Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 minutes ago, vaggelis4 said:

Εντάξει παιδιά αφού θέλετε να μάθετε την χώρα είναι χώρα της Ινδονησίας, οι ώρες εργασίας είναι Δ-Π 8ωρο και ΣΚ ελεύθερα. Η επιστροφή σε περίπτωση δίκης μου επιλογής δεν συνεπάγεται την ανεργία αλλά θα συνεχίσω από εκεί που έμεινα. Αυτά. Θεωρώ ότι είναι safe επιλογή να πάω εφόσον υπάρχουν επιλογές για επιστροφή και επίσης τα χρήματα αυτά θα είναι ο μισθός εκεί στον οποίο προστίθεται ο υπάρχον ελληνικός μισθός (φορολογήσιμος στην Ελλάδα)

Ωραια, να μιλησουμε λιγο σοβαρα, εαν θελεις την βοηθεια μας, και πιστευω οτι εχω αρκετη εμπειρια με την συγκεκριμενη χωρα. Εχω μεινει για χρονια στο Bandung, και στην Jakarta.

1. Το πακετο θα πρεπει να περιλαμαβνει, μισθο κοντα στον εξαψηφιο, καθαρο + local salary περιπου στα €2000, + διαμερισμα που ειναι στα περιπου €1500 το μηνα + services (Σε ορισμενα διαμερισματα φτανουν και τα €1000) + αυτοκινητο με οδηγο + Medical evacuation (Σιγκαπουρη) + 2 εισητηρια το χρονο......οτιδηποτε αλλο ειναι απλα κοροιδια, κοινως ψαχνουν για ΜΑΛΑΚΑ!

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vaggelis4 είπε

αφού θέλετε να μάθετε την χώρα είναι χώρα της Ινδονησίας

Πάαλι κουβά...

Spoiler

Άσχετο, αλλά τί σημαίνει "είναι χώρα της Ινδονησίας"?

Επεξ/σία από turbat0s
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

+ μια Ινδονησία παρθένα 

Ρε φίλε σιγά το διάλειμμα τράβα δες και άμα δεν σε αρέσει γύρνα και 3 μήνες να κάτσεις θα βγάλεις όσα εδώ σε ένα χρόνο και η δουλειά σ σε περιμένει πίσω 

Επεξ/σία από katsapoli
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Dinos1973 said:

Ωραια, να μιλησουμε λιγο σοβαρα, εαν θελεις την βοηθεια μας, και πιστευω οτι εχω αρκετη εμπειρια με την συγκεκριμενη χωρα. Εχω μεινει για χρονια στο Bandung, και στην Jakarta.

1. Το πακετο θα πρεπει να περιλαμαβνει, μισθο κοντα στον εξαψηφιο, καθαρο + local salary περιπου στα €2000, + διαμερισμα που ειναι στα περιπου €1500 το μηνα + services (Σε ορισμενα διαμερισματα φτανουν και τα €1000) + αυτοκινητο με οδηγο + Medical evacuation (Σιγκαπουρη) + 2 εισητηρια το χρονο......οτιδηποτε αλλο ειναι απλα κοροιδια, κοινως ψαχνουν για ΜΑΛΑΚΑ!

Επίσης είναι και το θέμα τις άδειας παραμονής, Ινδονήσια είναι απο τις ποιο δύσκολες χώρες, που επιτρέπει μόνο άδειες παραμονής και εργασίας σε ειδικότητες όπου δεν υπάρχουν ανάλογοι ινδονήσιοι με την προϋπόθεση (στα χαρτιά τουλάχιστον) να εκπαίδευσης τον αντικαταστατή σου. Η διαδικασία είναι αρκετά χρονοβόρα, και η εταιρία που θα εργαστείς θα πρέπει να έχει την ανάλογη εμπειρία (κυρίως στο λάδωμα τις γραφειοκρατίας)

Επισεις ριξε μια ματια σχετικα με διαμερισματα https://all-jakarta-apartments.com/

Ειναι λιγο παλιο και οι τιμες δεν ισχυουν Βασικος κανονας για Τζακαρτα λογο απιστευτης κινησης ειναι να βρεις διαμερισμα στην περιοχη η σε γειτονικες περιοχες απο την εργασια.....αυτο δεν ισχυει εαν η δουλεια ειναι σε εργαστασιο λογο τις υποβαθμισμενης περιοχης.

Επεξ/σία από Dinos1973
Δημοσ.

Η άδεια είναι από τα πρώτα πράγματα τα οποία θεωρώ αυτονόητο πως τα έχει λύσει η εταιρεία που του προσφέρει δουλειά. Αν δεν είναι σε θέση η εταιρεία να διευθετήσει αυτό το θέμα και να μην δημιουργήσει πρόβλημα στον εργαζόμενο, τότε δεν μιλάμε για σοβαρή εταιρεία και δεν θα είναι σοβαρή και σε τίποτε άλλο. 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Η άδεια είναι από τα πρώτα πράγματα τα οποία θεωρώ αυτονόητο πως τα έχει λύσει η εταιρεία που του προσφέρει δουλειά. Αν δεν είναι σε θέση η εταιρεία να διευθετήσει αυτό το θέμα και να μην δημιουργήσει πρόβλημα στον εργαζόμενο, τότε δεν μιλάμε για σοβαρή εταιρεία και δεν θα είναι σοβαρή και σε τίποτε άλλο. 

Μην έχεις τίποτα ως σίγουρο - δεδομένο...φίλος μηχανικός, είχε πάει να δουλέψει στο Abu Dhabi για εταιρεία θυγατρική πολύ γνωστής ελληνο-κυπριακών συμφερόντων κατασκευαστικής, που έπαιρνε δουλειές στο εξωτερικό...λοιπόν του είχαν βγάλει τουριστική βίζα, και έπρεπε κάθε μήνα αν θυμάμαι καλά, να βγαίνει από τα Εμιράτα, να εισέρχεται στο Ομάν, και πίσω, ώστε να ξανασφραγιστεί το διαβατήριο και να ανανεώνεται η βίζα... Το διαπίστωσε κατά την παραμονή του εκεί, πήρε το 1ο αεροπλάνο και την έκανε!

Στο θέμα τώρα... εγώ κρίνοντας από τον εαυτό μου και από το πώς μεγαλώνουν τα παιδιά, δεν θα έφευγα... Τώρα  στην τσέπη του άλλου βέβαια δεν μπορώ να κάνω κουμάντο...

• Sad 1
Δημοσ.

Για Ινδονησία (δεν μου αρέσει ούτε η χώρα ούτε το κλίμα της) δεν θα πήγαινα με λιγότερα από 20Κ το μήνα. Μια ζωή την έχουμε δεν θα την χαραμίσω στην Ινδονησία....ΕΓΩ πάντα!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 minutes ago, dtk-386 said:

Για Ινδονησία (δεν μου αρέσει ούτε η χώρα ούτε το κλίμα της) δεν θα πήγαινα με λιγότερα από 20Κ το μήνα. Μια ζωή την έχουμε δεν θα την χαραμίσω στην Ινδονησία....ΕΓΩ πάντα!

Καλυτερα γιατι δεν ειναι για ολους.....ουτε τα πραγματικα 5αστερα ξενοδοχεια (οχι οι μουφες που γνωριζουμε στην ελλαδα και αλλες χωρες τις ευρωπης). Τα απιστευτα διαμερισματα, με γυμναστηρια, πισινες (ναι τουλαχιστον 2 σε καθε μπλοκ διαμερισματων), εμπορικα κεντρα (κοσμηματα πραγματικα) το φαγητο (οχι μονο ασιατικο, αλλα οτι κουζινα υπαρχει στον κοσμο θα την βρεις,), την απιστευτη φυσικη ομορφια (και δεν αναφερομαι στο Μπαλι που ειναι η αναλογη Μυκονος), την νυχτερινη διασκεδαση (ναι δεν εχει μπουζουκια.....βεβαια τα δικα τους λαικα φερνουν κατι απο μπουζουκια)....και να μην αναφερθουμε στις γυναικες γιατι θα εκτεθουμε.....βεβαια απο την τοποθεσια Πεντελη τι να περιμενει καποιος.....maaf tapi orang bodoh sekali!

Επεξ/σία από Dinos1973
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλην Ιαπωνίας που την λατρεύω και έχω πάει 3-4 φορές (ποια Ινδονησία και Βιετναμ) η Ασία δεν μου αρεσει καθόλου.

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ινδονησία ψηφίζω εγώ. 1 ψήφος Ινδονησία, 1 το Βιετναμ μεχρι στιγμής

Παίξ'το διπλή.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
On 28/08/2024 at 13:48, Dinos1973 said:

Αμα πας σαν upper management πιθανό να προσφέρουν αυτά που ανέφερες. Αλλά αμα μιλούσαμε για άτομο που είχε senior management, δεν θα ρωτούσε στο insomnia ούτε θα σκεφτόταν να φύγει μακριά από την οικογένεια του.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Κάνω μία μαντεψιά τώρα, αλλά αν μιλάμε για την Lintas Teknologi είναι σοβαρή εταιρεία και αξίζει σαν πρόταση.

Επίσης επειδή βλέπω πολλούς να γράφουν για Ανατολική Ασία και Ινδονησία μάλλον βασιζόμενοι σε αυτά που βλέπουν σε ταινίες του Νέτφλιξ, να ξέρετε πως η Τζακάρτα είναι μεγάλη και σύγχρονη πόλη που κάνει την Αθήνα να ντρέπεται όσον αφορά το infrastructure.

Δημοσ.
18 minutes ago, Narayan said:

Κάνω μία μαντεψιά τώρα, αλλά αν μιλάμε για την Lintas Teknologi είναι σοβαρή εταιρεία και αξίζει σαν πρόταση.

Επίσης επειδή βλέπω πολλούς να γράφουν για Ανατολική Ασία και Ινδονησία μάλλον βασιζόμενοι σε αυτά που βλέπουν σε ταινίες του Νέτφλιξ, να ξέρετε πως η Τζακάρτα είναι μεγάλη και σύγχρονη πόλη που κάνει την Αθήνα να ντρέπεται όσον αφορά το infrastructure.

Ναι ειναι συγχρονη (με παραγκες στις οχθες του ποταμου) καμια σχεση με την παραγκουπολη απο τσιμεντο Αθηνα! πολυ ποιο καθαρη απο την Μπανγκοκ! αλλα καμια συγκριση με την Σιγκαπουρη η την Κουαλα Λουμπουρ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...