Τάσος μπιδης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, Ntinaras είπε Αν και προσωπικα απεχθανομαι τετοια zoom range, εχω ακουσει τα καλυτερα για τον tamron 18-400 Σε ευχαριστώ πολύ είμαι ανάμεσα σε 18-400 16-300 ταμρον μόνο κ μόνο να μη βγάζω βάζω φακούς πάω σε αυτή την επιλογή ασχολούμαι ερασιτεχνικά με γενικό αντικείμενο. Κ άλλος που τον έχει τον 18-400 είναι πολύ ευχαριστημένος φυσικά ανάλογα κ με τις συνθήκες φωτισμού υγρασίας κ συνθηκων καιρικών Στις 13/9/2019 στις 11:21 ΜΜ, Τάσος μπιδης είπε Θέλω φακό για νικον d5300 "all around με μεγάλο ζουμ 18-300. 16-300; ερασιτεχνης είμαι δε γνωρίζω πολλά πράγματα είχα τον 18-200 tamron κ τον έδωσα. Βοηθήστε όσοι έχετε γνώσεις λεφτά έως 550 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τάσος μπιδης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Γιατί έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στις τιμές οι ίδιοι φακοί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα