Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,το λαπτοπ μου δυστηχως τα τιναξε τα πεταλα και εχω ξεμεινει χωρις πσ.
Μιας και πλεον ειχα ασχημες εμπειριες με τα λαπτοπ θα ηθελα να χτισω εναν υπολογιστη για παιχνιδια τυπου NBA2K20/Pes20/GTA αντε και λιγο πιο απαιτητικα παιχνιδια.Δεν με απασχολουν γραφικα και θελω να τρεχουν 60fps απροβληματιστα.
Το budget μου λογω των σπουδων μου και της φοιτητικης ζωης ειναι μικρο,ενα ποσο στα 400 ΑΝΤΕ 450 (αν πραγματικα αξιζει),
Ευχαριστω για την βοηθεια σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αφου εχεις λιγο παραπανω budget απο στεφανο πηγαινε σιγουρα σε 2600/2600x(μικρη διαφορα σε αποδοση για οικονομια τον 2600), βαλε εναν τιμιο ssd πχ samsung evo 960, και σε καρτα γραφικων θα πηγαινα η rx 580 η 570 

edit: φιλε σορρυ μππερδεψα τα τοπικ και νομιζα 600 budget τα ιδια που λεει στο τοπικ του στεφανου θα προτεινα.τσεκαρε το υπαρχουν προτασεις μεσα,στα 500 και παιζεις κυριος τα παιχνιδια σου και πιο βαρια

Επεξ/σία από gianniskip
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, iDonut είπε

Καλησπερα σας,το λαπτοπ μου δυστηχως τα τιναξε τα πεταλα και εχω ξεμεινει χωρις πσ.
Μιας και πλεον ειχα ασχημες εμπειριες με τα λαπτοπ θα ηθελα να χτισω εναν υπολογιστη για παιχνιδια τυπου NBA2K20/Pes20/GTA αντε και λιγο πιο απαιτητικα παιχνιδια.Δεν με απασχολουν γραφικα και θελω να τρεχουν 60fps απροβληματιστα.
Το budget μου λογω των σπουδων μου και της φοιτητικης ζωης ειναι μικρο,ενα ποσο στα 400 ΑΝΤΕ 450 (αν πραγματικα αξιζει),
Ευχαριστω για την βοηθεια σας.

Μην με πλακώσετε στις σφαλιάρες,αλλά μήπως να έπαιρνες κονσόλα;

• Like 2
Δημοσ.

Με 400-450 ευρώ θα ζοριστείς πολύ να φτιάξεις κεντρική μονάδα για gaming. Μόνο αν χτίσεις έναν με κάποια APU (του τύπου 2400G) για να μην πάρεις κάρτα γραφικών τώρα, με προοπτική να αγοράσεις κάποια στιγμή στο μέλλον αν σου χρειαστεί (που μάλλον θα σου χρειαστεί). Αν δεν σε αποσχολούν τα γραφικά όπως λες, στο low ίσως και να μπορείς να παίξεις αλλα για τα πολύ βαρια παιχνίδια δεν ξέρω. Αλλιώς κοιτάς για μεταχειρισμένα πράγματα. Φαντάζομαι οθόνη κτλ δεν θες, αλλιως ζορίζει ακόμα παραπάνω το πράγμα.

• Like 1
Δημοσ.

3 σενάρια:

1) το build το radio

2) image.png.95687b832d7d070894f4a756e398fa1c.png

Με αυτό θα παίξεις με πολλές υποχωρήσεις και όταν μπορέσεις θα χώσεις μια rx 580 (στα 150€ βρίσκεις μεταχειρισμένη καλή υλοποίηση με 8gb ενώ λογικά θα παίξουν και καινούργιες ξανά σε αυτά τα λεφτά). Εννοείται πως το build του radio θα παίξει καλύτερα στην αρχή, στο δικό μου έχει λίγη περισσότερη ποιότητα θεωρώ σε μητρική-κουτί-τροφοδοτικό και πιο μεγάλο SSD. 

Το μεγάλο κρίμα στο build που σου γράφω είναι ότι αν είχαμε την κάρτα θα βάζαμε 1600 ή 2600 ryzen στα ίδια  και λιγότερα λεφτά με τον 2400g. 

3) Τσιμπάς ένα playstation μεταχειρισμένο ή από κάποια προσφορά (αφού τα παιχνίδια που λες θα παίξουν χωρίς καμιά υποχώρηση εφόσον δεν θέλουμε πάνω από 60fps) που θα βγει θεωρώ στο σχετικά άμεσο μέλλον και ένα απλό laptop να κάνεις τις δουλειές της σχολής και να κερδίσεις φορητότητα. Πάλι θα σου βγει περίπου στα ίδια λεφτά, άντε λίγα περισσότερα. 

Αν χρειάζεσαι και οθόνη δυστυχώς δεν μπορεί να βγει κάτι decent. 

• Thanks 1
Δημοσ.

1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε

3 σενάρια:

1) το build το radio

2) image.png.95687b832d7d070894f4a756e398fa1c.png

Με αυτό θα παίξεις με πολλές υποχωρήσεις και όταν μπορέσεις θα χώσεις μια rx 580 (στα 150€ βρίσκεις μεταχειρισμένη καλή υλοποίηση με 8gb ενώ λογικά θα παίξουν και καινούργιες ξανά σε αυτά τα λεφτά). Εννοείται πως το build του radio θα παίξει καλύτερα στην αρχή, στο δικό μου έχει λίγη περισσότερη ποιότητα θεωρώ σε μητρική-κουτί-τροφοδοτικό και πιο μεγάλο SSD. 

Το μεγάλο κρίμα στο build που σου γράφω είναι ότι αν είχαμε την κάρτα θα βάζαμε 1600 ή 2600 ryzen στα ίδια  και λιγότερα λεφτά με τον 2400g. 

3) Τσιμπάς ένα playstation μεταχειρισμένο ή από κάποια προσφορά (αφού τα παιχνίδια που λες θα παίξουν χωρίς καμιά υποχώρηση εφόσον δεν θέλουμε πάνω από 60fps) που θα βγει θεωρώ στο σχετικά άμεσο μέλλον και ένα απλό laptop να κάνεις τις δουλειές της σχολής και να κερδίσεις φορητότητα. Πάλι θα σου βγει περίπου στα ίδια λεφτά, άντε λίγα περισσότερα. 

Αν χρειάζεσαι και οθόνη δυστυχώς δεν μπορεί να βγει κάτι decent. 

Ποιο ποιοτικο τροφοδοτικό το vs δεν είναι σε καμμία περίπτωση. Μια ακομη budget επιλογη με λιγότερη εγγύηση έναντι του thermaltake αποτελεί. Οι μητρικές είναι ακριβώς ίδιες ως προς την κατασκευή οπότε δεν τίθεται θέμα ποιότητας απλά η k4 λόγω μεγέθους έχει μια θέση fan επιπλεον και θύρες πίσω γιατί είναι atx εξού και το case. Σύμφωνοι σε όλα τα υπόλοιπα :)

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...