modechristo_13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά καλησπέρα! Η μόνη λύση σε αυτήν την περίπτωση είναι tv box και μόνο? Έχω ένα ipad το συνδεσα μέσω hdmi καλωδίου... Αλλά δεν είχα εικόνα μόνο ήχο στο netflix.. Είναι κλειδωμένο από το ίδιο το νετφλιξ η προβολή μεσω hdmi out η κάτι άλλο παίζει?
helicoid Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Chromecast ή κάτι ανάλογο αν έχεις κινητό/tablet να κάνει stream το netflix που θέλεις να βλέπεις στην tv. Νομίζω οτι είναι η πιο φτηνή σίγουρη λύση (από την άποψη οτι έχει καθάρο certification για netflix σε αντίθεση με κινέζικα boxes που την μια δουλεύουν και την άλλη οχι) για netflix. Αν θέλεις κάτι σταθερό χωρίς να χρειάζεται stream από άλλη σου συσκευή τότε νομίζω οτι η δεύτερη πιο φτηνή official λύση είναι ένα Xiaomi Mi Box S σχεδόν στην διπλάσια τιμή που όμως κι αυτό έχει τα αρνητικά του (πχ έλλειψη ethernet θύρας, περιορισμοί σε άλλες υπηρεσίες, κολλήματα, κτλ). 1
yositosi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, helicoid είπε Chromecast ή κάτι ανάλογο αν έχεις κινητό/tablet να κάνει stream το netflix που θέλεις να βλέπεις στην tv. Νομίζω οτι είναι η πιο φτηνή σίγουρη λύση (από την άποψη οτι έχει καθάρο certification για netflix σε αντίθεση με κινέζικα boxes που την μια δουλεύουν και την άλλη οχι) για netflix. Αν θέλεις κάτι σταθερό χωρίς να χρειάζεται stream από άλλη σου συσκευή τότε νομίζω οτι η δεύτερη πιο φτηνή official λύση είναι ένα Xiaomi Mi Box S σχεδόν στην διπλάσια τιμή που όμως κι αυτό έχει τα αρνητικά του (πχ έλλειψη ethernet θύρας, περιορισμοί σε άλλες υπηρεσίες, κολλήματα, κτλ). Ενημερωτικά πάντως, με τα πιο πρόσφατα updates το Mi Box S δεν κάνει ούτε κολλήματα, ούτε τίποτα (ΔΕΝ αναφέρομαι καθόλου σε gaming γιατί δεν έχω ασχοληθεί). Απλά το αφήνεις μόνιμα αναμμένο... και δεν χαμπαριάζει τίποτα . Τώρα για "υψηλές απαιτήσεις" τα σκας και χτυπάς ένα Nvidia Shield και ησυχάζεις 1
czarjuly Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Και μεσω playstation μπορεις να βλεπεις netflix σε μη smart τηλεοραση 1
lamargos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ή Amazon Fire TV Stick. Φθηνότερο από το Xiaomi Mi box S, χωρίς κολλήματα, πιο μικρό, ποιοτικό και βολικό. Και καλύτερο από το chromecast καθώς είναι αυτόνομο και δεν κάνει μόνο screen mirroring (και αυτό το κάνει βέβαια). Παίζει τα πάντα και συμφέρει. Το έχω χρησιμοποιήσει σε ανάλογη περίπτωση για να βλεπω Netflix και ταινίες σε παλιά τηλεόραση, που δεν είναι smart. Δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα και μπορώ να εγκαταστήσω και πόσες άλλες εφαρμογές. Το μόνο αρνητικό είναι ότι σου προωθεί πολύ υλικό η amazon και δεν έχεις για αυτό ένα καθαρό περιβάλλον, το οποίο μπορείς να τροποποιήσεις. Αξίζει όμως να ασχοληθείς, εγώ το θεωρώ πολύ πετυχημένη αγορά μου. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από lamargos 1 1
mavlok Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Mi Box S. HDR, 4K, πανεύκολο casting από κινητό, bluetooth, εξελληνισμένο voice assistant με μικρόφωνο στο τηλεκοντρόλ. Στην τιμή του είναι μονόδρομος. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από mavlok 1
modechristo_13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας... με βοηθησατε παρα πολυ!! 1
alexxkidd31 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 14/9/2019 στις 9:37 ΜΜ, yositosi είπε Ενημερωτικά πάντως, με τα πιο πρόσφατα updates το Mi Box S δεν κάνει ούτε κολλήματα, ούτε τίποτα (ΔΕΝ αναφέρομαι καθόλου σε gaming γιατί δεν έχω ασχοληθεί). Απλά το αφήνεις μόνιμα αναμμένο... και δεν χαμπαριάζει τίποτα . Τώρα για "υψηλές απαιτήσεις" τα σκας και χτυπάς ένα Nvidia Shield και ησυχάζεις hevc 10bit αρχεία υποστηρίζει χωρίς θέματα να υποθέσω;
yositosi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε hevc 10bit αρχεία υποστηρίζει χωρίς θέματα να υποθέσω; HEVC 4K έχω παίξει σίγουρα. Δεν πρόσεξα όμως για τα 10bit οπότε μην σου πω μπούρδα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα