Προς το περιεχόμενο

BlitzWolf® BW-S6 QC3.0+2.4A 30W Dual USB Charger , @Banggood, 7.88€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zerg13 είπε

Στα 30watt αυτο το BW της προσφορας , μπορω να βαλω ipad κ powerbank μαζι, ή θα καψω τιποτα; Σε ποια θυρα θα μπει το ipad στην απλη ή την QC;

Εάν συζητάμε για 2 μη qc συσκευές-θεωρητικα- θα τις φορτίζει για πλάκα, εφόσων το max που θα μπορουσαν να τραβήξουν θα ήταν ~ 23watt.

• Confused 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 16/9/2019 στις 5:11 ΜΜ, @topos είπε

Με αφορμή το συγκεκριμένο thread ξαναμπήκα στο ψάξιμο κ τον παραγγειλα εχθές το βράδυ που είχε βγει σε προσφορά στα ~14 ευρώ μαζί με ("διπλό") καλώδιο type c/micro.

Όντως δεν παίζουμε reviews πέρα από ένα λανθασμένο clopypaste (έχει το όνομα στο video αλλά γίνετε review αλλού μοντέλου)

Έχει ένα κάρο φθηνότερους με 3-4 ports το AliExpress αλλά επειδή θα φάει σίγουρα ζόρι είπα να δώσω κάτι παραπάνω για να δω το κεφάλι μου -σχετικα- ήσυχο.

Επιπλεων είναι ο μόνος που δίνει 30watt κ που ειναι μαζεμένος κ μπαίνει απευθειας στην μπριζα.Καποιοι φθηνιαρηδες αναφέρανε 18watt αλλά κ για αυτό διατηρώ επιφυλάξεις.

Ελπίζω να βγει οκ γιατί μέχρι τώρα κουβαλούσα πολυμπριζο με 4-5 φορτιστές.

Παρελαβα πριν μερικες μερες τον BW-PL5.

Σε δοκιμες με "wattομετρο" οντως τραβαει 35watt απο την μπριζα(αν κ αναφερει max 30 πανω).

Με 4 συσκευες με αρκετη χωρητικοτητα (~24000mah συνολικα) ζεσταθηκε αισθητα με ambient ~22c οποτε κατακαλοκαιρο πιθανων να τον ειχα κ λιγο αγχος.

Το qc 3.0 δουλευει μια χαρα με xiaomi κινητα.

Το μεγαλυτερο μειονεκτημα για μενα το χαζο μπλε led που μενει μονιμα αναμενο κ τραβαει 2 watt

Υ.Γ Ετσι απο απορια πηρα κ εναν αντιστοιχο φθηνιαρικο των 3 ευρω για να τσεκαρω διαφορες+ εναν usb μετρητη.Εχει γουστο να ειναι ιδιοι..

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, @topos είπε

Το μεγαλυτερο μειονεκτημα για μενα το χαζο μπλε led που μενει μονιμα αναμενο κ τραβαει 2 watt

2 watts για 1 led είναι υπερβολικά μεγάλη κατανάλωση. Πιστεύω κάτι άλλο θα είναι, χωρίς να είμαι ηλεκτρολόγος.

Δημοσ.

Πήρα και εγώ έναν,thanks ts.

Παρεμπιπτόντως,έχω πάρει και τον TP-LINK UP525 από την προσφορά του eshop.Μέχρι 3 συσκευές ταυτόχρονα μπορεί να φορτίσει αξιοπρεπώς,αν βάλεις παραπάνω η απόδοση του πέφτει κατακόρυφα.Οι υπόλοιπες 2 θύρες είναι μάλλον χρήσιμες μόνο για το μεγάλο του αδερφάκι στα 40W.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...