Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω Nova VDSL 50 και φυσικα λογω voip εχω παντρευτει το ΖΤΕ μοντεμ που δινει η Nova.

Αν και κλειδωνω καλα,το μοντεμ στο ασυρματο μπουκωνει στις πολλες συσκευες και γενικα γονατιζει για πλακα.

Μπορω με καποιο τροπο να αγορασω καποιο ρουτερ για να εχω wifi απο το ρουτερ;Και να εχω το ΖΤΕ για το voip μονο.

Το εχει δοκιμασει κανεις;Ειδε θετικα αποτελεσματα;

Δημοσ.

11 ώρες πριν, Dantε είπε

Δες μηπως βρεις μεταχειρα 788 της νοβα.

Εμενα με ρεσετ επαιξε και το voip.

Δε μπουκωνει οπως το 267.Τα ιδια περναγα και εγω...

Το technicolor εννοεις;Το ψαχνω αλλα ματαια για την ωρα...Ξερεις αν κανει και της wind που ετυχε να βρω ή ειναι κλειδωμενα;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Warzycha είπε

Το technicolor εννοεις;Το ψαχνω αλλα ματαια για την ωρα...Ξερεις αν κανει και της wind που ετυχε να βρω ή ειναι κλειδωμενα;

Ναι το technicolor.

Δε ξερω αν θα δουλεψει της wind.Ισως να γνωριζει ο @poulinos

Δημοσ.

Θα δουλέψει αλλά για τηλεφωνία θέλει πάντα του παρόχου που είναι το σταθερό 

Π.χ ακόμα και το zte zxhn h267n της πρώην cyta να πάρεις δεν θα έχεις τηλεφωνία 

• Thanks 1
Δημοσ.
On 14/09/2019 at 13:29, Warzycha said:

Εχω Nova VDSL 50 και φυσικα λογω voip εχω παντρευτει το ΖΤΕ μοντεμ που δινει η Nova.

Αν και κλειδωνω καλα,το μοντεμ στο ασυρματο μπουκωνει στις πολλες συσκευες και γενικα γονατιζει για πλακα.

Μπορω με καποιο τροπο να αγορασω καποιο ρουτερ για να εχω wifi απο το ρουτερ;Και να εχω το ΖΤΕ για το voip μονο.

Το εχει δοκιμασει κανεις;Ειδε θετικα αποτελεσματα;

δεν ειναι ευκολο και δεν εχω δει καποιον να εχει καταφερει να βαλει το zte ειτε μπροστα ειτε πισω μονο για το Zte>εφοσον το θεμα σου ειναιτο wifi πηγαινε αγορασε ενα access point πχ ubiquiti για να εχεις ενα καλο wifi.

On 15/09/2019 at 00:01, Dantε said:

Δες μηπως βρεις μεταχειρα 788 της νοβα.

Εμενα με ρεσετ επαιξε και το voip.

Δε μπουκωνει οπως το 267.Τα ιδια περναγα και εγω...

απλα παλι το 788 δεν εχει το super duper wifi.δεν ειναι καν Dual band.

23 hours ago, Warzycha said:

εφοσον το θεμα σου ειναι μονο το wifi καλο ειναι να παρεις dual band.οποτε μην βαλεις το 788.

23 hours ago, Dantε said:

Ναι το technicolor.

Δε ξερω αν θα δουλεψει της wind.Ισως να γνωριζει ο @poulinos

οχι δεν θα παιξει η τηλεφωνια απο Default σε αλλο Modem router που δεν ειναι της forthnet.

22 hours ago, bill2015 said:

Θα δουλέψει αλλά για τηλεφωνία θέλει πάντα του παρόχου που είναι το σταθερό 

Π.χ ακόμα και το zte zxhn h267n της πρώην cyta να πάρεις δεν θα έχεις τηλεφωνία 

θα επαιζε αν καποιος μπορουσε να περασει τις ρυθμισεις που πρεπει να βρει Password. εχει πολυ δουλεια δηλαδη.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.

Το μονο που εχω ειναι ενα devolo 550+ dual ,που δεν ειδα διαφορα οποτε θα χτυπησω το tenda ac6 που και καλη τιμη και αξιολογησεις.

Δημοσ.
20 minutes ago, Warzycha said:

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.

Το μονο που εχω ειναι ενα devolo 550+ dual ,που δεν ειδα διαφορα οποτε θα χτυπησω το tenda ac6 που και καλη τιμη και αξιολογησεις.

a.με ethernet εισαι οκ? b. to devolo δεν ειναι Wifi οποτε γιατι το εβαλες?εκτος αν εχεις παρει το 550+ wifi . επισης αν εχεις βαλει το devolo να κανει το Powerline τοτε δεν θα χρησιμοποιησεις και τα 2 κομματια του Powerline εκτος αν θες να δωσεις wifi σε αλλο δωματιο.αν θες το devolo να αντικαταστησει το wifi του router τοτε θα συνδεσεις με καλωδιο ethernet το wifi κομματι του devolo ωστε να παιξει ως access point και να παρεις τα μεγιστα.δεν χρειαζεται δηλαδη να περασει το δικτυο μεσα απο τα powerline αν δεν μιλαμε για καλυψη αλλου σημειου διοτι μπορει να χασεις σε ταχυτητα λογω Powerline.Aν  τωρα εχεις τα ιδια θεματα και με καλωδιο ethernet τοτε δεν ειναι το wireless αλλα μπουκωνει και το router.

προσωπικα δεν θα πηγαινα στο tenda>θα προτιμουσα κανα tp link κανα asus και βεβαια ubiquiti και ας ειναι πιο ακριβο απο το tenda.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το wifi εχω και ναι δεν ειναι dual band.Θα ειναι πιο αργο;

Θα το δοκιμασω μπας και την βγαλω τσαμπα,αλλιως παω για access point.

Σε ευχαριστω πολυ παντως που ασχοληθηκες!

Επεξ/σία από Warzycha
Δημοσ.
6 minutes ago, Warzycha said:

Το wifi εχω και ναι δεν ειναι dual band.Θα ειναι πιο αργο;

Θα το δοκιμασω μπας και την βγαλω τσαμπα,αλλιως παω για access point.

Σε ευχαριστω πολυ παντως που ασχοληθηκες!

καντο firmware update και δοκιμασε το.αν θες μπορεις να βαλεις αλλου το devolo εστω και με την χρηση Powerline και αλλου το Zte ωστε να εχεις 2 wifi και η κινηση να σπαει αναμεσα σε 2 wifi Δικτυα ωστε να μην μπουκωνει το zte.

Δημοσ.

Στις 16/9/2019 στις 1:04 ΜΜ, poulinos είπε

καντο firmware update και δοκιμασε το.αν θες μπορεις να βαλεις αλλου το devolo εστω και με την χρηση Powerline και αλλου το Zte ωστε να εχεις 2 wifi και η κινηση να σπαει αναμεσα σε 2 wifi Δικτυα ωστε να μην μπουκωνει το zte.

Τελικα δεν εκανε την διαφορα το devolo.Εχω τρελο θεμα με το vdsl σε σημειο να μην πιανω ουτε ενα 1mbps ακομα κι αν κανω reboot το ΖΤΕ,ειτε ασυρματα ειτε με καλωδιο.

Εχω σπαστει παρα πολυ με την Νοβα και θελω να παω Κοσμοτε μιας κι ετυχε και με πηραν για προσφορα.

Μου εκανε εντυπωση που μου ειπαν οτι μπορω να εχω μεχρι 200 mbps ενω απο Νοβα μου ειπαν αυστηρα εως 50.Τι παιζει;Να τους εμπιστευτω και να παω Κοσμοτε ή αν εχω θεμα δεν λυνεται με αλλαγη παροχου;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 15/09/2019 at 11:08, Warzycha said:

της wind το technicolor 788v2 θα επαιζε αν εβρισκες firmware της nova Να περασεις.που δεν θα βρεις:P

On 18/09/2019 at 22:40, Warzycha said:

Τελικα δεν εκανε την διαφορα το devolo.Εχω τρελο θεμα με το vdsl σε σημειο να μην πιανω ουτε ενα 1mbps ακομα κι αν κανω reboot το ΖΤΕ,ειτε ασυρματα ειτε με καλωδιο.

Εχω σπαστει παρα πολυ με την Νοβα και θελω να παω Κοσμοτε μιας κι ετυχε και με πηραν για προσφορα.

Μου εκανε εντυπωση που μου ειπαν οτι μπορω να εχω μεχρι 200 mbps ενω απο Νοβα μου ειπαν αυστηρα εως 50.Τι παιζει;Να τους εμπιστευτω και να παω Κοσμοτε ή αν εχω θεμα δεν λυνεται με αλλαγη παροχου;

και το devolo ειναι single band>εκτος αν το προβλημα σου ειναι και με το ethernet οποτε εκει δεν ειναι θεμα Wifi. αν δηλαδη εχεις 1mbit και με καλωδιο οπως λες κατι αλλο τρεχει. απο Nova πλεον δινουν μεχρι 100.ακομα δεν εχουν βγαλει πακετο για 200.θα γινει καποια στιγμη. για να δουμε αν μπορεις να παιξεις παραπανω  σηκωσε τα χαρακτηριστικα της γραμμης για να δουμε το margin και το attainable.επισης για να παρεις τα μεγιστα και γενικα για να παιζεις σωστα θελει το παρακατω.

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

αν ειναι θεμα χαλκου δεν θα λυθει με αλλαγη παροχου.επισης και τωρα απο Kv του οτε παιρνεις.εκτος αν η Nova σου εχει δωσει απο το αστικο κεντρο οποτε εκει τους λες να σε βαλουν απο το Kv. αν ειναι θεμα εξοπλισμου τοτε αν στο αλλαξουν με κατι αλλο πχ technicolor 788v3 αν και εχει και αυτο μερικα παραξενα τοσο σε wind οσο και σε forthnet.η κανα μεταχειρισμενο 788v2 απο forthnet.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...