Que sera sera Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Πόσο μακριά από την οικογένεια σας θα πηγαίνατε για μια καλή θέση εργασίας; Έκλεισα συνεντευξη για μια πολυ senior θεση τον άλλο μηνα, αλλά ειναι 7 ωρες απο το σπιτι και προφανώς θα πρεπει να μένω εκτός οικείας - ακομα και part time - 2-3 βδομαδες το μηνα. Από την μιά είναι σημαντική θέση απο απόψεως career progression, από την άλλη πόσο θα αντέξουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Horn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Que sera sera είπε Πόσο μακριά από την οικογένεια σας θα πηγαίνατε για μια καλή θέση εργασίας; Έκλεισα συνεντευξη για μια πολυ senior θεση τον άλλο μηνα, αλλά ειναι 7 ωρες απο το σπιτι και προφανώς θα πρεπει να μένω εκτός οικείας - ακομα και part time - 2-3 βδομαδες το μηνα. Από την μιά είναι σημαντική θέση απο απόψεως career progression, από την άλλη πόσο θα αντέξουμε; Φιλε μου δεν υπαρχει standard απαντηση σε αυτο που ρωτας,βαζεις κατω τα αρνητικα και τα θετικα και κρινεις μονος σου.Τις περισσοτερες φορες κατι χανουμε και κατι κερδιζουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Και γιατί δεν νοικιάζεις στην περιοχή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Que sera sera Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, ikaruga24 said: Και γιατί δεν νοικιάζεις στην περιοχή; μα κατι θα νοικιασω αν παω/με παρουν, απλως δεν προκειται να ερθει και η οικογενεια μαζι ( σχολεια, υποχρεωσεις, κοινωνικη ζωη κλπ) Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από Que sera sera 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Que sera sera είπε Πόσο μακριά από την οικογένεια σας θα πηγαίνατε για μια καλή θέση εργασίας; Έκλεισα συνεντευξη για μια πολυ senior θεση τον άλλο μηνα, αλλά ειναι 7 ωρες απο το σπιτι και προφανώς θα πρεπει να μένω εκτός οικείας - ακομα και part time - 2-3 βδομαδες το μηνα. Από την μιά είναι σημαντική θέση απο απόψεως career progression, από την άλλη πόσο θα αντέξουμε; Oσο χρειάζεται.Εγώ έφυγα απο Ελλάδα για Αγγλία και άφησα την σύζυγο μόνη της για ένα καλύτερο κοινό μέλλον.Επιστρέφω Ελλάδα κάθε 2 με 3 μήνες για 2 εβδομάδες.Και αν ήταν διαφορετική η δουλειά θα την έφερνα Αγγλία.Ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από Ukforthemoment 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NewProject Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, Que sera sera είπε Πόσο μακριά από την οικογένεια σας θα πηγαίνατε για μια καλή θέση εργασίας; Έκλεισα συνεντευξη για μια πολυ senior θεση τον άλλο μηνα, αλλά ειναι 7 ωρες απο το σπιτι και προφανώς θα πρεπει να μένω εκτός οικείας - ακομα και part time - 2-3 βδομαδες το μηνα. Από την μιά είναι σημαντική θέση απο απόψεως career progression, από την άλλη πόσο θα αντέξουμε; 7 ώρες με τι; Που σε στέλνουν και που είσαι τώρα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιαούρτι Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Oσο χρειάζεται.Εγώ έφυγα απο Ελλάδα για Αγγλία και άφησα την σύζυγο μόνη της για ένα καλύτερο κοινό μέλλον.Επιστρέφω Ελλάδα κάθε 2 με 3 μήνες για 2 εβδομάδες.Και αν ήταν διαφορετική η δουλειά θα την έφερνα Αγγλία.Ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά. εγώ δε νομίζω να έκανα κάτι τέτοιο. Mάτια που δε βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται Βέβαια κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και όπως είπες, τα ζυγίζεις, Λόγω απόστασης την έχω πατήσει και με σχέσεις, 2 φορές κιόλας, Από την άλλη είναι ένας καλός τρόπος να τεστάρεις κάποια πράγματα. Και στην περίπτωση μου μάλλον ό,τι έγινε ήταν προς όφελος μου στο τέλος 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Que sera sera Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 6 minutes ago, NewProject said: 7 ώρες με τι; Που σε στέλνουν και που είσαι τώρα; με αυτοκινητο. απο αγγλια σε βορειο σκωτια. δεν με στελνουν ειναι αλλη εταιρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 ουδεν μονιμοτερον του προσωρινού αν δεν ειχα παιδια θα πηγαινα, αν ειχα οχι. Για τα παιδια, οχι για μένα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archer100 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 7 ωρες δεν ειναι τοσο τραγικα, αν αξιζει η θεση εργασιας. Ουτως η αλλως το κανεις για το καλυτερο ολων, οχι μονο για τον εαυτο σου Αν υπαρχουν και εναλλακτικες (λιγοτερος χρονος με τρενο η αεροπλανο) μπορεις να επισκεπτεσαι συχνα το σπιτι σου τα Σαββατοκυριακα η/και πολλα τριημερα, με καμια αδεια κολλημενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, Que sera sera είπε με αυτοκινητο. απο αγγλια σε βορειο σκωτια. δεν με στελνουν ειναι αλλη εταιρια Πόσα παραπάνω χρηματα θα παίρνεις; Αφού φτιάξατε μια φορά την ζωή σας στο εξωτερικό θα είναι πιο ευκολο τωρα αφού απλά αλλάζετε περιοχή,γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση tsofras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Σαν παιδί με πατέρα καπετάνιο που τον έβλεπα 2 μήνες τον χρόνο μπορώ να πω ότι δεν θα έφευγα από κοντά τους ούτε ημέρα. Καλά τα λεφτά και η καριέρα αλλά τα παιδία θέλουν τους γονείς δίπλα τους και όχι τα λεφτά τους Οπότε εγώ θα εμένα με την οικογένειά μου ή θα τους έπαιρνα μαζί 45 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Que sera sera Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, Ukforthemoment said: Πόσα παραπάνω χρηματα θα παίρνεις; Αφού φτιάξατε μια φορά την ζωή σας στο εξωτερικό θα είναι πιο ευκολο τωρα αφού απλά αλλάζετε περιοχή,γνώμη μου. τα λεφτα ειναι τα ιδια, η θεση ειναι πιο senior , οποτε μετα θα μπορω να ψαχνω αντιστοιχη θεση με περισσοτερα λεφτα πισω στην αγγλια ( π.χ στα καθηκοντα της θεσης ειναι συζητησεις/ενημερωση με βουλευτες και 1-2 φορες το χρονο με τον/την υπουργο) Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από Que sera sera 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Τη γυναίκα θα άντεχα να την άφηνα πίσω, άλλωστε χρειάστηκε να το ζήσουμε (αυτή Σάμο εγώ Σαλόνικα) για 2 χρόνια. Απ' τη στιγμή που κάνεις βήμα μπροστά στην καριέρα αξίζει. Αλλά αν υπάρχουν παιδιά το πράγμα αλλάζει. Δε θα έφευγα που να μ έκαναν διευθυντή από κλητήρα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Que sera sera είπε μα κατι θα νοικιασω αν παω/με παρουν, απλως δεν προκειται να ερθει και η οικογενεια μαζι ( σχολεια, υποχρεωσεις, κοινωνικη ζωη κλπ) Α φίλε μου τότε δεν θα έκανα σίγουρα το βήμα. Πολύ κακό για το τίποτα. Είτε θα αποφασίσεις να πάτε όλοι μαζί σε νέο σπίτι ή θα κάνεις τη δουλειά σου στην περιοχή που βρίσκεσαι. Δεν είναι μικρά πράγματα αυτά. Ειδικά αν υπάρχει τώρα κάποιο "πρόγραμμα" στη ζωή σας σαν οικογένεια τότε σε καμία περίπτωση να χαλάσεις αυτήν την ισορροπία για δουλειά. Αν μη τι άλλο στην Αγγλία οι δόκιμες ευκαιρίες σου είναι πάρα πάρα πολλές. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα