Dark_Nightfall Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, hp8 είπε Ίσως και μπιλιοφοροι Συνήθως όταν είσαι σταματημένος και κάνεις ελιγμούς (πχ παρκάρισμα) και ακούς κλακ κλακ κλακ δείχνει μπιλιοφόρο. 7 ώρες πριν, JohnConstantine είπε Αγορασα V40 της Έκο. Ζήτησα το καλύτερο τους. Νομίζω έκανα καλά η λάθος; Λάδια ΜΟΝΟ με βάση το manual και όχι ότι προτείνει ο μηχανικός από τα Lidl.
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Dark_Nightfall είπε Συνήθως όταν είσαι σταματημένος και κάνεις ελιγμούς (πχ παρκάρισμα) και ακούς κλακ κλακ κλακ δείχνει μπιλιοφόρο. Oταν στρίβεις το τιμόνι προς μια κατευθυνση ,πχ δεξιά και ακούς κλακ κλάκ απο την αριστερή ρόδα τότε ναι είναι μπιλιοφόρος.
Dark_Nightfall Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Oταν στρίβεις το τιμόνι προς μια κατευθυνση ,πχ δεξιά και ακούς κλακ κλάκ απο την αριστερή ρόδα τότε ναι είναι μπιλιοφόρος. Αυτό εννοούσα.
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Dark_Nightfall είπε Αυτό εννοούσα. Το ξέρω απλά το ανέπτυξα λίγο ακόμα.Αλλά ο ποιητης δεν έχει και μεγάλη σχέση με το αντικείμενο απο ότι φαίνεται και δεν βρίσκει και άτομο να ασχοληθεί σοβαρά ,μπλέξιμο
Dark_Nightfall Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Το ξέρω απλά το ανέπτυξα λίγο ακόμα.Αλλά ο ποιητης δεν έχει και μεγάλη σχέση με το αντικείμενο απο ότι φαίνεται και δεν βρίσκει και άτομο να ασχοληθεί σοβαρά ,μπλέξιμο 👍 1
christopher0016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, JohnConstantine είπε Καλημέρα σε όλους. Δευτέρα θα πάω το αμάξι σε ένα συνεργείο (ξανά) για να δω τι έχει ακριβώς. Μιλάμε για Hyundai atos prime 2002 μοντέλο Το προβλημα έχει ως εξής: Όταν ζοριστεί ακούγεται ένα κρα κρα κρα κρα. Αυτό θα γίνει σε οτιδήποτε έχει σχέση με ανηφόρα η ευθεία όταν δεν έχει τις ανάλογες στροφές κατά την διάρκεια που θα αλλάξω ταχύτητα και θα πατήσω γκάζι. Δεν ακούγεται μόνο όταν το παω λίγο πιο γρήγορα. Όταν το είχα πάει μου είχε πει ο εκάστοτε μηχανικός δεν μπορώ να στο πειράξω διότι δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα και μου είπε ότι δεν μπορω να αλλάξω κάτι αν δεν είναι με σιγουριά. Εχθές όμως το παράκανε. Εννοείται θα τον πάω σε άλλον μιας και δεν είμαι από εδώ (Ρόδος σεζόν). Πάει σε κανενός το μυαλό για το τι μπορεί να έχει; Είμαι ανάμεσα σε συμπλέκτη και μπεκ με όσα διάβασα. Ρωτάω πιο πολύ διότι δεν έχω ιδέα και να μην με πιάσουν λαλακα 😁 Στο αμάξι άλλαξα στα 120.000 ιμάντες και τους 3. Τώρα έχει 122.000. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συμπλέκτης δύσκολο να είναι έτσι όπως τα περιγράφεις και μπεκ επίσης. Πιο πιθανό είναι βάση μηχανής Πήγαινε και σε άλλο μάστορα εάν δεν μπορεί αυτός να βρει το πρόβλημα
gia_nnis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Oταν στρίβεις το τιμόνι προς μια κατευθυνση ,πχ δεξιά και ακούς κλακ κλάκ απο την αριστερή ρόδα τότε ναι είναι μπιλιοφόρος. 8 ώρες πριν, JohnConstantine είπε Από κάτω από την μηχανή ακούγεται προς τα δεξιά αν δεν κάνω λάθος Απλα αν ηταν μπιλιοφορος ο θορυβος ακουγεται ξεκαθαρα απο τον τροχο.. Ts οταν κανεις κυκλους ανοιξε καποια στιγμη και τα παραθυρα μηπως καταλαβεις καλυτερα..
primeragt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 14/9/2019 στις 11:43 ΠΜ, JohnConstantine είπε Καλημέρα σε όλους. Δευτέρα θα πάω το αμάξι σε ένα συνεργείο (ξανά) για να δω τι έχει ακριβώς. Μιλάμε για Hyundai atos prime 2002 μοντέλο Το προβλημα έχει ως εξής: Όταν ζοριστεί ακούγεται ένα κρα κρα κρα κρα. Αυτό θα γίνει σε οτιδήποτε έχει σχέση με ανηφόρα η ευθεία όταν δεν έχει τις ανάλογες στροφές κατά την διάρκεια που θα αλλάξω ταχύτητα και θα πατήσω γκάζι. Δεν ακούγεται μόνο όταν το παω λίγο πιο γρήγορα. Όταν το είχα πάει μου είχε πει ο εκάστοτε μηχανικός δεν μπορώ να στο πειράξω διότι δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα και μου είπε ότι δεν μπορω να αλλάξω κάτι αν δεν είναι με σιγουριά. Εχθές όμως το παράκανε. Εννοείται θα τον πάω σε άλλον μιας και δεν είμαι από εδώ (Ρόδος σεζόν). Πάει σε κανενός το μυαλό για το τι μπορεί να έχει; Είμαι ανάμεσα σε συμπλέκτη και μπεκ με όσα διάβασα. Ρωτάω πιο πολύ διότι δεν έχω ιδέα και να μην με πιάσουν λαλακα 😁 Στο αμάξι άλλαξα στα 120.000 ιμάντες και τους 3. Τώρα έχει 122.000. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Εισαι σιγουρος οτι οταν το πας λιγο πιο γρηγορα δεν ακουγεται? Μηπως ο ηχος αλαζει χρεια σε πιο ψιλη που χανεται μαζι με τον υπολοιπο θορυβο απο το μοτερ?
jimzak Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ από την περιγραφή, μάλλον σε "πειρακια" πάει μυαλό μου. 1
alkis13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τίποτα δε παθαίνει, και να πάθει ειναι παμφηνη η συντήρηση του και ακόμα και ο πιο ατζαμής μηχανικός ξέρει να το φτιάξει γιατί είναι το πιο απλό αυτοκίνητο. Μιλάς για ένα αυτοκίνητο (παπάκι με μεταλλικό πλαίσιο καλύτερα) που βγάζει εύκολα εκατομμύριο χιλιόμετρα με ένα κινητήρα. Εάν δεν υπήρχε η ανάγκη για το " ελαφρώς μεταχειρισμένο ιδιώτη " και είχαν τα πραγματικά χιλιόμετρα θα είχε πάρει βραβείο Guinness η Hyundai. Όσο για το κρακ κρακ, πήγαινε να σου βιδώσουν σωστά βάση μοτέρ και σασμάν και όλα θα είναι εντάξει. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από alkis13
Fubar.gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Στο δικό μου atos ο θόρυβος ηταν επειδή φαγωθηκε το καρε του στροφάλου και επαιζε η τροχαλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα