Muscarius36 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Με δεδομένο ότι η τιμή σαν μεταχειρισμένο του χς - χς μαχ είναι κοντά στη τιμή του 11 που θα βγει, νομίζετε ότι αξίζει να περί κάποιος το χς - χς μαξ, ή το καινούργιο 11 σφραγισμένο;;; βρίσκομαι σε δίλλημα αλλά νομίζω είναι γενικότερο δίλλημα και καλή ερώτηση αυτή!
taslikos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Καλύτερα το καινούριο. Έχει καλύτερη κάμερα. Καλύτερη μπροστινή επίσης. Πολύ καλές επιδόσεις. Θα πάρεις ένα χρόνο παραπάνω ενημερώσεις. 1
Muscarius36 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Το θέμα είναι το το μαξ είναι μεγαλύτερο και γενικά καλύτερο σαν κινητό. Εκτός αυτού έχω την αίσθηση ότι μάλλον θα είναι και ακριβότερο σαν μεταχείρισμενο!
taslikos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Muscarius36 είπε Το θέμα είναι το το μαξ είναι μεγαλύτερο και γενικά καλύτερο σαν κινητό. Εκτός αυτού έχω την αίσθηση ότι μάλλον θα είναι και ακριβότερο σαν μεταχείρισμενο! Σαν εξωτερική εμφάνιση είναι αισθητά πιο ακριβό και εννοείται μεγαλύτερο, αγγίζει την κατηγορία κοσμήματος. Εκτός αυτού έχει καλύτερη οθόνη από το 11. Ουσιαστικά το 11 είναι καλύτερο εσωτερικά, σε αντίθεση με το xs που είναι καλύτερο.. εξωτερικά!! Ζύγισε τι θες, δες τι τιμές παίζουν όταν το πάρεις και βγάλε την απόφαση. Προσωπικά επειδή δεν με νοιάζει η εξωτερική εμφάνιση αφού όλα μπαίνουν σε θήκη(αν βέβαια έχεις θήκη στα κινητά σου) θα έπαιρνα το νεότερο. Ούτε οθονη προσωπικά δν καταλαβαίνω διάφορες αν δεν τα έχω δίπλα δίπλα. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από taslikos
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Muscarius36 είπε Το θέμα είναι το το μαξ είναι μεγαλύτερο και γενικά καλύτερο σαν κινητό. To xs max το μονο καλυτερο που εχει ειναι στην οθονη.Σε ολα τα αλλα ειναι χειροτερο. 1
_filippos_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 νομίζω πως το "χειρότερο" και το "καλυτερο" ειναι υπερβολικό. Και οι 2 συσκευές ειναι κορυφαίες με τις διαφορές στο hardware να ειναι αντικειμενικά υπαρκτές αλλά στην πράξη όχι τόσο μεγάλες ωστε να προτιμήσεις το 11 απο το XS. Αυτο σε θεμα hardware. Απο θέμα υποστήριξης η apple μέχρι και το 2019 έβγαζε ενημερώσεις για το iphone 6. Δηλαδή 5 χρόνια. Μέχρι το κινητό να γινει πρακτικά άχρηστο (όπως πχ ειναι ενα iphone 4 αυτη τη στιγμή απο εφαρμογές) θα πάρει παραπάνω απο 5 χρόνια. Λίγοι κρατάνε τοσο πολύ ένα κινητό, οπότε αυτός ο ένας χρόνος που κερδίζεις εαν θα προτιμήσεις το 11 απο το XS πρακτικά δεν θα εχει ουσιαστική διαφορά. Εαν έχεις να διαθέσεις αυτη τη διαφορά στην τιμή, τότε σίγουρα προτίμησε το 11 αφου θα εχεις τελευταίας τεχνολογίας κινητό και όχι περσινής, καθαρά και μονο τεχνολογικού μικροβίου.
p8denu Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μην ξεχνάς και την μπαταρία. Το 11 έχει καλύτερη μπαταρία + ότι το xs max θα είναι μεταχειρισμένο, άρα ακόμα πιο μικρή διάρκεια μπαταρίας που σε κανένα χρόνο θα θέλει αλλαγή Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από p8denu 1 1
Haldol Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μν αγχώνεσε άδικα. Είναι και τα δύο κορυφαίες συσκευές. Όποιο και να πάρεις δε θ' απογοητευτείς. Η σειρά XR / 11 έχει καλύτερη μπαταρία, αλλά χειρότερη οθόνη και κάμερα. Αλλά (ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ) οι διαφορές είναι στα σημεία! Μη νομίζεις δηλαδή ότι αν πάρεις XR / 11 θα έχουν "κακή" οθόνη ή κάμερα. 1
Muscarius Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Xs max παιδιά 😎 ειχα το X-r αρκετό καιρό δεν ήθελα να πρώτη ουσιαστικά ξένα το ίδιο! ωραιο το Μαξ! 3βν μηνών είναι όποτε φαντάζομαι και η μπαταρία θα είμαι οκ...! βλεπω χειρότερη αυτονομία από το xr αλλά το έκανα ένα καλό στήσιμο, έκλεισα οτιδήποτε περιττό κτλ όποτε ελπίζω να μη με χαλάσει σε αυτό τον τομέα. επεναλεμβανω αυτό που έλεγα πάντα και τώρα...μπορεί η αμολεντ του μαξ να είναι πολύ καλή αλλά και του χρ ήταν αξιοπρεπέστατη!
kaktos77 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσωπικά πήρα πριν 3 μέρες από άτομο στο insomnia το xs στα 780 ευρώ σφραγισμένο. Ήμουν και εγώ σε δίλημμα να πάρω αυτό ή το απλό 11, το 11 pro το απέρριψα λόγω της διαφοράς τιμής 400+ ευρώ με το xs και δεδομένων των ελαχίστων διαφόρων που έχουν μεταξύ τους. Προτίμησα όμως το xs λόγω της οθόνης κυρίως. Όντως ισχύει αυτό που λένε τα παιδιά, θα πάρει μια ακόμα αναβάθμιση το 11αρι, αλλά πραγματικά δεν είμαι από τους τύπους που θα κρατήσω ένα κινητό 6 χρόνια για να με ενδιαφέρει αν θα είναι 5 ή 6, οπότε μου ήταν αδιάφορο. Οι κάμερες επίσης είναι εξαιρετικες στο Xs. Δεν μετάνιωσα για την επιλογή μου. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από kaktos77
alexakos89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, kaktos77 είπε Προσωπικά πήρα πριν 3 μέρες από άτομο στο insomnia το xs στα 780 ευρώ σφραγισμένο. Ήμουν και εγώ σε δίλημμα να πάρω αυτό ή το απλό 11, το 11 pro το απέρριψα λόγω της διαφοράς τιμής 400+ ευρώ με το xs και δεδομένων των ελαχίστων διαφόρων που έχουν μεταξύ τους. Προτίμησα όμως το xs λόγω της οθόνης κυρίως. Όντως ισχύει αυτό που λένε τα παιδιά, θα πάρει μια ακόμα αναβάθμιση το 11αρι, αλλά πραγματικά δεν είμαι από τους τύπους που θα κρατήσω ένα κινητό 6 χρόνια για να με ενδιαφέρει αν θα είναι 5 ή 6, οπότε μου ήταν αδιάφορο. Οι κάμερες επίσης είναι εξαιρετικες στο Xs. Δεν μετάνιωσα για την επιλογή μου. To xs μετά το 5s - se είναι κατεμε το καλύτερο σε πιάσιμο και μέγεθος κινητό. Αλλα τώρα θα πήγαινα για 11αρι μιας και είναι κοντα στα λεφτά. Αλλα σφραγισμένο μια χαρα το πηρες. Να το χαρείς. είναι εργαλείο από τα λίγα ! 3
Fulgore Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Θετικα του 11 Καλυτερη αυτονομια φθηνοτερο και το βασικο μοντελο αλλα και στα μεγαλυτερα σε χωρο μοντελα μεγαλυτερη υποστηριξη σε αναβαθμισεις νεωτερο τσιπακι καλυτερη καμερα(ειδικα σε night mode)σε φωτογραφιες και video και ειδικα η ultrawide καμερα ειναι ολα τα λεφτα περισσοτερες χρωματικες επιλογες φθηνοτερο σε περιπτωση πτωσης/επισκευης καλυτερο Face Id/unlock Και εχετε υποψη σας οτι μπορει το ατσαλι του xs max να το νιωθεις πιο premium σαν αισθηση στο χερι,αλλα για πλακα γεμιζει γρατζουνιες. wifi6 Θετικα του XS Max Μεγαλυτερη και καλυτερη amoled οθονη πιο premium αισθηση το ατσαλι γυρω γυρω στο χερι(αν δεν μπει σε θηκη)και πιο μικρα bezel. εχει telephoto καμερα Τελος παρολο που η οθονη του XS max ειναι ανωτερη γενικα,εχετε υποψη σας οτι οι Ips οθονες εχουν το καλο οτι δεν βγαζουν υπερ κορεσμενα χρωματα οπως συνηθως οι Amoled δεν εχεις να φοβασαι και το Burn In των amoled την φθηνοτερη επισκευη σε περιπτωση σπασιματος
kaktos77 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, alexakos89 είπε To xs μετά το 5s - se είναι κατεμε το καλύτερο σε πιάσιμο και μέγεθος κινητό. Αλλα τώρα θα πήγαινα για 11αρι μιας και είναι κοντα στα λεφτά. Αλλα σφραγισμένο μια χαρα το πηρες. Να το χαρείς. είναι εργαλείο από τα λίγα ! Συμφωνώ απολύτως φίλε μου. Σκέψου είχα πριν 8 plus που οκ την πάλευα με το μέγεθος. Το έδωσα τον Μάιο μέχρι να πάρω το xs και είχα ένα xiaomi note 7, πραγματικά ήταν δύσχρηστο στο μέγεθος, όπως το ίδιο θα συνέβαινε και με το xs max για αυτό και το απέφυγα. Στο θέμα τώρα, ότι και να πάρει ο οποισδήποτε είναι εργαλείο. Τώρα τις διαφορές τις ζυγίζεις και αποφασίζεις. Εμένα όπως είπα κριτήριο ήταν το μέγεθος και η οθόνη. Όσο καλή και αν είναι μια οθόνη, η ανάλυση του xr και του απλού 11 με αποτρέπει να δώσω τα 630 και αντίστοιχα τα 860 ευρώ. Αισθάνομαι πραγματικά ότι με κοροϊδεύουν, δεν αντιλέγω διαφορές δεν θα καταλάβεις και θα τη συνηθίσεις, αλλά μόνο το ότι ξέρεις τη παίρνεις και τι πληρώνεις στη συγκεκριμένη περίπτωση λειτουργεί αποτρεπτικά.
Fulgore Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Εγω παλι νιωθω οτι με αυτη την χρηματικη διαφορα σε κοροιδευουν στα XS και 11 pro σε σχεση με XR και 11 αντιστοιχα. Δηλαδη κοντα 400ευρω παραπανω για το 11pro σε σχεση με το 11 και μικροτερη οθονη και χειροτερη μπαταρια,απλα για να λεω οτι εχω καλυτερη αναλυση και οτι ειναι πιο ανετο στο χερι? Να ειχε μικροτερη χρηματικη διαφορα να πεις παει στο καλο. Ειδικα το Iphone XS εχει και τραγικη μπαταρια σε μεγεθος και αρα πολυ μετρια αυτονομια εκτος των αλλων.
ktf Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εγω παλι νιωθω οτι με αυτη την χρηματικη διαφορα σε κοροιδευουν στα XS και 11 pro σε σχεση με XR και 11 αντιστοιχα. Δηλαδη κοντα 400ευρω παραπανω για το 11pro σε σχεση με το 11 και μικροτερη οθονη και χειροτερη μπαταρια,απλα για να λεω οτι εχω καλυτερη αναλυση και οτι ειναι πιο ανετο στο χερι? Να ειχε μικροτερη χρηματικη διαφορα να πεις παει στο καλο. Ειδικα το Iphone XS εχει και τραγικη μπαταρια σε μεγεθος και αρα πολυ μετρια αυτονομια εκτος των αλλων. Κοίτα, ακόμα και αν βγάλουμε από την εξίσωση την ανάλυση οθόνης μεταξύ XR και XS, πάλι το θέμα της οθόνης παίζει ρόλο. Το XR εκτός από το (λίγο) μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης, έχει και μεγαλύτερα μπέζελ! Το αποτέλεσμα είναι να είναι αρκετά πιο φαρδύ στο χέρι και να μην βολεύει τόσο. Πιστεύω ότι αν το XR και το XS είχαν αντίστροφα μεγέθη σαν συσκευές, πολύ περισσότερος κόσμος θα προτιμούσε το XR. Εγώ προσωπικά σίγουρα θα διάλεγα το μικρότερο μέγεθος και ας έχανα σε ανάλυση και κάμερα. Το μόνο που θα ζήλευα θα ήταν τα μαύρα του OLED, αλλά και αυτό θα το αντάλλαζα άνετα με την μεγαλύτερη μπαταρία που προσφέρει το XR. Με τα 11 και 11 Pro είναι η ίδια ιστορία. Όσοι έχουν μικρά χέρια θα προτιμήσουν το Pro, όσοι δεν έχουν τέτοιο θέμα θα πάνε είτε στο 11, είτε στο 11 Pro Max αν το σηκώνει το budget τους. Εμένα με βλέπω με το 11 Pro γιατί ένα χρόνο τώρα με το Samsung S9, κατάλαβα πόσο περισσότερο μου αρέσει το iOS σαν λειτουργικό. Αυτή η χρονιά γενικά (όπως και η προηγούμενη) δεν είναι η καλύτερη για αναβάθμιση. Όσοι μπορούν ας περιμένουν τα μοντέλα του 2020 που λέγεται ότι θα έχουν ουσιαστικές αλλαγές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα