Προς το περιεχόμενο

Πόσο μακριά από την οικογένεια σας θα πηγαίνατε για μια καλή θέση εργασίας;

Que sera sera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ιδια λεφτά παραπάνω ευθύνες και μακρια απο τους δικους σ με οτι αυτο συνεπάγεται και σε έξοδα για αν αργοτερα βρεις κατι καλυτερο που χωρις να ξερω τον τομεα σ ποσο διαφορα να εχει στα λεφτα αλλα και στης ευθηνες απο τωρα; αποψη μ οτι υπαρχει ενα όριό στο μισθο που απο ενα σημειο και μετα περνεις πολλες ευθύνες και λιγα λεφτα αν εισια υπάλληλος παντα. Αν δεν ειχες δουλεια δεν το συζητας καν εφυγες 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο για προσωρινά θα πήγαινα μακριά και πάλι με προϋποθέσεις. 

Για μόνιμα και με μια αόριστη προοπτική δεν θα πήγαινα αν δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει και η οικογένεια.

Επεξ/σία από zio10

Αναλόγως τι σχέση έχεις με την οικογένειά σου, τι ανάγκες υπάρχουν και τι χαρακτήρας είσαι. Υπάρχουν αδύναμοι χαρακτήρες που δεν μπορούν ούτε μέρα μακριά από οικογένεια και φίλους, υπάρχουν και δυνατοί που καταννοούν πως κάνουν σήμερα μιά θυσία ώστε να είναι οι ίδιοι και η οικογένεια σε καλύτερη μοίρα αύριο.

Παλιότερα η δουλειά μου ήταν από 3.000 έως 12.000 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μου. Σε καλό μου βγήκε, όχι μόνο οικονομικά όπου πλέον ως μεσήλικας δεν έχω κανένα άγχος για το μέλλον, αλλά και προσωπικά επειδή είδα πόσο σκάρτοι και αχάριστοι είναι μερικοί άνθρωποι που έχουν επωφεληθεί από σένα και έκανα ένα "ξεκαθάρισμα". 

• Like 5

• 2 μήνες μετά...

Ανάλογα. Για πόσο διάστημα; αν εχω δυνατότητα να παρώ και οικογένεια μαζί; Θέλει η γυναίκα μου και το παιδί μου; εχω ευκαιρία να τους βλπεω συχνα; και γενικα πάντα γνωμονας να είναι το τι μου κάνει καλό τελικά; τι είναι εν τέλει πιο σημαντικό για εμένα στο τέλος της ημέρας;

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαναφέρω αυτό το θέμα μιας και βρίσκομαι σε παρόμοια κατάσταση. Έχω πρόταση εργασίας στο εξωτερικό (μακριά 12 έως 16 ώρες πτήση) με 5πλασιο μισθό από τον ελληνικο και σε οικονομική σχετικά χώρα δηλαδή τα έξοδα δε θα είναι πολλά εκεί, όμως αφήνω πίσω οικογένεια και παιδιά για 2 χρόνια. Είμαι σε σκέψη να πάω εφόσον θα έρχομαι 50 ημέρες το χρόνο πίσω και θα έχει ημερομηνία λήξης η όλη κατάσταση. Φυσικά δεν είναι εύκολη η απόφαση…

Επεξ/σία από vaggelis4

18 minutes ago, vaggelis4 said:

Επαναφέρω αυτό το θέμα μιας και βρίσκομαι σε παρόμοια κατάσταση. Έχω πρόταση εργασίας στο εξωτερικό (μακριά 12 έως 16 ώρες πτήση) με 5πλασιο μισθό από τον ελληνικο και σε οικονομική σχετικά χώρα δηλαδή τα έξοδα δε θα είναι πολλά εκεί, όμως αφήνω πίσω οικογένεια και παιδιά για 2 χρόνια. Είμαι σε σκέψη να πάω εφόσον θα έρχομαι 50 ημέρες το χρόνο πίσω και θα έχει ημερομηνία λήξης η όλη κατάσταση. Φυσικά δεν είναι εύκολη η απόφαση…

Δεν μας είπες χώρα,και τι δουλειά θα κάνες. Και το 5πλασιο είναι σχετικό. Αν παίρνεις 700€ το 5πλασιο είναι 3500€. Δεν το λες και τρέλα λεφτά. 

• Like 7

23 λεπτά πριν, vaggelis4 είπε

υπαρχει καποιος στοχος? αν δηλαδη το ποσο που θα μαζεψεις σας προσφερει ενα δικο σας σπιτι που τωρα δεν εχετε δεν ειναι κακη ιδεα. αν ειναι για να παρεις καλυτερο αμαξι και να κρατησεις ενα 50αρικο στην ακρη δεν ειναι και τοσο καλη ιδεα imo

• Like 2

29 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

υπαρχει καποιος στοχος? αν δηλαδη το ποσο που θα μαζεψεις σας προσφερει ενα δικο σας σπιτι που τωρα δεν εχετε δεν ειναι κακη ιδεα. αν ειναι για να παρεις καλυτερο αμαξι και να κρατησεις ενα 50αρικο στην ακρη δεν ειναι και τοσο καλη ιδεα imo

Ο σκοπός είναι αγορά κατοικίας και φυσικά να μείνουν και ρέστα γιατί έχουμε παιδιά και το μέλλον είναι μπροστά με σπουδές κλπ

59 λεπτά πριν, vaggelis4 είπε

Ο σκοπός είναι αγορά κατοικίας και φυσικά να μείνουν και ρέστα γιατί έχουμε παιδιά και το μέλλον είναι μπροστά με σπουδές κλπ

αν πισω αφηνεις μια ικανη γυναικα και νεους παπουδες για βοηθεια τοτε ναι ισως να αξιζει γιατι το σπιτι ειναι σημαντικο για το μελλον. 

1 ώρα πριν, vaggelis4 είπε
2 ώρες πριν, filip123go είπε

Δεν μας είπες χώρα,και τι δουλειά θα κάνες. Και το 5πλασιο είναι σχετικό. Αν παίρνεις 700€ το 5πλασιο είναι 3500€. Δεν το λες και τρέλα λεφτά. 

Αυτό είναι το κρισιμότερο ερώτημα που αποφεύγεις να απαντήσεις...

Επίσης πόσων ετών είναι τα παιδιά? Γιατί δεν τα παίρνεις μαζί?

Αν είναι πιτσιρικάκια και διαμορφώνουν τώρα χαρακτήρα... πρέπει να είναι πολύ ισχυρό το θέλγητρο για να τα παρατήσεις.

2 hours ago, vaggelis4 said:

Για τους ναυτικούς αυτά είναι απλά Δευτέρα…… εάν τα λεφτά είναι καλά το κανείς με κλειστά μάτια εφόσον υπάρχει η δυνατότητα και για την οικογένεια να σε επισκέπτεται !!!

• Like 3

51 minutes ago, Dinos1973 said:

Για τους ναυτικούς αυτά είναι απλά Δευτέρα…… εάν τα λεφτά είναι καλά το κανείς με κλειστά μάτια εφόσον υπάρχει η δυνατότητα και για την οικογένεια να σε επισκέπτεται !!!

Ναι αλλά οι ναυτικοί (και η γυναίκες τους) , they know what they signed up for.!! Εαν κάποιος ξυπνήσει ένα πρωί και πει στη γυναίκα του και τα παιδιά του "φεύγω για δύο χρόνια", μπορεί να του πούνε και "μην ξανά-γυρίσεις"

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...