Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Deka013 είπε

Ζητώ συγνώμη αν είπε 400 (αλλά εγώ δεν το βλέπω γραμμένο).Τελοσπάντων η συζήτηση νομίζω έχει κάνει τον κύκλο της.

11 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

Καλα τα λες αλλα δε ξερω ποσο θα φτασει για μία σωστη αναβαθμιση... Τι να πω δε ξερω απο τιμες κτλ.Πχ  να δωσω γυρω στα 400 ευρω. Και σε μεταχ/να εαν βρω ακομα καλυτερα.

Δεν πειράζει απλά δεν το είδες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπερα σας. Ψαχνω για καμμιά καλή μεταχειρισμενη καρτα γραφικών και ειδα την https://www.skroutz.gr/s/11721679/Gigabyte-Radeon-RX-570-4GB-GV-RX570GAMING-4GD.htmlσε καλη τιμούλα.(Εχει προταθεί πιο πάνω η rx570) . Κατω απο τα 100 ευρω... Τι λετε βρε παιδια θα με καλύψει για το πρωτο βήμα της αναβάθμισης εν συγκρίσει και με αυτη που φοράω τωρα (δες υπογραφη); Αυτη σηκώνει 4k επεξεργασία βιντεο; 

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ.
4 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

Κάνει για τη δουλειά που θέλω; 

Είναι έκδοση 4gb η 8gb?

Παρόμοια χρήση κάνουμε κ έχω αρχίσει κ το ψάχνω κ εγώ τον τελευταίο καιρό.

Εκεί που έχω καταλήξει είναι ότι από κάρτα γραφικών -ακομα και με το τελευταίο update της adobe- δεν κάνει πουθενά τρομερό utilization της κάρτας γραφικών εκτός του "image enhancing" που εκεί η κάρτα χτυπάει 100αρια αλλά είναι πρακτικά άχρηστο feature.

Στο καθημερινό workflow κάνει κάποια spikes μέχρι ~40% utilization της πενιχροτατης Nvidia 840m.

Ομως έχω να πω ότι με ανοιχτά παράλληλα το Lightroom+ Photoshop βλέπω συχνά την μνήμη της vga να υπερβαίνει τα 2gb (που έχει η δική μου) και να "δανείζετε" αλλά ~2gb ram από την μνήμη του συστήματος.

Οπότε σε ενδεχόμενη αγορά θα κοιτούσα σίγουρα για κάρτα γραφικών με πάνω από 4gb για τέτοιου είδους χρήση.

Υ.γ Τα παραπάνω βέβαια σε project ~1000 raw φωτογραφιων στο Lightroom και καμία 10αρια παράλληλα στο Photoshop δουλεύοντας σε 2 fhd monitor.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, @topos είπε

Είναι έκδοση 4gb η 8gb?

Παρόμοια χρήση κάνουμε κ έχω αρχίσει κ το ψάχνω κ εγώ τον τελευταίο καιρό.

Εκεί που έχω καταλήξει είναι ότι από κάρτα γραφικών -ακομα και με το τελευταίο update της adobe- δεν κάνει πουθενά τρομερό utilization της κάρτας γραφικών εκτός του "image enhancing" που εκεί η κάρτα χτυπάει 100αρια αλλά είναι πρακτικά άχρηστο feature.

Στο καθημερινό workflow κάνει κάποια spikes μέχρι ~40% utilization της πενιχροτατης Nvidia 840m.

Ομως έχω να πω ότι με ανοιχτά παράλληλα το Lightroom+ Photoshop βλέπω συχνά την μνήμη της vga να υπερβαίνει τα 2gb (που έχει η δική μου) και να "δανείζετε" αλλά ~2gb ram από την μνήμη του συστήματος.

Οπότε σε ενδεχόμενη αγορά θα κοιτούσα σίγουρα για κάρτα γραφικών με πάνω από 4gb για τέτοιου είδους χρήση.

Υ.γ Τα παραπάνω βέβαια σε project ~1000 raw φωτογραφιων στο Lightroom και καμία 10αρια παράλληλα στο Photoshop δουλεύοντας σε 2 fhd monitor.

Οχι 4GB ειναι. Αρα θελουμε 8 εμεις.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλησπερα. Βρήκα την MSI Radeon RX 570 8GB Armor OC του κουτιου στα 155 ευρω και μεταφορικα μαζι. Αξιζει να την παρω για αρχή και αργοτερα να αλλαξω μητρικη κτλ. Το συστημα μου ειναι αυτο στην υπογραφη. Θα δουλεψει καλυτερα αυτη η καρτα για επεξεργασία βιντεο και σε 4k που την θελω;Το προγραμμα που δουλευω ειναι το Power Director.

Επεξ/σία από giorgos1966

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...