Προς το περιεχόμενο

iPhone 11 ή iPhone XS - Max???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ktf είπε

Κοίτα, ακόμα και αν βγάλουμε από την εξίσωση την ανάλυση οθόνης μεταξύ XR και XS, πάλι το θέμα της οθόνης παίζει ρόλο. Το XR εκτός από το (λίγο) μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης, έχει και μεγαλύτερα μπέζελ! Το αποτέλεσμα είναι να είναι αρκετά πιο φαρδύ στο χέρι και να μην βολεύει τόσο.

Πιστεύω ότι αν το XR και το XS είχαν αντίστροφα μεγέθη σαν συσκευές, πολύ περισσότερος κόσμος θα προτιμούσε το XR. Εγώ προσωπικά σίγουρα θα διάλεγα το μικρότερο μέγεθος και ας έχανα σε ανάλυση και κάμερα. Το μόνο που θα ζήλευα θα ήταν τα μαύρα του OLED, αλλά και αυτό θα το αντάλλαζα άνετα με την μεγαλύτερη μπαταρία που προσφέρει το XR.

Με τα 11 και 11 Pro είναι η ίδια ιστορία. Όσοι έχουν μικρά χέρια θα προτιμήσουν το Pro, όσοι δεν έχουν τέτοιο θέμα θα πάνε είτε στο 11, είτε στο 11 Pro Max αν το σηκώνει το budget τους.

Εμένα με βλέπω με το 11 Pro γιατί ένα χρόνο τώρα με το Samsung S9, κατάλαβα πόσο περισσότερο μου αρέσει το iOS σαν λειτουργικό.

Αυτή η χρονιά γενικά (όπως και η προηγούμενη) δεν είναι η καλύτερη για αναβάθμιση. Όσοι μπορούν ας περιμένουν τα μοντέλα του 2020 που λέγεται ότι θα έχουν ουσιαστικές αλλαγές.

Αυτο που παιζει περισσοτερο ρολο ειναι τα παραπανω χρηματα που ζηταει το 11pro ή και το XS day one.

Το XR δεν το προτιμησαν οι περισσοτεροι για την ελαφρως μεγαλυτερη οθονη ή τα πιο μεγαλα bezel.Για την χαμηλοτερη τιμη το προτιμησαν.

Δες στην πραξη το XS τι προτιμηση απο τον κοσμο ειχε ολως τυχαιως λογω της μεγαλης του τιμης

https://www.cnet.com/news/iphone-xr-topped-all-other-phones-in-the-first-half-of-2019-report-says/

Και εμενα πχ με ψηνει το 11pro για τους λογους που λες περι οθονης και περιθωρίων,και ειδικα μιας και το pro max ακουγεται οτι ειναι παρα πολυ βαρυ σαν κινητο.

Αλλα εχει και κοντα 400ευρω διαφορα απο το 11 που αν παμε σε μεγαλυτερο μοντελο/χωρο,η διαφορα ανεβαινει ακομα περισσοτερο. Ε λογικο μετα ο αλλος να κοιταζει το απλο 11ρι και οχι το Pro.

Αν ειναι να δωσεις τοσα χρηματα πας μια και καλη στο μεγαλυτερο Max μοντελο.

Και ολως τυχαιως τα παραπανω τα λεω γιατι οπως φαινεται αυτη ειναι και η τωρινη εικονα της αγορας

https://9to5mac.com/2019/09/15/kuo-iphone-11-demand/ 

Οι περισσοτεροι σου λενε οτι''με τα χρηματα του 11pro,αγοραζω το 11ρι με παραπανω χωρο και παιρνω μαζι και ενα iwatch series 4''.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αυτο που παιζει περισσοτερο ρολο ειναι τα παραπανω χρηματα που ζηταει το 11pro ή και το XS day one.

Το XR δεν το προτιμησαν οι περισσοτεροι για την ελαφρως μεγαλυτερη οθονη ή τα πιο μεγαλα bezel.Για την χαμηλοτερη τιμη το προτιμησαν.

Δες στην πραξη το XS τι προτιμηση απο τον κοσμο ειχε ολως τυχαιως λογω της μεγαλης του τιμης

https://www.cnet.com/news/iphone-xr-topped-all-other-phones-in-the-first-half-of-2019-report-says/

Και εμενα πχ με ψηνει το 11pro για τους λογους που λες περι οθονης και περιθωρίων,και ειδικα μιας και το pro max ακουγεται οτι ειναι παρα πολυ βαρυ σαν κινητο.

Αλλα εχει και κοντα 400ευρω διαφορα απο το 11 που αν παμε σε μεγαλυτερο μοντελο/χωρο,η διαφορα ανεβαινει ακομα περισσοτερο. Ε λογικο μετα ο αλλος να κοιταζει το απλο 11ρι και οχι το Pro.

Αν ειναι να δωσεις τοσα χρηματα πας μια και καλη στο μεγαλυτερο Max μοντελο.

Και ολως τυχαιως τα παραπανω τα λεω γιατι οπως φαινεται αυτη ειναι και η τωρινη εικονα της αγορας

https://9to5mac.com/2019/09/15/kuo-iphone-11-demand/ 

Οι περισσοτεροι σου λενε οτι''με τα χρηματα του 11pro,αγοραζω το 11ρι με παραπανω χωρο και παιρνω μαζι και ενα iwatch series 4''.

Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα όσα λες. Απλά για μερικούς (που έχουν μικρά χέρια) το μέγεθος του XS/11 Pro είναι οριακό. Σίγουρα αν μπορείς να κουμαντάρεις το 11άρι, σαν αγορά είναι πολύ καλύτερη.

Μία ακόμα επιλογή είναι να πάρει κάποιος το XS στα ίδια χρήματα που θα έπερνε το 11άρι (https://www.skroutz.gr/s/15809762/Apple-iPhone-XS-64GB.html). 

Δημοσ.

Ναι σου ειπα δυστηχως δεν αξιζει το XS στα χρηματα αυτα.

Περαν της καλυτερης σε αναλυση amoled οθονης(και υψηλοτερης αναλυσης)και το καλυτερο κρατημα,ειναι σε ολα τα αλλα ιδιο και χειροτερο απο το 11ρι(ακομα και στο κοστος επισκευης).

Το σημαντικοτερο αρνητικο του XS ειναι και η παρα πολυ μετρια μπαταρια/αυτονομια του που ειναι και το μεγαλυτερο παραπονο των κατοχων του που διαβαζω καθε φορα.

Δημοσ.

Το 11 παιδιά ανήκει σε άλλη κατηγορία από ότι το χς μαξ και είναι άδικο να το συγκρίνουμε με αυτό επειδή έχει ένα τσιπ που ποτέ κανείς δε θα καταλάβει διαφορά και μια αναβαθμισμένη κάμερα χωρίς ζουμ.

ειναι άδικο κατά τη γνώμη μου.

ειναι ακριβός η ίδια σύγκριση σαν να σύγκρινε κάποιος ένα χ στις 6,5’’ Κ καλύτερη μπαταρία, με το χρ.

απλα δεν υπάρχει σύγκριση λόγο άλλης κατηγορίας τιμής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/9/2019 στις 4:58 ΠΜ, Muscarius είπε

Το 11 παιδιά ανήκει σε άλλη κατηγορία από ότι το χς μαξ και είναι άδικο να το συγκρίνουμε με αυτό επειδή έχει ένα τσιπ που ποτέ κανείς δε θα καταλάβει διαφορά και μια αναβαθμισμένη κάμερα χωρίς ζουμ.

ειναι άδικο κατά τη γνώμη μου.

ειναι ακριβός η ίδια σύγκριση σαν να σύγκρινε κάποιος ένα χ στις 6,5’’ Κ καλύτερη μπαταρία, με το χρ.

απλα δεν υπάρχει σύγκριση λόγο άλλης κατηγορίας τιμής.

Για smartphone μιλαμε αγαπητε,οχι για ρολογια/κοσμηματα.

Ναι οκ το xs max εχει οθοναρα και καλυτερη ποιοτητα κατασκευης λογω stainless steel.

Αλλα

• ειναι ακριβοτερο(ακομα και στις παραπανω σε χωρο εκδοσεις)
  • εχει χειροτερη αυτονομια
  • για αρκετους ειναι αβολο στο χερι(διαστασεις/βαρος)
  • ακριβοτερο κοστος επισκευης σε περιπτωση που πεσει κατω και σου σπασει
  •  χειροτερο τσιπακι
  • χειροτερη κεντρικη καμερα(ultrawide φακος>telephoto)ειδικα σε night mode και πλεον και video
  • εχει λιγοτερες χρωματικες επιλογες(για οσους τους ενδιαφερει η ποικιλια σε χρωματα)
  • Θα παρει 1 εκδοση λιγοτερη
  • χειροτερος οπως φαινεται ηχος
  • Απουσια Wifi6

Οπως βλεπεις εχει πολλα πραγματα τα οποια μπορει να προτιμησει καποιος.

Προσωπικα παντως το XS max με απογοητευσε στην αυτονομια της μπαταριας που την ηθελα καλυτερη,κατι που οπως φαινεται βελτιωσαν στο pro max.

Βεβαια ακομα και αν καποιος το προτιμησει για την ποιοτητα κατασκευης και την Amoled οθονη του ,το XS max παραμενει ενα αριστο κινητο οπως αριστο παραμενει και το Iphone X.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Donfear είπε

Εάν έχεις το xs Max ήδη αξίζει να πας σε 11 αρι απλό;εγώ είμαι σε αυτό το δίλλημα...

Για ποιο λογο να αξιζει?

Σε αυτονομια δεν κερδιζεις πολλα οπως και σε μνημη ram/χωρο/φορτιση.

Στο μονο που κερδιζεις ειναι στην επιπλεον ultra wide καμερα και στο night mode(βεβαια χανεις τον τηλεφακο),α και στο νεο τσιπακι.

Προφανως αν εχεις XS max μονο το Pro Max αξιζει και αυτο κυριως για την μεγαλη μπαταρια που εχει(4000)και την αναβαθμισμενη καμερα(για οποιον τον ενδιαφερει).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Για ποιο λογο να αξιζει?

Σε αυτονομια δεν κερδιζεις πολλα οπως και σε μνημη ram/χωρο/φορτιση.

Στο μονο που κερδιζεις ειναι στην επιπλεον ultra wide καμερα και στο night mode(βεβαια χανεις τον τηλεφακο),α και στο νεο τσιπακι.

Προφανως αν εχεις XS max μονο το Pro Max αξιζει και αυτο κυριως για την μεγαλη μπαταρια που εχει(4000)και την αναβαθμισμενη καμερα(για οποιον τον ενδιαφερει).

Επειδή το xs Max μου έχει πέσει λίγο μεγάλο γιαυτο σκέφτομαι η το 11 η το 11 pro ..το ξέρω ότι το 11 pro είναι ουσιαστική αναβάθμιση αλλά θα χρειαστεί και καμία 400 άρα ακόμα γιαυτο είμαι σε διλλημα

Δημοσ.

Αν δεν σε βολευει σε μεγεθος το Xs max,κοιτα στο απλο XS απλα κανοντας παραχωρηση στην μπαταρια/αυτονομια μεν,αλλα θα γλυτωσεις πολλα χρηματα απο το να πας στο 11pro δε.

Η φυσικα αναμενεις του χρονου τα νεα iphone,αλλα απο τιμες day one θα ειναι μια απο τα ιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...