Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρησιμοποιώ το τελευταίο χρονικό διάστημα ως δεύτερη οθόνη μια viewsonic 17άρα καθαρά για να βλέπω δευτερεύοντα αρχεία (π.χ καταλόγους ανταλλακτικών σε  pdf και να δουλεύω σε excel ή ο μικρός να παίζει LOL και στην 2η να βλέπει βιντεο κλιπ στο youtube).

Επειδή όμως η οθόνη δεν είναι δικά μου αναγκάζομαι να την επιστρέψω και αποφάσισα την αγορά μιας δεύτερης οθόνης (μεταχειρισμένης) που θα συμπληρώσει την πρώτη μου (10ετίας Dell 2209WA). 

Όσο όμως ψάχνω τις αγγελίες όμως διαπιστώνω πόσο πίσω έχω μείνει σε κύρια οθόνη και σκέφτομαι να αγοράσω τελικά μια μεταχειρισμένη από 22" έως 24" με budget αυστηρά 70 € και να την χρησιμοποιήσω ως κύρια και την 2209WA να την έχω ως δεύτερη.

Διαβάζοντας όμως περί οθονών βρήκα κάποιους όρους που δεν τους ήξερα (flicker free, comfort view, eye care κλπ). Κάποιες (ελάχιστες) μεταχειρισμένες οθόνες τα υποστηρίζουν και ανταποκρίνονται στο budget, η συντριπτική πλειοψηφία όμως δεν το υποστηρίζει.

Στην 2209WA που την χρησιμοποιώ τόσα χρόνια δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα (ενοχλήσεις κλπ).

Η ερώτησή μου λοιπόν είναι  

Από την τυχόν εμπειρία σας με flicker free οθόνες ,αξίζει να "κυνηγάω" μόνο τέτοιου τύπου μεταχειρισμένες οθόνες ή το flicker free , blue light κλπ είναι ένα κόλπο marketing οπότε να το αγνοήσω και να κοιτάζω και μεταχειρισμένες οθόνες με PWM ;

Επεξ/σία από yiankap
  • Moderators
Δημοσ.

Όταν το budget είναι τόσο περιορισμένο κοιτάς και διαλέγεις αυτό που θεωρείς είναι το καλύτερο vfm στα λεφτά, δεν υπάρχει περίπτωση στα λεφτά που κοιτάς να τα βρεις όλα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην βρεις και κανένα από αυτά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...