Ukforthemoment Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 4 ώρες πριν, vaggelis4 είπε Όχι εννοείται ότι έχουμε συμφωνήσει ότι θα φυγω και ότι σε περιόδους διακοπές κλπ εφόσον μπορούν θα έρχονται να μείνουν. Τα χρήματα είναι καλά και ειδικά για την οικονομία της χώρας είναι πολύ καλά. Δηλαδή μιλάμε για 6000€ καθαρά το μήνα με κόστος ζωής 1/3 κάτω από την Ελλάδα Aπό αυτα τα 6Κ πόσα θα ειναι για τα έξοδα της οικογένειας στην Ελλάδα; 1 ώρα πριν, Xvipes είπε Με 6κ (δλδ 72κ το χρόνο) σε 2 χρόνια σπίτι δεν παίρνεις, πόσο μάλλον αν θες να σου μείνουν και στην άκρη. Είναι 140Κ πιο κοντά στην αγορά απο ότι ειναι τώρα. 1
basilis_k6 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 4 ώρες πριν, vaggelis4 είπε Δηλαδή μιλάμε για 6000€ καθαρά το μήνα με κόστος ζωής 1/3 κάτω από την Ελλάδα ποια χωρα δινει 6κ μισθους και εχει πιο φθηνη ζωη απο την ελλαδα? 😵
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 8 minutes ago, basilis_k6 said: ποια χωρα δινει 6κ μισθους και εχει πιο φθηνη ζωη απο την ελλαδα? 😵 Δεν θα δίνει γενικά κι αόριστα τέτοιους μισθούς, είναι εξατομικευμένη η προσφορά προφανώς. Δεν ακούγεται και πολύ ελκυστική προσφορά πάντως, έτσι όπως το περιγράφει ο φίλος, δεν νομίζω ότι το ποσό αξίζει την υποβάθμιση της ζωής. Καλύτερα 6k σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα, παρά 6k στην Ινδία ξέρω 'γω κι ας είναι φθηνότερα από την Ελλάδα.
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Μου έχει κολλήσει στο μυαλό ότι είναι στο Βιετνάμ.
basilis_k6 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν θα δίνει γενικά κι αόριστα τέτοιους μισθούς, είναι εξατομικευμένη η προσφορά προφανώς. Δεν ακούγεται και πολύ ελκυστική προσφορά πάντως, έτσι όπως το περιγράφει ο φίλος, δεν νομίζω ότι το ποσό αξίζει την υποβάθμιση της ζωής. Καλύτερα 6k σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα, παρά 6k στην Ινδία ξέρω 'γω κι ας είναι φθηνότερα από την Ελλάδα. ναι οκ αλλα εχει οικονομια που μπορει να δωσει 6κ ενω εδω παιρνει 2κ και παρολα αυτα ειναι και πιο φθηνη? εκτος αν ειναι φαση παραρτημα πολυεθνικης και ουσιαστικα σου πληρωνει οτι θα ζεις σε χαβουζα γιατι δεν θελει να παει κανενας
militarist Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 42 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε ναι οκ αλλα εχει οικονομια που μπορει να δωσει 6κ ενω εδω παιρνει 2κ και παρολα αυτα ειναι και πιο φθηνη? εκτος αν ειναι φαση παραρτημα πολυεθνικης και ουσιαστικα σου πληρωνει οτι θα ζεις σε χαβουζα γιατι δεν θελει να παει κανενας Θα εκπλαγείς όταν μάθεις ότι υπάρχουν εταιρίες που δίνουν 6κ και είναι σε χώρες με καλύτερη ζωή και ποιο φτηνή από Ελλάδα. όλα παιζουν σε ποιο τομέα είσαι…. μιλαω εκ πείρας ….
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 9 minutes ago, militarist said: Θα εκπλαγείς όταν μάθεις ότι υπάρχουν εταιρίες που δίνουν 6κ και είναι σε χώρες με καλύτερη ζωή και ποιο φτηνή από Ελλάδα. Αν και το «καλύτερη» είναι σχετικό, για πες μερικές χώρες που έχουν και καλύτερη και φθηνότερη ζωή από την Ελλάδα.
militarist Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Αν και το «καλύτερη» είναι σχετικό, για πες μερικές χώρες που έχουν και καλύτερη και φθηνότερη ζωή από την Ελλάδα. Bratislava , πολύ ποιο ποιοτική ζωή από Αθήνα (έμεινα Αθήνα 8 χρόνια). ζωή ποιο φτηνή . και αυτός ο μισθός δεν είναι αποιαστος σε μερικούς τομείς . Εγω δεν βρίσκομαι μακριά από αυτόν (καθαρά μιλάμε ) και η γυναίκα μου είναι σχεδόν εκεί. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2024 από militarist
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 1 minute ago, militarist said: Bratislava , πολύ ποιο ποιοτική ζωή από Αθήνα (έμεινα Αθήνα 8 χρόνια). ζωή ποιο φτηνή . Δεν ξέρω αν είναι πιο ποιοτική (φαντάζομαι ότι θα είναι για να το λες), ωστόσο όλες αυτές οι ευρωπαϊκές χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ είχα την εντύπωση ότι δεν είναι και τόσο φθηνότερες από την Ελλάδα πλέον. Στις πρωτεύουσές τους τουλάχιστον.
dbrillis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, militarist said: Bratislava , πολύ ποιο ποιοτική ζωή από Αθήνα (έμεινα Αθήνα 8 χρόνια). ζωή ποιο φτηνή . και αυτός ο μισθός δεν είναι αποιαστος σε μερικούς τομείς . Εγω δεν βρίσκομαι μακριά από αυτόν (καθαρά μιλάμε ) και η γυναίκα μου είναι σχεδόν εκεί. Δηλαδη στην Σλοβακια, στην Μπρατισλαβα βγαζεται απο κοινου καθαρα 11000 ευρω το μηνα και τα εξοδα σας ειναι 2000 ευρω το μηνα; Και βαζεται στην ακρη 9000 ευρω το μηνα; Αντε πες 7000 ευρω το μηνα; Να ξερω, να κοιταξω και εγω για Μπρατισλαβα. Εκτος αν μιλαμε για δουλειες στο NATO, στην Ευρωπαικη "Ενωση", κτλ. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2024 από dbrillis
Xvipes Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 2 hours ago, Ukforthemoment said: Aπό αυτα τα 6Κ πόσα θα ειναι για τα έξοδα της οικογένειας στην Ελλάδα; Είναι 140Κ πιο κοντά στην αγορά απο ότι ειναι τώρα. Συμφωνώ και είναι αισιόδοξο έτσι όπως το λες απλά είχε πει πως θέλει να μείνουν και ρέστα, ε ρέστα δε νομίζω να μείνουν 😅 Επίσης 140 είναι χωρίς να χαλάσει τίποτα εκεί. 1
militarist Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 9 λεπτά πριν, dbrillis είπε Δηλαδη στην Σλοβακια, στην Μπρατισλαβα βγαζεται απο κοινου καθαρα 11000 ευρω το μηνα και τα εξοδα σας ειναι 2000 ευρω το μηνα; Και βαζεται στην ακρη 9000 ευρω το μηνα; Αντε πες 7000 ευρω το μηνα; Να ξερω, να κοιταξω και εγω για Μπρατισλαβα. Εκεί κοντά είμαστε . Αλλά αυτό δεν σημάνει ότι όλοι είναι έτσι. οπως είπα είναι ανάλογα στον τομέα και τι εμπειρία έχεις. Δεν άρχισα με αυτόν τον μισθό αλλά μπόρεσα και ανέβηκα ….
dbrillis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 2 minutes ago, militarist said: Εκεί κοντά είμαστε . Αλλά αυτό δεν σημάνει ότι όλοι είναι έτσι. οπως είπα είναι ανάλογα στον τομέα και τι εμπειρία έχεις. Δεν άρχισα με αυτόν τον μισθό αλλά μπόρεσα και ανέβηκα …. Τομεας; Γιατι καθομαι και χαραμιζω τα νιατα μου στην Ολλανδια.
militarist Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 9 λεπτά πριν, dbrillis είπε Τομεας; Γιατι καθομαι και χαραμιζω τα νιατα μου στην Ολλανδια. Cybersecurity Να διευκρινήσω ότι δεν θα βρεις και εδώ εύκολα τέτοιες θέσεις , δεν είναι ο γενικός κανόνας εδώ, αλλά υπάρχουν.
basilis_k6 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 9 λεπτά πριν, militarist είπε Cybersecurity Να διευκρινήσω ότι δεν θα βρεις και εδώ εύκολα τέτοιες θέσεις , δεν είναι ο γενικός κανόνας εδώ, αλλά υπάρχουν. δηλαδη στην ελλαδα θα σου εδιναν 2κ? γιατι το περιεργο δεν ειναι οτι παιρνεις 6κ αλλα οτι παιρνεις τα 3πλα απο ελλαδα σε πιο φθηνη χωρα. αυτο ειναι το παραδοξο στα λεγομενα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα