hdonoblepsias Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Έχω μια σελίδα σχετικά με μία υπηρεσία που παρέχω στο στυλ giannakopoulos.gr και έχω πολύ καλό seo, βγαίνω στο πολύ καλά στην κορυφή του google, πολύ καλά στο google bussiness, έχω κριτικές κλπ. Επίσης έχω φτιάξει και σελίδες fb,youtube με το giannakopoulos.gr. Καθώς και email [email protected] Τώρα όμως επειδή "επεκτείνομαι" και με άλλους συνεργάτες, αλλά κυρίως επειδή δεν μου αρέσει πλέον σαν brand να χρησιμοποιώ το ονομα μου, έχω πάρει ένα domain αντιπροσωπευτικό της δουλειάς μου και θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό? Φοβάμαι όμως ποιο το κόστος για το SEO που έχω χτίσει? Ποια λύση θα μου προτείνατε? *Το site που έχω μέχρι στιγμής μου αρέσει πάρα πολύ και δεν θέλω να αλλάξω κάτι σε κείμενο και σχεδιαστικά.
filip123go Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Απ όσο ξέρω χάνεις το SEO. Και πρέπει να δώσεις μετά κάποια χρήματα σε διαφήμιση για να ανέβει. Επίσης, αν έχεις εξωτερικούς συνεργάτες στο σαιτ, μην τους ενημερώσεις τελευταία στιγμή ότι θα αλλάξεις domain.
StigmaX Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Αν στήσεις σωστά τα redirect σου θα χάσεις σίγουρα rankings στην αρχή αλλά στην συνέχεια θα επανέλθεις κοντά στα επίπεδα τα οποία ήσουν. Η άλλη επιλογή είναι αφήνεις το σάιτ σου ως έχει, και βαζεις έναν pop up η κάτι ότι μεταφέρθηκε η σελίδα και να το πατάει ο χρήστης για να μεταφερθεί. Όταν κάνεις της έρευνα σου αναλυτικά για το πώς θα γίνει η μεταφορά την κάνεις. Αλλά γενικά, η αλλαγή domain ποτέ δεν είναι καλή ιδέα. Ότι και να πούμε εδω, ότι και να διαβάσεις, είναι απλά θεωρία, και ποτέ κανένας δεν είναι 100% σίγουρος για το που θα σε κατατάξει η g.
hdonoblepsias Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Καταλαβα. Κατι αλλο που σκεφτηκα, αλλα δεν ξερω αν ειναι εξυπνος τροπος, ειναι να φτιαξω ενα δευτερο site (με facebook page, youtube, google bussiness) με το νεο domain. Στην ουσια θα φτιαχνω και θα προωθω οσο καλυτερα μπορω 2 sites. Θα πειραματιζομαι ομως διαφορετικα στο καθενα να δω τι εχει καλυτερη απηχηση. θεωρειτε καλη τη ιδεα να εχω 2 site, που στην ουσια θα ειναι σαν ανταγωνιστικα? δεν ειναι μ...κια ομως που θα εχουν ιδιο τηλ?
StigmaX Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, hdonoblepsias είπε Καταλαβα. Κατι αλλο που σκεφτηκα, αλλα δεν ξερω αν ειναι εξυπνος τροπος, ειναι να φτιαξω ενα δευτερο site (με facebook page, youtube, google bussiness) με το νεο domain. Στην ουσια θα φτιαχνω και θα προωθω οσο καλυτερα μπορω 2 sites. Θα πειραματιζομαι ομως διαφορετικα στο καθενα να δω τι εχει καλυτερη απηχηση. θεωρειτε καλη τη ιδεα να εχω 2 site, που στην ουσια θα ειναι σαν ανταγωνιστικα? δεν ειναι μ...κια ομως που θα εχουν ιδιο τηλ? Μπορείς να φτιάξεις ένα VOIP phone για να είναι ξεχωριστή η δεύτερη εταιρεία. Και όχι δεν είναι κακό να έχεις μια η και δύο ανταγωνιστικές ιστοσελίδες. Όλοι οι μεγάλοι το κάνουν. Πχ booking.com, Expedia κτλ, έχουν από τρία τέσσερα brand έκαστος. Το Facebook έχει το ινσταγκραμ κτλ κτλ. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από StigmaX
hdonoblepsias Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, StigmaX είπε Μπορείς να φτιάξεις ένα VOIP phone για να είναι ξεχωριστή η δεύτερη εταιρεία. Φιλε πριν διαβασω το μηνυμα σου, αυτο εκανα 😂 Εκανα σε μια σελιδα με παγιο 6,20€ / μηνα + φπα για νουμερο στυλ 211.......... και εχει συστημα με οδηγο. Πατηστε 1, πατηστε 2 κλπ... δεν ξερω αν ειναι καλη η τιμη γιατι χαθηκα λιγο στις αλλες σελιδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα