηματα καποιων εταιριων που κανουν ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ακριβως το ιδιο πραγμα???? (κ τωρα κατσε κ ξανασκεψου τι θα αλλαζε αν εγω σταματαγα να κατεβαζω τορρεντ... λολ....)

Επεξ/σία από SilverMachine
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
10 hours ago, SilverMachine said:

Αυτο που κανεις ειναι χαζο. Σορυ για τον χαρακτηρισμο αλλα καταντα βαρετο.... Εισαι ο τριτος που κανει ακριβως το ιδιο κ πραγματικα καποιες φορες απορω τι κραταγατε ολοι σας οταν ο Θεος εβρεχε μυαλα.... 

Αυτο που αναφερα ειναι το τι κανουν καποιες εταιριες κ τι αντιμετωπιση θεωρω -υποκειμενικα- ως καλυτερη. Δεν με νοιαζει τι κανεις εσυ, η το οποιο αλλο παλικαρι εδω μεσα προσωπικα. Ουτε πρεπει να ενδιαφερει εσας το τι κανω εγω. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. Ειμαστε ελαχιστα μικρα νουμερα σε μια τεραστια μηχανη. Κ να μην υπηρχαμε δεν θα εκανε την παραμικρη διαφορα στην ζωη, σε κανεναν τομεα. Μιλαω ως συνολο (υποτιθεμενων) ενηλικων που βλεπει μια εμπορικη πολιτικη με καθαρες κοινωνικες/πολιτικες προεκτασεις (γιατι τα μυνηματα που προσπαθουν να περασουν αυτα ειναι) κ τι θα ηταν καλυτερο να καναμε, δεδομενου οτι αυτες οι εταιριες ΔΕΝ εμφανιζουν ποτε την ατζεντα τους, αλλα παντα προσπαθουν να την περασουν ως "διασκεδαση". 

Ουτε το να ανεβασω εγω κατι αλλαζει κατι (ειμαι ενας αγνωστος χωρις οποιαδηποτε κοινωνικη επιρροη), ουτε το να βλεπω χοντρο-λιγνο (την προπαγανδα που προοριζοταν για την γιαγια μου- αμα ειναι ετσι βλεπω κ την καινουργια), ουτε το να αλλαξω το τι πιστευω/νομιζω για την "δουλεια" των αλλων (αφου αυτοι ολοι θα συνεχισουν οτι κ αν κανω εγω).

Το θεμα που θιγω ειναι συλλογικο. Οχι ατομικο/ δικο μου. Δεν το καταλαβαινεται οτι λετε χαζομαρες με το να κριτικαρετε εμενα κ να κατεβαζετε την κουβεντα σε ατομικο επιπεδο? 

Ωραια!!! Πες οτι ακουω την συμβουλη σας κ σταματαω να κατεβαζω. Κανω αυτο που ελεγε ο mourouzis2005 κ πληρωνω συνδρομη 10Ε τον μηνα. Οκ. Ικανοποιημενοι ολοι? Δεν θα μπορουσα να ξαναμπω κ να πω ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ μετα??? Επακριβως τα ιδια !!! Γιατι? Γιατι αυτο που λεω δεν ειναι καποιο παραπονο με τις τιμες των συνδρομων, αλλα το νοημα που κουβαλαν τα προιοντα προς πωληση κ η παραπλανητικη πολιτικη των εταιριων που τα πουλανε!!! Τι διαφορα θα ειχε αν ημουν συνδρομιτης δλδ??? Θα σταματουσαν να φωτογραφιζονται μπροστα σε ποστερ οργανωσεων που κανουν πολιτικη λομπυ στην δυνατοτερη χωρα του πλανητη? Θα σταματουσαν να μιλαν για tolerance κ να επιβαλουν πολιτιστικα (αλλα κ πολιτικα οπου μπορουν) αυτα που θελουν??? Θα σταματουσε ο προπαγανδισμος αν ολοι πληρωναμε 10Ε το μηνα??? 

Το μονο που λεω ειναι οτι απο την στιγμη που ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ οτι κανουν στοχευμενα μυνηματα προς επιρρεασμο της κοινης γνωμης, αλλα ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ κ προσπαθουν να το περασουν ως αθωα διασκεδαση, εμεις το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι να μην τους δινουμε κ τα λεφτα μας απο πανω !!! Το θεωρω κοροιδια κ ηλιθιοτητα μεγιστου βαθμου ο αλλος να προσπαθει να σε εκμεταλευτει περνωντας μυνηματα, την ωρα που εσυ καθεσαι με τις αμυνες κατεβασμενες μπροστα σε μια οθονη κ περιμενοντας να διασκεδασεις/ σκοτωσεις την ωρα σου, κ να ζητα να του πληρωσεις κ τα σπασμενα παρακαλω !!!!! Κ αν αυτο ειναι ηλιθιοτητα κ εκμεταλα εκ μερους του, τι ειναι το να το θεωρουμε εμεις φυσιολογικο κ σωστο?? (αναρωτιεμαι...)

Κανονικα θα επρεπε σε ΟΛΑ (ταινιες, σηριαλ, αθλητικα, ΤΑ ΠΑΝΤΑ) να υπαρχει προειδοποιηση οτι περιεχουν πολιτικα μυνηματα κ να αναφερεται ποιο ειναι το γκρουπ που εχει συμφερον να τα βλεπεις. Οπως γινεται με τις διαφημισεις των πολιτικων κομματων. Θα το καναν ποτε??? Ποτε φιλε μου. Σου ζηταν τα πολιτικα κομματα να τους πληρωσεις συνδρομη για να βλεπεις τα μυνηματα/ διαφημισεις τους?? Οχι φυσικα! Γιατι να πληρωνεις τα πολιτικα μυνηματα καποιων εταιριων που κανουν ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ακριβως το ιδιο πραγμα???? (κ τωρα κατσε κ ξανασκεψου τι θα αλλαζε αν εγω σταματαγα να κατεβαζω τορρεντ... λολ....)

αυτο που λες ειναι παραλογο

ειναι αδυνατον να μπει σημανση αφου ολα ειναι προπαγανδα

μια σειρα που δειχνει ωραια σπιτια γκομενες και τροπο ζωης καποιος αριστερος θα σου πει πως σου προπαγανδιζει τον καπιταλισμο

μια ταινια που δειχνει φτωχεια καποιος θα σου πει πως σε πρωωθει να κανεις επανασταση κατα του

με μεταναστες τα ιδια . με πολεμους τα ιδια. με ειρηνη? παλι τα ιδια απο την αναποδη

απο την στιγμη που βλεπεις ενα εργο τεχνης αποδεχεσαι πως ειναι προπαγανδα

γιατι? γιατι απλουστατα καθε εργο τεχνης ειναι απο το POV του σκηνοθετη ή του παραγωγου και αρα οπως βλεπει τον κοσμο εκεινος. βαζει κοντα την καμερα στον Α και οχι στο Β αρα παιρνει το μερος του Α και θεωρει τον Β τον κακο της ταινιας. σου βαζει βροχερο καιρο γιατι θελει να σε κανει να νιωσεις στεναχωρια ξερωγω

σου βαζει θεματα με περιβαλλον γιατι πιστευει στην κλιματικη αλλαγη.

εδω στην ελλαδα ο αλλος βγαζει ταινια για το 2015 και την κριση βασισμενη σε βιβλιο που βλεπει τα γεγονοτα εντελως μονοπλευρα και εσενα σε πειραξε γιατι ο αλλος βγηκε φωτο?

συνεπως δεν υπαρχει αντικειμενικη ταινια. υπαρχει αποψη. την παιρνεις. την τρως. την χωνευεις ή την φτυνεις.

ή απλως φχαριστιεσαι την ταινια και σταματας να ασχολησαι με τα ιδεολογικα κομπλεξ του καθενος.

απο κει και περα 2 κακα δεν κανουν ενα καλο. συνεπως το να πετας ψευτικες δικαιολογιες για να παρανομησεις ειναι απλα αφελες. το να θεωρεις πως η κλοπη δεν ειναι κλοπη γιατι θα δωσεις 5 ευρω σε ενα τορρενταδικο επισης ειναι αστειο. το τορρενταδικο δεν παραγει τον πλουτο. ουτε ταιζει την οικογενεια του ηλεκτρολογου φωτιστη φωτογραφου που ξοδεψε εργατοωρες.

δεν ειναι τυχαιο πως το τορρεντ ειναι νεκρο πια. η πιρατεβαυ αργοπεθαινει εχει δεν εχει ακομα μερικα χρονια ζωης και κανεις πια δεν μπαινει στον κοπο να βαλει τορ βπν και 2 αυγα τουρκιας για να κατεβασει μια ταινια. αργα η γρηγορα και τα υπολοιπα θα κλεισουν. και αν συνεχισεις απλως σε μερικα χρονια θα ερθει και στην ελλαδα η λογικη των 3 στρικες. 

συνεπως αργα η γρηγορα θα ακολουθησεις και εσυ την πλειοψηφια του κοσμου.

οχι δεν θα αλλαξεις τις συνηθειες σου σημερα ουτε επειδη με διαβασες θα σταματησεις τα τορρεντσ αλλα καιρος ειναι καποιος να σπασει την σαπουνοφουσκα που εισαι κλεισμενος μεσα ακομα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, SilverMachine είπε

ωραία τα λες αλλά εδώ θα σε κράζουν αναγκαστικά κάποιοι γιατί αυτά που γράφεις είναι για το γκαγκάριν και όχι για το ινσόμνια.

άμα είναι να θέλω τρία μυαλά για να δώ ένα επεισόδιο κλάφτα, δεν ψυχαγωγούμαι έτσι, προβληματίζομαι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, SilverMachine είπε

Τι είναι αυτά ρε?

Δηλαδή εμείς που κοιμόμαστε 5 ώρες την Ημέρα επί 2 Χρόνια για να βγάλουμε ένα Animation 30 λεπτών σε όσο καλύτερη ποιότητα μπορούμε, έτσι ώστε να προσφέρουμε αγωγή της ψυχής οποιουδήποτε καταναλώσει την δημιουργία μας, να μπορέσουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια τις οικογένειές μας, καθώς και να αφήσουμε το στίγμα μας στον κόσμο, και ναι, βεβαίως και αυτό περιέχει μηνύματα και θεματολογίες συμβατά με τις εμπειρίες μας και τα προσωπικά μας πιστεύω (θρησκευτικά, ιδεολογικά, πολιτικά, κοσμικά, κ.ο.κ.).

Ποιος είσαι εσύ που θα πεις πως υπάρχει αντζέντα πίσω από αυτό? Αλλά ακόμα και να υπάρχει, ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις αν ο οποιοσδήποτε καταναλωτής μπορεί η δεν μπορεί να κρίνει για τον εαυτό του???

Και τέλος, ποιος είσαι εσύ που θα κλέψεις τον ιδρώτα, τον κόπο, τον χρόνο, και θα μας ακυρώσεις?

Απλά είσαι ένας Ελληνάκος (ούτε καν Ελληνάρας) τζαμπατζής, cheap-ης με όλη την σημασία της λέξεως, πιθανότατα αργόσχολος χωρίς Εργασία (δεν μπορώ να φανταστώ άτομο που εργάζεται με τέτοια πιστέυω, αλλά αν όντως εργάζεσαι, σου εύχομαι να μην σε κλέψει κανένας όπως κάνεις εσύ άλλους), και τέλος πάντων, ναι ρε μεγάλε θα έκανες την διαφορά εσύ και ο οποιοσδήποτε άλλος παίρνει το περιεχόμενο τσάμπα από εσένα.

Π.χ., στην δική μου περίπτωση, προσωπικά χάνω 46 λεπτά από οποιονδήποτε σαν κι εσένα δεν αγόρασε την δημιουργία -της οποίας ήμουν μέλος της ομάδας ανάπτυξης του- ενώ την κατανάλωσε.

Και μην ακούσω "Σιγά μην το αγόραζα, ούγκα, αν έπρεπε να το αγοράσω δεν θα έβλεπα αυτήν την βλακεία, ούγκα".

Σε αυτήν την περίπτωση, αφού πιστεύεις πως το συγκεκριμένο υλικό δεν αξίζει... ΜΗΝ το καταναλώσεις, υποκριτή.

Συγνώμη για το επιθετικό της συζήτησης από το forum, αλλά έλεος πια με τους ιδεολογικούς τσαμπατζήδες/κλέφτες.

Επεξ/σία από Spiroth
  • Confused 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Spiroth είπε

Τι είναι αυτά ρε?

Δηλαδή εμείς που κοιμόμαστε 5 ώρες την Ημέρα επί 2 Χρόνια για να βγάλουμε ένα Animation 30 λεπτών σε όσο καλύτερη ποιότητα μπορούμε, έτσι ώστε να προσφέρουμε αγωγή της ψυχής οποιουδήποτε καταναλώσει την δημιουργία μας, να μπορέσουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια τις οικογένειές μας, καθώς και να αφήσουμε το στίγμα μας στον κόσμο, και ναι, βεβαίως και αυτό περιέχει μηνύματα και θεματολογίες συμβατά με τις εμπειρίες μας και τα προσωπικά μας πιστεύω (θρησκευτικά, ιδεολογικά, πολιτικά, κοσμικά, κ.ο.κ.).

Ποιος είσαι εσύ που θα πεις πως υπάρχει αντζέντα πίσω από αυτό? Αλλά ακόμα και να υπάρχει, ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις αν ο οποιοσδήποτε καταναλωτής μπορεί η δεν μπορεί να κρίνει για τον εαυτό του???

Και τέλος, ποιος είσαι εσύ που θα κλέψεις τον ιδρώτα, τον κόπο, τον χρόνο, και θα μας ακυρώσεις?

Απλά είσαι ένας Ελληνάκος (ούτε καν Ελληνάρας) τζαμπατζής, cheap-ης με όλη την σημασία της λέξεως, πιθανότατα αργόσχολος χωρίς Εργασία (δεν μπορώ να φανταστώ άτομο που εργάζεται με τέτοια πιστέυω, αλλά αν όντως εργάζεσαι, σου εύχομαι να μην σε κλέψει κανένας όπως κάνεις εσύ άλλους), και τέλος πάντων, ναι ρε μεγάλε θα έκανες την διαφορά εσύ και ο οποιοσδήποτε άλλος παίρνει το περιεχόμενο τσάμπα από εσένα.

Π.χ., στην δική μου περίπτωση, προσωπικά χάνω 46 λεπτά από οποιονδήποτε σαν κι εσένα δεν αγόρασε την δημιουργία -της οποίας ήμουν μέλος της ομάδας ανάπτυξης του- ενώ την κατανάλωσε.

Και μην ακούσω "Σιγά μην το αγόραζα, ούγκα, αν έπρεπε να το αγοράσω δεν θα έβλεπα αυτήν την βλακεία, ούγκα".

Σε αυτήν την περίπτωση, αφού πιστεύεις πως το συγκεκριμένο υλικό δεν αξίζει... ΜΗΝ το καταναλώσεις, υποκριτή.

Συγνώμη για το επιθετικό της συζήτησης από το forum, αλλά έλεος πια με τους ιδεολογικούς τσαμπατζήδες/κλέφτες.

Μετάφραση: Αγοράστε το παγωτό σοκολάτα στο οποίο ανακατέψαμε ακαθαρσίες, αλλιώς θα πεινάσουμε.

Απάντηση: Να πεινάσετε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, ff7lucas είπε

ωραία τα λες αλλά εδώ θα σε κράζουν αναγκαστικά κάποιοι γιατί αυτά που γράφεις είναι για το γκαγκάριν και όχι για το ινσόμνια.

άμα είναι να θέλω τρία μυαλά για να δώ ένα επεισόδιο κλάφτα, δεν ψυχαγωγούμαι έτσι, προβληματίζομαι...

Εχεις τα δικια σου σιγουρα σε αυτα. Ειμαι δυστυχως αρκετα ηλιθιος να ελπιζω οτι υπαρχουν ακομα σκεπτομενοι -ακομα κ εδω. Δεν αργησες να αποδειχτεις σωστος (βλεπε το επομενο ποσταρισμα απο σενα ΛΟΛ!!!).

Ψυχαγωγια δεν υπαρχει αδερφε. Μονο πλυση εγκεφαλου. Αν διαβασεις ιστορικα, ακομα κ πισω στο 1650 που ξεκινησαν να οργιαζουν οι τυπογραφοι, ειχαν αρχισει να δημιουργουνται "συντεχνιες", για να προωθουν συγκεκριμενες ιδεες για λογαριασμο καποιων που ειχαν λεφτα να πληρωνουν. Ολα τα μιντια απο τοτε κ μετα ειναι ελενχομενα απο γεννησιμιου τους. Ραδια, τηλεορασεις, σινεμα, εντυπα, διαδυκτια, ολα φιλε. Ειναι τοσο μεγαλος κ απ την πρωτη στιγμη ο ελενχος που υφισταται, που καποιες φορες νομιζω οτι εφευρεθηκαν μονο για αυτο τον λογο. Ειναι πιο λογικο να λεμε οτι ποτε δεν υπηρχε σκοπος να "διασκεδασουν". Οι κωμωδια/δραμα/τεχνη μπαινουν στο παιχνιδι μονο για να "ζαχαρωσουν" το πικρο χαπακι...

Πιο κραυγαλεες περιπτωσεις τα εθνικοσοσιαλιστικα κ τα κομμουνιστικα καθεστωτα που ειχαν υπουργεια ολοκληρα μονο για αυτο κ κοντρολαραν ανοιχτα τα παντα χωρις ενδοιασμους. Αλλα τωρα οι Γερμανοι χασαν δυο πολεμους (πρωτος-δευτερος), οι Ρωσσοι αλλους δυο (εμφυλιο-ψυχρο), κ τα Αγγλοαμερικανακια εχουν μαθει να σερβιρουν την κοπρια πιο ομορφα για παντεσπανι.... Γι αυτο σου λεω να μπεις στον κοπο να διαβασεις- απ ολα τα μιντια το βιβλιο ειναι οτι πιο "καθαρο" εμεινε. Κ αυτο οχι γιατι δεν το ελενχουν- αν θελουν το κανουν οπως κ τα αλλα. Αλλα γιατι ειμαστε πνευματικα αναπηροι πλεον/ τεμπεληδες, κ ειναι το λιγοτερο δημοφιλες= δεν εχει πολλα λεφτα στην εποχη μας. Αρα το εχουν παραπεταμενο για την ωρα (κ ισως εκλειψει εντελως με την ελευση των ταμπλετων).

Ευχαριστω για την απλη απαντηση.

17 ώρες πριν, dieksodo είπε

Α) αυτο που λες ειναι παραλογο- ειναι αδυνατον να μπει σημανση αφου ολα ειναι προπαγανδα -μια σειρα που δειχνει ωραια σπιτια γκομενες και τροπο ζωης καποιος αριστερος θα σου πει πως σου προπαγανδιζει τον καπιταλισμο -μια ταινια που δειχνει φτωχεια καποιος θα σου πει πως σε πρωωθει να κανεις επανασταση κατα του -με μεταναστες τα ιδια . με πολεμους τα ιδια. με ειρηνη? παλι τα ιδια απο την αναποδη

Β) απο την στιγμη που βλεπεις ενα εργο τεχνης αποδεχεσαι πως ειναι προπαγανδα- γιατι? γιατι απλουστατα καθε εργο τεχνης ειναι απο το POV του σκηνοθετη ή του παραγωγου και αρα οπως βλεπει τον κοσμο εκεινος. βαζει κοντα την καμερα στον Α και οχι στο Β αρα παιρνει το μερος του Α και θεωρει τον Β τον κακο της ταινιας. σου βαζει βροχερο καιρο γιατι θελει να σε κανει να νιωσεις στεναχωρια ξερωγω -σου βαζει θεματα με περιβαλλον γιατι πιστευει στην κλιματικη αλλαγη.

Γ) εδω στην ελλαδα ο αλλος βγαζει ταινια για το 2015 και την κριση βασισμενη σε βιβλιο που βλεπει τα γεγονοτα εντελως μονοπλευρα και εσενα σε πειραξε γιατι ο αλλος βγηκε φωτο? συνεπως δεν υπαρχει αντικειμενικη ταινια. υπαρχει αποψη. την παιρνεις. την τρως. την χωνευεις ή την φτυνεις. ή απλως φχαριστιεσαι την ταινια και σταματας να ασχολησαι με τα ιδεολογικα κομπλεξ του καθενος.

Δ) απο κει και περα 2 κακα δεν κανουν ενα καλο. συνεπως το να πετας ψευτικες δικαιολογιες για να παρανομησεις ειναι απλα αφελες. το να θεωρεις πως η κλοπη δεν ειναι κλοπη γιατι θα δωσεις 5 ευρω σε ενα τορρενταδικο επισης ειναι αστειο. το τορρενταδικο δεν παραγει τον πλουτο. ουτε ταιζει την οικογενεια του ηλεκτρολογου φωτιστη φωτογραφου που ξοδεψε εργατοωρες.

Ε) δεν ειναι τυχαιο πως το τορρεντ ειναι νεκρο πια. η πιρατεβαυ αργοπεθαινει εχει δεν εχει ακομα μερικα χρονια ζωης και κανεις πια δεν μπαινει στον κοπο να βαλει τορ βπν και 2 αυγα τουρκιας για να κατεβασει μια ταινια. αργα η γρηγορα και τα υπολοιπα θα κλεισουν. και αν συνεχισεις απλως σε μερικα χρονια θα ερθει και στην ελλαδα η λογικη των 3 στρικες. 

ΣΤ) συνεπως αργα η γρηγορα θα ακολουθησεις και εσυ την πλειοψηφια του κοσμου. οχι δεν θα αλλαξεις τις συνηθειες σου σημερα ουτε επειδη με διαβασες θα σταματησεις τα τορρεντσ αλλα καιρος ειναι καποιος να σπασει την σαπουνοφουσκα που εισαι κλεισμενος μεσα ακομα

Α) Αν κ αυτο που προτεινα (οχι εδωσα ως τελεσιδικη λυση) το παραδεχομαι οτι δεν θα γινει (γιατι φυσικα δεν προκειται να νομοθετηθει κατι τετοιο), εσυ με ρωτας αν ειναι δυνατον. ΝΑΙ, ειναι δυνατον κ πολυ ευκολα μαλιστα---> να επεκταθει ο νομος που υποχρεωνει τα μυνηματα των πολιτικων κομματων να αναγραφονται ξεκαθαρα απο ποιους πληρωνονται να φτιαχτουν κ σε ολα τα υπολοιπα!!! Πολυ απλο δεν ειναι??? Να καθεσαι να δεις ταινια για τον 2ο ΠΠ κ με το που αρχιζει να σου εχει ενα τιτλο-παραγραφο με τα ονοματα του ποιος χρηματοδοτει την ταινια, ποιο καναλι/εταιρια επετρεψε την παραγωγη της, τον σκοπο του σκηνοθετη/καλιτεχνη κ ολες τις συναφη πληροφοριες που (εδω διαβασε προσεχτικα-->) ΗΔΗ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ, αλλα στα "ψιλα γραμματα" κ ξεχωριστα την μια απ την αλλη. Ολες μαζι ομως κ στην αρχη του εργου/σειρας, σχηματιζουν αλλη αποψη στον θεατη. Στην αρχη τον ΠΡΟΙΔΕΑΖΟΥΝ, στο τελος ουτε που καθεται να τις δει. 

Τοσο απλα φιλε κ μια τοσο μικρη λεπτομερεια. Απ τα πολλα που θα μπορουσα να σου προτεινω.

Β) Η προπαγανδα δεν γινεται τοσο σε επιπεδο καλιτεχνη/παραγωγου, οσο σε υψηλοτερο επιπεδο διαλογης απ τους καναλαρχες/διευθυντες/αλγορυθμους προωθησης. Εκατο καλιτεχνες να βαλεις να τραγουδανε για τον Μωαμεθ, αν ο αλγορυθμος βοηθα να ανεβει ο Χριστος στην μηχανη αναζητησης, ολοι Χριστο θα ακουνε. Το ιδιο ειναι κ οι διαταγες για "σουρωτηρι" στις ταινιες/ειδησεις απ τους καναλαρχες. Αυτοι διαλεγουν τι περνα κ τι οχι. Καλλιτεχνες υπαρχουν απειροι κ ολων των αποχρωσεων. Αρα, δεν ειναι καθε εργο προπαγανδα- κανεις λαθος.

Μπορω να δω ενα κατεξοχην κομμουνιστικο εργο που προπαγανδιζει τον κομμουνισμο. Αν το γνωριζω εξ αρχης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ προπαγανδα. Γιατι εχω το ΔΙΚΑΙΩΜΑ της αποδοχης, η οχι, αυτου που μου λεει. Αν δεν το γνωριζω ομως, κ νομιζω οτι ειναι απλη κωμωδια, ΕΙΝΑΙ προπαγανδα, γιατι αν μου αρεσει το δεχομαι κ μαζι δεχομαι αριστερα μυνηματα χωρις να το γνωριζω. Απλη καλυμμενη διαφημιση δλδ. 

Η προπαγανδα δεν βρισκεται στο επιπεδο της δημιουργιας, αλλα στην ΧΡΗΣΗ της τεχνης (που, ποτε κ γιατι).

Γ) Δικαιωμα σου να μην θες να το σκεφτεσαι- οπως ελεγε κ ο φιλος ff7lucas πιο πανω. Κανεις κακο στον εαυτο σου φυσικα.

Δ) Ο κωδικας υπηρχε στην φυση πριν την ανακαλυψη του διαδυκτιου. Δεν ανηκει σε κανεναν μας για να μου λες οτι κλεβω καποιον. Αν καποιοι δισεκατομμυριουχοι ειχαν αρκετα λεφτα να κανουν λομπυ κ να νομοθετηθει η πνευματικη ιδιοκτησια, δεν με ενδιαφερει αδερφε (γιατι αυτο εγινε προ 20ετιας). Οτιδηποτε γινεται ψηφιακο ειναι κοινο για ολους. Η φυσικη του μορφη ανηκει στον δημιουργο. Η ψηφιακη του στον κοσμο ολο. Θες εσυ να ακολουθησεις την νομοθεσια που βοηθα τις πολυεθνικες να κανουν portofolios με αγορασμενα για ενα κομματι ψωμι εργα τεχνης, ωστε να παραμενουν κυριαρχοι του πλανητη με "πνευματικα δικαιωματα" κ να λογοκρινουν τι θα πεις κ πως? Δικαιωμα σου φιλε να βγαλεις μονος σου τα ματια σου. Τι να σου πω?

Ε) Το τορρεντ εχει φαει γερο χτυπημα, ειναι η αληθεια. Αλλα να εξαφανιστει αποκλειεται. Ουτε τα σερβερ για direct DL θα καταργηθουν. Αν υπαρχουν 100 καρχαριες που εχουν συμφερον να σβησει η "πειρατεια", υπαρχουν κ αλλες 10.000 μικρα ψαρακια που εχουν συμφερον να επιζησει !!! Κοιτα την βιομηχανια παιχνιδιων- εναν τροπο βρισκουν να κλειδωσουν τα παιχνιδια- δυο βρισκονται να τα σπασουν. ΠΟΤΕ δεν θα σταματησει το ελευθερο λογισμικο αδερφε. Ειμαι απο αυτους που κανω demo τα παιχνιδια απο τορρεντ για 2-3 μερες, κ οποια μου αρεσουν τα αγοραζω μετα. Το ιδιο κανω κ στην μουσικη- κατεβαζω τα παντα τσαμπα κ οποια με κολλανε τα παιρνω CD/ βινυλιο για να τα εχω σε καλη αποδοση. Κ αν επεκταθει το 3 strikes συστημα, το πολυ-πολυ να φτιαχτει κανα internet 2 (που ελεγε κ ο Dotcom) κ να απαλλαχτουμε απ ολα αυτα τα περιεργα....

ΣΤ) Ποτε αδερφε μου. Μεγαλωσα κ δεν το εκανα ακομα. Σε λιγο θαναι η ωρα μου να συμβιβαστω με κανα γιατρο. Αυτο να με προλαβει ισως. Τα ζωα που νομοθετουν αηδιες ποτε. 

Η φουσκα εχει σκασει εδω κ πολλα χρονια. Την προδοσια την εχω ζησει στο πετσι μου απο πολλες πλευρες. Λες να περιμενα καποια παλικαρια που μιλαμε γυρω απο τορρεντ να το κανουν? Μακαρι να ησουν εσυ- αλλα σε προλαβαν αλλοι.

Ευχαριστω για την απαντηση παντως κ τον κοπο σου.

3 ώρες πριν, Spiroth είπε

Τι είναι αυτά ρε?.................. Απλά είσαι ένας Ελληνάκος (ούτε καν Ελληνάρας) τζαμπατζής, cheap-ης με όλη την σημασία της λέξεως, πιθανότατα αργόσχολος χωρίς Εργασία............ Σε αυτήν την περίπτωση, αφού πιστεύεις πως το συγκεκριμένο υλικό δεν αξίζει... ΜΗΝ το καταναλώσεις, υποκριτή....................Συγνώμη για το επιθετικό της συζήτησης από το forum, αλλά έλεος πια με τους ιδεολογικούς τσαμπατζήδες/κλέφτες.

Σου βαζω κατι που εγραψε ενας εδω μεσα να δεις με τι ορους θα επρεπε να απαντας στους συμφορουμητες σου--->

"""Για τον συλλογισμό σου δεν έχω σχόλιο, είναι εντελώς off, ανενημέρωτος, και προσβλητικός ως ένα βαθμό (η έστω και υποσυνείδητη υπόνεια που υπάρχει στα λεγόμενα σου πως "παίζεις MMORPG, δεν έχεις ζωή")."""

Τον θυμασαι αυτον? Ναι, φιλε μου, εσυ εισαι !! Εσυ που κραζεις καποιον που ειναι "προσβλητικος" μαζι σου !!!! Κ οχι γιατι στα εχωσε κανονικα (οπως εκανες σε μενα), αλλα απλα κ μονο γιατι "υπονοησε" κατι για εσενα !!! (χαχαχαχα!!!)

Αν αυτο δεν λεγεται υποκρισια, τοτε τι λεγεται????

Αλλα για να σου απαντησω σε αυτα που λες--> Ολη μου η συζητηση ειναι γυρω απο κεντρα (παρα)πληροφορησης/ μεγαλες εταιριες/ Χολλυγουντ. Εσυ φιλε μου, κ η εταιρια για την οποια δουλευεις, δεν υπαρχετε στον χαρτη δυστυχως... Πικρη η αληθεια, αλλα αληθεια παρ ολα αυτα.... Δεν υπαρχουν τα εργα που φτιαχνεις πουθενα για να εχεις τον φοβο οτι θα τα κατεβασω τσαμπα κ θα χασεις το μισο ευρω απο μενα. Αλλα κ να υπηρχαν, να σαι σιγουρος οτι εσενα θα σου εδειχνα αλλη αντιμετωπιση απ οτι την Paramount, Marvel, MGM, Disney κ τα συναφη σκουπιδια. 

Να σε πληροφορησω οτι εχω βαλει το youtube στις εξαιρεσεις του adblocker μου, μονο κ μονο για να μην χανουν λεφτα οι "μικροι" που εχουν καναλια σε αυτο. Για να δεις οτι δεν ειμαι ο cheap-ης που λες (χαχαχα!!! καλο greeklish man!!), αλλα ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ, κ οτι ΨΗΦΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΟΥ (η το κλεισιμο αυτου)!!! Το καταλαβαινεις αυτο? Οταν λεω οτι δεν δινω λεφτα για κουτοχορτο, εννοω οτι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΨΕΥΤΕΣ Κ ΚΛΕΦΤΕΣ !!! Οταν δινω λεφτα θελω να ξερω -στο μετρο του δυνατου φυσικα- οτι ο δημιουργος με σεβεται κ σεβεται κ τα λεφτα μου! Οχι οτι με κοροιδευει ψιλο γαζι. Κανει register αυτο?? 

Επισης, κατι ακομα--> Αμα δουλευεις για σενα, εισαι καλος. Αμα δουλευεις για ενα μικρο καναλι/ εντυπο/ σαιτ κλπ, εισαι καλος ξανα. Αμα δουλευεις για τα μπουρδελα που προσπαθουν να μας αποβλακωσουν, εισαι πληρωμενη πορνη !!! Κανεις κακο στους συνανθρωπους σου, κ οσες οικογενειες κ αν προσπαθεις να μεγαλωσεις δεν καθαριζεις στην συνειδηση κανενος!!! Αλλο η φουτσα κ αλλο η βουρτσα φιλε. Αλλο η Κικη που παιζει Οθελο στο αμφιθεατρο Δραπετσωνας, κ αλλο η Scarlett Johansson στους Avengers.... 

Δεν μας ειπες φιλε ομως- που δουλευεις? Που μπορω να θαυμασω την εργασια σου? (χωρις ειρωνια 100%- ερωτηση απλη γιατι θελω να δω τι σου παιρνει τοσο χρονο να φτιαξεις κ πονας τοσο πολυ οταν ακους για τορρεντ). Με εβαλες σε περιεργεια να δω τι animation κανεις. Για δωσε λινκ (το λιγοτερο που μπορεις να κανεις μετα τα βρισιδια που μου εριξες). Στειλε ΠΜ αν θες, δεν με νοιαζει. Για δωσε πληροφοριες για τα project που σε απασχολουν κ βγαινεις απ τα ρουχα σου σε σημειο να κραζεις κοσμο (που δεν γνωριζεις).

Επεξ/σία από SilverMachine
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 15/9/2019 στις 1:35 ΜΜ, SilverMachine είπε

Τα αντιρατσιστικα μηνυματα που μπορει να εχει μια ταινια/σειρα ειναι προπαγάνδα δηλαδη;

Οταν εσεις βλεπετε μια ταινια πχ με το Άουσβιτς λετε "πω, παλι θελουν να μου περασουν μυνηματα χωρίς την θέληση μου";

Δεν μπορω να καταλαβω το προβλημα σας με το περιεχόμενο. Δηλαδη ηταν καλύτερα στα 80s-90s που στα media οι ομοφυλοφίλοι ηταν παντα απλες γελοιογραφιες, οι γυναικες suburban νοικοκυρουλες(με εξαιρεσεις) και οι Αφροαμερικανοί πεθαιναν παντα πρωτοι;

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, lostdreamer50 είπε

Τα αντιρατσιστικα μηνυματα που μπορει να εχει μια ταινια/σειρα ειναι προπαγάνδα δηλαδη;

Οταν εσεις βλεπετε μια ταινια πχ με το Άουσβιτς λετε "πω, παλι θελουν να μου περασουν μυνηματα χωρίς την θέληση μου";

Δεν μπορω να καταλαβω το προβλημα σας με το περιεχόμενο. Δηλαδη ηταν καλύτερα στα 80s-90s που στα media οι ομοφυλοφίλοι ηταν παντα απλες γελοιογραφιες, οι γυναικες suburban νοικοκυρουλες(με εξαιρεσεις) και οι Αφροαμερικανοί πεθαιναν παντα πρωτοι;

Eπειδη τα εχω ζησει απο κοντα κ πρωτο χερι, σε πληροφορω οτι οι μεταναστες ειναι χειροτεροι ρατσιστες μεταξυ τους (π.χ. ο αλβανος θα πει "τουλαχιστον δεν ειμαι σπανιολος", ο μεξικανος θα πει "τουλαχιστον δεν ειμαι μαυρος", κ ο μαυρος θα πει "δωσε μου λευκη γυναικα κ οτι ναναι"), οι γυναικες ειναι ταμειακες μηχανες καθαρα κ δεν το κρυβουν ("τι επαγγελμα κανεις" ειναι κατευθειαν η πρωτη τους ερωτηση πριν καν συστηθειτε), οι ομοφυλλοφιλοι δεν ενδιαφερονται καν για τα κοινωνικα κ οι κανονικες σχεσεις κοντευουν να εκλειψουν μεταξυ τους, κ οι φιλοι μας οι εβραιοι κυνηγαν τους συμπατριωτες τους που εχουν διαφορετικη γνωμη με αυτα που λες (στο Ισραηλ τους πλακωνουν ακομα κ με μπουλντοζες- τους ομοθρησκους τους φιλε).

Ποιος μιλα για αυτα? Κανενας φιλε. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ! Αν ενδιαφερονταν για το καλο μας θα τα δειχναν ολα, οχι μονο white guilt κ τις λοιπες καραμελες που εχετε μαθει να πιπιλατε.

Διαβασε στατιστικες φιλε- black on black θανατοι ειναι ασυγκριτα περισσοτεροι απο white on black, οι οποιοι ειναι λιγοτεροι ακομα κ απο black on white. 

Οι εβραιοι δικαιουνται αμερικανικο διαβατηριο με το που κατεβαινουν απο το αεροπλανο, ενω ολοι οι αλλοι χτυπιουνται με ιμμιγκρεσια.

Ολα τα δικαστηρια ειναι μονοπαντα υπερ των γυναικων ακομα κ αν προκαλεσουν σωματικες βλαβες/θανατους στους αντρες τους.

Που τα βλεπεις να δειχνονται ολα αυτα απ τα μιντια που υποτιθεται μας πληροφορουν την αληθεια??? 

Γι αυτο λεω σε ολους- πιαστε βιβλια στα χερια σας. Τα υπολοιπα ειναι μηδεν. Ο εφιαλτης που ειναι εκει ερχεται εδω σε λιγο.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...