sphinxgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι ξεκάθαρα θέμα προσωπικών προτεραιότητων του καθενός. Ναι μεν μπορεί να παίρνει κάποιος λεφτά και καριέρα, αν πάει μακριά, αλλά μέχρι να γυρίσει μπορεί να βρεθεί ένας sphinxgr που δεν το ενδιαφέρουν τα λεφτά και η καριέρα, και να γεμίσει τα κενά της γυναίκας! Πόσο μάλλον αν η γυναίκα είναι και μια χαρά. Έτσι στο τέλος δεν θα έχει ούτε γυναίκα, ούτε παιδιά! Για τα πάντα υπάρχει ένα κόστος. Θέμα προσωπικών προτεραιότητων είναι τα πάντα. *στα παιδιά δεν στέκομαι, γιατί θεωρώ αυτονόητο πως θέλουν τους γονείς τους και όχι λεφτά. Ενώ θεωρώ παράλληλα απαράδεκτο να κάνει ο ένας τα γούστα του εις βάρος του άλλου και ο άλλος να μεγαλώνει τα παιδιά. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από sphinxgr 1
mp123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Παρα πολυ μακρυα. αυτο κανω 20 χρονια.δεν εχω θεμα να λειπω αρκει η οικογενεια να εχει τα παντα. 2
SB_1957 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Αυτό πρέπει να το συζητήσεις με τη γυναίκα σου κατά πόσο είναι πρόθυμη να ανταπεξέλθει στην νέα κατάσταση. Κι εμείς είμασταν χώρια 3 χρόνια, Θεσσαλονίκη η μάνα με τα παιδιά, Αθήνα ο μπαμπάς, καθώς δεν είμασταν σίγουροι πώς θα εξελισσόταν η κατάσταση. Όταν όμως καταλήξαμε ότι επαγγελματικά έπρεπε να μείνουμε Αθήνα τότε ενώθηκε η οικογένεια! Αλλά και όταν είμασταν μαζί, είτε στη Θεσσαλονίκη, είτε στην Αθήνα, με τα ωράρια που είχαμε και οι δύο βλεπόμασταν ελάχιστα. Όμως όταν είμασταν σπίτι, ασχολούμασταν μόνο με τα παιδιά και τίποτε άλλο! Οι δουλειές του σπιτιού γίνονταν αφού βάζαμε για ύπνο τα παιδιά και ας ξημερωνόμασταν για να τελειώσουμε και εννοείται ότι είχαμε ξεχάσει νυχτερινές εξόδους για διασκέδαση. Μόνο ΣΚ καμιά εκδρομή, κινηματογράφο/θέατρο, λούνα παρκ, ταβέρνα κ.λπ. και πάντα με τα παιδιά. Αλλά η σχέση μας ήταν και παραμένει άριστη, τα παιδιά μας και όταν ήταν μικρά και στην εφηβεία αντιμετώπισαν την κατάσταση με κατανόηση καθώς συζητούσαμε τα πάντα και εξηγούσαμε τα πάντα για τους λόγους που μας ανάγκασαν να ζούμε έτσι για τόσο πολύ καιρό! Όλη αυτή η ταλαιπωρία δεν ήταν χωρίς αντίκρυσμα. Η καριέρα απογειώθηκε, με πολύ καλά λεφτά που μας πρόσφεραν όχι μόνο μια άνετη ζωή αλλά και τη δυνατότητα να σπουδάσουν τα παιδιά ό,τι ήθελαν, όπου ήθελαν χωρίς το οικονομικό άγχος. Αυτή η οδύσσεια μας έδεσε περισσότερο και βοήθησε τα παιδιά να καταλάβουν ότι τα καλά κόποις κτώνται και δεν χαρίζονται! Δεν στερήθήκαν τίποτε, χωρίς να τα κακομάθουμε, έμαθαν την αξία του χρήματος και πώς να το διαχειρίζεσαι σωστά, κάτι που τους ωφέλησε πολύ καθώς έφυγαν πολύ νωρίς στο εξωτερικό, όπου τα πηγαίνουν περίφημα, τόσο επαγγελματικά όσο και στις κοινωνικές και προσωπικές τους σχέσεις. 12
Papakaliati Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Que sera sera είπε Πόσο μακριά από την οικογένεια σας θα πηγαίνατε για μια καλή θέση εργασίας; Έκλεισα συνεντευξη για μια πολυ senior θεση τον άλλο μηνα, αλλά ειναι 7 ωρες απο το σπιτι και προφανώς θα πρεπει να μένω εκτός οικείας - ακομα και part time - 2-3 βδομαδες το μηνα. Από την μιά είναι σημαντική θέση απο απόψεως career progression, από την άλλη πόσο θα αντέξουμε; Δεν θα το έκανα. Ο λόγος, φαντάζομαι,που πήγατε εξωτερικό, είναι για να μπορειται να έχετε μια ανεση. Βέβαια η μεγαλύτερη έντσταση μου, ειναι ότι γεγονός ότι παίρνεις μια πιο senior, όπως ανέφερες θέση χωρίς τις αντίστοιχες απολαβές. Δεν μπορώ να σκεφτώ να αλλάζα δουλειά, χωρίς να πάρω τουλάχιστον 10 με 15% αύξηση, πόσο μάλλον άμα συνοδεύεται με τέτοιες θυσίες. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από Papakaliati 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Νομίζω ότι αυτές τις αποφάσεις πρέπει να τις παίρνει κάποιος μόνος του ή συζητώντας με την οικογένειά του και όχι ρωτώντας σε φόρουμ.
bilya Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Que sera sera είπε με αυτοκινητο. απο αγγλια σε βορειο σκωτια. δεν με στελνουν ειναι αλλη εταιρια τι εστί βόρεια Σκωτία ? Να γυρνάς τα σ-κ δεν το σκέφτεσαι. Επίσης επιλογή τρένου/αεροπλάνου?
giwfys Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Εξαρταται. Αν ειναι λιιιγο καλυτερα , οχι δεν θα πηγαινα. Αν ειναι θεση που θα μου αλλαξει την ζωη επαγγελματικα (once in a lifetime ευκαιρια) ναι θα το εκανα . 1
ELTASSOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Αν περνας καλα με την ποικογενεια και οικονομικα τα βολευεις μεινε εκει που εισαι. Αν θελεις βελτιωση θεσης χαξε κοντα στην οικογενεια. Δεν χαθηκαν οι δουλειες.
Que sera sera Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 6 hours ago, ELTASSOS said: Αν περνας καλα με την ποικογενεια και οικονομικα τα βολευεις μεινε εκει που εισαι. Αν θελεις βελτιωση θεσης χαξε κοντα στην οικογενεια. Δεν χαθηκαν οι δουλειες. οι συγκεκριμενου ειδους ειναι ελαχιστες και θενε ολες ή προυπηρεσια σε αντιστοιχη θεση ή γνωριμιες ( ή και τα δυο) επειδη ειναι Up north αυτος που ειχε παρει την θεση πριν 6 μηνες για καποιο λογο εφυγε. Η θεση ξαναβγηκε, αυτη τη φορα με σημειωση οτι δεχονται part timers . Την βλεπω σαν 1-2 χρονια commitment ωστε μετα να παμε για αλλα ( ή και για το γαμωτο, να πω οτι την εβαλα στο cv μου) τες πα, οπως ειπατε δεν θα βρω στο παντα φιλικο insomnia την λυση, απλως τον πονο μου λεω
Nik01 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Και εγώ εξωτερικό είμαι. Πας να ζήσεις εκεί μακριά από την οικογένεια για κάνα 6μηνο και μετά βρίσκεις σπίτι και τους φέρνεις εκεί.Να δεις και αν σου αρέσει η ζωή σε αυτήν την πόλη που θα πας.Δεν είναι μόνο τα λεφτά. Αφού έτσι κι αλλιώς με αυτά που παίρνεις βγαίνεις.
bilya Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Que sera sera είπε οι συγκεκριμενου ειδους ειναι ελαχιστες και θενε ολες ή προυπηρεσια σε αντιστοιχη θεση ή γνωριμιες ( ή και τα δυο) επειδη ειναι Up north αυτος που ειχε παρει την θεση πριν 6 μηνες για καποιο λογο εφυγε. Η θεση ξαναβγηκε, αυτη τη φορα με σημειωση οτι δεχονται part timers . Την βλεπω σαν 1-2 χρονια commitment ωστε μετα να παμε για αλλα ( ή και για το γαμωτο, να πω οτι την εβαλα στο cv μου) τες πα, οπως ειπατε δεν θα βρω στο παντα φιλικο insomnia την λυση, απλως τον πονο μου λεω απο περιέργεια τι εννοείς up north? up north ειναι το thurso κ το wick. Αν εννοείς Aberdeen, Inverness τσεκαρε αεροπλάνο ή τρένο. Συνάδελφος κατεβαίνει Μάντσεστερ καθε σκ απο Aberdeen.
archer100 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Αναλογως και την ηλικια των παιδιων. Αν εχεις 'χορτασει' την παιδικη τους ηλικια και ειναι πχ 15-16 δηλαδη σε 2-3 χρονια θα εχουν φτερουγισει, τοτε μπορεις να κανεις πιο ευκολα την κινηση απ οτι αν ειναι 2 χρονων και θες να τα χαρεις
Que sera sera Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 14 minutes ago, bilya said: απο περιέργεια τι εννοείς up north? up north ειναι το thurso κ το wick. Αν εννοείς Aberdeen, Inverness τσεκαρε αεροπλάνο ή τρένο. Συνάδελφος κατεβαίνει Μάντσεστερ καθε σκ απο Aberdeen. western isles
bilya Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Que sera sera είπε western isles ο Χριστός κ η μανα του. Πως το βγαλες 7 ώρες ακριβώς? 6+ ειναι απο Γλασκώβη το uig + ποση ώρα το ferry. Δεν θα την παλέψεις τον χειμώνα. ΜΗΝ το κάνεις. edit: μόνη επιλογή τα ελικοφόρα απο Γλασκώβη. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από bilya 3
Vagosman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 14/9/2019 στις 2:39 ΜΜ, Que sera sera είπε τα λεφτα ειναι τα ιδια, η θεση ειναι πιο senior , οποτε μετα θα μπορω να ψαχνω αντιστοιχη θεση με περισσοτερα λεφτα πισω στην αγγλια ( π.χ στα καθηκοντα της θεσης ειναι συζητησεις/ενημερωση με βουλευτες και 1-2 φορες το χρονο με τον/την υπουργο) Δεν έκλεισε η βουλή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα