voltmod Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η WarnerMedia είναι εκείνη που έκλεισε αποκλειστική πολυετή συμφωνία με το στούντιο παραγωγής του J.J. Abrams και της γυναίκας του Katie McGrath, Bad Robot. Η WarnerMedia που αποτελεί θυγατρική του ομίλου AT&T ανακοίνωσε επίσημα ότι υπέγραψε αποκλειστική συμφωνία με τον CEO της Bad Robot, J.J. Abrams και με την co-CEO της εταιρείας, Katie McGrath, η οποία θα ισχύει μέχρι το 2024. Αν και καμία από τις δύο πλευρές δεν αναφέρθηκε στο οικονομικό αντίτιμο της συμφωνίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Τhe Hollywood Reporter, το ποσό ενδέχεται να έφτασε τα $250 εκατομμύρια, που είναι ιδιαίτερα υψηλό, αν ληφθεί υπόψη ότι μιλάμε για μία 5ετή συμφωνία. Λέγεται πάντως ότι το ποσό μπορεί να αυξηθεί σημαντικά αν τα projects (σειρές, κινηματογραφικές ταινίες) που θα προκύψουν από τη συνεργασία «πιάσουν» τους συμφωνημένους στόχους από άποψη απόδοσης. Το στούντιο παραγωγής Bad Robot θα εργαστεί πάνω σε διάφορα τηλεοπτικά πρότζεκτ για όλες τις πλατφόρμες της WarnerMedia, συμπεριλαμβανομένης και της νέας υπηρεσίας streaming, HBO Max και των καλωδιακών καναλιών της. Ο J.J. Abrams λέει πως η εταιρεία του θα αναλάβει την παραγωγή δραματικών σειρών και κινηματογραφικών ταινιών αλλά και κωμωδιών, καθώς και άλλου τηλεοπτικού ψηφιακού περιεχομένου ή ακόμα και παιχνιδιών. Η Bad Robot αναζητούσε έναν τέτοιον συνεργάτη για να υπογράψει κάποια μεγάλη συμφωνία από το 2018, και σύμφωνα με αναφορές είχε προτάσεις και από τις εταιρείες Amazon, Disney και Netflix. Τον περασμένο Ιούνιο μάλιστα έγινε γνωστό ότι ήρθε πολύ κοντά σε συμφωνία με την Apple, αλλά η τελευταία φαίνεται να έχασε στο νήμα από την WarnerMedia που έκανε καλύτερη προσφορά. Στις δουλειές του J.J. Abrams συμπεριλαμβάνονται οι σειρές Alias και WestWorld, και πρόσφατα κάποιες ταινίες Star Trek και Star Wars. Engadget | The Verge Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Bourdoulas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Πως τους τα παίρνει αυτός ο τύπος λες και είναι μαρουλοφυλλα. Που να μην είχε καταστρέψει και μερικά franchises. 4
pcos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 αυτο το "tolerance" πανω απτον μιναρα τα λεει ολα😛
logica1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 δεν εχετε αναφερει τα μεγαλυτερα project της Bad Robots του JJ Abrams. LOST και FRINGE. 5
peterako Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μεγάλη μουσιτσα ο τύπος. Απλώνει πλοκάμια οπου μπορεί.
nikosjc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικά αυτές οι πλατφόρμες στριμινκγ (γιατί για εκεί προορίζεται προφανώς) βγήκαν για να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο διάφοροι «πιασαρικοι» δημιουργοί που έκαναν μερικές, μια ή και καμία επιτυχία κάποια στιγμή στην καριέρα τους και τώρα βρήκαν τρόπο να τα κονομήσουν χοντρά! Όλοι κλείνουν αποκλειστικές συμφωνίες με ένα-δυο «μεγάλα» ονόματα και περιμένουν ο κόσμος να τρέξει πίσω τους. Μόνο που να πληρώνεις 6-7 στριμινκγ υπηρεσίες είναι αδύνατον, αν πληρώνεις μια-δυο θα έχεις ελάχιστα καλά πράγματα οποτε...; Πειρατεία για μια ακόμα φορά...; Εκει που το Netflix τους έδειξε πως «σπάει» η πειρατεία, δλδ με καλό και φθηνό περιεχόμενο μαζεμένο όμως από όλους, νομίζουν ότι με τη διάσπαση θα έχουν τα ίδια οφέλη... Άντε να πληρώσεις μια από αυτές, που θα έχει αυτά που σε ενδιαφέρουν περισσότερο και για τα υπόλοιπα ξανά γυρνάμε στα παλιά... Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από nikosjc 5
afantos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ με την μπασκετμπολίστρια αδελφή μου και τα καινούρια μας γυαλιά.
aypnia Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nikosjc είπε Τελικά αυτές οι πλατφόρμες στριμινκγ (γιατί για εκεί προορίζεται προφανώς) βγήκαν για να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο διάφοροι «πιασαρικοι» δημιουργοί που έκαναν μερικές, μια ή και καμία επιτυχία κάποια στιγμή στην καριέρα τους και τώρα βρήκαν τρόπο να τα κονομήσουν χοντρά! Όλοι κλείνουν αποκλειστικές συμφωνίες με ένα-δυο «μεγάλα» ονόματα και περιμένουν ο κόσμος να τρέξει πίσω τους. Μόνο που να πληρώνεις 6-7 στριμινκγ υπηρεσίες είναι αδύνατον, αν πληρώνεις μια-δυο θα έχεις ελάχιστα καλά πράγματα οποτε...; Πειρατεία για μια ακόμα φορά...; Εκει που το Netflix τους έδειξε πως «σπάει» η πειρατεία, δλδ με καλό και φθηνό περιεχόμενο μαζεμένο όμως από όλους, νομίζουν ότι με τη διάσπαση θα έχουν τα ίδια οφέλη... Άντε να πληρώσεις μια από αυτές, που θα έχει αυτά που σε ενδιαφέρουν περισσότερο και για τα υπόλοιπα ξανά γυρνάμε στα παλιά... To Netflix έχει πολύ συγκεκριμένο περιεχόμενο. Και το περιεχόμενο του φτάνει ως ένα σημείο. Μέχρι του σημείου του να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερο τα έξοδα του με το δεκάρικο. ΟΙ νέες υπηρεσίες φέρνουν και νέο περιεχόμενο που δεν θα υπήρχε αν υπήρχε μόνο το Netflix. Ούτε η Apple θα ετοίμαζε 20 original σειρές, ούτε η Amazon άλλα 20 originals, ούτε η Disney 40, ούτε η Warner άλλα 40 originals. Αν δεν έρχονταν οι νέες υπηρεσίες δεν θα είχες ακόμη κάπου στις 120 νέες σειρές να πειρατεύσεις. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από aypnia
mourouzis2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, nikosjc είπε Τελικά αυτές οι πλατφόρμες στριμινκγ (γιατί για εκεί προορίζεται προφανώς) βγήκαν για να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο διάφοροι «πιασαρικοι» δημιουργοί που έκαναν μερικές, μια ή και καμία επιτυχία κάποια στιγμή στην καριέρα τους και τώρα βρήκαν τρόπο να τα κονομήσουν χοντρά! Όλοι κλείνουν αποκλειστικές συμφωνίες με ένα-δυο «μεγάλα» ονόματα και περιμένουν ο κόσμος να τρέξει πίσω τους. Μόνο που να πληρώνεις 6-7 στριμινκγ υπηρεσίες είναι αδύνατον, αν πληρώνεις μια-δυο θα έχεις ελάχιστα καλά πράγματα οποτε...; Πειρατεία για μια ακόμα φορά...; Εκει που το Netflix τους έδειξε πως «σπάει» η πειρατεία, δλδ με καλό και φθηνό περιεχόμενο μαζεμένο όμως από όλους, νομίζουν ότι με τη διάσπαση θα έχουν τα ίδια οφέλη... Άντε να πληρώσεις μια από αυτές, που θα έχει αυτά που σε ενδιαφέρουν περισσότερο και για τα υπόλοιπα ξανά γυρνάμε στα παλιά... Αγαπητέ μου δες αυτά που λες από την ανάποδη: Αντί να σκάω 50Ε το μήνα για Νοβες και Οτεδες, σκαω 10Ε αυτο και τον επομενο, λιωνω στο Netflix. Μετα δυο μηνες τα κλεινω και βαζω Prime. Μετα Apple. Μετα Disney. Πληρωνω καθε μηνα 10Ε και all around the year τα εχω δει ολα, νομιμα, binge watching, χωρις αναμονες, χωρις κλαψες. Δεν εχω 5 συνδρομές ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, αλλα μια το μηνα και αλλαζω. 5 2
svartevarg Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, logica1 είπε δεν εχετε αναφερει τα μεγαλυτερα project της Bad Robots του JJ Abrams. LOST και FRINGE. Όλα ήταν μεγάλες επιτυχίες... 4 ώρες πριν, peterako είπε Μεγάλη μουσιτσα ο τύπος. Απλώνει πλοκάμια οπου μπορεί. Αν προσθέσεις στο όλο πλάνο και την παρουσία της γυναίκας του....μιλάμε για μακρυά πλοκάμια...
OLDjunior Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, aypnia είπε To Netflix έχει πολύ συγκεκριμένο περιεχόμενο. Και το περιεχόμενο του φτάνει ως ένα σημείο. [Μέχρι του σημείου του να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερο τα έξοδα του με το δεκάρικο.] Για πιο Ντεκαρικο μιλάς καρντια μου? Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από OLDjunior
aypnia Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, OLDjunior είπε Για πιο Ντεκαρικο μιλάς καρντια μου? 10,99 το απλό hd, 13,99 το 4k, αυτό το ντεκάρικο.🙂🙂
OLDjunior Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, aypnia είπε 10,99 το απλό hd, 13,99 το 4k, αυτό το ντεκάρικο.🙂🙂 Το μεγαλύτερο ποσοστό έχει το 13,99 και share connection..
SilverMachine Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mourouzis2005 είπε Αγαπητέ μου δες αυτά που λες από την ανάποδη: Αντί να σκάω 50Ε το μήνα για Νοβες και Οτεδες, σκαω 10Ε αυτο και τον επομενο, λιωνω στο Netflix. Μετα δυο μηνες τα κλεινω και βαζω Prime. Μετα Apple. Μετα Disney. Πληρωνω καθε μηνα 10Ε και all around the year τα εχω δει ολα, νομιμα, binge watching, χωρις αναμονες, χωρις κλαψες. Δεν εχω 5 συνδρομές ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, αλλα μια το μηνα και αλλαζω. Κ γιατι να δινω δεκαρικα σε καποιους που προσπαθουν να μου πουν οτι η κοινωνια ειναι οπως εκεινοι νομιζουν? Γιατι να κανω μαγκες αυτους που, η θα συμφωνησω μαζι τους, η θα φαω ban/ delete/ demonetize? Γιατι να βοηθαω να γιγαντωθουν τα χειροτερα κεντρα προπαγανδας που περασαν ποτε απ την ιστορια του πλανητη??? (κυριολεκτικα). Κ θα καθομαι να λιωνω σε μια οθονη για να γλυτωσω τι δλδ? Δεν υπαρχει ουτε μια σειρα, ουτε μια ταινια, που να ειδα τα τελευταια 10 χρονια κ να μην εμεινα με χαμογελο στο προσωπο που δεν χρειαστηκε να δωσω λεφτα για την βλακεια που μολις παρακολουθησα. Το καλυτερο θα ηταν να ειμασταν πραγματικα εξυπνοι κ να μην παρακολουθουσαμε τιποτα απο αυτες τις χαμηλοτατου επιπεδου απομιμησεις διασκεδασης. Αλλα αφου αποφασισαμε να μην το κανουμε, κ ειπαμε να δωσουμε τον χρονο μας στις δημιουργιες καποιων περιεργων (σαν καλοι Αινσταιν που ειμαστε), το λιγοτερο που μπορει να κανουμε ειναι να μην πληρωσουμε. Κ αντι να λιωνεις σε οθονες, παρε κανα βιβλιο κ χασε τον χρονο σου μαθαινοντας κατι (δινεις κ το καλο παραδειγμα στα παιδια σου). Αν τοσο πολυ θες να δεις το πολτο τους, η λυση ειναι μια-- ΤΟΡΡΕΝΤ!!! Ψαχνω τις ηλιθιοτητες που θελω να δω (γιατι περι αυτου προκειται στην τελικη), τις βρισκω σε καλη ποιοτητα (ματροσκες κλπ), τις κατεβαζω στον σκληρο μου, κ αφηνω κ το μηχανημα ανοιχτο για καμια μερα ακομα για να δωσω πισω στην κοινοτητα αυτο που πηρα. Αν θελω να δωσω λεφτα κανω donate σε κανα paypal καμιας ομαδας που ανεβαζει τορρεντ. Αυτοι ουτε προσπαθουν να μου δειξουν τι ειναι η ζωη, ουτε με λογοκρινουν στο τι νομιζω, ουτε βαζουν κανονες στο τι κ πως θα πω. Ουτε συνδρομες, ουτε δεκαρικα, ουτε να αναρωτιεμαι τι ειδαν τα παιδια μου οσο εγω ημουν στην δουλεια, ουτε να χαμογελαω σαν κλοουν οταν καποιος φιλος μου λεει για την πολιτικη που προσπαθουν να επιβαλουν στον κοσμο σε παγκοσμιο επιπεδο (η ακομα χειροτερα να τον γελιοποιω για να μην αποδειχτω ελαφρομυαλος που τους βοηθαω με τα ιδια μου τα λεφτα). Κ αν θελω να δω κατι που αξιζει (π.χ. κανα σοβαρο ντοκυμαντερ, καμια βιογραφια, τιποτα ιστορικο, επιστημονικο κλπ) μαντεψε τι γινεται !!!! ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΝΤΑ !!! Γιατι αυτα που εχουν να πουν κατι... δεν τα παρακολουθει κανενας.... (τοσο ωραιοι ειμαστε...). Αν, λοιπον, αυτα που αξιζουν ειναι μηδενικου κοστους, γιατι να δωσω το οτιδηποτε σε αυτα που δεν αξιζουν μια???? ΥΓ. Κ πριν πεις το οτιδηποτε περι "δικων μου συμπερασματων", προσεξε σε παρακαλω, οτι η φωτο του αρθρου ειναι παρμενη μπροστα απο ποστερ του μουσειου Βισενταλ (που ανηκει σε εναν απ τους μεγαλυτερους εβραικους οργανισμους στην Αμερικη, κ ενα απ τα κορυφαια στον κοσμο στο ειδος του- στο παρελθον συνεργαζονταν κ με Μοσαντ), κ προμοταρουν το TOLERANCE (ανοικτα συνορα, μεταναστευση, ισλαμ, φεμινισμος, πολλαπλα φυλα κλπ). Ειναι ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ ΤΕΧΝΗ δλδ, κ το δειχνουν ανοιχτα. Δεν το κρυβουν. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από SilverMachine 2 2 3 1
aypnia Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, SilverMachine είπε Κ γιατι να δινω δεκαρικα σε καποιους που προσπαθουν να μου πουν οτι η κοινωνια ειναι οπως εκεινοι νομιζουν? Γιατι να κανω μαγκες αυτους που, η θα συμφωνησω μαζι τους, η θα φαω ban/ delete/ demonetize? Γιατι να βοηθαω να γιγαντωθουν τα χειροτερα κεντρα προπαγανδας που περασαν ποτε απ την ιστορια του πλανητη??? (κυριολεκτικα). Κ θα καθομαι να λιωνω σε μια οθονη για να γλυτωσω τι δλδ? Δεν υπαρχει ουτε μια σειρα, ουτε μια ταινια, που να ειδα τα τελευταια 10 χρονια κ να μην εμεινα με χαμογελο στο προσωπο που δεν χρειαστηκε να δωσω λεφτα για την βλακεια που μολις παρακολουθησα. Το καλυτερο θα ηταν να ειμασταν πραγματικα εξυπνοι κ να μην παρακολουθουσαμε τιποτα απο αυτες τις χαμηλοτατου επιπεδου απομιμησεις διασκεδασης. Αλλα αφου αποφασισαμε να μην το κανουμε, κ ειπαμε να δωσουμε τον χρονο μας στις δημιουργιες καποιων περιεργων (σαν καλοι Αινσταιν που ειμαστε), το λιγοτερο που μπορει να κανουμε ειναι να μην πληρωσουμε. Κ αντι να λιωνεις σε οθονες, παρε κανα βιβλιο κ χασε τον χρονο σου μαθαινοντας κατι (δινεις κ το καλο παραδειγμα στα παιδια σου). Αν τοσο πολυ θες να δεις το πολτο τους, η λυση ειναι μια-- ΤΟΡΡΕΝΤ!!! Ψαχνω τις ηλιθιοτητες που θελω να δω (γιατι περι αυτου προκειται στην τελικη), τις βρισκω σε καλη ποιοτητα (ματροσκες κλπ), τις κατεβαζω στον σκληρο μου, κ αφηνω κ το μηχανημα ανοιχτο για καμια μερα ακομα για να δωσω πισω στην κοινοτητα αυτο που πηρα. Αν θελω να δωσω λεφτα κανω donate σε κανα paypal καμιας ομαδας που ανεβαζει τορρεντ. Αυτοι ουτε προσπαθουν να μου δειξουν τι ειναι η ζωη, ουτε με λογοκρινουν στο τι νομιζω, ουτε βαζουν κανονες στο τι κ πως θα πω. Ουτε συνδρομες, ουτε δεκαρικα, ουτε να αναρωτιεμαι τι ειδαν τα παιδια μου οσο εγω ημουν στην δουλεια, ουτε να χαμογελαω σαν κλοουν οταν καποιος φιλος μου λεει για την πολιτικη που προσπαθουν να επιβαλουν στον κοσμο σε παγκοσμιο επιπεδο (η ακομα χειροτερα να τον γελιοποιω για να μην αποδειχτω ελαφρομυαλος που τους βοηθαω με τα ιδια μου τα λεφτα). Κ αν θελω να δω κατι που αξιζει (π.χ. κανα σοβαρο ντοκυμαντερ, καμια βιογραφια, τιποτα ιστορικο, επιστημονικο κλπ) μαντεψε τι γινεται !!!! ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΝΤΑ !!! Γιατι αυτα που εχουν να πουν κατι... δεν τα παρακολουθει κανενας.... (τοσο ωραιοι ειμαστε...). Αν, λοιπον, αυτα που αξιζουν ειναι μηδενικου κοστους, γιατι να δωσω το οτιδηποτε σε αυτα που δεν αξιζουν μια???? Δεν σε καταλαβαίνω, απο τη μια δεν θέλεις να γιγαντωθουν τα χειρότερα κέντρα προπαγάνδρας κι από την άλλη κατεβάζεις τη προπαγάνδα τους και τη διαμοιράζεις κιόλας για να μη τη χάσει κανείς και δεν τη δει. Εσύ είσαι λοιπον ένας από τους υπαιτιους της γιγάντωσης τους. Άσε που επιβαρύνεις το πλανήτη με άσκοπη κατανάλωση ρεύματος για όπως λες ηλιθιότητες. Αντί να κανεις seed κανένα ντοκιμαντέρ σπαταλάς τους πορους του πλανήτη σε ηλιθιότητες. 1 ώρα πριν, OLDjunior είπε Το μεγαλύτερο ποσοστό έχει το 13,99 και share connection.. Σωστό... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα